- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
Bence siz yine de evlilik terapistine gitmeyi teklif edin derim. Neticede kendi mutluluğunuz da söz konusuBenim eşim artık kendisininde aile si olduğunu unutuyor yıllardır bayramları ayrı geçiririz
ablasıyla konuştum tamam dedi aradan 1 hafta gecdi yok aynı terapiste filan gidmez ona kalırsa o 4 dört lük kabullenmez
Benim zoruma giden iş yapmakdan ziyade beni önemseme si yani değer vermiyor banaGeldiklerinde hizmet etme. Aksine hasta numarası yap bence. İşi filan gelenlere yık. Yenge çayı demle, sen servis et başım dönüyor vs. diyerek. Kendin yatak odanda yat. Ağrım var, sancım var şikayetlen. Yemek, kek, börek de yapma. Eşin alıyorsa bırak o alsın her şeyi. 3 gün alır 4. gün almaz emin ol. Bunları da kavga etmeden yap. Kusura bakmayın, geleceğinizi bilmiyordum, kusura bakmayın rahatsızım de sürekli. Eşinle kavga kıyamet olma maksat. Ağlama krizine girmene filan gerek yok.
Onlara geldimi cebini yırtar ne varsa alır her şeyi sokranmaz
Bence siz yine de evlilik terapistine gitmeyi teklif edin derim. Neticede kendi mutluluğunuz da söz konusu
Yarın arkadaşım gelecek onun için bir şey ler yapacaktim sırf onlar geliyor diye yapmadım evleride toplamadım nasıl olsa yene dagilacakİyi işte boşver sen yorulmamış olursun. Baksın çaresine..
Evim temiz olsun falan deyip iş yapma. Onlar gidince yapar sefasını sen sürersin. Aslında eşine inat yardımcı kadın çağır diyeceğim ama sen o kadarını yapamazsın..
Benim zoruma giden iş yapmakdan ziyade beni önemseme si yani değer vermiyor bana
Ama bu sefer kararliyim gercekden o encok surat asan insanları sevmez bende yüzüne bakmayacam takı hatasını anlayna kadarTamam ben de diyorum ki adam seni önemsemiyor, değer vermiyorsa niye gelen misafirine hizmet ediyorsun? Direniş göster
Haftanın 3 günü kaynana eltiler cümbür cemaat sizde kalıyor ne kadar saçma bi durum. Onlarada bravo bu kadın yeni doğum yapmış el kadar bebeği var gitmeyelim demek yok onlara da tatil oluyodur tabi. Bence eşine resti çek bu zamana kadar gül gibi baktım hepsini severim sayarım bu ama bu iş bende bu kadar artık küçük bebeğim var sen beni düşünmüyosan ben kendimi düşünmek zorundayım deyin ailesine söylesin sizi çok seviyor ama artık çocukla zorlanıyor desin kalmak istediklerinde. Kendini yorsun beyefendi biraz saat 10 sa 10 gidin oturun eğlenin gece kaçsa saat gelin evinize düşün taşın kararını ver de annenlere git bence bi süre başka türlü akıllanmaz bu adam
Bende söyleyecem artık annen baban tamam gelsinler ama ben baksa kişileri yatıramam gelirlerse 1 bardak çay içerler kalkarlar diyecem yatılı istemiyorum hele 3 .4 gun hic diyecemHaftanın 3 günü kaynana eltiler cümbür cemaat sizde kalıyor ne kadar saçma bi durum. Onlarada bravo bu kadın yeni doğum yapmış el kadar bebeği var gitmeyelim demek yok onlara da tatil oluyodur tabi. Bence eşine resti çek bu zamana kadar gül gibi baktım hepsini severim sayarım bu ama bu iş bende bu kadar artık küçük bebeğim var sen beni düşünmüyosan ben kendimi düşünmek zorundayım deyin ailesine söylesin sizi çok seviyor ama artık çocukla zorlanıyor desin kalmak istediklerinde. Kendini yorsun beyefendi biraz saat 10 sa 10 gidin oturun eğlenin gece kaçsa saat gelin evinize düşün taşın kararını ver de annenlere git bence bi süre başka türlü akıllanmaz bu adam
