eşimin anneme saygısızlığı!!!

Sizin ailenize bu şekilde bir kelime kullanması ne saygısızca..

Her ne olursa olsun kimsenşn ahddine değil bu kelimeler. Bu sizin özeliniz-yaranız.

Anlatılmaması gerekirmiş, anlatmışsınız.. İnsanın dertleri kalmalı, yüze vurulmamalı.

Civciv, sizi aldatan, ailenize, size hayatınıza karşı en ufak saygısı olmayan bu adamla neden aynı çatı altında kalıyorsunuz ?

Hislerinizi merak ettim..

Neden terk etmiyorsunuz bu hayatı ?

civciv eşin seni 1 yıl önce evli bir arkadaşının karısıyla aldatmıştı, kadının kocasını da dövmüştü hatırlıyorsan. senin geçmişteki en acı ailevi yaranı bile sana karşı kullanan bu duyarsız adam, yarın bir gün hasta olsan sana bakar mı sence?

herkezin bir özeli vardır evlenmeden öncesi degil evlendikten sonrası eşin için önemli olan...keşke söylemeseydin canım yaaa...

Adam zaten sizi aldatmış, böyle bir karakterden daha ne beklenebilir.
İçkili ya da normal bir zamanda da paylaşmış olabilirdiniz, eşinizin bunu size karşı kullanması çok ayıp.
İnsan eşiyle de birşey paylaşamayacak, eşiniz kusura bakmayın ama karakter yoksunu anlaşılan.

civciv;

eşiniz daha kötü olur, iyi olmaz

kendinize yeni bir hayat çizseniz? bir ömür böyle geçmez çünkü

Önceki konunu biliyorum, malum aldatılma meselesi... :26: Çok da üzüldüm senin için, çünkü eşini sevmişsin gerçekten, orası aşikar... Bunun için eşin senden gerçekten içtenlikle ve pişman olarak özür diledi mi, hissettin mi bunu? Eğer öyle bir şey olmadıysa ve sen affettiysen eşine o andan itibaren sana ve evliliğinize olan saygısını sonuna kadar kaybetme hakkı vermişsin demektir.

Evli değilim bilemiyorum ama hep kadınlar eşinizle şunu paylaşmayın yoksa başınıza kakar derler ya hiç anlam veremiyorum bu duruma. O insan bizim bir ömür boyu aynı çatı altında beraber yaşamaya karar verdiğimiz kişi değil mi? Kendisinden çocuk sahibi olduğumuz adam değil mi? En mahremimimizi yaşadığımız kişi değil mi? Öyleyse niye paylaşamıyoruz her şeyimizi? :44: Bence bu durumun sebebi eşimizle bu tür konuları paylaşmada sınır olması gerektiği değil karşımızdaki insan karaktersiz olduğu için ha şu zaman de bu zaman başıma kakar korkusuyla paylaşımımıza ister istemez sınır koyma gerekliliği hissetmemizdir. O zaman niye böyle karaktersiz erkeklerle evliyiz peki? :44: Onu da anlayamadım ya neyse... Demek istediğim sen o an içinden geleni paylaştın, bence hata sende değil bunu sana karşı silah olarak kullanan ve sana saygısızlık boyutunu hakarete kadar getirip haddini hayli hayli aşmış olan eşinde...

Bence balık baştan kokar... Daha fazla zaman geçmeden kendi ekonomik özgürlüğünü eline al ve özgüveninin daha fazla çiğnenmesine izin vermeden çık o evden... Nacizane fikrim...

