- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi kelebek4616
-
Keşke en basta siz buna izin vermseydiniz aileyle dostla ye iç alısveris yapma demişler ana babada olsa o para işin icine grdimi kıyametler kopuyor omdan bende hayatta borc almam ailelerden hoş istesemde vermezlerHanımlar merhaba,
Eşim iş kurarken annemden altın almıştı borç olarak işi devam ettiremedi parasını alıp çıktı sonra o parayla başka işe girişti. Şimdi annem hasta ve ameliyat olacak ameliyatı 12.000 altınlar 12.800 tutmuştu. Şimdi eşim çok borcum var başka parası var mı 10 bin falan versem olmaz mı dedi bende başka parası yok dedim o zaman düz 12 veririm borçlarım var dedi kayınvalidemde çocuğum napcak diye evham yapıyor hatta kredi çekseler bile dedi uyuz oldum sizce haksız mıyım?
O kadarını akil edememiş olabilirler mi ? Altın almayı bilen nasıl ödeyeceğini de biliyor olmali diye düşünmüştüm ben. Ama sizin yorumunuzu okuyunca bi acaba dedim..Ayrıca altın olarak alınan borç altın olarak ödenir. Örneğin anneniz 100gr altın verdiyse o dönem altın 200 liraysa şuan 100gr 250 lira. Altın değerlendi eşinizin muhtemelen daha fazla borcu var annenize
Evet haksızsınız sorduğunuz için.
neyse altınları aldığı tarihte kaç gramsa o kadar ödemek zorunda. Ister ameliyat olsun ister olmasın ama anneniz ne ameliyatı olacak? Neden o kadar tutuyor?
Biz ev alırken altın borcu aldık abimden öderken 8 milyar fazla ödedik. Kesinlikle altın üzerinden borç almak mantıklı değil ama insanlar da var olan paralarını genelde ya altın yapıyor ya döviz, borç alınca mecburen öyle alıyorsunuz.O kadarını akil edememiş olabilirler mi ? Altın almayı bilen nasıl ödeyeceğini de biliyor olmali diye düşünmüştüm ben. Ama sizin yorumunuzu okuyunca bi acaba dedim..
Bir diğer husus aklı başında bir insan altin dolar euro gibi değer kazanabilen menkuller üzerinden borç almaz veya vermez bence.
Bir akrabamın başına geldi 5 sene önce 12bin tl aldılar bagirsak ameliyatı için . Kadını daha kötü edip bıraktılar. Yani dikkatli olun para için ameliyat yapabilirler diye uyarmak istedim..Annem 1. Evre böbrek yetmezliği teşhisi konuldu 10 yıldır şeker hastası kullandığı ilaçlar bu kadar sürede böbrek yetmezliği yaptığı için doktor acil şeker ameliyatı önerdi oda özelde olacak yine uygun fiyata bulduk çoğu yer 30-40 bin
800 tl mi cok gelmiş?Hanımlar merhaba,
Eşim iş kurarken annemden altın almıştı borç olarak işi devam ettiremedi parasını alıp çıktı sonra o parayla başka işe girişti. Şimdi annem hasta ve ameliyat olacak ameliyatı 12.000 altınlar 12.800 tutmuştu. Şimdi eşim çok borcum var başka parası var mı 10 bin falan versem olmaz mı dedi bende başka parası yok dedim o zaman düz 12 veririm borçlarım var dedi kayınvalidemde çocuğum napcak diye evham yapıyor hatta kredi çekseler bile dedi uyuz oldum sizce haksız mıyım?
800 tl mi cok gelmiş?
Bunun için mi laf söyletck kendine?
Alırken hibe ederler diye dusunmus herhalde kvde ve esin.
Sacmalamıslar.
“Başka parası da var onu da sana verecek annem” deseydin. Ayrıca bir arkadaş daha söylemişti, borç eşimin diyip sıyrılamazsın. Eşini yoldan çevirip vermedi parayı annen. Damadı olduğu için verdi. Borç senin ve eşinin borcu. Kaç gram altın aldıysanız o kadar ödemelisiniz,
Allah size sabir versinYa öyleki annemin emekliliği var mı diye bile soruyor sanki var saklıyoruz
Aslında normali altın aldıysa altın ödemesi ama su durumda 12yi kurtarsanız karİnanın onu bile kendi hesaplıyor 22 ayar 62,11 gram suan 13,578 vermesi gerekirken 12 vereyim diyor arabası var onu satacak kredi kartlarını ödemem gerek diyor o yüzden resmen kırpmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?