hayır kimse sormadı kalabilir miyiz diye. Evde misin biz geliyoruz desiler e tamam gelsinler. Kimse birşey demiyor ama Allah için 3 gün oldu ve gitmeyi konuşuyorlar ama gitmiyorlar. Ya belki benim planım olucak çıkıcam arkadaşımla görüşücem?ay inanmiyorum. ya boyle kendi kafalarina gore kalmaya karar verip ev sahibine musait misiniz diye sormamak yuzsuzlugun kacinci leveli? ablama gittigmde bile boyle kendi kafama gore gunleri uzatmam musaitsin dmi diye sorarim ki o benim canim. ama plalari olabilir neticede. size hic kalabilir miyiz diye sormadilar di mi?
Ben çocuğuma tahammül edemiyorum bazen. Ama bunu düşünecek insan değiller. Kadın şimdi ağlıyo konuşsam daha kötü olucak.ama bu konuyu ikisiyle konuşucam. Açık açık sorunlarınızı burda tartışmayın ben zaten gerginim daha fazla gerilmek istemiyorum keyifli zaman geçirmek varken neden gerilip bizi de geriyorsunuz demeyi düşünüyorum.Ama şu ayırımı yapmanz lazm hoş sohbet ediyo olablrsnz ama bu evinizde yatılı kalmalarını asla gerektirmez bu dostlugunuzu ev dışında sürdürün evin içinde insanın bazen kendine bile tahammülü kalmyo eve gelip sizin düzeninizi bozmaya kimsenin hakkı yok. Rahatsız olduğunuzu söyleyin gerçekten iyi bi dostsa eğer anlayışla karşılar dışarda dostluğunu devam ettitir yok eğer tepki verirse o zaten dost degldr sadece kullanıcıdr zaten iyiki kurtulmuşum dersiniz. Bana mantıklı gelen şey bu şu an
Toplamayın, iş buyurun yapsınlar. Ütü masasını ortada bıraktıysa, işin bittiyse kaldırır mısın de mesela. Çalıştır biraz misafiri. En azından iş yükünü hafifletsinler.Ben kızımı uyuttum şimdi her yer darmaduman. Ortalığı toplamak zorundayım sonra yine misafi
hayır kimse sormadı kalabilir miyiz diye. Evde misin biz geliyoruz desiler e tamam gelsinler. Kimse birşey demiyor ama Allah için 3 gün oldu ve gitmeyi konuşuyorlar ama gitmiyorlar. Ya belki benim planım olucak çıkıcam arkadaşımla görüşücem?
Ben şu başkasında kalma işini hiç ama hiç sevmiyorum. Tamamen terbiyesizlkYa ben şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam. Eşimin halasının oğlu geldi bize farklı şehirden,sık sık geliyorlar hatta bikaç kez emrivaki misafir konusu açmıştm.
Biz geliyoruz bikaç saate diyip geliyorlar ve resmen ne yaptıkları belli değil.
2 gün önce geldiler kalmaya,sözde 1 akşam kalıcaklardı. Bugün gideceklerini söylediler hala burdalar,üstelik evime misafir çağırıyorlar,üstelik hafta sonuna kadar burada olacaklarını söylüyorlar. Şimdi eşi geldi gitmeleri gerekirken kavgaya tutuştular bağırıyorlar çocuk uyutamıyorum. Eşime şunlara birşey söyle dedim ne diyebilirim diyor.bu benim evime son gelişleri bilgin olsun dedim. Ya bu kadar terbiyesizlik olamaz. Benim çocuğum sizin salak kavgalarınızı dinlemek zorunda mı??
Ben sırf kızım duymasın diye eşimle tartışmayıp içimde patlıyo söyleyeceklerim,geliyo iki dengesiz evimde bas bas bağırıyor. Yeter artık defol git burdan diye.
Ben çıkıp laf etsem terbiyesiz olucam eşimle gerilicem. Saçma sapan insanlardan bıktım kimse haddini bilmiyor. Yetmezmiş gibi kadın ütü yapuyo masayı odanın ortasında bırakıyo. Evim şuan b*k gibi. Herkes kafasına göre takılıyor. Yemeğe çımıyoruz saat gece yarısı ordan nargileye gidelim diye tuttururlar. Ya küçük bebek var bende bunu düşünüp hareket etmem gerekiyor benim. Onların da çocukları var. Ama kimse çocuk uyuyacak diye düşünmüyor. Daha da yazacaklarım var ama yazmıyorum
Kavgayi bahane edip bir daha yatili kabul edemeyeceginizi soyleyin.buyuk olay cikarin evimde cocugumun onunde nasil kavga edersiniz diye.Bende sevmiyorum ve genelde annem kardeşim dışında da veya görümcem dışında da kimseyi yatılıya almıyorum. Ama bunlar böyle geliyoruz diyorlar bi bakıyosun kalıyorlar. Bi bakıyosun kalmaları uzuyo filan. Bi gidiyorlar 2 gün sonra geliyoruz diyorlar. Ya saçma sapan bi aile
KatılıyorumKavgayi bahane edip bir daha yatili kabul edemeyeceginizi soyleyin.buyuk olay cikarin evimde cocugumun onunde nasil kavga edersiniz diye.
