Ben rahat olamiyorum de acik konus bence bende kendi ailemi surekli kalmaya gelin gunlerce kalin desem sen rahat olurmsun deKizlar merhaba evliyim 2 tane çocuğum var ve kızım henüz 3 aylik eşim ailesine çok düşkün fazlasıyla sürekli onlarla olmak istiyor onların resmen bizim evde yaşamasını istiyor abileriyle aynı sehride yaşıyoruz ama ona ragman her gün bize çağırıyor yatılı bide geçen gün 3 gun kaldılar giddiler bugün yene aramış ve yene bize gelecek ler biz onara 2 ayda 1defa gidiyoruz onlar haftanın 3 günü bizde yatılı kalıyor lar bikdim artık benim yeni bebeğim var küçük anlamıyor bugün yene kavga eddik arıyor çağırıyor bana da ne yapayım gel me mi diyim diyor şımdı yene kavga eddik ben biraz birden parliyorum sinirden konuşamıyorum ve haksiz çıkıyorum sizce ona kendimi kötü esmeden.ne demeliyim yani nasıl konuşmalıyım umarım anlata bilmişim dır şimdiden okuyan lara teşekkür ederim
Ayı bunun yanında mahsum kalır öküz tahhh kendisi sırf eltime hastayım yazdım diye bana neler eddi dövmeye kalktı sovdu oğlumun gözü önünde sonra hic bir şey olmamaış gibi oturduEvlenmek için böyle ayıları nerden buluyorsunuz dünyada adam mı kalmadı ya hayret doğrusu
Yaşın da çok küçükmüş daha gençliğinin baharındasın böyle mi geçireceksin ömrünü?
Hiçbir şey yapamıyorsan geldiklerinde çayı sunarken birinin üzerine yığıl , baygınlık numarası yap. Ayıldığında bastır sinir krizini, yorgunum ölüyorum bitiyorum yemek bile yiyemiyorum defolun başımdan diye.
Kocan dahil hepsini kov evden.
Ama yorumlara verdiğin cevaplara bakarsak tabi beni sindirdiler ben yapamam edemem diyeceksin.
Bizim ki artış konuşmaktan da anlamıyor bana neler yapdi onlar gelmesin dediğim.icin beni dövmeye kalktı yetmez gibi her şeyi kırdı döktü sovduBen rahat olamiyorum de acik konus bence bende kendi ailemi surekli kalmaya gelin gunlerce kalin desem sen rahat olurmsun de
Esinizi siz daha iyi taniyosunuz ama oyle bi hayati ben kaldiramazdim resti cekerdim eger gercekten korkuyorsa sizi kaybetmekten biraz olsa kendine ceki duzen verir asil ailesi sensin once memnun etmesi gereken kisi sen olmalisin ama bunu tartisarak soyleme ne dedigin degil nasil dedigin onemlidir erkek icin usulunce anlat evli gibi hissedemiyordum ozel hayat yok rahat olamiyorum enazindan ara ver arama surekli kalmaya onlar geleceğine haftanin bi basinda bi sonunda oturmaya biz gidelim de normal olanida bu zaten hastalik bisey olmadigi surece buyuklerin kalmasina bende karsiyim herkesin bi duzeni var sonucta bende gelin bende istemem yani kendi anneme bile surekli derim erkek kardesim evlendiginde kalmaya zorlama onlari gelsinler haftanin iki gunu yeter yani buyukleride anlamiyorum nedir bu genclerin rahatini bozma olayi anlamiyorum onlarda gecti bu yollardanBizim ki artış konuşmaktan da anlamıyor bana neler yapdi onlar gelmesin dediğim.icin beni dövmeye kalktı yetmez gibi her şeyi kırdı döktü sovdu
Evlenmek için böyle ayıları nerden buluyorsunuz dünyada adam mı kalmadı ya hayret doğrusu
Yaşın da çok küçükmüş daha gençliğinin baharındasın böyle mi geçireceksin ömrünü?
Hiçbir şey yapamıyorsan geldiklerinde çayı sunarken birinin üzerine yığıl , baygınlık numarası yap. Ayıldığında bastır sinir krizini, yorgunum ölüyorum bitiyorum yemek bile yiyemiyorum defolun başımdan diye.
Kocan dahil hepsini kov evden.
Ama yorumlara verdiğin cevaplara bakarsak tabi beni sindirdiler ben yapamam edemem diyeceksin.
