- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
Valla ben 1 buçuk saattir odadayım kızımı uyutuyorum ve çıkmadım sanrım gittiler eşime bağırdım odada. Belki duymuşlardırGerçekten burdan sinir oldum ben bunlara
Alınan alınsın küsen küssün
Rahatsiz oldugunuzu söyleyin ve çıkıp gitsinler
Mümkünse küssünler hatta
Bunlarda yok ya. Geliyorsunuz insan gibi kalın kimse birşey demez ama bu saçmalık artık.
E muhtemelen öyle. Ama insanı kullanmak bu.Acaba iyi ağırlandıkları ve güler yüz gördükleri için mi devamlı geliyorlar ya da gelip kalıyorlar. Fazla hoş tutuyorsanız memnun kalıyorlardır belki.
Bende bu yüzden sesimi çıkarmıyorum. Gerginim ama yüzümden belli ama bu sefer de kesin surat astı diyecekler. Artık insanlardan uzak durucam yemin ederim kimseyle samimi olmaya gelmiyor tepeme çıkıyorlar.Böyle tiplere güzellikle de anlatsan seni suçlu çıkarır. Misafir geldik evinden kovdu bizi istemedi at uçtu kelebek kondu ayy kalbimiz kırıldı. Sinir oluyorum böyle tiplere.
Ya küseceklerse de bu sefer eşim benim evime benim ailem senin yüzünden gelmiyor diyecek. Annesiyle görüşmüyorum bi bunlar geliyor birde görümcelerim. Bana geçimsiz damgası koyacak :) bişey demiyorum demiyorum ama çatliycam artıkKeske kusseler, bir daha gelmezler en azindan. Cok sinir bozucu bir durum. Yuzsuzlukte son noktayi koymuslar.
desinler surat asti. evet astiniz. cunku misafir gibi davranmayip sizi ve cocugunuzu kendi evinizde rahatsiz ediyorlar.dua etsinler kovmamissiniz.Bende bu yüzden sesimi çıkarmıyorum. Gerginim ama yüzümden belli ama bu sefer de kesin surat astı diyecekler. Artık insanlardan uzak durucam yemin ederim kimseyle samimi olmaya gelmiyor tepeme çıkıyorlar.
Ben ne diyim ki nasıl diyim hiç bilmiyorum. Vallahi kadını da seviyorum kocası dengesiz diye dengesizleşiyor. Oturup sohbet edebildiğim bir insan diye hiç bu zamana kadar birşey demedim ama artık hadlerini aşıyorlar gerçektenboyle genis ve yuzsuz insanlara sinir oluyorum.
onlar yuzsuzse siz daha yuzsuz olun. inanin kusmezler, bu tiplerin kusme gibi huylari yok. gururlari bu konuda on planda olmaz hic.
esiniz yapamiyorsa bir ayar siz bi ayar cekin.
kendi evinizde sizi rahatsiz etmeye haklari asla yok.
Bence burda sorun eşinizde.onun akrabası yüzvermemesi gerekir bukadar. Bence eşinizle ciddi bir şekilde konuşun. Yaptıkları cok ayıp. kendimi sizin yerinize koydum şuan tansıyonum cıktı resmenO da söylemiyor birşey alıncaklar bizim evimizde ayıp olur diye. E ayıp bize de ayıp o zaman
keske sizin tarafinizdan sevildiginin deger gordugunun kiymetini bilse. o da sizin hatriniz icin kocasinin yaptiklarini gormezden gelse ve sussa huzurunuzu kacirmasa. guzel vakit gecirseniz.Ben ne diyim ki nasıl diyim hiç bilmiyorum. Vallahi kadını da seviyorum kocası dengesiz diye dengesizleşiyor. Oturup sohbet edebildiğim bir insan diye hiç bu zamana kadar birşey demedim ama artık hadlerini aşıyorlar gerçekten
Şimdi odadan çıktım eşi oturuyor eşim adamı aldı ve çıktı. Yani bu gece de buradalarkesk
keske sizin tarafinizdan sevildiginin deger gordugunun kiymetini bilse. o da sizin hatriniz icin kocasinin yaptiklarini gormezden gelse ve sussa huzurunuzu kacirmasa. guzel vakit gecirseniz.
ama gordugunuz gibi anladiklari dil bu degil. keske suistimal edilmese sevgimiz. ama herkes siz degil iste. malesef.
Sizin yanınızda kavga edecek kadar rahat tiplerse surat asmanda fayda etmez. Hatta kocanla kavga etsen güler geçerler. Bizde ediyoruz ara sıra hadi bir çay koyda içek tavırı ve rahatlığı gördüm kendilerinde.Bende bu yüzden sesimi çıkarmıyorum. Gerginim ama yüzümden belli ama bu sefer de kesin surat astı diyecekler. Artık insanlardan uzak durucam yemin ederim kimseyle samimi olmaya gelmiyor tepeme çıkıyorlar.
Iyi de bunu senin ailenden biri de yapsa o da gelmesin derdim. Burda soz konusu olan senin kendi evinde yasadigin rahatsizlik. Insan kendi evinde rahat edemezse nerde eder? O zaman sen kadinla guzelce konus. Benim cocuk huysuz, uyanirsa bir daha uyumaz, lutfen biraz sessiz olun falan de. Insan olana bu bile yeter aslinda cekip gitmesi icin.Ya küseceklerse de bu sefer eşim benim evime benim ailem senin yüzünden gelmiyor diyecek. Annesiyle görüşmüyorum bi bunlar geliyor birde görümcelerim. Bana geçimsiz damgası koyacak :) bişey demiyorum demiyorum ama çatliycam artık
ay inanmiyorum. ya boyle kendi kafalarina gore kalmaya karar verip ev sahibine musait misiniz diye sormamak yuzsuzlugun kacinci leveli? ablama gittigmde bile boyle kendi kafama gore gunleri uzatmam musaitsin dmi diye sorarim ki o benim canim. ama plalari olabilir neticede. size hic kalabilir miyiz diye sormadilar di mi?Şimdi odadan çıktım eşi oturuyor eşim adamı aldı ve çıktı. Yani bu gece de buradalar
Ama şu ayırımı yapmanz lazm hoş sohbet ediyo olablrsnz ama bu evinizde yatılı kalmalarını asla gerektirmez bu dostlugunuzu ev dışında sürdürün evin içinde insanın bazen kendine bile tahammülü kalmyo eve gelip sizin düzeninizi bozmaya kimsenin hakkı yok. Rahatsız olduğunuzu söyleyin gerçekten iyi bi dostsa eğer anlayışla karşılar dışarda dostluğunu devam ettitir yok eğer tepki verirse o zaten dost degldr sadece kullanıcıdr zaten iyiki kurtulmuşum dersiniz. Bana mantıklı gelen şey bu şu anBen ne diyim ki nasıl diyim hiç bilmiyorum. Vallahi kadını da seviyorum kocası dengesiz diye dengesizleşiyor. Oturup sohbet edebildiğim bir insan diye hiç bu zamana kadar birşey demedim ama artık hadlerini aşıyorlar gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?