Oğlum asosyal zaten onunla ayrı ilgilenmem gerek ama işte işler den anca fırsat buluyorumAynı şehirde yaşayıp insan niye yatıya gider bu mantığı anlamıyorum klasik sürü şeklinde yaşama anlayışı. Eşimin tarafı da 15 dk mesafede. İlla gelince kalacaklar. Hele kv gelip bende 3-5 gün kalmak için can atıyor ben anlamıyorum gerçekten. Bir de yengen misafir sevmiyormuş, misafir sevmeyen insan millete de yatılı gitmez. Ben de misafir sevmem yatılı. Eşim başka şehirde kuzenine gitmek istiyor tek şartla diyorum gidip otelde kalalım küçük çocukları var karısı çalışıyor yük olmayalım. Çok abes geliyor ona. Çünkü kafa yapıları çok farklı. Valla ben dört dörtlük temizlik yapsam yemek yapsam benim eşim de tuttuğunu eve getirir misafirliğe adım gibi eminim. Ama ne derli topluyum ne yemek yapmaya zamanım kalıyor. Biraz evi salmaya ne dersin? O çocukların seninle vakit geçirmeye oyun oynamaya ihtiyacı var
Yok şiddet deyil yani kavga ediyoruz benim ağlamaktan kafa göz sis anlamda dedim
Valaha bende soktayim esimle kavga eddik ben sonra eltime yazdım.hastayim diye işte kalkamıyorum diye gelmediler eşimde aramadı geliyor çay filan koy diye galiba benim küsmem ise yaradiAnladım.
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Bakın yenge hanım ne güzel "ben misafir sevmiyorum" deyip kurtulmuş.
Siz kavga çıkmasın diye sustukça herkes keyfine bakar, tek huzursuz olan siz olursunuz. Hakkınızı çatır çatır savunun ki eşiniz de huzursuz olup çözüm bulsun.
Siz "ay çok yoruluyorum" diye ağladıkça adamın keyfinden bir şey eksilmez, aynen devam eder.
Doğru diyor sunuz valaha ben kendi evimde rahat edemiyorum sırf eşim istiyor diye ben rezillik çekiyorum adam sefa sürüyor ama artık gözümü actim ben kimsenin hizmetçisi deyilimTüm sayfaları okudum. Valla kusura bakmayın ama eşiniz tam boşamalık adam. Yani %100 hakediyor. Siz de çok alttan almışsınız. Orası sizin eviniz ya. kimse siz istemezseniz gelemez, kimse evinizi istediği gibi kullanamaz. İpleri elinize alın lütfen yoksa üstünüze basacaklar az kalmış.
Tebrik ederim ilk adamı atmışsınız. Sakın salmayın. Siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz. Eltilere sohbet arasında ben misafir sevmiyorum deyin. Valla çekinmeyin söyleyin. Başta ağızdan zor çıkar ama 1 kere çıkarsa kendinizi istediğiniz gibi ifade edersiniz.Doğru diyor sunuz valaha ben kendi evimde rahat edemiyorum sırf eşim istiyor diye ben rezillik çekiyorum adam sefa sürüyor ama artık gözümü actim ben kimsenin hizmetçisi deyilim
Birazda ben yapdım böyle zamanında eğer sesimi çıkarsaydım şimdi bunları yasamazdimTebrik ederim ilk adamı atmışsınız. Sakın salmayın. Siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz. Eltilere sohbet arasında ben misafir sevmiyorum deyin. Valla çekinmeyin söyleyin. Başta ağızdan zor çıkar ama 1 kere çıkarsa kendinizi istediğiniz gibi ifade edersiniz.
