Eşimin ailesiyle araya nasıl mesafe koyabilirim?

yaniii,sanki biraz öyle gibi gibi görümce çok yakın görüyo da ondan öyle dedi dicem ama yakın olsalar konu sahibi arkadaş bu kadar rahatsız olmazdı..samimiyet dediğin tek taraflı olmazki

yaniii,sanki biraz öyle gibi gibi görümce çok yakın görüyo da ondan öyle dedi dicem ama yakın olsalar konu sahibi arkadaş bu kadar rahatsız olmazdı..samimiyet dediğin tek taraflı olmazki

sen şaka yapıyor olmalısın, o yüzden sakin duracam

10 aylık evlilikte 13 kere görüştüm kayınvalidemlerle.oturdum saydım bugün:)kayınpederim görümcem hepsi geliyolar 3gün 4 gün 1 hafta 10 gün birlikteyiz. kız yeni evli, hamile diye düşünen yok balayı dönüşü bile geldiler 10 gün birlikte kaldık.hamile halimle 4 saatlik yola biz gidiyoruz. eşim aşırı düşkün ailesine 1 hafta duruyoz ya onlar geliyo ya biz gidiyoz. ben misafir severim. yatılı misafir de isterim evimde ama büyüklerin bazı şeyleri düşünmesi gerekiyo. doğum yapacam kayınpederim de dahil gelip yerleşecekler bir ay kalacaklarmış.lohusa kız rahat edermi diye düşünen yok.

SAN TAKTİK VEREYİM
1- Onlar seni.aramadan sen arama (bAYRAM KANDİL VB HARİÇ)
2- Aradıklarında soğuk konuş anne falan deme....sizli bizli konuş
3- çok yoğunum başım ağrıyor de komuşlar gelecek arkadaşlarım çocuğumun arkadaşları gelecek vs de
4- EVİNE GELDİKLERİNDE BEN COK ÇALIŞIYORUM çok yoruluyorum konuşmaya halim klamıyor de
5- onlara çekirdek aile olduğunu hisssettir iyi davran saygıda kusur etme ama biz bundan sonra hayatımızı kıızımızın ailesine göre şekillendireceğiz falan de
6- hep eşini sahiplen eşini onlARA KÖTYÜLEME
7- KENDİ ANNENİ BABAMIM ÖV ONLARI ÇOK SEVDİĞİNİ İLERDE ONLARIN ARKDASINDA OLACAĞÜINI HİSSETTRİ AİLENİN SANA ÇOK DEĞER VERDİĞİNİ SÖYLE
8-SOĞUK DAVRANMA SIRRINI VERME EVİNE GELDİKLERİNDEYEMEK ÇEŞİTİNİ AZALT
9- ÇAYIN YANINDA BİSEY VERME MESELA
10- YAPAMADIM YOĞUNDUM DE
11- SURATINI AS AMA HASATLIĞINI BAHANE ET
12- TEK BAŞINA KAYNANANLA VEYA GÖRÜMCENLE KALDIÜĞINDA GİT ANNEMLE FALAN TELLDE KONUŞ BAKALIM NELER DEĞİŞECEK.

bunlar nasıl taktik yaaa hiç hoş değil ne demek yemek çeşitini azalt çayın yanına bişi verme suratını as çok feci bir yorum umarım konu sahibi bunu kaale almaz çok talihsiz bir yorum bence olmamış

niye bunları yazdın ki sen şimdi buraya?
hiç hoş değil açıkçası, beğenmedim

vay canına ben bu kadar güzel özetleyemezdim ki buları farkında olmadan zamanında yapmışım. ama benim kaynana eşime söyleniyodu sonra

1 yıllık evlilikte 3 kere gelmeleri normal değil mi?

aslında hep kaynanasından çeken kadınları gördüğüm için çevremde,kaynanalara karşı ön yargılıydım.Ama bu sitedeki bazı gelinlerden sonra KAYNANASEVER oldum :))

evet görümcenin yatıya kalması abartı olmuş,ama varsın kalsın ne olacak?sırtında mı yatacak? sanki bir felaketmiş gibi anlatmışsın..

he beni eziyorlar falan diyorsan da,koca kadınsın ezdirme kendini..sen annen kardeşin baban gelsin istemez miisn..

bazıları neden kocasından ve kendi ailesinden oluşan bir dünya tasarlarlar anlamam yani...

ama lafa gelince dövüm dövüm dövünürsünüz "bi de erkek ailesi,gelin aldılar beni..bişey yapmadılar" diye..
haklı olabilirler mi acaba??

sen yapıyormusun bunları?
ben düşmanıma bile yapmam be

bunları yapsa huzuru kalmaz evde. okadar da değil yani.

arkadaşın görümce saçmalamış, k.valide öyle çat kapı girmemeli.

sevgi konusunda da benim k.validem de yapar eşime. ilk evlendiğimizde kocişimin göbeğini sevmişti de komik gelmişti. nedense kızmadım. farklı geldi sadece. annesi benim ailemin yanında da yapıyordu. oğluşum die dalga geçerlerdi bizimkiler. onunda huyu napiim. takmadım kafama.

benim kaynanamda çok cana yakın sıcak bir insandır ama eşimi bırak görümcemi bile öpmez öyle, alıştırmamış
keşke öpseydi
öpücük kültürünü ben öğrettim eşime

sen gerçek misin?:18:Allah eşine sabrı cemil niyaz eylesin.Adam ne günah işledi acaba?

Son düzenleme:

yemek çeşidini azaltmak ne kötü bi düşünce..bi de "kendi anne babanı öv onların yanında" demek ne demek! anne babamı ben onlara nispet olsun diye öveceksem,o yüzden arıyacaksam,benim ne farkım kalır o samimiyetsiz sevgi gösterileri yapan insanlardan..

çok ayıpladım ben de çok..çayın yanında bişey verme falan..ne bu ya ...insandan bahsediyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…