Eşimin,anne olamami yuzume vurmasi

Neden boşamıyorsun bu adamı? Yanında durma motivasyonun ne?

o ne demek ya. 4 yıldır evliyim, çalışmıyorum da bu ay tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı. buraya gelene kadar da iğneleri, ilaçları, aşılamayı vs bir sürü şey denedik olmadı. bebek kaybetmeyi bırak hamile bile kalamadım. bu konu hakkında eşimden tek bir kelime dahi duymadım.. ne demek kadınlık yapamadın vs.. nasıl adamlar bunlar allah aşkına. bu konu beni ekstra sinirlendirdi. size diyecek şey bulamıyorum, zaten belli yapacağınız da.. neyse

Ben gideyimde bir kocamı opeyim alnından bu nedir ya çalışmıyorsan babanın evine hadi diyebiliyor pislige bak haklısın babamın evinede giderim aylık nafakamıda senden catir catir alir yer icer gezerim sende kendine yavastan ek iş bul o bakımdan de çık işin içinden

Çocuğunu da alır gidersin ne ya sizi bankamatik olarak mı görüyo maaşınızı bu mu alıyor yoksa direk bu ne para hırsı ?

Pislik.
Sakın düzelir demeyin. Düzelmez ömrünüzü heba etmeyin. O adi yaratık zaten baba olmayı hak etmiyor. Boşanın yolunuza bakın. Rabbim hayırlı bir ömür sürmenizi nasip etsin. Belki de daha güzel bşr evlilik yapacağınız için bunun bitmedş gerekiyordur. Babanız yaptıklarını bilmiyordur heralde yoksa o soysuzun eline zaten bırakmaz sizi. Şuan canım çok sıkıldı inaninki. Kendinize bunu yapmayın

Kesinlikle bosanın hem babanızın yanında olursunuz hastalığında daha çok faydaniz dokunur böyle bir parazitle vakit harcayacaginiza babanıza ailenize harcarsınız enerjinizi

Eşiniz rezil biri inanamıyorum. İnsanda biraz vicdan, erkeklik gururu, merhamet, sevgi saygı bişey olur ama eşinizde hiçbiri yok üzgünüm.

Konuyu görünce gecenin bir yarısı yazmamazlıı edemedim. Çocuk yapmak kadını daha kadın yapmaz. Erkeği de daha erkek yapmaz çünkü bu bir görev değildir. Tercihtir. Evlilik gibi. Sağlıklı olup çocuk istemeyen yapmayan aileler de var. Çocuksuz evlilik daha mı az aile olur çocuklulara nazaran? Tabiki hayır. Ama saygısız, sevgisiz evlilik olmaz. Evliliğin temel şartlarındandır bu ikisi. Eşinin sana saygısı, sevgisi kalmamış ki. Seviyor olsaydı ; Karıcım üzme tatlı canını evlatlık alırız derdi en başından ya da çocuksuz da evlilik olur seni seviyorum der- bunu sürekli yüzüne bu şekilde vurmazdı. Eşin kaçak güreşiyor. Madem çocuk yapamayacağını anladığı an senden vazgeçti, senle konuşup boşanma davası açsaydı. Hem evli kalıyor hem de seni psikolojik şiddete maruz kalıyor. Kardeşim bu adam birini bulup seni aldatır uygun zaman geldiğinde de boşar. Bu sebeple o boşamadan onurun gururun için sen boşan. Bu lafların üzerine kalınmaz. Küfürden beter.

Ayrıca çalışmamak herkesin hakkı, erkek ya da kadın dönem dönem ağır çalışma koşullarında yıpranıyoruz “tükenmişlik sendromu” yaşıyoruz. Yurtdışında tükenmişlik sendromu izni var. Senin de görevin evi geçindirmek demen yanlış. Eğer maddi durum iyi değilse iki tarafında görevi bu maalesef ama tükendiyseniz bir süre ara vermek sonra da işi değiştirmek sizin hakkınız. Eşinizin de size ev geçindirmenin ikinizin de görevi olduğunu ve ama psikolojik olarak yorulduysan bir süre dinlenebileceğini sonradan yeni bir iş bulup başlaman gerektiğini uygun şekilde söylemesi gerekiyordu.

Sizin evlilik bitmiş, bitmiş. Durduğun kabahat…

Boşanma davası açmak için neyi bekliyorsunuz? Madem eliniz ekmek tutuyor niye bu adama yediriyorsunuz? Çıkın gidin babanızın evine. En azından ananıza babanıza hayrınız dokunur.

Siz neden gidiyorsunuz babanızın evine?Tabi ki gidin böyle adama hizmet etmektense gidip ailenizle ilgilenin ama ilk başta onun düzenini de bozun.Adam olan evden gider,çıkıp gitsin evden.

Bebek konusu için yorum yapmak isterim hiç tup bebek merkezlerine danıştınız mı? 5 senedir evliyiz biz maalesef bizde tüp bebek merkezine başvurduk herkesin bebeği hemen olmuyor ama onlar çok yardımcı oluyor bizim bebek tuttu mesela ama gelişimi durdu

Böyle bir ayıdan çocuk yapmayın zaten

Allah Allah!

Baba arkada destek.

Kadın kendi ayakları üzerinde durabiliyor.

Ama eşten hakaret işitmeye devam ediyor.

Çok ilginç geldi bana…

Allahım ne iğrenç erkekler var şu dünyada midem bulandı resmen ya

Çok haklısınız ama evlilikte sadece iş ve çocuk deüil farklı dengelerinizde sorun var bence. Keşke eşiniz yanaşsa da bi danışmanlık alsanız evliliğinizle alakalı. Oturup uzun uzun konuşmayı denediniz mi hiç. Bu bahsettikleriniz biraz daha görünen yüzü gibi geldi bana. Temelindeki sorunlar biraz daha farklıdır. Çözümsüz bi evliliğiniz yok bana göre şu anda dinamiklerini çözebilirseniz düzelme ihtimali var. Ama iki tarafın da yanaşması gerekiyor bu duruma. ALLAH hakkınızda hayırlısını versin inşallah çok zor ve yıpratıvı bir dönemdesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…