- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Valla siz de bu insanları el kadar bebeğinizle haftanın 3 günü ağırlamaya devam ediyosunuzya sizin de bi silkelenip kendinize gelmeniz lazım bence.Valaha ben Şancı çeker ken okey masası kurdular bildigin saatlerce gülerek okey oynadialr
Karşındaki insanlar dan anlayış olamayınca ben bunları kovsam geri gelir ler valahaValla siz de bu insanları el kadar bebeğinizle haftanın 3 günü ağırlamaya devam ediyosunuzya sizin de bi silkelenip kendinize gelmeniz lazım bence.
anladığım kadarıyla bu insanlar bi hayli yüzsüz kovsan da gitmeyecek türdenler, zaten konu sahibi de bütün önerilere onu yapamam bunu yapamam şeklinde cevap verdiği için son çare bunu önermiştim ama o da denenmiş ve işe yaramamış trajikomik bi durum.ya allah aşkına böyle insanlar için niye düzenini bozsun konu sahibi. daha küçücük bebeği vr. yapması gereken tavrını net ortaya koymak.. kendisinin bir birey olduğunu, özellikle yeni anne olduğu belirtip bu zamanlarında kalabalık ortamda bulunmak istemediğini belirtecek.. anlamayanlara da anlayacağı dilden konuşacak.
Ama siz böyle baştan pes ederseniz zaten bu durumun bi çözümü olamaz boşuna çözüm arıyoruz o zaman?Karşındaki insanlar dan anlayış olamayınca ben bunları kovsam geri gelir ler valaha
Valaha adam 3 gun giydi çorabı kadın da benin kı leri giyiyor artık ne nerde nereye koyuluyor benden iyi biliyor larGerçek mi bu konu ya inanamıyorum :s aynı şehrin içinde ne gerek var kalmaya? Abiler işe sizin evden mi gidip geliyorlar? Kıyafet ve çamaşır değiştirme gereği duymuyorlar mı, çocuklar falan derken bavulla geliyorlardır herhalde???
Bir kenarda acil durumlar için seyahat çantanız olsun. Bir daha böyle bir şey yaparsa alın çantayı, çocukları çıkın gidin. Eşinize de buyursunlar gelsinler tabii deyin. Eve gelince sap gibi kalsın öyle. Bakın bakalım ailesi kimmiş nasıl anlıyor.Yeminle ağlıyorum fayda etmiyor onair için canını verecek beni önemsemiyor bile olan bana oluyor
Açıkca yazayım benim eşim odunun taa önde gideni hic bir zaman bana sormaz musaitmisin filan yok kafasına göre her kezi çağırır
Eşimin sözü hazır yengem misafir sevmiyor neymiş o sevmiyor muş ondan biz gitmiyoruz o bize yatılı geliyor valaha sinirden elim ayağım titriyor
Hanımefendi iyi misiniz ya? Biz burada sinirlendik. Arkadaşım olsanız silkeyip sizi kendinize getirirdimDaha bundan geçen hafta abisinin hanımı resmen bizi istemedi valaha şok olduk eve geldi bundan sonra arayıp çağır mayacam dedi ertesi gün 3 gun yatılı kaldılar neymiş onun için iyi oluyor muş o rahat ediyor ben kahrını çekiyorum halılarım beyaz ve solon kapalı olamadığı için her yeri batıyor kadın çocuk larına bakmıyor ağlıyorum resmen
Yengenin sizde regl olduğu olmuyor mu, ya da diş fırçasını Evde unutup sinirlendiği :)) inanılmaz bir tercih benim içinValaha adam 3 gun giydi çorabı kadın da benin kı leri giyiyor artık ne nerde nereye koyuluyor benden iyi biliyor lar
Cidden sorun yok mu? Haftanın 3 günü yatılı kalıyorlarmişYazınızda baya bir hata var ama neyse.
Gelip kaldıklarında size yardımcı olmuyor mu annesi falan?
Hani birlikte bir şeyler yapıyorsanız zor olmaz ama hicbir şeye karısmayıp oturuyorsa haklısınız.
Bana göre fazla bi sorun yok sanırım benimkiler melek gibi oldugundan
Ya ben inanın eşimle konuşuyorum tamam diyor ertesi gün yok yene yatılı çağıyor adamHanımefendi iyi misiniz ya? Biz burada sinirlendik. Arkadaşım olsanız silkeyip sizi kendinize getirirdim
Annem ler çok uzakta başka memleketde benim kimsem yok burda yalnizimSen de kendi annene çık git acil bir şey diye başbaşa otursunlar. Hizmet eden, yemek yapan, çay getirip götüren olmayınca bak bakalım keyifle vakit geçiriyorlar mı?
Ben tek bebekliyken bile saat 2-3 te anca kahvaltı ettiğimi bilirim. Senin bir de iki tane var. Büyüğü de ilgi bekler. Ama sen misafirin işiyle boğuş dur. Bu insanlardaki sorumsuzluk, vicdansızlık nedir ya?
Yengesi misafir sevmiyor ama misafirliğe giderken uça uça geliyor işe bak. Laf sok biraz.
O zaman evde oturup kendisi ilgilensin misafirleriyle.Ya ben inanın eşimle konuşuyorum tamam diyor ertesi gün yok yene yatılı çağıyor adam
Bana göre gerçekten yok ama kendime göre cevap veriyorum bizimkiler cok iyiler.Cidden sorun yok mu? Haftanın 3 günü yatılı kalıyorlarmiş
Az önce yazdım ona ev temizleyecem diye ben kızımı ac koyuyorum sırf onlar geliyor yetişemiyorum her şeye bakamıyorum bebeğime diyorum adam oralı olmuyorhayır yani aynı şehirde yatılı misafirlik de ne saçma.bence sizin durum çekilecek bir şey değil ama olaya iyi ya da kötü bir nokta koymazsanız yıpranıp gidersiniz.eşin de kusura bakmasın siz hizmetçi değilsiniz hayat ortağısınız ailesinin emrine amade edemez sizi.eşinizle konuşamıyorsanız bir mektup hazırlayın içiniz dolu doluyken sonra ona verin.kendiniz için bir şeyler yapmanız gerek.ben kızımla ilgilenemediğim de onu benden mahrum bıraktığım için vicdan azabı çekiyorum.
Kendinizi acındırarak değil prensip sahibi olarak eşinizin size saygı duymasını sağlayabilirsiniz. Ben önce burdan başlayın derim. Niye geliyolar deyip şikayetlenip sonra da tıpış tıpış ev temizlemek misafire hazırlanmak nedir? Bu durumda insanlar niye sizi ciddiye alsın ki?Az önce yazdım ona ev temizleyecem diye ben kızımı ac koyuyorum sırf onlar geliyor yetişemiyorum her şeye bakamıyorum bebeğime diyorum adam oralı olmuyor
Benim ki gelmeden arar eksik yok desemde bilir doldurur kuruyemiş merve kuru pasta alır bide koyda yiyelim der bideİyi agirliyorsaniz yapmayın. Yemek basit tek çeşit olsun. Çayı boş çıkarın. Özellikle o ara alışveriş yapmayın. Sizde cazip bir şeyler var ki geliyorlar. O cezbedici şeyleri ortadan kaldırın. Esiniz hesap sorarsa da salağa yatın, hastalanın, başka işiniz çıkmış olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?