Eşimin anlayis sizligi

anladığım kadarıyla bu insanlar bi hayli yüzsüz kovsan da gitmeyecek türdenler, zaten konu sahibi de bütün önerilere onu yapamam bunu yapamam şeklinde cevap verdiği için son çare bunu önermiştim ama o da denenmiş ve işe yaramamış trajikomik bi durum.

Valaha adam 3 gun giydi çorabı kadın da benin kı leri giyiyor artık ne nerde nereye koyuluyor benden iyi biliyor lar

Yeminle ağlıyorum fayda etmiyor onair için canını verecek beni önemsemiyor bile olan bana oluyor
Bir kenarda acil durumlar için seyahat çantanız olsun. Bir daha böyle bir şey yaparsa alın çantayı, çocukları çıkın gidin. Eşinize de buyursunlar gelsinler tabii deyin. Eve gelince sap gibi kalsın öyle. Bakın bakalım ailesi kimmiş nasıl anlıyor.

Açıkca yazayım benim eşim odunun taa önde gideni hic bir zaman bana sormaz musaitmisin filan yok kafasına göre her kezi çağırır

Sen de kendi annene çık git acil bir şey diye başbaşa otursunlar. Hizmet eden, yemek yapan, çay getirip götüren olmayınca bak bakalım keyifle vakit geçiriyorlar mı?

Ben tek bebekliyken bile saat 2-3 te anca kahvaltı ettiğimi bilirim. Senin bir de iki tane var. Büyüğü de ilgi bekler. Ama sen misafirin işiyle boğuş dur. Bu insanlardaki sorumsuzluk, vicdansızlık nedir ya?

Yengesi misafir sevmiyor ama misafirliğe giderken uça uça geliyor işe bak. Laf sok biraz.

Eşimin sözü hazır yengem misafir sevmiyor neymiş o sevmiyor muş ondan biz gitmiyoruz o bize yatılı geliyor valaha sinirden elim ayağım titriyor
Hanımefendi iyi misiniz ya? Biz burada sinirlendik. Arkadaşım olsanız silkeyip sizi kendinize getirirdim

Valaha adam 3 gun giydi çorabı kadın da benin kı leri giyiyor artık ne nerde nereye koyuluyor benden iyi biliyor lar
Yengenin sizde regl olduğu olmuyor mu, ya da diş fırçasını Evde unutup sinirlendiği :)) inanılmaz bir tercih benim için

Cidden sorun yok mu? Haftanın 3 günü yatılı kalıyorlarmiş

Annem ler çok uzakta başka memleketde benim kimsem yok burda yalnizim

hayır yani aynı şehirde yatılı misafirlik de ne saçma.bence sizin durum çekilecek bir şey değil ama olaya iyi ya da kötü bir nokta koymazsanız yıpranıp gidersiniz.eşin de kusura bakmasın siz hizmetçi değilsiniz hayat ortağısınız ailesinin emrine amade edemez sizi.eşinizle konuşamıyorsanız bir mektup hazırlayın içiniz dolu doluyken sonra ona verin.kendiniz için bir şeyler yapmanız gerek.ben kızımla ilgilenemediğim de onu benden mahrum bıraktığım için vicdan azabı çekiyorum.

Cidden sorun yok mu? Haftanın 3 günü yatılı kalıyorlarmiş
Bana göre gerçekten yok ama kendime göre cevap veriyorum bizimkiler cok iyiler.
Diğer yazdıklarını okumadım konu açan kişinin ama cidden sorunlularsa yardım etmiyorlarsa minik bebegiyle kendisi ugrasıryorsa o zaman sorun var.

Az önce yazdım ona ev temizleyecem diye ben kızımı ac koyuyorum sırf onlar geliyor yetişemiyorum her şeye bakamıyorum bebeğime diyorum adam oralı olmuyor

İyi agirliyorsaniz yapmayın. Yemek basit tek çeşit olsun. Çayı boş çıkarın. Özellikle o ara alışveriş yapmayın. Sizde cazip bir şeyler var ki geliyorlar. O cezbedici şeyleri ortadan kaldırın. Esiniz hesap sorarsa da salağa yatın, hastalanın, başka işiniz çıkmış olsun.

Az önce yazdım ona ev temizleyecem diye ben kızımı ac koyuyorum sırf onlar geliyor yetişemiyorum her şeye bakamıyorum bebeğime diyorum adam oralı olmuyor
Kendinizi acındırarak değil prensip sahibi olarak eşinizin size saygı duymasını sağlayabilirsiniz. Ben önce burdan başlayın derim. Niye geliyolar deyip şikayetlenip sonra da tıpış tıpış ev temizlemek misafire hazırlanmak nedir? Bu durumda insanlar niye sizi ciddiye alsın ki?

Benim ki gelmeden arar eksik yok desemde bilir doldurur kuruyemiş merve kuru pasta alır bide koyda yiyelim der bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…