canım ya söylenecek söz bulunmayan kişilerdensin rabbim sabır versin sana ama eşinle açık açık konuş inan kimse aç kalmaz seni aldatmış
zorda kalmış ve affetmiş herşeye baştan başlamış olabilirsin ama bi anlık yakın hissedip ona bi sırrını vemişsin ki bu eşin hayat arkadaşın bunu sana koz olarak kullanıp senin hiç suçun yokken kendi yaptığını unutup sana karşı kullanıyor annen ne halt yemişse yemiş senin hatan ne o kendi hatasını silmeye çalışıyor anlaşılan
ama bu durumu çekemeyecek hale gelirsen bak bizim bi yeğenimiz var inan akrabalar bile birbirinin derdini bilmiyor bunun ailesi ayrılmıştı ve baba evine de anne evine de gidemem diyip onu döven ve aldatan eşini bırakıp bi yaşlı teyzeye bakmaya gitmişti komşuları bulmuş ilanlarda var böyle eşi neyalvardı düzelir diye döndü adam 2gün sonra yine aynı olmuş ailesi yanımıza gel desede yaşayacaklarını bildiğinden kimseye gitmeyip yine bi kadına bakıyor canım bazen bi lokma huzurlu ekmek yemek herşeyden önemli ama yapamam diyorsan eşinle açık açık konuş ve uyar kırdığını bilsin en azından

öncelikle, kesinlikle seni kınamıyorum ve neden hala o adamla olduğunu sorgulamıyorum.
hayatın hepimizin başına neler getirebileceğini, nelere "asla" dediğimiz halde katlanmak zorunda kalabileceğimizi gayet iyi biliyorum.

ve fakat;

eşin, arkadaşının karısıyla seni aldatıyor. üstüne bir de adamı dövüyor. bütün bunların üzerine annene bir aldatma durumu sebebiyle o yakıştırmayı yapabiliyor.
en önemlisi ve en genelinden yaklaşırsak konuya, senin anlattığın özel bir durumu sana karşı psikolojik şiddet malzemesi olarak kullanıyor!

sen bu adamın ruh sağlığının yerinde olduğundan emin misin? Her hata affedilebilir duruma göre ve kendi şartları içerisinde ama bence senin eşin hasta.
yardıma ihtiyacı var ve çok üzgünüm ki, ona yardım edebilecek kişi kesinlikle sen değilsin!

sanırım, sen onun hayatında "dilediğince at koşturabileceği bir alan"sın. herhangi bir kaygı duymadan sana karşı içindeki tüm şiddeti (psikolojik anlamda) kusuyor. aldatma, hakaret, sırrını sana karşı kullanma vs...

umarım bu şiddetin bir de fiziksel olanı yoktur evliliğinizde... ama unutma ki, gözündeki morluk 1 haftada geçer ama ruhundaki hasar hiç tamir olamayabilir.

imkanın varsa, kendine başka bir yol çizmek için kendini içten içe hazırlamaya başlamalısın ve harekete geçmek için doğru zamanı beklemelisin.
kastettiğim doğru zaman, kararından vazgeçmeyecek, bir daha asla ona geri dönmeyecek ve ona ya da kendine acımayacak noktaya geldiğin zamandır. tabii bir de maddi olarak uygun olduğun zaman...

eşin seni aldatmış biri olarak anneni ne hakla yargılayabiliyor anlayamadımsen önce kendine bak diyemedin mierkeklere koz vermemek gerek insan olsa zaten seni aldatmazdı yada bu konuyu sana koz olarak kullanmazdıeşin hiçbir şekilde güven vermiyor.Allah yardımcın olsun bir daha hiçbir şeyi paylaşma eşinle

en iyi kocaya bile anlatılmaz böle şeyler...

olan olmuş..öle konuşştuğu zaman verin ağzının payını ...

kalmayın altta ezdirmeyin hiç..

ıslak odunluk böle adamlar yemin ediyorum..

bebek dusunme sakın, bu adamdan nasıl kurtulurumun yollarını ara, bı kere aldatan adam hep aldatır canım

annenı sana karsı kullanıp basına kallarak zaten ne denlı bı karaktersız oldugunu gösterır..

seven ınsan aldatmaz, eşı bı bosluk anında bunu soyledı dıye bu tur konusmalar yapmaz eşıne destek olur,

annenızın yaptıgını onaylamıyorum hos degıl tabıkı,

ama eşınıze kalmamıs yorum yapmak o sızın annenız onun degıl

cokuzuldum ve sınırlendım ya :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…