Eşimin akrabaları

Ben kızımı uyuttum şimdi her yer darmaduman. Ortalığı toplamak zorundayım sonra yine misafi
hayır kimse sormadı kalabilir miyiz diye. Evde misin biz geliyoruz desiler e tamam gelsinler. Kimse birşey demiyor ama Allah için 3 gün oldu ve gitmeyi konuşuyorlar ama gitmiyorlar. Ya belki benim planım olucak çıkıcam arkadaşımla görüşücem?

Ben çocuğuma tahammül edemiyorum bazen. Ama bunu düşünecek insan değiller. Kadın şimdi ağlıyo konuşsam daha kötü olucak.ama bu konuyu ikisiyle konuşucam. Açık açık sorunlarınızı burda tartışmayın ben zaten gerginim daha fazla gerilmek istemiyorum keyifli zaman geçirmek varken neden gerilip bizi de geriyorsunuz demeyi düşünüyorum.

Toplamayın, iş buyurun yapsınlar. Ütü masasını ortada bıraktıysa, işin bittiyse kaldırır mısın de mesela. Çalıştır biraz misafiri. En azından iş yükünü hafifletsinler.

Ben şu başkasında kalma işini hiç ama hiç sevmiyorum. Tamamen terbiyesizlk

Kavgayi bahane edip bir daha yatili kabul edemeyeceginizi soyleyin.buyuk olay cikarin evimde cocugumun onunde nasil kavga edersiniz diye.

Sehir disindan gelmis misafir tabiki siz yapicaksiniz masrafi. Bi de misafire mi odetceksiniz .

Ne halleri varsa görsünler.. Otele gitselerdi bu ne rahatlık... Bu ne pişkinlik misafir çağırmak filan..

Bence burda sorun eşinizde.onun akrabası yüzvermemesi gerekir bukadar. Bence eşinizle ciddi bir şekilde konuşun. Yaptıkları cok ayıp. kendimi sizin yerinize koydum şuan tansıyonum cıktı resmen
Eşimle konuşsam ne okacak bu konularda aman ayıp olmasın diye kendi çatlar yine birşey demez. Benim evimde ayıp olur diye.

Ben şu başkasında kalma işini hiç ama hiç sevmiyorum. Tamamen terbiyesizlk
Ben evlendiğimden beri bu insanlara 2 kez gittim o da ısrarlarından dolayı. 6 yıllık evliyim. Benim evime kaç kez geldiler unuttum yani. Annesi bizimle aynı şehirde oturuyor ama Yine de bize geliyorlar

Sİzin evinizde kim kalıyorsa kurallarınıza uymak zorunda. Orası sizin eviniz. Beğenmeyen gider otelde kalır. Benim evimde kimse çocuklarımın yanında, veya ayni evde bağırıp çağıramaz. Mutlaka uyarırım. Bence sizde uyarın.

Eşimle konuşsam ne okacak bu konularda aman ayıp olmasın diye kendi çatlar yine birşey demez. Benim evimde ayıp olur diye.
Yani ne diyeceğimi şaşırdım birdaha evinize gelmelerini müsade etmeyin o halde. Aradıklarında müsait olmadığınızı söyleyin birinde misafirimiz var diyin ikinciye başka prgramımız var diyin üçüncüye anlarlar heralde artık istenmediklerini.

Konuştum kadınla şimdi bence siz bu şekilde başkalarının yanında tartışmayın hoş değil dedim ama kadın hala bitek sizin yanınızda böyleyiz dedi benim yanımda da yapmayın bunu dedim bikaç birşey daha dedim ama anladığını sanmıyorum. Yada anladı ama dikkat edeceğini düşünmüyorum

Ben çocuk uyuyor diye evimdeki misafire biraz sessiz konuşabilirmisiniz diorum utana sıkıla ama sizinki cok farklı bir boyut gerçekten allah sabir versin

Anlamıyorlar ben üst üste böyle yaptım yine de anlamayıp yine geldiler. Bilmiyorum kötü olmak istemiyorum. Gelip bigün kalıp gitseler böyle olmaz da 1 den fazla kalınca cılkını çıkarıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…