Yerlerini rahat bulmuşlar o yüzden geliyorlardır. Eşiyle mi kavga ediyorlar?Ya ben şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam. Eşimin halasının oğlu geldi bize farklı şehirden,sık sık geliyorlar hatta bikaç kez emrivaki misafir konusu açmıştm.
Biz geliyoruz bikaç saate diyip geliyorlar ve resmen ne yaptıkları belli değil.
2 gün önce geldiler kalmaya,sözde 1 akşam kalıcaklardı. Bugün gideceklerini söylediler hala burdalar,üstelik evime misafir çağırıyorlar,üstelik hafta sonuna kadar burada olacaklarını söylüyorlar. Şimdi eşi geldi gitmeleri gerekirken kavgaya tutuştular bağırıyorlar çocuk uyutamıyorum. Eşime şunlara birşey söyle dedim ne diyebilirim diyor.bu benim evime son gelişleri bilgin olsun dedim. Ya bu kadar terbiyesizlik olamaz. Benim çocuğum sizin salak kavgalarınızı dinlemek zorunda mı??
Ben sırf kızım duymasın diye eşimle tartışmayıp içimde patlıyo söyleyeceklerim,geliyo iki dengesiz evimde bas bas bağırıyor. Yeter artık defol git burdan diye.
Ben çıkıp laf etsem terbiyesiz olucam eşimle gerilicem. Saçma sapan insanlardan bıktım kimse haddini bilmiyor. Yetmezmiş gibi kadın ütü yapuyo masayı odanın ortasında bırakıyo. Evim şuan b*k gibi. Herkes kafasına göre takılıyor. Yemeğe çımıyoruz saat gece yarısı ordan nargileye gidelim diye tuttururlar. Ya küçük bebek var bende bunu düşünüp hareket etmem gerekiyor benim. Onların da çocukları var. Ama kimse çocuk uyuyacak diye düşünmüyor. Daha da yazacaklarım var ama yazmıyorum
Bende geçenlerde aynısını yaşadım insanlara güler yüz gösteremysn davet etmeyin ben laf arasında davet etmistim şehir dışından gelen eşimin arkadaşı ve eşini gelip 2 gün kaldılar her masrafı biz yaptk 3. Günde duracaklardı biz yüz vermedik gittiler bi dahada gelmicekler dışarda görüşelim dedim. Yani sizde eşinize söyleyin yada direk kendiniz söyleyin içiniz yanacagna yüzünüz kızarsn daha iyi. Ben bi daha kimseye güler yüz göstermicem bu dersi çıkardımYa ben şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam. Eşimin halasının oğlu geldi bize farklı şehirden,sık sık geliyorlar hatta bikaç kez emrivaki misafir konusu açmıştm.
2 gün önce geldiler kalmaya,sözde 1 akşam kalıcaklardı. Bugün gideceklerini söylediler hala burdalar,üstelik evime misafir çağırıyorlar,üstelik hafta sonuna kadar burada olacaklarını söylüyorlar. Şimdi eşi geldi gitmeleri gerekirken kavgaya tutuştular bağırıyorlar çocuk uyutamıyorum. Eşime şunlara birşey söyle dedim ne diyebilirim diyor.bu benim evime son gelişleri bilgin olsun dedim. Ya bu kadar terbiyesizlik olamaz. Benim çocuğum sizin salak kavgalarınızı dinlemek zorunda mı??
Ben sırf kızım duymasın diye eşimle tartışmayıp içimde patlıyo söyleyeceklerim,geliyo iki dengesiz evimde bas bas bağırıyor. Yeter artık defol git burdan diye.
Ben çıkıp laf etsem terbiyesiz olucam eşimle gerilicem. Saçma sapan insanlardan bıktım kimse haddini bilmiyor. Yetmezmiş gibi kadın ütü yapuyo masayı odanın ortasında bırakıyo. Evim şuan b*k gibi. Herkes kafasına göre takılıyor. Yemeğe çımıyoruz saat gece yarısı ordan nargileye gidelim diye tuttururlar. Ya küçük bebek var bende bunu düşünüp hareket etmem gerekiyor benim. Onların da çocukları var. Ama kimse çocuk uyuyacak diye düşünmüyor. Daha da yazacaklarım var ama yazmıyorum
Ben artik bu Insanlardaki rahatliga sasiriyorum ya bu ne yüzsüzlüktür ya böyle ..Ya ben şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam. Eşimin halasının oğlu geldi bize farklı şehirden,sık sık geliyorlar hatta bikaç kez emrivaki misafir konusu açmıştm.
Evet eşiyle kavga ediyor çocuklarının önünde. Bu rahatlık fazla ama yani terbiyesizlik bu. Tartıştıkları mevzu da onu niye ekledin bunu niye ekledin.Yerlerini rahat bulmuşlar o yüzden geliyorlardır. Eşiyle mi kavga ediyorlar?
Ya sormayın ben kimsenin evine kalmaya gitmiyorum. Otel gibi kullanıyorlarresmen. Gittim gidicem yok kalıcam artık harbiden bi gidin artık diyesim geliyor. İki gün önce gündüz çıkıcaz dediler 1 saat sonra,ben uykusuzluktan ölüyorum onlar hala oturuyorlar. Bide bebeğim uyurken uyurum gidicrkler diye düşünüyordum onlar çıktı çocuk uyandı. Sabahlara kadar oturuyorlar. Misafirde misafirliğini bilecek yaBen artik bu Insanlardaki rahatliga sasiriyorum ya bu ne yüzsüzlüktür ya böyle ..
