Yanlış anlaşılmak istemem haddime değil ama senin annen gibi bi hata yapabilceğini düşünüp bunları söylemiş olabilir ama bi insan karşısındaknin hatasını görüpte yani annenin hatası, bile bile lades yapmaz 5 parmağın 5'ide bir değildir.. Eşinin önce bunu anlaması gerekir ve önemli olan sana güvenmesi. Bi annenin hatasını hiç bi zaman kızının yada çocuklarının çekmemesi gerekir. Şuanda bende çekiyorum annem babam ayrılıyor onların hataları yanlışlarını ben yapmışım bütün suçlusu benmişim gibi gösteriliyor. Ama gerçekler hiçte öyle değil. Bi sır perdesi vardır elbet bi gün kalkar seninde o perden kalkmış.. Bu bence Allah'ın sana vermiş olduğu bi ders eşini tanıma sürecindeki sana güveninde ki süreci sen güvenip eşim diyip bana destek olur yükümü biraz alır diyip anlatmışta olabilrdin bu yükten sıkılıp EŞİNİ BU ŞEKİLDE TANI DERİM... Seni sen olduğun için kabul etsin annenin kızı olduğun için değil............
işe girip çalışsanız para kazansanız? kendi basınıza yasamayazmısınız?
sanırım cocukda yok yani arada ne için hala o adamın yanında duruyorsunuz ki
Kızı zaten sevmiyor ki istediğni desin adama adam anlamaz çünkü saygı kalmamış ++ sevmiyor.
gerildim resmen ya , boşandığında gidicek biyerin olmalı çalışmalısın.. Allah korusun bebek falan olur için içinden hiç çıkamassın. Mesleğin var mı :/
o benı aldattı ben onu hiç bir şekilde aldatmadım aldatmam da bunu kendısı çok iyi biliyor bana düşen sadece SABIR
Canım çalışıyor musun, çocuğunuz var mı?
Nerede oturuyorsun küçük bi yer mi?
Ya sen aklı başında bi insansın bi sabret bakalım bu olay başına ne kadar kakılcak nereye kadar böyle devam edicek tavırları ne olcak ona göre bi tutum sergilersin bişey derse...
küçük bır yer çalışabılecegım pek iş yerı yok çoçuğum yok düzce akçakoca
Bence çocuk yokken bu adamdan bi şekilde kurtulmanın yoluna bakmalısın ama fevri bi şekilde değil önce altyapıyı hazırla sonra vur kapıyı çık, düzelmez gibi bu adam
Eşin önce kendisine baksın
zamanında seni aldatmıştı bu adam,konu açmıştın....
Önce aynaya bakmasını söyle ona
çok siniir bozucu
Bu yaptığın itiraf seni öldürmez ama üzer insanoğlu hataya düşebilir allah töbe dileyeni af ediyor eşine ne olur anlamadım,kınamasın kızı olursa bin katını çeker ,bunuda ona hatırlat ,canım.
henüz 12 yaşındaydım annem ve babam mutlu değildi sürekli kavga sürekli tedirginlik mutsuzluk !! Ailemize babamın yakın arkadaşı evlı barklı bır adamda dahil oldu ilk zamanlar mısafırlıge gıdıp gelıyorduk her iki tarf da sonra annem hiç olmayacak bişey yaptı o adamla sürekli görüşmeye başladı bu yuzden çok dayak yedım annemden babama sölerim dedim yapma dedim o konuşmaya devam edıyordu yemege gıtmeler gezmeler benı parka götürüp orda yalnız konuşmalar falan filan annem sonunda adama borç için yüklü bir para verdi tabıkı alamadı her neyse o sıralarda apartmanın kapısında oyun oynarken hiç tanımadıgım bır adam yaklaştı yanıma kalçamı elledi senı sevıyorum dedi bana bır numara verdı bende num arayı yırttım attım aglamaya başladım şuan 22 yaşındayım 1buçuk senelık evliyim içkili bir anımda aglayarak eşime söledim sölemez olaydım benım derdım bana yetmezmış gibi şimdi o da bana sürekli senın annen o****pu diyor bu da benı daha çok yaralıyor ne yapmam lazım yardım edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?