Ohaa ayni sehirde yatili mi cagiriyo hasta bu adam tedavi onerin bagimlilik olmusKizlar merhaba evliyim 2 tane çocuğum var ve kızım henüz 3 aylik eşim ailesine çok düşkün fazlasıyla sürekli onlarla olmak istiyor onların resmen bizim evde yaşamasını istiyor abileriyle aynı sehride yaşıyoruz ama ona ragman her gün bize çağırıyor yatılı bide geçen gün 3 gun kaldılar giddiler bugün yene aramış ve yene bize gelecek ler biz onara 2 ayda 1defa gidiyoruz onlar haftanın 3 günü bizde yatılı kalıyor lar bikdim artık benim yeni bebeğim var küçük anlamıyor bugün yene kavga eddik arıyor çağırıyor bana da ne yapayım gel me mi diyim diyor şımdı yene kavga eddik ben biraz birden parliyorum sinirden konuşamıyorum ve haksiz çıkıyorum sizce ona kendimi kötü esmeden.ne demeliyim yani nasıl konuşmalıyım umarım anlata bilmişim dır şimdiden okuyan lara teşekkür ederim
Anne baba değil restinizi tam çekin yatılı kimseyi acil bişey olmadıktan sonra kabul etmeyin annesigil gelir onları arar burdayız diye gene başa dönersin kalmasın kimse. Çok özlüyosa kocan gezmeye gidersiniz kimsede görmedim ben sizinkü gibi bi hayatBende söyleyecem artık annen baban tamam gelsinler ama ben baksa kişileri yatıramam gelirlerse 1 bardak çay içerler kalkarlar diyecem yatılı istemiyorum hele 3 .4 gun hic diyecem
Evet bizim kızı hastalık boyutunda benden çok onları görmek istiyor bir yere eğer onlar gidmesin bizim kide gidmiyorAnne baba değil restinizi tam çekin yatılı kimseyi acil bişey olmadıktan sonra kabul etmeyin annesigil gelir onları arar burdayız diye gene başa dönersin kalmasın kimse. Çok özlüyosa kocan gezmeye gidersiniz kimsede görmedim ben sizinkü gibi bi hayat
Evlenmeseymiş o zaman dursaymış ailesiyle niye sizin başınızı yakmış diyeceğim ama af edersiniz eşiniz sizi b.kcu yapmak için almış hizmetci gibi görüyo. İnsan kocasıyla oturup bi kahve içmek ister bi gezmeye çıkmak ister bi tatil ister sana bunları verebiliyor mu eşin. Hiç özel alanınız yok gibi 2 çocuğu hangi fırsatta yaptınız merak ettimEvet bizim kızı hastalık boyutunda benden çok onları görmek istiyor bir yere eğer onlar gidmesin bizim kide gidmiyor
Eşimin sözü hazır yengem misafir sevmiyor neymiş o sevmiyor muş ondan biz gitmiyoruz o bize yatılı geliyor valaha sinirden elim ayağım titriyor
Tatile biel onlar gidiyoruz evlilik boyunca bir yere giddik onu da 2 abisiyle gidiyoruz her yere gençlik parkına gideriz onalr gelir bir yere gideriz onlar 'la ayrı giddigimiz bir yer yokEvlenmeseymiş o zaman dursaymış ailesiyle niye sizin başınızı yakmış diyeceğim ama af edersiniz eşiniz sizi b.kcu yapmak için almış hizmetci gibi görüyo. İnsan kocasıyla oturup bi kahve içmek ister bi gezmeye çıkmak ister bi tatil ister sana bunları verebiliyor mu eşin. Hiç özel alanınız yok gibi 2 çocuğu hangi fırsatta yaptınız merak ettim
Kuzucum yaşın daha 25 aynı yaştayız en güzel zamanlarımız bunlar bizim böyle nereye kadar gidecek eşin kendi ailesi olduğunu fark etmeli bunun için uğraş güzellikle o anlamıyosa kayınvalidene söyle sizi seviyorum ama çocukla yatılı olmuyo çok kalabalığız oğlun da laftan anlamıyo sen yardımcı ol bana de diğer gelinlerin hiç gel demiyo hep bende 2 çocukla yapamıyorum de o el atsın işeTatile biel onlar gidiyoruz evlilik boyunca bir yere giddik onu da 2 abisiyle gidiyoruz her yere gençlik parkına gideriz onalr gelir bir yere gideriz onlar 'la ayrı giddigimiz bir yer yok
Valaha eşim. Beni nasıl sindirdiyse o hep hakli olduğu için diyemiyorum çünkü kavga ediyoruz sonuc bide ben bakmışım ki kafa göz sis ağlıyorum
Yok şiddet deyil yani kavga ediyoruz benim ağlamaktan kafa göz sis anlamda dedimSorulmuş ama cevap vermemişsiniz sanırım.
Eşiniz size şiddet mi uyguluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?