Eşimin annemden aldığı borç?

Arkadaşlar yazmış zaten kaç gr altın aldıysa o kadar ödeyecek. Şu kadar tutmuştu, bu kadar versem demeyecek. Annenizin hasta haliyle canını sıkmadan cevabını siz verin eşinizin. Kv laf ediyorsa o ödesin borcu, boş konuşmasın. Oğlunu o kadar düşünüyorsa zamanında iş için o para verseymiş. Kadın ameliyat olmasa hala borcun peşine düştüğü yok, ama eşiniz ve ailesi çakal ötesi maşallah. Böyle tiplere ezdirmeyin ailenizi.

Evet haksızsınız sorduğunuz için.

neyse altınları aldığı tarihte kaç gramsa o kadar ödemek zorunda. Ister ameliyat olsun ister olmasın ama anneniz ne ameliyatı olacak? Neden o kadar tutuyor?

Annenize çok üzüldüm. Sabah sabah da eşiniz ve kayinvalideniz gibi sinir bozucu şahısları okumasaydım iyiydi yaa.
Altın olarak ne aldiysa onu odeyecegini biliyordur umarım. Muhtemelen 13binin üzerine çıkmıştır.

Kv de tüy dikmiş kendisi oğlu için kredi çeksin madem .herkes de başkasına akıllı keşke kendileri içinde kullanabilseler . Eşinizin ya o parayı vermeli ya da eşiniz kredi çekip ödemeli yazık günah anne babalarımız her zaman evlatlarına yük olmamak için zor gün parası diye biriktirir verirken iyiydi isterken hem de elzem bir durumda kötü mü olacak

Haklısınız sonuna kadar.
Bir kere anneniz iyi niyetinden vermiş kayınvalideniz teşekkür edeceğine oğlum zorda diyip kredi çeksinler demek bana anlamsız geldi acaba aynı durumda siz olsaydınız iş kuran kayınvalideniz altınlarını verir miydi
Sağlık bu bence parasını vermeli eşiniz sonuçta annenizin parası varken niye gidip kredi çeksin tabi ki parasını ister haklı olarak bir daha da ailenizden istemeyin eşinizin ailesi yapsın oğullarına

Eşim,aileme böyle çiğlik yapsa,üstelik de annem hastayken,eşimden buz gibi soğurdum.
Ben tepki gösterdikten sonra,borcun tamamını altın olarak ödese de,benim için kıymeti olmaz artık.
Sadece annem mağdur olmadı diye teselli olurdum.
Böyle olaylar,insanların gerçek karakterini ortaya çıkarıyor.

Günaydın. ..annenin parasini kurtar bir daha da asla girme ailenle para işine. .verip koru olacağına vermeyip kötü olsun bırak. ..ama bunun vermenin sonu yok unutma

Peki eşiniz altınları aldığında 12,800 tuttu ama o altınlar şuan ne kadar yapıyor ? Eşinizin o zamanın parasını değil aldığı kadar altını vermesi gerekli.

Ancak, bence siz 12000 i alın bir daha da akraba ile para işine girmeyin. Şimdi 3-5 bin için aile huzurunuzu kaçırmayın. Bu da size ders olur...

Altın olarak alınan borç altın olarak geri ödenmelı.
Son derece haklisiniz.Eşiniz ne kadar az ödersem o kadar kârdir diye düşünüyor.

Tabikide haklısınız ayrıca ozmanki fiyattan değil şuanki fiyattan vermeli annenize sonuçta o altınları esinize vermeseydi suan bozdurup daha fazla parası olurdu annenizin eşiniz uyanıklık yapıyor bide tamda ödemiyor hakta kalır. Kv deye de soyleyin oğlunu çok düşünüyorsa kendi kredi çekip verseymis ailecek belesciler galiba

Herkes yazmış ama ben de yazmak istedim. Eşiniz çok bencil, annenizin ameliyat olması gerekiyorsa parasını geri ödemeli. Hem de altın olarak.
eşim çok borcum var başka parası var mı 10 bin falan versem olmaz mı
Bu kelimeler çok yanlış. Başka parası olsa zaten özellikle zor duruma düşüp de istemezdi.

Kayinvalideni gebertesim geldi.. asil kaynanan kredi ceksin evham yapiyorsa ogluna versin.

yalnız bana başlık da anlatım da biraz garip geldi

annemden aldığımız borç olmasın o

yani neden eşinin aldığı borç

sen arada olmasan annen o altını eşine verir mi

aradaki ilişki sensin

kızımın eşi iş kursun diye borç verdi isem ve o paraya bu aşamada ihtiyacım varsa bana o parayı tedarik edip geri vermesi gereken de kızımdır

yani sizin geliriniz olmayabilir de eşiniz 10 bin vereyim 12 vereyim diye pazarlık yapma cürretini gösterememeli

kv konuşur ona da cevabını verin

yani kadın hasta kredi ile mi uğraşacak gerekirse X çekip verir parayı dersin susturursun

cici gelin modunuzdan çıkın cici eş modunuzdan çıkın

bu arada da adama 800 tl ile zengin mi olacaksın kadın ameliyata 12000 verecek de başka hiç mi ihtiyacı olmayacak

hastanede yatacak cebine harçlık koyacağına sendeki parayı mı esirgiyorsun demedin mi

eşinizde bu para şu an için olmayabilir onu da anlarım ama çözüm olarak ondan bundan borç almaya çalışmalı, kredi çekmeye çalışmalı vs yani annenize borcu olmasa dahi bunları yapmalı ki bir de borcu olan damat pervane olmalı

kac gram altın verdıyse bırebır aynı sekılde okadar gram altını esınız gerı odemek zorunda
haklısınız
ucuncu sahıs olarak kayınvalıdenıze de cıcek koklamak duser terbıyem musade etmedı anladınız benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…