eşimin anneme saygısızlığı!!!

Yanlış anlaşılmak istemem haddime değil ama senin annen gibi bi hata yapabilceğini düşünüp bunları söylemiş olabilir ama bi insan karşısındaknin hatasını görüpte yani annenin hatası, bile bile lades yapmaz 5 parmağın 5'ide bir değildir.. Eşinin önce bunu anlaması gerekir ve önemli olan sana güvenmesi. Bi annenin hatasını hiç bi zaman kızının yada çocuklarının çekmemesi gerekir. Şuanda bende çekiyorum annem babam ayrılıyor onların hataları yanlışlarını ben yapmışım bütün suçlusu benmişim gibi gösteriliyor. Ama gerçekler hiçte öyle değil. Bi sır perdesi vardır elbet bi gün kalkar seninde o perden kalkmış.. Bu bence Allah'ın sana vermiş olduğu bi ders eşini tanıma sürecindeki sana güveninde ki süreci sen güvenip eşim diyip bana destek olur yükümü biraz alır diyip anlatmışta olabilrdin bu yükten sıkılıp EŞİNİ BU ŞEKİLDE TANI DERİM... Seni sen olduğun için kabul etsin annenin kızı olduğun için değil............

işe girip çalışsanız para kazansanız? kendi basınıza yasamayazmısınız?

sanırım cocukda yok yani arada ne için hala o adamın yanında duruyorsunuz ki

Son düzenleme:

o benı aldattı ben onu hiç bir şekilde aldatmadım aldatmam da bunu kendısı çok iyi biliyor bana düşen sadece SABIR

Kızı zaten sevmiyor ki istediğni desin adama adam anlamaz çünkü saygı kalmamış ++ sevmiyor.
gerildim resmen ya , boşandığında gidicek biyerin olmalı çalışmalısın.. Allah korusun bebek falan olur için içinden hiç çıkamassın. Mesleğin var mı :/

işe girip çalışsanız para kazansanız? kendi basınıza yasamayazmısınız?

sanırım cocukda yok yani arada ne için hala o adamın yanında duruyorsunuz ki

ONU DÜŞÜNDÜM AMA BURDA İŞ İMKANI YOK KÜÇÜK BİR YER TURİSTİK istanbula gıtsem ailem peşimi bırakmaz ailem bıraksa dul bır kadın ınsanlar bırakmaz

sevmesin umrumda değil gerçekten zorla muhasebe bölümünü bıtırdım ailem zoruyla sevmedıgım bır meslek dalı

o benı aldattı ben onu hiç bir şekilde aldatmadım aldatmam da bunu kendısı çok iyi biliyor bana düşen sadece SABIR

Ya sen aklı başında bi insansın bi sabret bakalım bu olay başına ne kadar kakılcak nereye kadar böyle devam edicek tavırları ne olcak ona göre bi tutum sergilersin bişey derse...

Ya sen aklı başında bi insansın bi sabret bakalım bu olay başına ne kadar kakılcak nereye kadar böyle devam edicek tavırları ne olcak ona göre bi tutum sergilersin bişey derse...

elbet benımde elimde bır koz bulunur SABIR psikolojık olarak bıtığım kesınlıkle

Bence çocuk yokken bu adamdan bi şekilde kurtulmanın yoluna bakmalısın ama fevri bi şekilde değil önce altyapıyı hazırla sonra vur kapıyı çık, düzelmez gibi bu adam

düzelmez düzelmeyecek onunda psikolojısı bozuk benım gıbı al yapı için burda değil iiyi temız bır şehire gıtmem şart

Eşin önce kendisine baksın

zamanında seni aldatmıştı bu adam,konu açmıştın....

Önce aynaya bakmasını söyle ona

çok siniir bozucu

Bu yaptığın itiraf seni öldürmez ama üzer insanoğlu hataya düşebilir allah töbe dileyeni af ediyor eşine ne olur anlamadım,kınamasın kızı olursa bin katını çeker ,bunuda ona hatırlat ,canım.

üzülsem sadece kendimi mahvedıyorum hırsımı kendımden çıkarıyorum tamam saolasın cnm

canım sen psikolojik destek alıyorsun anldığım kadarıyla .belki bu yüzden doğru düşünemiyorsun ama erken evlilik yapmışsın evcilik gibi geliyor bu evlilik size sanırım .eşinin tepkileri aldatması kovması bunlar normal şeyler değil.bebeğin yok ama hep gebelik bebek bakımıyla ilgili bilgilendirici şeyler paylaşmışsın yani bebek istiyorsun sanırım.çok dikkat et bebek yapma sakın sonra işin içinden çıkmazsın çok çok gençsin iyice düşün herşeyi.eşin ne iş yapıyor senle aynı yaştaymış oda çok genç evlenmiş.çalışmıyorsan iş ara düzen kur.

kocalara aile ici özel seyler anlatilmazmis canim yaa..benim esim yapmiyor ama genelde erkekler yüzüne vuruyor..
ama kocan cok ayip etmis o ne bicim kelime öyle
cok üzüldüm
sende üzme kendini
yola sokarsin kocani insallah

hep diyorum da burda eşler arasında saklı olurmuymuş diyorlar.bakın görün işte
ailede olanları eşe,eşle olanları aileye anlatmamak gerekir

Annen ne olursa olsun asla yutma eşinin bu lafını, eşin olması annene küfür etme hakkını vermez ona Terbiyesiz herif, böyle birşey düşünse bile senin üzüleceğini varsayarak susması gerekirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…