eşimin ailesinin yavaş hayatı

Kayınvalideniz neden sizin misafirinize bir şeyler hazırlasın ki? Derdinizi çok anlamsız buldum. Kayınvalideler sürekli gelinleri pışpışlamak yemekler hazırlamak onların evine gidip gelmek çocuklarına bakmak zorunda değiller.

Ay canım sanki beni anlattın Çalışma mevzusu dışında yazdıkarın hep aynı ben çalışmıyorum şuan.
Bende evlenirlen aynı şeyleri düşünmüştüm yakın oturuyoruz abla kardeş gibi oluruz gider geliriz gezeriz fln diye ama hiç öyle olmuyor kimse kimseye ihtiyaç duymuyor bu devirde. Benim kayınvalidemde aynı dediğin gibi bi gün yemek yaptım gelin yavrum beraber yiyelim demez hep bizden bekler arayıp akşam gelicez dememizi.10 günde fln gidiyoruz yani hergün gitsek anlarım da bıktırmamaya çalışıyoruz. Böyle olunca da insan kırılıyor yani. Mesela ben hep elim dolu giderim oraya mutlaka kek,börek fln yapıp ama onlar tam aksi üstelik tek gelinim kıymetli olur derlerdi evlenmeden önce henüz göremedik o kıymeti

Kendi anneniz canının kıymetini bilmiyor diye kayınvaliden de aynısını beklediniz herhalde.

Valla en iyisini yapmış, kimse kimseye bir şey yapmak zorunda değil.

Ayrıca başlıkla konu ne alaka, size hizmet edilmemesi, mesafeli olunması, kendilerine ait rutinlerinin size uymaması yavaşlık mı?

ben genel olan şeyleri anlattım. bir beklenti içerisinde değilim. Zaten her işime kendim koşan biriyim

Beklentiye girmeyin mutlu olun:) çalışıyorsanız kendinize çalışıyorsunuz. Daha iyi işte size gelip gitmemeleri. Millet de sürekli kvye gitme derdinden şikayetçi. Başkasına minnet edeceğime soğan ekmek yerim daha iyi. Kimse işime karışmıyor diye sevinin bence. O size yapmıyorsa siz de yapmayın bence en temizi.

anlatmak istediğimi en iyi siz anlamışsınız. Büyük beklenti içerisinde değilim sadece samimiyet istediğim. Biz de her zaman elimiz kolumuz dolu gideriz. Ben de tek gelinim.

ben genel olan şeyleri anlattım. bir beklenti içerisinde değilim. Zaten her işime kendim koşan biriyim
Beklenti değil bence sizin ki kendi ailenizden gördüğünüz gibi olmadığı için ikileme dusmussunuz ama böyle kabul etmek lazım. Elden bişey gelmez.

Kazandığınız paradan eşinizin ailesine hibe mi ediyorsunuz da bir şeyler bekliyorsunuz? Biraz sert gelebilir ama kimse sizin için bir şey yapmak zorunda değil.
Kaç yaşına gelmişler nasıl yaşayacaklarını sizden öğrenmeyecekler değil mi? Size ne ki ekmek almamasından?
Keşke yakın oturmasaydınız ve beklentiye girmeseydiniz.

anlatmak istediğimi en iyi siz anlamışsınız. Büyük beklenti içerisinde değilim sadece samimiyet istediğim. Biz de her zaman elimiz kolumuz dolu gideriz. Ben de tek gelinim.
Ben anladım canım seni sen her dk peşinde dolaşsınlar istemiyorsun zaten ama aile olmak samimiyet demek. Benim annem mesela gelinimizin misafiri olduğunda gelinimize sormadan her işe koşturur(ki önemli olan sormadan yapmak bence sorduktan sonra bir anlamı yok) bende aynı şekilde mutlaka bişey yapar götürürüm erkenden gider yardım ederim benimkiler misafirlerle beraber geliyor elleri bomboş Ama alıştım sayılır artık arkadaşların dediği gibi beklentimi aza indirmeye çalışıyorum ama zaman gerek herhalde tam anlamıyla umursuz olmam için..

düşüncelerim ile anlattıklarım uyuşmamaış olabilir . Ben zaten her zaman gelinlik görevimi fazlasıyla yapan biriyim. Dediğim gibi bir beklentim de yok . Sadece benim çabalarıma karşılık o da daha samimi bir anne olabilir.

gerçekten beni hiç anlamamışsınız. saygı duyuyorum

Yavaslik derken? Belki de yavas olan sizsinizdir,gunler oncesinden misafir hazirligi yaptiginiza gore. Yanlis anlamayin ama kaynanadan kek borek corba beklemek cok sacma cidden. Neden yapsin ki? Siz de ona yapmayin,ki yapmamaniz lazim zaten herkes kendi eviyle ilgilensin

aynen öyle . Düğünümde bile öyleydiler o zaman fark etmedim. Kendi oğullarının düğününe bile misafir gibi geldiler.

çalıştığım için günler öncesinden bir hazırlığa kalkışıyorum. Bu hazırlıklar akşamları olduğu için de anca oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…