Ne kadar ayıp ya. Eşinizin aile meselesini evlerinde çözmeleri gerektiğini söylemesi lazım artık. Misafirlikten çıkmışlar baya evleri görüyorlar.Evet eşiyle kavga ediyor çocuklarının önünde. Bu rahatlık fazla ama yani terbiyesizlik bu. Tartıştıkları mevzu da onu niye ekledin bunu niye ekledin.
Benim evimde kalamaz kimse ben hadlerini bildiricem yeter artık. Çağırdıkları misafirin 2 tane çocuğu var kendileri 3 kişi biz 3 kişiyiz. Bunun maddi manevi zararı var yani 1 hafta ben düzenimi bozmak zorunda mıhınBaşkasının evinde kavgaya tutuşmak
Başkasının evine misafir çağırmak
Rahatlıkta top seviye!
O da söylemiyor birşey alıncaklar bizim evimizde ayıp olur diye. E ayıp bize de ayıp o zamanNe kadar ayıp ya. Eşinizin aile meselesini evlerinde çözmeleri gerektiğini söylemesi lazım artık. Misafirlikten çıkmışlar baya evleri görüyorlar.
Ben yatili misafir sevmiyorum.uc saatlik yoldan hastayiz deyip cikip cikip gelen esimin ailesine bile postayi koydum burdan ev actirdim.Evlendikten sonra ogrendigim en onemli sey herkesin anladigi dilden konusulmasi gerektigi.kendini bilen insana karsi guler yuzlu nazik kibar,arsiz yuzsuze de ondan daha yuzsuz olmak gibi.size de tavsiye ederim.esin halasinin oglu kim ki butun duzenimi kaciracak beni sinirden cildirtacak?
Bende sevmiyorum ve genelde annem kardeşim dışında da veya görümcem dışında da kimseyi yatılıya almıyorum. Ama bunlar böyle geliyoruz diyorlar bi bakıyosun kalıyorlar. Bi bakıyosun kalmaları uzuyo filan. Bi gidiyorlar 2 gün sonra geliyoruz diyorlar. Ya saçma sapan bi aileBen yatili misafir sevmiyorum.uc saatlik yoldan hastayiz deyip cikip cikip gelen esimin ailesine bile postayi koydum burdan ev actirdim.Evlendikten sonra ogrendigim en onemli sey herkesin anladigi dilden konusulmasi gerektigi.kendini bilen insana karsi guler yuzlu nazik kibar,arsiz yuzsuze de ondan daha yuzsuz olmak gibi.size de tavsiye ederim.esin halasinin oglu kim ki butun duzenimi kaciracak beni sinirden cildirtacak?
Bikaç kez müsait olmadığımı söyledim. Kadını seviyorum açıkçası ama eşiyle yan yana geldiler mı ikisi de dengesizleşiyor. Kadının dengesiz olmasının sebebi de eşi zaten. Bi gidiyo 3 gibi alıcam sizi hazırlanın der akşam 9 da gelir.Kabul etmeyin evinize. Müsait değiliz deseniz olur mu. Ben de emrivaki misafiri hiç sevmem. hele ki çocuğunuzu uyutmayacak kadar kavga ediyorlar.
Değilsin tabi ki misafirliğin de bir edebi var.Benim evimde kalamaz kimse ben hadlerini bildiricem yeter artık. Çağırdıkları misafirin 2 tane çocuğu var kendileri 3 kişi biz 3 kişiyiz. Bunun maddi manevi zararı var yani 1 hafta ben düzenimi bozmak zorunda mıhın
Ben dün suratımı bi astım gitsinler diye, bana laf soktu sende yorgunken hiç çekilmiyosun suratsız suratsız oturuyosun diye. Uykusuzum dedim hadi biz çıkalım dediler akşam oldu,gittiler sonra yemek yemeye gidelim diye geri geldiler. Konuşucam şimdi kızımı uyuttum ama kapının önünde yine sesli tartışıyorlar çıkamıyorum.Bende geçenlerde aynısını yaşadım insanlara güler yüz gösteremysn davet etmeyin ben laf arasında davet etmistim şehir dışından gelen eşimin arkadaşı ve eşini gelip 2 gün kaldılar her masrafı biz yaptk 3. Günde duracaklardı biz yüz vermedik gittiler bi dahada gelmicekler dışarda görüşelim dedim. Yani sizde eşinize söyleyin yada direk kendiniz söyleyin içiniz yanacagna yüzünüz kızarsn daha iyi. Ben bi daha kimseye güler yüz göstermicem bu dersi çıkardım
Bunlarda yok ya. Geliyorsunuz insan gibi kalın kimse birşey demez ama bu saçmalık artık.Değilsin tabi ki misafirliğin de bir edebi var.
Acaba iyi ağırlandıkları ve güler yüz gördükleri için mi devamlı geliyorlar ya da gelip kalıyorlar. Fazla hoş tutuyorsanız memnun kalıyorlardır belki.Bende sevmiyorum ve genelde annem kardeşim dışında da veya görümcem dışında da kimseyi yatılıya almıyorum. Ama bunlar böyle geliyoruz diyorlar bi bakıyosun kalıyorlar. Bi bakıyosun kalmaları uzuyo filan. Bi gidiyorlar 2 gün sonra geliyoruz diyorlar. Ya saçma sapan bi aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?