eşimin anneme saygısızlığı!!!

Ne olursa olsun o senin annen. İnsanlar hata yapabilir vs. Kimse yorum yapamaz

Esinin yaptigi terbiyesizlik. O senin hayat arkadasin. Ne olursa olsun senin yaninda olmali.

İnsanlar ne olaylar atlatiyorda esleri destek oluyor.

Bence yipratma kendini bir psikolojik danismana git derim.

Esinide al karsina konus ne kadar kirici oldugunu. Belki farkinda degil kirici oldugunun. İcinden geleni soyle.

birini yargilamadan once kendi gunahlarina bak demisler

Guclu olmalisin. İnsanin en iyi dostu kendisidir.....

esinin yaptıgı saygısızlık her ne olursa olsun insan boyle birseyi mevzu edip esinin canını sıkmaz kapatır konuyu hic bahsetmez bile erkeklere bu tarz davranısları hic yakıstırmıyorum

canım yaa işte anlatmayacaksınn

ne olursa olsun

en ufak seyi bile koz olarak kullanırlarrkii senin kocan bu meseleyi daha çokkk kalkar basına

arkadaşım madem durum artık tahammül sınırlarını zorluyor
birde evdeymişsin
ailenin yanına dönmek istemiyorsun.
otur kpss ye çalış derim.
yaklaşık 5 ay var sınava.
ailenden de eşinden de uzak bir şehire atanır gider kendine yeni bir yol çizersin.

eşiminde ailesi ile ilgili bazı problemleri vardı..ben olayları başkasından duydum. bildiğimi bildiği halde bahsini bile açmıyor. biz çok duygusal yaklaşıp hemen herşeyi anlatıyoruz. koz veriyoruz.

Çocuğun yok değil mi? kendi hayatını kurtarmaya bak böyle bir eş'e ne zaman kadar tahammül edebileceksin daha çok küçüksün şimdi söylediklerini yutsan yaşın ilerledikçe hazmedemeyeceksin sevgi bir yere kadar saygı bittikten sonra ipler kopacak ne eşine ne ailene güven, muhtaç olmamak için kendin için bişiler yap Allah yardımcın olsun çok zor bir durum :26:

Önceki açtığın konu bir yana dursun:
Niye böyle anlayamıyorum?Madem biz eşimizle birşey paylaşamayacağız,en ufak birşeyde yüzümüze vurulacak nasıl aynı yatağı paylaşacağız onunla?
''Hayat arkadaşı'' değil mi bu?Böyle olacaksa ne anlamı var?
Şimdi önceden yaşadıklarını da katıyorum:Aldatmış...
Sevgi yok saygı yok.Senli benli yazıyorum aramızda sadece bir yaş var çünkü.
Daha gençsin hazmedersin sanarsın,dışarıdan öyle görünürsün ama yaşın ilerledikçe çıkar acısı.
Acı çekmeni hiç istemem.Çocuk da yok.Seni tutan ne?

annem her zaman bana şunu söyledi.:))))

kızım sen sen ol, baba evinin özelini çok gerekmediği sürece eşine söyleme. gün gelir devran döner. bir kavga anında seni inçitmek için bile bile söler.

tecrübeyle sabittir. sakın sakın

ahh ahh keşke söylemeseydin.
bende böyle bir hata yapmıştım,eşime derdimi anlatmıştım
sardı beni,sevdi beni,sımsıkı kucakladı.
ama gelgelelim,kavga ettiğimizde yüzüme vuruyordu.
o gün bugün hiiiç birşey anlatmam.
geçenlerde gece yatakta bir oyana bir bu yana döndüm
eşime anlatmadığım bazı sırlarım yine düştü peşime.
sessizce kalktım yataktan,salona geçtim,karanlıkta düşündüm sadece biraz ağladım
içimi boşaltınca karanlığa,geçtim yatağa sarıldım eşime uyudum.
sabah bir uyandımki,dudağımda koca bir uçuk çıkmış.
iyiki anlatmıyorum artık.öğrendim,bir uçukla geçiştirebiliyorum geçmişi artık.

eşin zaten bu tür şeylere önem veriyor olsaydı seni aldatmazdı ,bu yüzden dediği laf kendine yakışır cinsten,
ama olan sana oldu onun istediği fırsatı vermişsin,her ne olursa olsun ailen iyi veya kötü olabilir bu senin elinde olan bir şey değil
kimseye onlar hakkında fırsat verme .

Valla eşlerinizle aranız ne kadar sıkı fıkı olursa olsun ilerde böyle sorunlar çıkıyor işte.Çok özel meseleleri söylememek gerekmiş onu bende öğrendim.Ama şunu da biliyorum eşin o raddeye gelinceye kadar o saygısızlığı edinceye kadar acaba sen neler diyorsun? Durup dururken bunu söylemesi çok çirkin çünkü.Ne kadar tartışırsanız tartışın asla hakaret etme bi zaman sonra oda söylemez bunları.

canım ya çok küçüksün daha, tecrübesizsin bellki, böyle bişeyin asla eşine anlatılmayacağını düşünememişsin çok üzüldüm gerçekten, ben saçmaladım gerçek değil desen diyroum ama bu saatten sonra yemez herhalde ?

ne biçim bir eş. hem seni aldatıyor, hemde annene laf ediyor. o eşle nasıl bir ömür geçireceksin. Allah sabır versin.. inş. en kısa zamanda mutlu olursun.

keşke canım keşke ALLAH snınde yardımcın olsun ellerınde bır koz olmasın aman sürekli insanların yuzune vururlar

kesinlikle yemez ALLAH kahretsın ya

ben kimseyı kırmam gecenın bır yarısı yemek ister düşünün gcenın 1 ınde yemek yaparız oda yer helalı hoş olsun sinirli çok sinirli ufak bişeyde parlıyor

aslında öyle benı tek dinleyen RABBIm dualar ediyorum iyi olsun sakınleşsın mutlu olalım dıye psikologa gıttım ilaçlar verdı o kadar hıç bişeye cevap dahı vermedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…