eşimin annesi ve babası ile görüşmüyorum ama bu eşimle aramızda sorun oluyor...

Sev seni seveni dağlarda çoban olsa,sevme seni sevmeyeni mısırda sultan olsa. . . ! Hz Mevlana
Yalnız şu husus var bazen politik olmak gerekiyor.Siz bugün eşinizi mutlu etmek adına hiç bir şey yapmazsanız yarın onun eline koz vermiş olursunuz.
Ayrıca siz o insanlarla görüşmek istemiyorsunuz ama çocuklarınızın o insanlarla görüşmeye ihtiyaçları var büyük anne büyük baba gelişim için çok önemli.

aynen bende gitmiycem .. onların yaptıklarını sürekli aklıma takmam zaten ..

görünce aklıma geliyor bende görüşmüycemde..

hani hiç bi dille bile biz sana bunu yaptık kuzura bakma demiyor bile gerçi dese hiç birşey ifade etmezde..

o gittiğimde kayınvalide diyorki hepimiz anne babayız eşimizin hatrı için gelip git diyor bende nelere katalndım banada küfür ederdi kayınpederim ben hakkımı helal etmiyorum onlara diyor..vs..

yazık ya kadına bak kendide neler yaptı iki yüzlü ..

bende eşime çocuklar görüşsün diyorum eşimde bu kez diyor ki çocukların aklı yetince sana sen neden gelmiyorsun diye soracaklar..

onlar bizi örnek alıyor küslük öğretmeyelim diyor..

ben onların yaptıklarını çocuklarıma anlatacak değilim..

ama bunlarıda eşim sorun ediyor.. ben kesinlikle görüşmek istemiyorum..

eşimede diyorum olaki bi durum oldu çaresiz kaldılar yatalak kaldılar ki allah gösterme-sin kimseyik,imseye muhata
ç etmesin allahtan başla..

bakarım diyorum allah rızası için.. ama onun hari,ci görüşmem ben ... çok kötü oluyorum..

Madem pismanlar; ki acik söylemek gerekirse hic zannetmiyorum, o zaman gelsinler size insan gibi özür dilesinler, ki sahsen benim icin bir kiymeti olmaz, muhtelemelen sizin icinde öyledir. Lütfen üzülmeyin, kendinizde bir kusur aramaya calismayin. O laflarin hic bir bahanesi, nedeni olamaz. Cok acik giyinen biri olsaniz dahil kimsenin size kötü laf etmeye hakki yok. Insanlarin namusu, iffeti öyle hemen giyim kusamdan belli olmaz. Belki o cok acik giyinen biri kapali bir bayana göre daha namusludur? Insanin icinde, kalbinde olan birsey bu. Kafaniza takmayin artik bu tür cirkin seyleri, inanin degmez. Yüce Allahim yardimciniz olsun, Allah islah etsin böylelerini..

Son düzenleme:
Canım ben senin anlattıkların da sonuna kadar hak veriyorum.Ama bazen geçmişte verdiğimiz kararlar için pişman olmuyor muyuz .Eşin çok güzel bir noktaya değinmiş,küslük öğrenmesinler.Burdan tavsiye vermesi kolay yeriniz de olsam bende yapamazdım belki.Azami ölçüde muhattap olmadan görüşün gelin.Malesef karşımıza her zaman güzel insanlar çıkmıyor ama birilerinin hatırı için görmezden gelmek durumundayız.
Ve kardeşim bir şey daha diyeyim bir insana en büyük intikam umursamamaktır. Git yemene içmene bak onlara güleryüz gösterip sohbet etmek zorun da değilsin.

ben eşinin hatrı için ayda yılda bir git 2 saat katlan derim ama buna psikolojik olarak hazır değilsen eşinden zaman iste.biraz kendini toparla sonra görüş canım

amin canım ...afedersinizde ben bi gay bile görsem aaa şuna bak şöyle böyle demem herkesin günahı kendine ..kim iyilik yaparsa kendine kötülük yaparsada kendine..

kimseyi asla sorgulamam..heleki kıyafete göre kendiside kapalı namazda kılar düzenli olmasada bunları yapıp yanında bunlarıda yaptı.. demeki açık kapalı fark etmiyor..birinin kalbi kötüyse kötü oluyor..

örtü örtmüyor gizlemiyor onu..

saol canım şuan gerçekten gidemem ben aslında onları affet bile istemiyorum ki zamanında çok şeyleri unuttum..

eşimle ilk evlendiğimizde tartıştık tamamen benim yüzümdendi.. bende evi terk ettim.. sonra geri döndüm yolun yarısından..

içeri girdim anahtarımla açtım .. eşim ağlıyordu salaonda.. babasıda diyorki üzülme oğlum hemen aç boşanma davasını ben seni yeniden evlendirim diyor..

ben de içeri girip özürdiledim eşimden geri döndüm dedim.. eşim daha bir şey demedimn bu babası tuttu beni kolumdan dışarı atmaya çalışıyor defol burda yer yok sana diyor..

