Tedavi görüyormuş çocuk için.Vallaha sizin durumda bosanmamak enayilik olur.
Tedavi görüyormuş çocuk için.
Tam çıldırmalık.
Daha cümlesini tamamlamadan giderdim ben olsam .çalışmazsan babanın evine git dedi
Kesinlikle bosanın hem babanızın yanında olursunuz hastalığında daha çok faydaniz dokunur böyle bir parazitle vakit harcayacaginiza babanıza ailenize harcarsınız enerjiniziHiç bisey yokmuş olmamış gibi normal konuşması yokmu ne bi gonul alma ne başka bisey aileme demedim bilseler babam 1 dakika durdurmaz çeker alır zaten ama onları üzmek istemiyorum hasta babam zaten şuan sadece onların durumu beni üzüyor yoksa çoktan bırakmıştım zaten kalben bıraktım artık
Bebek konusu için yorum yapmak isterim hiç tup bebek merkezlerine danıştınız mı? 5 senedir evliyiz biz maalesef bizde tüp bebek merkezine başvurduk herkesin bebeği hemen olmuyor ama onlar çok yardımcı oluyor bizim bebek tuttu mesela ama gelişimi durduNerden başlayacağımı bilmiyorum,
Ben 2 yılı geçkin bi markette calisiyorum sorumluluğum olmadığı halde magaza müdürü ayrildi işten ve onun tüm sorumluluğu artı kendi alanimla ilgi isler üzerime yüklendi 9 saat yeri geliyor 12 13 saat ayakta çalışıyorum ustelik meniskus yirtigim var ameliyat olmama rağmen yeniledi ve çok zorlanıyorum işten ayrılmak istiyorum fakat esim bana destek olacağı yerde üstüme Daha çok gelmeye başladı senede 2 kere sayım oluyor ve gece sabaha kadar çalışılıyor ozaman da sabah 8 den ertesi gün öğlen 1 kadar çalıştım uykusuz yorgun ve ben artık dayanamıyorum işi bırakacam şu halimi gormuyormusun dedim esim olacak kişiye bana dediği ne varmış halinde asla kabul etmiyor çalışacakmisim eğer calismazsam babamın evine gidecekmişim o sabahtan akşama kadar calisacakmista ben evde yan gelip yatacakmisim Daha bi sürü şey( 6 yıllık evliyiz bu sürede 3 kere bebek kaybettim ve doktorlarin çoğu bende genetik bozukluk olduğunu ve çocuğumun olamayacağını söyledi.) Bende erkek olarak çalışması gerektigini söyledim çok yorulduğumu söyledim bana verdiği cevap ise sende kadın olarak yapman gerekeni yapamadın diyerek çocuk veremediğimi dile getirdi çok kırıldım Daha öncede yüzüme vurdu bu durumu artık çok soğudum çalışmazsan babanın evine git dedi ya sırf o dedi diye değil ama söyledikleri yüzünden ayrılmayı düşünüyorum haklimiyim sizce babam arkamda durur eminim kendi ayaklarımın üzerindede dururum vesselam ama artık kendinden çok soğuttu esim zaten artik deger de vermiyor, çok yorgunum mutsuzum
Çok haklısınız ama evlilikte sadece iş ve çocuk deüil farklı dengelerinizde sorun var bence. Keşke eşiniz yanaşsa da bi danışmanlık alsanız evliliğinizle alakalı. Oturup uzun uzun konuşmayı denediniz mi hiç. Bu bahsettikleriniz biraz daha görünen yüzü gibi geldi bana. Temelindeki sorunlar biraz daha farklıdır. Çözümsüz bi evliliğiniz yok bana göre şu anda dinamiklerini çözebilirseniz düzelme ihtimali var. Ama iki tarafın da yanaşması gerekiyor bu duruma. ALLAH hakkınızda hayırlısını versin inşallah çok zor ve yıpratıvı bir dönemdesiniz.Nerden başlayacağımı bilmiyorum,
Ben 2 yılı geçkin bi markette calisiyorum sorumluluğum olmadığı halde magaza müdürü ayrildi işten ve onun tüm sorumluluğu artı kendi alanimla ilgi isler üzerime yüklendi 9 saat yeri geliyor 12 13 saat ayakta çalışıyorum ustelik meniskus yirtigim var ameliyat olmama rağmen yeniledi ve çok zorlanıyorum işten ayrılmak istiyorum fakat esim bana destek olacağı yerde üstüme Daha çok gelmeye başladı senede 2 kere sayım oluyor ve gece sabaha kadar çalışılıyor ozaman da sabah 8 den ertesi gün öğlen 1 kadar çalıştım uykusuz yorgun ve ben artık dayanamıyorum işi bırakacam şu halimi gormuyormusun dedim esim olacak kişiye bana dediği ne varmış halinde asla kabul etmiyor çalışacakmisim eğer calismazsam babamın evine gidecekmişim o sabahtan akşama kadar calisacakmista ben evde yan gelip yatacakmisim Daha bi sürü şey( 6 yıllık evliyiz bu sürede 3 kere bebek kaybettim ve doktorlarin çoğu bende genetik bozukluk olduğunu ve çocuğumun olamayacağını söyledi.) Bende erkek olarak çalışması gerektigini söyledim çok yorulduğumu söyledim bana verdiği cevap ise sende kadın olarak yapman gerekeni yapamadın diyerek çocuk veremediğimi dile getirdi çok kırıldım Daha öncede yüzüme vurdu bu durumu artık çok soğudum çalışmazsan babanın evine git dedi ya sırf o dedi diye değil ama söyledikleri yüzünden ayrılmayı düşünüyorum haklimiyim sizce babam arkamda durur eminim kendi ayaklarımın üzerindede dururum vesselam ama artık kendinden çok soğuttu esim zaten artik deger de vermiyor, çok yorgunum mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?