Eşimin anlayis sizligi

Ben rahat olamiyorum de acik konus bence bende kendi ailemi surekli kalmaya gelin gunlerce kalin desem sen rahat olurmsun de

Ayı bunun yanında mahsum kalır öküz tahhh kendisi sırf eltime hastayım yazdım diye bana neler eddi dövmeye kalktı sovdu oğlumun gözü önünde sonra hic bir şey olmamaış gibi oturdu

Ben rahat olamiyorum de acik konus bence bende kendi ailemi surekli kalmaya gelin gunlerce kalin desem sen rahat olurmsun de
Bizim ki artış konuşmaktan da anlamıyor bana neler yapdi onlar gelmesin dediğim.icin beni dövmeye kalktı yetmez gibi her şeyi kırdı döktü sovdu

Bizim ki artış konuşmaktan da anlamıyor bana neler yapdi onlar gelmesin dediğim.icin beni dövmeye kalktı yetmez gibi her şeyi kırdı döktü sovdu
Esinizi siz daha iyi taniyosunuz ama oyle bi hayati ben kaldiramazdim resti cekerdim eger gercekten korkuyorsa sizi kaybetmekten biraz olsa kendine ceki duzen verir asil ailesi sensin once memnun etmesi gereken kisi sen olmalisin ama bunu tartisarak soyleme ne dedigin degil nasil dedigin onemlidir erkek icin usulunce anlat evli gibi hissedemiyordum ozel hayat yok rahat olamiyorum enazindan ara ver arama surekli kalmaya onlar geleceğine haftanin bi basinda bi sonunda oturmaya biz gidelim de normal olanida bu zaten hastalik bisey olmadigi surece buyuklerin kalmasina bende karsiyim herkesin bi duzeni var sonucta bende gelin bende istemem yani kendi anneme bile surekli derim erkek kardesim evlendiginde kalmaya zorlama onlari gelsinler haftanin iki gunu yeter yani buyukleride anlamiyorum nedir bu genclerin rahatini bozma olayi anlamiyorum onlarda gecti bu yollardan

bu cok iyidi

okurken sinirlendim.
hayir herseyi gectim, abisi madem istenmedigini anlamis en azindan belli etmeden bizi mazur görün, evde kalalim dedik bu hafta de. ama belkide neler olacagini kestirememistir.
zaten bu nedir arkadas, insanda ne özel hayat kalir ne birsey.
herseyi yine gectim siz lohusaliktan yeni ciktiniz veya belkide cikamadiniz bile eltinizdeki nasil bir düsüncesizlik.
esinize hic deginmek bile istemiyorum, kendini ne saniyor bilemedim.
o ev ikinizin evi ve o eve girip cikip kalacaklara birlikte karar verirsiniz, bu nasil bir yetki birde hakli gibi neler yapiyor.
cözüm nedir bilmiyorum gercekten saskinim

Ben artık nasıl davranacağımı bilmiyorum eşim çok değişti tamam psikolojisi bozuldu beni dövecek di nerdeyse tabakalri atkı dirdi bana neler yapdi ben artık yoruldum çok çaresizim

Ben artık nasıl davranacağımı bilmiyorum eşim çok değişti tamam psikolojisi bozuldu beni dövecek di nerdeyse tabakalri atkı dirdi bana neler yapdi ben artık yoruldum çok çaresizim
Caresiz degilsin ailen arkanda ise bence konuyu kapatip istemedigin bi hayati kabullenme

gerçekten samimi bir şekilde soruyorum sana esin böyle davransa dövmeye kalsa bıçak 'la üstüne yürüse ne yapardın

Bak bir daha söylüyorum.Ailenin yanına git.Çocuklarını düşün kendini düşünmüyorsan da.Giderken de ben gidiyorum diye anons etme.O işteyken al yanına eşyalarını ve git.Hem bu süreçte anlarsın evliliğini kurtarmak istiyor mu bu adam,sana değer veriyor mu.

gerçekten samimi bir şekilde soruyorum sana esin böyle davransa dövmeye kalsa bıçak 'la üstüne yürüse ne yapardın

aileme siginirdim veya kv ve kprime.
bikac olayini görmemsim, ama diger saydiklarin hicbirsey altta kalir yani yok. asiir bir düsüncesizlik hadiszlik terbiyesizlik, her türlü eksiklik var o net.

Aileye bağımlı eş malesef sağlıklı düşünen ve evlenmenin sorumluluğunu alicak olgunlukta bir birey asla değildir. Allah yar ve yardımcınız olsun

Insanlikdan nasibini alamamis ne esin ne de ailesi.Allah buyuktur.Ah edenin ahi yerde kalmaz.

Oturup insan gibi konusmaya calis.

Insanlikdan nasibini alamamis ne esin ne de ailesi.Allah buyuktur.Ah edenin ahi yerde kalmaz.