Sehir disindan gelmis misafir tabiki siz yapicaksiniz masrafi. Bi de misafire mi odetceksiniz .Bende geçenlerde aynısını yaşadım insanlara güler yüz gösteremysn davet etmeyin ben laf arasında davet etmistim şehir dışından gelen eşimin arkadaşı ve eşini gelip 2 gün kaldılar her masrafı biz yaptk 3. Günde duracaklardı biz yüz vermedik gittiler bi dahada gelmicekler dışarda görüşelim dedim. Yani sizde eşinize söyleyin yada direk kendiniz söyleyin içiniz yanacagna yüzünüz kızarsn daha iyi. Ben bi daha kimseye güler yüz göstermicem bu dersi çıkardım
en basitinden soğan bile 3 lirayken ve sayıyla alınıyorken neden bütün masrafı ev sahibi yapsın?Sehir disindan gelmis misafir tabiki siz yapicaksiniz masrafi. Bi de misafire mi odetceksiniz .
Ne halleri varsa görsünler.. Otele gitselerdi bu ne rahatlık... Bu ne pişkinlik misafir çağırmak filan..Ya ben şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam. Eşimin halasının oğlu geldi bize farklı şehirden,sık sık geliyorlar hatta bikaç kez emrivaki misafir konusu açmıştm.
Biz geliyoruz bikaç saate diyip geliyorlar ve resmen ne yaptıkları belli değil.
2 gün önce geldiler kalmaya,sözde 1 akşam kalıcaklardı. Bugün gideceklerini söylediler hala burdalar,üstelik evime misafir çağırıyorlar,üstelik hafta sonuna kadar burada olacaklarını söylüyorlar. Şimdi eşi geldi gitmeleri gerekirken kavgaya tutuştular bağırıyorlar çocuk uyutamıyorum. Eşime şunlara birşey söyle dedim ne diyebilirim diyor.bu benim evime son gelişleri bilgin olsun dedim. Ya bu kadar terbiyesizlik olamaz. Benim çocuğum sizin salak kavgalarınızı dinlemek zorunda mı??
Ben sırf kızım duymasın diye eşimle tartışmayıp içimde patlıyo söyleyeceklerim,geliyo iki dengesiz evimde bas bas bağırıyor. Yeter artık defol git burdan diye.
Ben çıkıp laf etsem terbiyesiz olucam eşimle gerilicem. Saçma sapan insanlardan bıktım kimse haddini bilmiyor. Yetmezmiş gibi kadın ütü yapuyo masayı odanın ortasında bırakıyo. Evim şuan b*k gibi. Herkes kafasına göre takılıyor. Yemeğe çımıyoruz saat gece yarısı ordan nargileye gidelim diye tuttururlar. Ya küçük bebek var bende bunu düşünüp hareket etmem gerekiyor benim. Onların da çocukları var. Ama kimse çocuk uyuyacak diye düşünmüyor. Daha da yazacaklarım var ama yazmıyorum
Eşimle konuşsam ne okacak bu konularda aman ayıp olmasın diye kendi çatlar yine birşey demez. Benim evimde ayıp olur diye.Bence burda sorun eşinizde.onun akrabası yüzvermemesi gerekir bukadar. Bence eşinizle ciddi bir şekilde konuşun. Yaptıkları cok ayıp. kendimi sizin yerinize koydum şuan tansıyonum cıktı resmen
Otele niye para versinler burda halasının oğlu var :):)Ne halleri varsa görsünler.. Otele gitselerdi bu ne rahatlık... Bu ne pişkinlik misafir çağırmak filan..
Ben evlendiğimden beri bu insanlara 2 kez gittim o da ısrarlarından dolayı. 6 yıllık evliyim. Benim evime kaç kez geldiler unuttum yani. Annesi bizimle aynı şehirde oturuyor ama Yine de bize geliyorlarBen şu başkasında kalma işini hiç ama hiç sevmiyorum. Tamamen terbiyesizlk
Yani ne diyeceğimi şaşırdımEşimle konuşsam ne okacak bu konularda aman ayıp olmasın diye kendi çatlar yine birşey demez. Benim evimde ayıp olur diye.
İyi hoş tamam da belki durumları yok?Sehir disindan gelmis misafir tabiki siz yapicaksiniz masrafi. Bi de misafire mi odetceksiniz .
Konuştum kadınla şimdi bence siz bu şekilde başkalarının yanında tartışmayın hoş değil dedim ama kadın hala bitek sizin yanınızda böyleyiz dediSİzin evinizde kim kalıyorsa kurallarınıza uymak zorunda. Orası sizin eviniz. Beğenmeyen gider otelde kalır. Benim evimde kimse çocuklarımın yanında, veya ayni evde bağırıp çağıramaz. Mutlaka uyarırım. Bence sizde uyarın.
Anlamıyorlar ben üst üste böyle yaptım yine de anlamayıp yine geldiler. Bilmiyorum kötü olmak istemiyorum. Gelip bigün kalıp gitseler böyle olmaz da 1 den fazla kalınca cılkını çıkarıyorlar.Yani ne diyeceğimi şaşırdımbirdaha evinize gelmelerini müsade etmeyin o halde. Aradıklarında müsait olmadığınızı söyleyin birinde misafirimiz var diyin ikinciye başka prgramımız var diyin üçüncüye anlarlar heralde artık istenmediklerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?