Eşimin anlayis sizligi

Oğlum asosyal zaten onunla ayrı ilgilenmem gerek ama işte işler den anca fırsat buluyorum

Yok şiddet deyil yani kavga ediyoruz benim ağlamaktan kafa göz sis anlamda dedim

Anladım.
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Bakın yenge hanım ne güzel "ben misafir sevmiyorum" deyip kurtulmuş.
Siz kavga çıkmasın diye sustukça herkes keyfine bakar, tek huzursuz olan siz olursunuz. Hakkınızı çatır çatır savunun ki eşiniz de huzursuz olup çözüm bulsun.
Siz "ay çok yoruluyorum" diye ağladıkça adamın keyfinden bir şey eksilmez, aynen devam eder.

Valaha bende soktayim esimle kavga eddik ben sonra eltime yazdım.hastayim diye işte kalkamıyorum diye gelmediler eşimde aramadı geliyor çay filan koy diye galiba benim küsmem ise yaradi

Tüm sayfaları okudum. Valla kusura bakmayın ama eşiniz tam boşamalık adam. Yani %100 hakediyor. Siz de çok alttan almışsınız. Orası sizin eviniz ya. kimse siz istemezseniz gelemez, kimse evinizi istediği gibi kullanamaz. İpleri elinize alın lütfen yoksa üstünüze basacaklar az kalmış.

Doğru diyor sunuz valaha ben kendi evimde rahat edemiyorum sırf eşim istiyor diye ben rezillik çekiyorum adam sefa sürüyor ama artık gözümü actim ben kimsenin hizmetçisi deyilim

Doğru diyor sunuz valaha ben kendi evimde rahat edemiyorum sırf eşim istiyor diye ben rezillik çekiyorum adam sefa sürüyor ama artık gözümü actim ben kimsenin hizmetçisi deyilim
Tebrik ederim ilk adamı atmışsınız. Sakın salmayın. Siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz. Eltilere sohbet arasında ben misafir sevmiyorum deyin. Valla çekinmeyin söyleyin. Başta ağızdan zor çıkar ama 1 kere çıkarsa kendinizi istediğiniz gibi ifade edersiniz.

Birazda ben yapdım böyle zamanında eğer sesimi çıkarsaydım şimdi bunları yasamazdim

Gerçekten anlayışsız, bencil bir kocanız olduğu gibi abileri de öyle.Aileniz aynı şehirde mi?Bir bahaneyle alın bebeğinizi gidin ailenizin yanına orda kalın,onlar gidene kadar.Bir daha da gelmezler yüzsüz değillerse tabi

Yüzsüz kine ne yüzsüz ler gelir ler tabi kocama de gelince sadece kendini düşünen bencilin teki

ne dediğinizi güç bela anladım.anlatımınız korkunç üstüne bir de kelimeler yanlış.eve gelme de diyceksiniz eşinizle açık açık konuşacaksınız , o da inşallah anlayacak.

Evlenmek için böyle ayıları nerden buluyorsunuz dünyada adam mı kalmadı ya hayret doğrusu
Yaşın da çok küçükmüş daha gençliğinin baharındasın böyle mi geçireceksin ömrünü?
Hiçbir şey yapamıyorsan geldiklerinde çayı sunarken birinin üzerine yığıl , baygınlık numarası yap. Ayıldığında bastır sinir krizini, yorgunum ölüyorum bitiyorum yemek bile yiyemiyorum defolun başımdan diye.
Kocan dahil hepsini kov evden.
Ama yorumlara verdiğin cevaplara bakarsak tabi beni sindirdiler ben yapamam edemem diyeceksin.

Öncelikle Türkçeyi bu denli katlettiğiniz için buraya bir tebrik bırakıyorum.
Sorununuza gelecek olursak. Anlayışsız insan her yerde anlayışsızdır.
Başta eşiniz olmak üzere hepsini dağ kültürünü bırakıp medeniyet,anlayış ve empati kurmaya davet ediyorum.

Yengesinin misafir sevmediğini beynine yerleştirmişler de sizi mi anlamıyor ?

Kavga etmeyeceksiniz, rest çekeceksiniz .

Kizlar çok kötü durumdayım ben eltime msj addim demistim başım ağrıyor diye işte halsizim diye abi si aramış bunu işte karın hastayım diyor evim toplanacak diyor mus diye yazmis bizim hanima biz onun icin gelmeyeceğiz demiş bizim ki bi geldi ki bir birimizi girdik evdeki tabakları kırdı üzerime yürüdü vurmaya kalktı ben kaçtım sonra bağırdı çağır di bana neler dedi ağlaya aglaya cam kırıklarını topladdi ellerim kesildi ben aglarken bunlar olurken üstüne ablasının çocuğu hastaymış hasteneye yatır mis lar bizim eve yakınmış diye yatmaya geldi ler ben bir şey de diyemedim ne yapacam bilmiyorum iyice kafayı yedi kirdi döktü oturdu bir şey olmamaış gibi

Senin kocan iyi bir dersi hak ediyor.Terbiyesize bak.Sen hizmetçi değilsin,karısısın.Bunun farkında değil ki bu adam! Ailenin yanına git bir süre.İyi bir ders vermezsen ömür boyu sürer bu baskı.

Senin kocan iyi bir dersi hak ediyor.Terbiyesize bak.Sen hizmetçi değilsin,karısısın.Bunun farkında değil ki bu adam! Ailenin yanına git bir süre.İyi bir ders vermezsen ömür boyu sürer bu baskı.
Ailem çok uzakta işte gidemiyorum.ve bebeğim küçük diye bana neler yapdi dövmeye kalktı her yeri kırdı simdigi yatdi uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…