Gerçekten anlayışsız, bencil bir kocanız olduğu gibi abileri de öyle.Aileniz aynı şehirde mi?Bir bahaneyle alın bebeğinizi gidin ailenizin yanına orda kalın,onlar gidene kadar.Bir daha da gelmezler yüzsüz değillerse tabiKizlar merhaba evliyim 2 tane çocuğum var ve kızım henüz 3 aylik eşim ailesine çok düşkün fazlasıyla sürekli onlarla olmak istiyor onların resmen bizim evde yaşamasını istiyor abileriyle aynı sehride yaşıyoruz ama ona ragman her gün bize çağırıyor yatılı bide geçen gün 3 gun kaldılar giddiler bugün yene aramış ve yene bize gelecek ler biz onara 2 ayda 1defa gidiyoruz onlar haftanın 3 günü bizde yatılı kalıyor lar bikdim artık benim yeni bebeğim var küçük anlamıyor bugün yene kavga eddik arıyor çağırıyor bana da ne yapayım gel me mi diyim diyor şımdı yene kavga eddik ben biraz birden parliyorum sinirden konuşamıyorum ve haksiz çıkıyorum sizce ona kendimi kötü esmeden.ne demeliyim yani nasıl konuşmalıyım umarım anlata bilmişim dır şimdiden okuyan lara teşekkür ederim
Yüzsüz kine ne yüzsüz ler gelir ler tabi kocama de gelince sadece kendini düşünen bencilin tekiGerçekten anlayışsız, bencil bir kocanız olduğu gibi abileri de öyle.Aileniz aynı şehirde mi?Bir bahaneyle alın bebeğinizi gidin ailenizin yanına orda kalın,onlar gidene kadar.Bir daha da gelmezler yüzsüz değillerse tabi
ne dediğinizi güç bela anladım.anlatımınız korkunç üstüne bir de kelimeler yanlış.eve gelme de diyceksiniz eşinizle açık açık konuşacaksınız , o da inşallah anlayacak.Kizlar merhaba evliyim 2 tane çocuğum var ve kızım henüz 3 aylik eşim ailesine çok düşkün fazlasıyla sürekli onlarla olmak istiyor onların resmen bizim evde yaşamasını istiyor abileriyle aynı sehride yaşıyoruz ama ona ragman her gün bize çağırıyor yatılı bide geçen gün 3 gun kaldılar giddiler bugün yene aramış ve yene bize gelecek ler biz onara 2 ayda 1defa gidiyoruz onlar haftanın 3 günü bizde yatılı kalıyor lar bikdim artık benim yeni bebeğim var küçük anlamıyor bugün yene kavga eddik arıyor çağırıyor bana da ne yapayım gel me mi diyim diyor şımdı yene kavga eddik ben biraz birden parliyorum sinirden konuşamıyorum ve haksiz çıkıyorum sizce ona kendimi kötü esmeden.ne demeliyim yani nasıl konuşmalıyım umarım anlata bilmişim dır şimdiden okuyan lara teşekkür ederim
Açık açık konuştum küstü bide üste çıkdıne dediğinizi güç bela anladım.anlatımınız korkunç üstüne bir de kelimeler yanlış.eve gelme de diyceksiniz eşinizle açık açık konuşacaksınız , o da inşallah anlayacak.
Senin kocan iyi bir dersi hak ediyor.Terbiyesize bak.Sen hizmetçi değilsin,karısısın.Bunun farkında değil ki bu adam! Ailenin yanına git bir süre.İyi bir ders vermezsen ömür boyu sürer bu baskı.Kizlar çok kötü durumdayım ben eltime msj addim demistim başım ağrıyor diye işte halsizim diye abi si aramış bunu işte karın hastayım diyor evim toplanacak diyor mus diye yazmis bizim hanima biz onun icin gelmeyeceğiz demiş bizim ki bi geldi ki bir birimizi girdik evdeki tabakları kırdı üzerime yürüdü vurmaya kalktı ben kaçtım sonra bağırdı çağır di bana neler dedi ağlaya aglaya cam kırıklarını topladdi ellerim kesildi ben aglarken bunlar olurken üstüne ablasının çocuğu hastaymış hasteneye yatır mis lar bizim eve yakınmış diye yatmaya geldi ler ben bir şey de diyemedim ne yapacam bilmiyorum iyice kafayı yedi kirdi döktü oturdu bir şey olmamaış gibi
Ailem çok uzakta işte gidemiyorum.ve bebeğim küçük diye bana neler yapdi dövmeye kalktı her yeri kırdı simdigi yatdi uyuduSenin kocan iyi bir dersi hak ediyor.Terbiyesize bak.Sen hizmetçi değilsin,karısısın.Bunun farkında değil ki bu adam! Ailenin yanına git bir süre.İyi bir ders vermezsen ömür boyu sürer bu baskı.
Uzak olması gitmene engel değil.Al otobüs biletini git.Ailem çok uzakta işte gidemiyorum.ve bebeğim küçük diye bana neler yapdi dövmeye kalktı her yeri kırdı simdigi yatdi uyudu
Çok çaresiz kaldım bana böyle davranıp da hala yanımda yatıyor olması beni deli ediyor resmen kafayı yedi elinde bıçak vardı resmen tehtit eddi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?