O adam annenin görüştüğü adam mıydı ki?
çok kötü bi durummm ne denmeli bilemedimm((söylememek lazım aile sorunlarını eşleree çünkü başınıza kakılıyorrr...ama içkiliymişssin...
eşinin yaptığı büyük bi saygısızlık...annen ne yaparsa yapsın,yaptığı tabikide doğru değil,ama bunu senin yüzüne vurmaması lazımdı..senin suçun ne ki olayda???bence eşinle ciddi bişekilde konuş,tavrını koy!!ben sana da en özelimi anlatamıyacaksam, kime anlatıcam de!!sende böyle yaparsan,sana bu hayatta asla bir daha güvenim olmaz de!!!kırıldığnı belirt!!!allah allah yaa....
söledim konuştum gene aynı kızgınlık anında gene aynı şey bişey farketmıyor o kadar çok yoruldum ki eşimde aldatmıştı zaten benı annemin olayı yaraladı yeterınce sürekli tuz basıyor herkes yarama
kimseye bır tek kelime sölemedim şimdiye kadar psikologa bıle duşun artık kendımden nefret edıyorum
Sessiz kalma bu duruma canım bugün bunu diyen yarın seni annene yollamaz ... ! tepene çıkar . onun için hemen el koy sen kim oluyosunda benm anneme bu hakareti yapabiliyosun saygısız utanmaz haddini bilmez" de . Ağır çıkışlar yap o benm annem o doğurdu beni bu tür şeyler her ailede olabilir. ama senin haddine düşmez anlattım diye Eğer bu kelimeyi biraz daha sölemeye devam edersen sonucuna katlanmak zorunda kalırsın de .
söledim konuştum gene aynı kızgınlık anında gene aynı şey bişey farketmıyor o kadar çok yoruldum ki eşimde aldatmıştı zaten benı annemin olayı yaraladı yeterınce sürekli tuz basıyor herkes yarama
aldatmışta zaten sen daha çözüm yolumu arıyosun ? unutma sana değer veren , annen her türlü şeyi yapmış olsa bile annene saygı gösterir!
aaaaaaa oldu şimdi bak eşin bi namus timsaliymiş....
Annenizin yaptığı onu ilgilendirmez.
Eşinize sakin bir anınızda sorar mısınız. Ona güvenerek anlattığınız ve sizi çok üzen meseleyi yüzünüze vurduğunda hem de çok çirkin bir şekilde ne hissediyor. Mutlu mu oluyor canınızı bu şekilde yaktığında.
Ona emanet olarak söylenmiş bir sırrınızı bu kadar aleni söylerken hiç mirahatsızlık duymuyormuş? Utanmıyor muymuş kendinden?
Ona güvenmekle hatta ettiğinizi pişman olduğunuzu söyleyin.
Bu adam seni sevdiğni düşünmüyorum defol git diyebilecekse sende gideceksin. ama senin halini anlayabiliyorumBoşanırsam nereye giderim diyosun naparım diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?