Kizlar çok kötü durumdayım ben eltime msj addim demistim başım ağrıyor diye işte halsizim diye abi si aramış bunu işte karın hastayım diyor evim toplanacak diyor mus diye yazmis bizim hanima biz onun icin gelmeyeceğiz demiş bizim ki bi geldi ki bir birimizi girdik evdeki tabakları kırdı üzerime yürüdü vurmaya kalktı ben kaçtım sonra bağırdı çağır di bana neler dedi ağlaya aglaya cam kırıklarını topladdi ellerim kesildi ben aglarken bunlar olurken üstüne ablasının çocuğu hastaymış hasteneye yatır mis lar bizim eve yakınmış diye yatmaya geldi ler ben bir şey de diyemedim ne yapacam bilmiyorum iyice kafayı yedi kirdi döktü oturdu bir şey olmamaış gibi
Ben artık nasıl davranacağımı bilmiyorum eşim çok değişti tamam psikolojisi bozuldu beni dövecek di nerdeyse tabakalri atkı dirdi bana neler yapdi ben artık yoruldum çok çaresizimEsinizi siz daha iyi taniyosunuz ama oyle bi hayati ben kaldiramazdim resti cekerdim eger gercekten korkuyorsa sizi kaybetmekten biraz olsa kendine ceki duzen verir asil ailesi sensin once memnun etmesi gereken kisi sen olmalisin ama bunu tartisarak soyleme ne dedigin degil nasil dedigin onemlidir erkek icin usulunce anlat evli gibi hissedemiyordum ozel hayat yok rahat olamiyorum enazindan ara ver arama surekli kalmaya onlar geleceğine haftanin bi basinda bi sonunda oturmaya biz gidelim de normal olanida bu zaten hastalik bisey olmadigi surece buyuklerin kalmasina bende karsiyim herkesin bi duzeni var sonucta bende gelin bende istemem yani kendi anneme bile surekli derim erkek kardesim evlendiginde kalmaya zorlama onlari gelsinler haftanin iki gunu yeter yani buyukleride anlamiyorum nedir bu genclerin rahatini bozma olayi anlamiyorum onlarda gecti bu yollardan
Caresiz degilsin ailen arkanda ise bence konuyu kapatip istemedigin bi hayati kabullenmeBen artık nasıl davranacağımı bilmiyorum eşim çok değişti tamam psikolojisi bozuldu beni dövecek di nerdeyse tabakalri atkı dirdi bana neler yapdi ben artık yoruldum çok çaresizim
gerçekten samimi bir şekilde soruyorum sana esin böyle davransa dövmeye kalsa bıçak 'la üstüne yürüse ne yapardınbu cok iyidi
okurken sinirlendim.
hayir herseyi gectim, abisi madem istenmedigini anlamis en azindan belli etmeden bizi mazur görün, evde kalalim dedik bu hafta de. ama belkide neler olacagini kestirememistir.
zaten bu nedir arkadas, insanda ne özel hayat kalir ne birsey.
herseyi yine gectim siz lohusaliktan yeni ciktiniz veya belkide cikamadiniz bile eltinizdeki nasil bir düsüncesizlik.
esinize hic deginmek bile istemiyorum, kendini ne saniyor bilemedim.
o ev ikinizin evi ve o eve girip cikip kalacaklara birlikte karar verirsiniz, bu nasil bir yetki birde hakli gibi neler yapiyor.
cözüm nedir bilmiyorum gercekten saskinim
Eğer zaten durursam bu gidişle 3 sayfa haberlerin de ölüm haberim çıkar bu adam kafayı yemiş iyice ücmusCaresiz degilsin ailen arkanda ise bence konuyu kapatip istemedigin bi hayati kabullenme
Allah korusun oyle dusunmeyin ama bence ailenize sikintinizi anlatin gelip bi konussunlarEğer zaten durursam bu gidişle 3 sayfa haberlerin de ölüm haberim çıkar bu adam kafayı yemiş iyice ücmus
gerçekten samimi bir şekilde soruyorum sana esin böyle davransa dövmeye kalsa bıçak 'la üstüne yürüse ne yapardın
Allahım bana yaşatidığını oda yasasin 4 yaşındaki oğlum korkudan titrer ken hic düşünmüyor du kırıyor bagiyor du ne oldu resmen ölüyor abileri için hastalık liInsanlikdan nasibini alamamis ne esin ne de ailesi.Allah buyuktur.Ah edenin ahi yerde kalmaz.
Oturup insan gibi konusmaya calis.
Bende misafir sevmıyorum de oh ne guzel valla gel ye ıc otur gıt. Normal mısafır gıbı gelıp gıtsınler kalmak nıye. Ben olsam ınceden laf sokarım yanı herkes evdeyken onların gelmelerınden rahatsız oldugumu anlamalarını saglardım ama bence bu da ıse yaramaz cunku aklı basında hıc kımse bu denlı sıklıkla yatıya gelmez ne gıdıcez der cıkar ısın ıcınden onlarında ısıne gelıyor sana yuk olmak. Eşinle açık açık konusman işe yaramıyorsa kırmadan yenge hanımla yada abısıyle konusacaksın yada baska kım gelıyorsa onlardan en aklı basındakıyle sozunu yanlış yorumlamayacak zekada bırıyleEşimin sözü hazır yengem misafir sevmiyor neymiş o sevmiyor muş ondan biz gitmiyoruz o bize yatılı geliyor valaha sinirden elim ayağım titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?