- 9 Eylül 2013
- 12.057
- 27.776
- 798
- Konu Sahibi Thedemetriax
-
Bende böyle düşünüyorum.Can sıkıcı bir durum bence. ama siz başkalarını kontrol edemeyeceğinize göre ancak kendi eylemlerinize yön verebilirsiniz. Takip edenlerle mesafeniz olsun. Eylemler sonuçları doğurur. Böyle bir eylemde bulunuyorlarsa sizinle mesafeli olmayı da göze almışlar demektir. Akrabadan saymayacak kadar arayı açın.
Kendileri içinde devam ettirebilirler ama baskalarina dayatamazlar. Kimsenin kurulu düzenini boz gel demeye hakları da yok . Bence siz çok nazik kaldiginiz için yanlarında malesef böyle konusabiliyor . Çok teşekkür ederim sizi çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor bir durum umarım sizin sorunlarınız da bir an önce tamamen çözülürBen de çok saygı duyuyorum, ama kadını sadece işe yararlığa indirgeyen bu düşünce biçiminden nefret ediyorum. Çok eskilerde vardı hani bu, kırsal kesimde sağlık yönünden sıkıntısı olan ya da köle gibi çalışabilme potansiyeli olmayan kadınlar dışlanıyordu aynı mantığı devam ettiriyorlar. İnsanın fiziksel kuvveti dışında başka özellikleri, kimliği, kişiliği vardır ama onlar için bunlar tamamen konu dışı. Teşekkür ederim tekrar, dertleşmek iyi geldi açıkçası :) umarım hayatın tüm güzellikleri sizin ve ailenizin yanında olur .
Banane der geçerim millet kimi takip edip beğeneceğini bana soracak değil ya ne alaka bunu takip edip rahatsız oldunuzSelam kızlar,
Eşimin 7 sene önceki sevgilisini iki dayısı, yengeleri, üç kuzeni ve hatta annesinin teyzesi bile takip ediyor.
Sanırım yıllar önce eşimin kuzenine kız istemeye gitmişler ve o zamanlar eski sevgilisi de kız istemeye katılmış. O sırada da bu akrabalarla tanışmış. Ama hâlâ dayısı o eski sevgilisinin paylaştığı fotoğrafları beğeniyor mesela. Kuzenler falan zaten takipte.
Bu durum içten içe çok canımı sıkıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum.
Sadece kaynanama dedim ki dayılar, yengeler ve birçok kuzen hala o kadını takipteler. Kaynanam da hiçbir şey demedi.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Fikirlerinizi bekliyorum.
Biriyle bir kere takipleştikten sonra o kişiyi çıkarmak zor olabiliyor. Kötü bir olay yaşanmadıysa ya da rahatsız edici bir durum yoksa insanlar birbirlerini pek çıkarmıyorlar. Kızı çok sevdikleri için değil öylesine takip ettiklerini düşünüyorum. Benim de yıllar önce takipleştiğim arkadaşlarımın arkadaşları var ama hala duruyorlar fotoğraflarını da beğeniyorum. Aynı şekilde arkadaşlarımın eski sevgilileri de öyle. X artık evlendi öyleyse eski sevgilisini engelleyelim diye bir düşünceye girmemişler demek ki. Instagram takipçilerine ve rehberde kayıtlı kişilere bu kadar önem atfedildiğini bu sitede gördüm.
Ne uğraşıyorsunuz bırakın reddetsinler, sanki bana Koç Sabancılar, ellerindeki üç dönüm köy arsası, tek kat 2+1 başlarını soktukları ev. Boşanma blofu ile kapışıyor zaten evlatlıktan reddetme blöfü.Bana da karışan falan yok ama çok huzursuz ediyorlar, yani eşimle ilgili bir sorun olmasa bile çok boğucu bir durumda hissetiriyorlar insanı. Biz şehirde yaşıyoruz, eşim çalışıyor, ben çalışıyorum bir yıldır tutturdular köye taşının hayvanlara bakın yanımıza gelin diye. Hayır 80 metre kare 2+1 bir köy evinde yaşıyorlar ve biz dört kişilik bir aile olarak oraya taşınacakmışız, evde topluca yaşamaya zorluyorlar.Ömrümde köy işleriyle uğraşmadım yaşım neredeyse kırka dayandı işimi bırakıp bu yaştan sonra hayvan bakmayı, köy işlerini yapmayı öğrenecekmişim. Üstelik sağlık durumum da öyle muhteşem değil. Eşime rest çekiyor babası sürekli, ya köye taşınırsın ya da ömür boyu silerim seni evlatlıktan diye. Alttan almaya ipler kopmasın diye uğraşmaya devam ediyoruz ama cidden çok can sıkıcı olmaya başladılar. Bana da düşman oldular iyice oğullarının peşinden gitmeyip işleri bozan kişiyim onlara göre. Adım gibi eminim eşim çoluk çocuğu bırakıp tek başıma ben geleyim dese gelme demezler. yaa ben de çok dertliymişim kusura bakmayın :) Size de mutluluklar, umarım ben de her şeyi takmamayı başarabilirim bu aralar.
Gerçekten tek tek rakam olarak mı tuttun kim takip ediyor diyeSelam kızlar,
Eşimin 7 sene önceki sevgilisini iki dayısı, yengeleri, üç kuzeni ve hatta annesinin teyzesi bile takip ediyor.
Sanırım yıllar önce eşimin kuzenine kız istemeye gitmişler ve o zamanlar eski sevgilisi de kız istemeye katılmış. O sırada da bu akrabalarla tanışmış. Ama hâlâ dayısı o eski sevgilisinin paylaştığı fotoğrafları beğeniyor mesela. Kuzenler falan zaten takipte.
Bu durum içten içe çok canımı sıkıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum.
Sadece kaynanama dedim ki dayılar, yengeler ve birçok kuzen hala o kadını takipteler. Kaynanam da hiçbir şey demedi.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Fikirlerinizi bekliyorum.
Ahahaha şimdi benim de aklıma düşürdün dur bakayım var mıHer şeyi bir yana koydum eşimin dayısının instagramı var mı diye düşünüyorum şu an.
Sen yine iyi ben eşimin dayısı kimdi diye düşündüm bi müddet, sonra dayısı olmadığını hatırladımHer şeyi bir yana koydum eşimin dayısının instagramı var mı diye düşünüyorum şu an.
Adam sizde ekli, üşenmediniz tüm beğenilerinin listesini mi çıkardınız? Ya da bu yakaladığınız kişi, demek ki tüm sülaleyi tek tek inceliyorsunuz kime beğeni atıyorlar diye. Cidden ağır bir vaka olmalısınız, siz olmak çok zor olmalı.
Ben de kaynımın eski sevgilisiyle görüşüyorum. Kaynım şu an başkasıyla evli iki tane çocuğu varSen yine iyi ben eşimin dayısı kimdi diye düşündüm bi müddet, sonra dayısı olmadığını hatırladım
Kuzenimin eski karısıyla görüşüyorum diye yeni karısı benden hiç hoşlaşmıyor. Umurumda mı? Vallahi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?