Eşimin akrabaları eşimin eski sevgilisini takip ediyorlar. Siz olsanız nasıl davranırsınız?

Bende böyle düşünüyorum.
Özellikle kayınvalideye tepki koyarım. Araya mesafe koymaya çalışırım. Rahatsız olabileceğimi bile bile göstere göstere eski sevgili takip ediyorlarsa ben onları hiç umursamam.
Ama kız akrabadan biriyse tabiki bir şey diyemem.

Kendileri içinde devam ettirebilirler ama baskalarina dayatamazlar. Kimsenin kurulu düzenini boz gel demeye hakları da yok . Bence siz çok nazik kaldiginiz için yanlarında malesef böyle konusabiliyor . Çok teşekkür ederim sizi çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor bir durum umarım sizin sorunlarınız da bir an önce tamamen çözülür

Demek ki o süreçte insani olarak bir şey paylaşmışlar ve arkadaş kalmışlar.
Eşiniz ayrılmış olabilir ama onlar demek ki o insanlar görüşmeye devam etmek istiyorlar.
Bu durum sizi hiç alakadar etmez ki dile getirip kendinizi küçük düşürmeyin derim.

Banane der geçerim millet kimi takip edip beğeneceğini bana soracak değil ya ne alaka bunu takip edip rahatsız oldunuz

Kimin kimi takip ettiğine bakmayın ya bu kadar incik cincik yok onu beğenmiş falan. Ben şuan sosyal medya kullanmıyorum ama kullandığım dönemde kendi paylaşımlarımı beğenenlere bu kadar bakmıyordum. Dayısının kimi takip ettiği de incelenmesin artık.

Biriyle bir kere takipleştikten sonra o kişiyi çıkarmak zor olabiliyor. Kötü bir olay yaşanmadıysa ya da rahatsız edici bir durum yoksa insanlar birbirlerini pek çıkarmıyorlar. Kızı çok sevdikleri için değil öylesine takip ettiklerini düşünüyorum. Benim de yıllar önce takipleştiğim arkadaşlarımın arkadaşları var ama hala duruyorlar fotoğraflarını da beğeniyorum. Aynı şekilde arkadaşlarımın eski sevgilileri de öyle. X artık evlendi öyleyse eski sevgilisini engelleyelim diye bir düşünceye girmemişler demek ki. Instagram takipçilerine ve rehberde kayıtlı kişilere bu kadar önem atfedildiğini bu sitede gördüm.

Rahatsız olmanızı anlıyorum ama eşinizin çekirdek ailesi dışındaki insanlara katılamazsınız. Takipten çıkarın gibi bir istekte bulunmanız da sizi özgüvensiz gösterir

E seviyorlardir kızı. Benim de en sinir olduğum sey. Hem tanistirirlar, arkadaşlık bağı kurmani sağlarlar. Sonra ayrıldık,sen de bitir arkadaşligi.
Ne saçma...
Millet de demek ki kızı sevmiş, takipten çıkmamış. Hani farkında değillerdir diyeceğim ama beğeniyorlarmis da gönderilerini. Demek ki bile isteye takip ediyorlar, ona da yapacak bir şeyin, diyecek bir cumlen yok. Akrabalar çıkarmamış takipten, senin koca zamanında dememiş ayrıldım silin diye, Kız rahatsız olup çıkarmıyor 7 sene önceki eski sevgilisinin akrabasını.
Eee, size ne oluyor ki?

Banane derim çok mu önemli onların ilişkisi bitmiş olabilir ama tanışıklıkları olmuş takipten niye çıksınlar? Ayrıca bu kız sizde ya da eşinizde ekli değilse takip ettiklerini beğenilerini nasıl görüyorsunuz arkadaş listelerine mi baktınız? 7 yıllık olay yani dert mi arıyorsunuz sizle bir sorunu olan da yok sosyal medyayı bu kadar abartmaya gerek yok

Her şeyi bir yana koydum eşimin dayısının instagramı var mı diye düşünüyorum şu an.
Adam sizde ekli, üşenmediniz tüm beğenilerinin listesini mi çıkardınız? Ya da bu yakaladığınız kişi, demek ki tüm sülaleyi tek tek inceliyorsunuz kime beğeni atıyorlar diye. Cidden ağır bir vaka olmalısınız, siz olmak çok zor olmalı.

Ben eskiden X kişiyi ekleyeceğim diye ayni okulda okuduğumuz ama sohbetimizin hiç olmadiği birini yanlişlikle eklemiştim. Cunku onun da adı X ve benzer ortak arkadaşlar var o da kabul etti sonra anladim yanliş X i ekledigimi ama silmedim tabi, o gün bugundur kizla takipleşip begeni yapiyoruz. Hiç konuşmadik.

Ne uğraşıyorsunuz bırakın reddetsinler, sanki bana Koç Sabancılar, ellerindeki üç dönüm köy arsası, tek kat 2+1 başlarını soktukları ev. Boşanma blofu ile kapışıyor zaten evlatlıktan reddetme blöfü. Onlar korkmalı asıl şu saatten sonra, elden ayaktan düşmeye ramak kaldı, ne yüzle el kızı/oğlunun yanında duracağız , biraz iyi olalım yüzümüz olsun zaman eski zaman değil, artık el kızı iki kaşık bulgur pilavına köle olmuyor , evlatlar eşlerini ezdirmiyor gitmesinden korkuyor diye .

Hiçbir şey yapmazdım
İnsanların arasındaki samimiyet
Onlar arasında banane

Ben kocamla foto çeker “ kıskananlar çatlasın “ pozu verirdim

Bunları düşünerek kendini ezme
Adı üstünde eski sevgilisi
Ama kocan senle evlenmiş ve seni tercih etmiş
demek ki seni sevmiş

Gerçekten tek tek rakam olarak mı tuttun kim takip ediyor diye

Sen yine iyi ben eşimin dayısı kimdi diye düşündüm bi müddet, sonra dayısı olmadığını hatırladım

Kuzenimin eski karısıyla görüşüyorum diye yeni karısı benden hiç hoşlaşmıyor. Umurumda mı? Vallahi değil.

Ben de kaynımın eski sevgilisiyle görüşüyorum. Kaynım şu an başkasıyla evli iki tane çocuğu var
Tutup da bana görüşme derse zamanında bana sormadan evime alıp alıp gelmeyi biliyordun haspam derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…