Eşimin anlayis sizligi

Geldiklerinde hizmet etme. Aksine hasta numarası yap bence. İşi filan gelenlere yık. Yenge çayı demle, sen servis et başım dönüyor vs. diyerek. Kendin yatak odanda yat. Ağrım var, sancım var şikayetlen. Yemek, kek, börek de yapma. Eşin alıyorsa bırak o alsın her şeyi. 3 gün alır 4. gün almaz emin ol. Bunları da kavga etmeden yap. Kusura bakmayın, geleceğinizi bilmiyordum, kusura bakmayın rahatsızım de sürekli. Eşinle kavga kıyamet olma maksat. Ağlama krizine girmene filan gerek yok.

Bence siz yine de evlilik terapistine gitmeyi teklif edin derim. Neticede kendi mutluluğunuz da söz konusu

Benim zoruma giden iş yapmakdan ziyade beni önemseme si yani değer vermiyor bana

Onlara geldimi cebini yırtar ne varsa alır her şeyi sokranmaz

İyi işte boşver sen yorulmamış olursun. Baksın çaresine..

Evim temiz olsun falan deyip iş yapma. Onlar gidince yapar sefasını sen sürersin. Aslında eşine inat yardımcı kadın çağır diyeceğim ama sen o kadarını yapamazsın..

Bence siz yine de evlilik terapistine gitmeyi teklif edin derim. Neticede kendi mutluluğunuz da söz konusu
Yarın arkadaşım gelecek onun için bir şey ler yapacaktim sırf onlar geliyor diye yapmadım evleride toplamadım nasıl olsa yene dagilacak

Eltim çok düzen hastası evim batacak diye kimseyi çağırmıyor biz onlara gideriz çocukları ortaya çok getirmez benim eve bi gelir ler hani kuşu kafese koyarsın da bir den çıkınca ne yapacağını şaşırır ya cocukalrida öyle evde yapamadıklarını benim evde yaparlar görseniz yeni aldığım koltuk takımını çocuğun yatak örtüsünü her yeri boyamış lar kadın dendi evinde olsa çocukları döver benim eve gelince önemsemiyor ne bi geliyor lar evin noktasında ağrı batıyor eşime anlatıyorum oralı olmuyor

Haftanın 3 günü kaynana eltiler cümbür cemaat sizde kalıyor ne kadar saçma bi durum. Onlarada bravo bu kadın yeni doğum yapmış el kadar bebeği var gitmeyelim demek yok onlara da tatil oluyodur tabi. Bence eşine resti çek bu zamana kadar gül gibi baktım hepsini severim sayarım bu ama bu iş bende bu kadar artık küçük bebeğim var sen beni düşünmüyosan ben kendimi düşünmek zorundayım deyin ailesine söylesin sizi çok seviyor ama artık çocukla zorlanıyor desin kalmak istediklerinde. Kendini yorsun beyefendi biraz saat 10 sa 10 gidin oturun eğlenin gece kaçsa saat gelin evinize düşün taşın kararını ver de annenlere git bence bi süre başka türlü akıllanmaz bu adam

Bende söyleyecem artık annen baban tamam gelsinler ama ben baksa kişileri yatıramam gelirlerse 1 bardak çay içerler kalkarlar diyecem yatılı istemiyorum hele 3 .4 gun hic diyecem

Ohaa ayni sehirde yatili mi cagiriyo hasta bu adam tedavi onerin bagimlilik olmus

Bende söyleyecem artık annen baban tamam gelsinler ama ben baksa kişileri yatıramam gelirlerse 1 bardak çay içerler kalkarlar diyecem yatılı istemiyorum hele 3 .4 gun hic diyecem
Anne baba değil restinizi tam çekin yatılı kimseyi acil bişey olmadıktan sonra kabul etmeyin annesigil gelir onları arar burdayız diye gene başa dönersin kalmasın kimse. Çok özlüyosa kocan gezmeye gidersiniz kimsede görmedim ben sizinkü gibi bi hayat

Evet bizim kızı hastalık boyutunda benden çok onları görmek istiyor bir yere eğer onlar gidmesin bizim kide gidmiyor

Evet bizim kızı hastalık boyutunda benden çok onları görmek istiyor bir yere eğer onlar gidmesin bizim kide gidmiyor
Evlenmeseymiş o zaman dursaymış ailesiyle niye sizin başınızı yakmış diyeceğim ama af edersiniz eşiniz sizi b.kcu yapmak için almış hizmetci gibi görüyo. İnsan kocasıyla oturup bi kahve içmek ister bi gezmeye çıkmak ister bi tatil ister sana bunları verebiliyor mu eşin. Hiç özel alanınız yok gibi 2 çocuğu hangi fırsatta yaptınız merak ettim

Tatile biel onlar gidiyoruz evlilik boyunca bir yere giddik onu da 2 abisiyle gidiyoruz her yere gençlik parkına gideriz onalr gelir bir yere gideriz onlar 'la ayrı giddigimiz bir yer yok

Tatile biel onlar gidiyoruz evlilik boyunca bir yere giddik onu da 2 abisiyle gidiyoruz her yere gençlik parkına gideriz onalr gelir bir yere gideriz onlar 'la ayrı giddigimiz bir yer yok
Kuzucum yaşın daha 25 aynı yaştayız en güzel zamanlarımız bunlar bizim böyle nereye kadar gidecek eşin kendi ailesi olduğunu fark etmeli bunun için uğraş güzellikle o anlamıyosa kayınvalidene söyle sizi seviyorum ama çocukla yatılı olmuyo çok kalabalığız oğlun da laftan anlamıyo sen yardımcı ol bana de diğer gelinlerin hiç gel demiyo hep bende 2 çocukla yapamıyorum de o el atsın işe

Aynı şehirde yaşayıp insan niye yatıya gider bu mantığı anlamıyorum klasik sürü şeklinde yaşama anlayışı. Eşimin tarafı da 15 dk mesafede. İlla gelince kalacaklar. Hele kv gelip bende 3-5 gün kalmak için can atıyor ben anlamıyorum gerçekten. Bir de yengen misafir sevmiyormuş, misafir sevmeyen insan millete de yatılı gitmez. Ben de misafir sevmem yatılı. Eşim başka şehirde kuzenine gitmek istiyor tek şartla diyorum gidip otelde kalalım küçük çocukları var karısı çalışıyor yük olmayalım. Çok abes geliyor ona. Çünkü kafa yapıları çok farklı. Valla ben dört dörtlük temizlik yapsam yemek yapsam benim eşim de tuttuğunu eve getirir misafirliğe adım gibi eminim. Ama ne derli topluyum ne yemek yapmaya zamanım kalıyor. Biraz evi salmaya ne dersin? O çocukların seninle vakit geçirmeye oyun oynamaya ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…