Eşimin,anne olamami yuzume vurmasi

Zaten çalışıyorsun kendi ayakların üzerinde duruyorsun.
O herif olmasa da çalışır daha rahat edersin.
Annen baban da destek olurmuş bir dakika durma.
Hasta babanı düşünme evet üzülür ama kızım yanımda artık diye mutlu olur.
İnan hiç çekinme boşuna o herifi çekme hayatını yaşa.

Valla o kadar üzüldüm ki size şöyle bir sarılmak geldi içimden. Baba evinize dönün. İmkan varsa işten çıkın. Ve bu adamın soyadından kurtulun. Gerçekten okuduktan sonra içim yandı böyle tarifsiz bir hüzün. Hiçbir Kadın bu muameleyi haketmiyor siz asla!

Eğer çocuğumuz olmuş olsaydı ki ozaman calisamayacaktim zaten yinede babanın evine gidersin mi diyecektin dedim evet çocuğuda alıp giderdin diyo gözü parada değilmiş zoruna giden o sabahtan akşama kadar çalışırken benim evde yatmammis hergun mutsuz olacağıma 1 kac hafta mutsuzluk yaşarım atlatırım diyorum 10 güne kadar işten ayrılıyorum zaten o zaman kararım bellide adım aticam sagolun yazmak bile yetti rahatladim

Ohaaa, yuhhh hatta çüşşş, Allahtan hamıle kalmamıssınız bu gerzek heriften, acılen bosanmanız gerek boyle bırınınden bır mok olmaz

O gitsin babasının evine pislik ya zihniyete bak.

3 farklı kurumsal birde şahıs marketinde çalıştım.Market işi dışarıdan bakana kolay gelir.Bende sağlığından ötürü çıktim.Ayakta durmakta zorlandigim için.Esiniz çok kaba biri ben olsam hiç tüp bebek için uğraşmam böyle diyen adama sağlığımı düşünmeyene değer vermem.Esiniz size bakmakla sorumlu.Baska iş arayın.

Hakaret davasıda acın bu rezıle görsün dünyanın kac bucak oldugunu.......

Babanız böyle bir adamla aynı evde yaşadığınızı öğrenirse üzülür. Ek olarak bu adam bence zaten gidecek yol yapıyor yillarinizi harcamayın. Baba evinde kalır, gezer dolasirsiniz, babanıza arkadaşlık edersiniz. Hiçbir şey yok elinizde kalmak için.

Cinsellik, kucuk tartismalar vs. hersey tolere edilebilir. İlk defa böyle bir sey yaziyorum. Sakin bu adamdan cocuk yapma ve hemen bosan. Ben ogretim uyesiyim üniversitede. Cok rahat isim ama ozeldeyim. Eşim kölesi olma sistemin keyfine bak evinde diyor. 14 yıllık evliyim. Nispet olarak asla yazmadim. Dogru olan bu, gormen icin yazdim.

Lütfen üzülmeyin. Bu leş adam gönlünüzü alsa ne olur almasa ne. Güçlü durun. Çocuğunuz olmuyor diye size her şeyi hak göremez bu leş adam.

Haddini bilmeyen bir eşiniz var. İnsan söylediği her lafa dikkat etmesi gerek ki bu bide eşiniz ise. Bence bırakın bu adamı. Evet alıştığınız için boşanmak zor olacak hayatınız değişecek ama zamanla oh diyeceksiniz.

Bu hayatta kimse sizden önemli değil. Değerli olduğunuzu unutmayın. Kendinizi sevin ilk önce.

Çok haklısın... sanki sizin suçunuz gibi yüzünüze vurması çok kirici .. ama böyle insanlar için kendinizi üzmeyin asla değmez...kalbinizin sesini dinleyin aradaki saygı bitince hiç biseyin önemi kalmıyor.

Eş dediğiniz bu ne idüğü belirsiz yaratığın ne olur baba olmasına vesile olmayın. Belki de Allah, bunları gördüğü için vermiyor.
Çok sinirlendim. Yol belli, çekmeyin.

Haklısınız. Bakın bebeğinizin olmamasında var bir hayır. Saygısız ,terbiyesiz, vicdansız adam. Madem babanız arkanızda, hiç durmayın gidin.

Pislik adam. Neyi veklıyorsunuz en azından calısıp sadece o para ile kemdınıze yatırım yaparsınız

Bana bunu söyleyecek adamın alnını karışlarım. Bu ne hadsizlik. Kendinizi böyle biri için harcamayın. Rabbim çok büyük, sizi böylesine hassas bir konudan vurduysa bu onun sınavı olacaktır, sizin için de mutlaka bir mükafatı olacaktır, inanıyorum ben buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…