Tek bir gun onceden yapilmasi yeterli,zaten yemek yapsaniz bayatlar,temizlik yapsaniz yine kirlenir. Bu kdar gereksiz caba icine girmeyin,yazik caninizaçalıştığım için günler öncesinden bir hazırlığa kalkışıyorum. Bu hazırlıklar akşamları olduğu için de anca oluyor
samimi yorumunuz için tşk ederim. zaten artık o kadar da takmıyorumNe güzel işte kafan rahat olur . Mesafe candır her zaman ne kadar az insan o kadar huzur boşver
Merak ediyorum başkaları sizin hayatı yaşayış biçiminiz için böyle ileri geri konuşsa hiç rahatsız olmaz mıydınız?gerçekten beni hiç anlamamışsınız. saygı duyuyorum
Benim eşim hastayken kendi annesi eli boş gelmişken annem çorba yapıp getirmişti canım daha nasıl anlatılabilir ki bilemiyorumHerkes de kek böreğe takılmış. Benim anlatmak istediklerim çok farklı. Hasta olan adam bir tas çorba yapmak kimseden bir şey eksiltmez.
Tamam işte arkadaşların demek istediği şey tam da buHerkes de kek böreğe takılmış. Benim anlatmak istediklerim çok farklı. Hasta olan adam bir tas çorba yapmak kimseden bir şey eksiltmez.
Belki o da sizin numara yaptiginizi dusunuyordur. Hani siz artik kaynananin hastaligina inanmiyorum hep hasta diyorsunuz ya. O bakimdan dedim. Valla ben cok super kaynanalar da gordum,gelinin evinin isini yapsa evimi karistirdi deniliyor. Yemek yollasa sevmedigim seyleri yapmis deniliyor. Yemege cagirsa ben evimde yapamiyor muyum,kocisimle basbasa yemek de mi yiyemicem deniliyor. Cocuguna baksa vay oyle bakti da boyle bakmadi deniliyor. Yani bunun sonu yok. Yapip da kotu olmaktansa yapmayip da kotu olmalari daha makbul bence. Herkes kendi isine baksin. Siz hastayken corbayi esinizden beklemelisiniz,esiniz hastayken de sizden beklemeli. Artik iki kisilik bir hayatiniz var,ne mutlu. Kapayin kapinizi oturun iceride birbirinizle mutlu olunHerkes de kek böreğe takılmış. Benim anlatmak istediklerim çok farklı. Hasta olan adam bir tas çorba yapmak kimseden bir şey eksiltmez.
Yapmazlar bacım öyle kabul etmek lazım benim kayınvalidem o kadar gamsızki dünya yıkılsa umrunda olmaz mesela siz beklenti içinde olmadığınızı belirtmişsiniz ama bu da bir beklenti hiç böyle şeylerle kendinizi yıpratmayın mesafeli olmak daha doğru bence.Herkes de kek böreğe takılmış. Benim anlatmak istediklerim çok farklı. Hasta olan adam bir tas çorba yapmak kimseden bir şey eksiltmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?