Oturup insan gibi konusmaya calis.
Allahım bana yaşatidığını oda yasasin 4 yaşındaki oğlum korkudan titrer ken hic düşünmüyor du kırıyor bagiyor du ne oldu resmen ölüyor abileri için hastalık li

Konunuzu dün gece okumuştum sanırım bir ara eşim saygıyla karşıladı falan yazdınız ama ben pek öyle olmayacağını tahmin ettim.Eşinizden ümidi kesin hanımefendi.Siz kocanızın ailesine hizmet ettiğiniz sürece varsınız,etmiyorsanız dayak da hak,hakarette!
Bu hayatta bazı insanlar için en son sırada aile gelir,onlar hep başkasının düşkünü,yediricisi,yalakasıdır.Eşiniz onlardan biri.Biraz ağır yazıyorum kusura bakmayın ama hakikat bu.Çevremde böyle insanlar vardı,yapacağınız şey tartışmak,trip atmak,sinir krizi geçirmek değil.Çünkü kimse umursamayacak.O lanet insanların gözünde siz bir hizmetçisiniz,hizmet ettikten sonra isterseniz deli olun sıkıntı yok.
Senin bebeğin daha yenidoğan sayılır,oğlun daha 4 yaşında,yavrum abilik sendromuna girmeyi bırak,kendisi tekken bile ilgiyle büyüyemedi belki.Tek çocukla günüm nasıl bitiyor bilmiyorum ben.
Kendini ve çocuklarını sen kurtarabilirsin.Şunu yaptı,bunu etti,geçin bunları.Ha küse küse düzelecek dersen,devam hizmete.Fakat hakikat belli,yeni doğum yapan hanımının yanında okey oynayan,eve tüm işsizleri toplayıp ağırlatan,iki çocuklu kadına(ki kadın karısı,çocuklar evladı) zerre insafı olmayan adam düzelmez.Bugüne kadar yaptınız kıymetli mi oldunuz,dün yaptığınızdan sonra 'kötü gelin'damgasını yediniz bile,eşiniz bugüne kadar yaptığınız fedakarlığı değil dünkü duruşunuzu gördü,tepki verdi.İnatlaşma sürdükçe o bencil insanlar uğruna hem dayak yiyip sonrasında onlara çay servisi yapabilirsiniz.Üzgünüm ama siz bitti demediğiniz sürece gidişat o.Ayrıca o elti ile kaynından Allah cezasını versin diyorum.
Lütfen kendine gel,eşyalarını topla,ya aileni ara ya sen oradan kimseye haber vermeden git.İnan bana yaşadığın ve sinmekle çocuklarının yaşamasına sebep olduğun bu hayat diğerlerinden iyi olamaz.Elin üç kuruşluk adamlarına hizmet edeceğime,az para da olsa girer bir işe çalışır,emeğimin karşılığıyla insan gibi yaşarım.
Burada çoğu kadın yapıyor,şikayet var icraat yok.Bunu yapmayın.En azından şu olaylar üzerine o insanların evinize yarın birgün geleceği belliyken o evde kalmayın.Ailenize gidin.

Ailen nasıl kişiler?
Nedense onların da eşinden aşağı kalır yanı yok gibi hissettim, umarım yanılıyorumdur. Sana ve çocuklarına sahip çıkarlar mı?

Eşimin sözü hazır yengem misafir sevmiyor neymiş o sevmiyor muş ondan biz gitmiyoruz o bize yatılı geliyor valaha sinirden elim ayağım titriyor
Bende misafir sevmıyorum de oh ne guzel valla gel ye ıc otur gıt. Normal mısafır gıbı gelıp gıtsınler kalmak nıye. Ben olsam ınceden laf sokarım yanı herkes evdeyken onların gelmelerınden rahatsız oldugumu anlamalarını saglardım ama bence bu da ıse yaramaz cunku aklı basında hıc kımse bu denlı sıklıkla yatıya gelmez ne gıdıcez der cıkar ısın ıcınden onlarında ısıne gelıyor sana yuk olmak. Eşinle açık açık konusman işe yaramıyorsa kırmadan yenge hanımla yada abısıyle konusacaksın yada baska kım gelıyorsa onlardan en aklı basındakıyle sozunu yanlış yorumlamayacak zekada bırıyle

Siz gidemiyorsunuz ailenizi arayıp çağırın acil. Sizi sahipsiz bulmuşlar, tepenize binmişler. Elinizdeki kesikler için de rapor alın.

Bakın, burada herkes sizin iyiliğiniz için uğraşıyor. Eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor, fiziksel şiddete geçmesine ramak kalmış. Kendiniz için değil evlatlarınız için harekete geçin hiç değilse. Önemsenmeyen sadece siz değilsiniz. Evlatlarınıza da değer verilmiyor. Evladına değer veren kimse eşine şu işkenceyi yaşatmaz.

Esinizin davet etmesini geçtim de ne diye aynı şehir içinde sizde kalıyorlar ki? 3 gece bir de. Eşiniz düşüncesiz abisinin de ondan kalır yanı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…