eşim araya girdi işler büyüdü ..gidecek yerimiz olmadığı için o evde kaldık eşim beni çok sevdiğini söyledi..
ayrılmak istemediğini.. araya aile büyükleri girdi beni affettirmeye çalışıyorlar daha doğrusu evde kalsınlar gidecek yerleri yok diyor.. eşim askere gidecekti o dönem

düzenimizi daha kurmamıştık.. off ne işgenceydi o günler .. ellerini öptüm ya bana nasıl eziyet ettiler ben alltatn aldıkça..

sabah erkken kalk kahfaltı hazırla kıyafetime bakıp çingene gibi olmuşşsun derdi kayınpeder..

nete girdiğimi görsün seni burda birdaha görürsem kapının önüne korum diyordu hep susutum.. sonra patladım bir gün..

psikoloklar sizi üzen sinirlerinizi yıpratan en yakınınız olsada görüşmeyi kesin diyorlar.kimse için kimseye katlanmak zorunda değilsin bana göre.tabi bu benim düşüncem.şunu söylim eğer allah korusun böyle bişey yaşansaydı eşim ailesiyle görüştürmezdi beni.eşinizde anlamalı.ona yapılsaydı bu yapılanlar ne hissederdi.tamam arda muhtaç kalabilirsiniz.ozaman onlar silip yaşananları yardım edecekler.siz muhtç olma ihtimaline karşı görüşmek zorunda değilsiniz.onlarda muhtaç olabileceklerini düşünmeliler.eşine söyle kapanmaz yaralar açtılar içimde istesemde affedemiyorum.çocuklarıma küslük öğretmek istemem ama kim ne yaparsa yapsında sizde görüşünde demem de.buda yanlış!!!

bir evlilik terapisti vardı tv de programında eş ve anne anlaşamıyorsa
oğul tek başına annesini ziyerete gidecek ve karısını sende gel diye zorlamayacak diyordu..

sen mecbur kalıp el öpünce eşin umutlanmış acaba diyor..

kesin tavrını belli et 1 kere konuş de ki;

sen istediğin zaman git görüş ben katiyen gelmeyeceğim de

sonrada bu konuyu açma onu ikna etmeye çalışma ve sende ikna olma..

konuyu açarsa ben söyleyeceğimi söyledim bitti daha fazla uzatmayalım dersin.

kararlı görünürsen üstüne gelemez bence.

artık sızın ılışkınızın suyu çıkmış bazı ilişkileri zorlamanın anlamı yok...

illa biz aileyiz modunda takılmakta gereksiz aile olduğu yeni mı aklına gelmiş kocanın?
hamile karısını itip kakmalarını görmemiş mi?

merhaba kızlar .. sizlerle yazıştıktan sonra eşimlede konuştum oda tamam dedi ama ben böyle olsun istemiyorum diyerek.. sana kalmış birdaha açmıyacağım dedi.. aradan bir hafta geçti.. abim geldi şehir dışından onu görmeye gittik.. kendi ablası gilde gelmişti annesi gile, sonra abimlerden çıkarken bana ablamlarada gidelim lütfen dedi.. bende çağır ablangili dışarıda buluşlımdedim.. yok annemlerin evine gidelim felan dedi önce kabul etmedim.. bir an üzüldüğünüğ görünce tamam dedim gittim sonra çok pişman oldum kaç gündür huzursuzum eşimlede tartıştık... gitmek istemiyorum bi hassasiyetimi yakalayıp kandırıyor beni.. sonra üzülen biz oluytoruz..

gitmediğim zamanlarda nekadarda mutluyum.. çocuklarımlada çok iyiyim... bi kızım var 2,5 yaşında ve 2 aylık birde oğlum var huzurlu olmalıyım stresten uzak olmalıyım..

bugün kızımın eline vurdum çok sinirliydim yaramazlık yapınca... çok pişmanım ağlıyorum offf ne yapayım ben ya :'-(

Esinizin ailesinin davranislari nasildi ?

Esinizin ailesinin davranislari nasildi ?

iyiydi canım ya ben mesafeliydim ... sadece kızım oraya gidince bizimle beraber kayınvalideninda gelmesini istiyor giderken ağlıyor..

oda diyorki annen baban gitsin sen burda kal..

ben gelip kalıcam senle uyuycam felan diyor yüzsüz yüzsüz ..

halbuki asla kalamaz bizle dediğim halde..

vallahi kızımı hiç onla bırakırmıyım aklıma bana şeytan diyordu kızıma köpek dedittiriyordu bana...

bunlar hep aklıma geliyor onlarla görüşünce ya..

Üzüldüm senin adına,Allah kolaylık versin sana.evliliğinde,kocanla çocuklarınla hep mutlu huzurlu ol inş
Bence de kararında kesin ol,bir kez konuş bir daha da konunun açılmasını isteme.
Ben olsam bana o... diyen adamın evine asla bir daha gitmezdim.
şu an kendi kayınpederimi bana öyle demiş düşünüyorum,düşünmesi bile beter kafam attı direk allah korusun

bir de ben şunu düşündüm;tamam çocuklarını eşinle göndericen ama kızına köpek dedirtmeye çalışan insan sen yokken de öğretmeye çalışır bişiler.
kararsız kalmakta çok haklısın.

tek istediğim ve kesin olarak istediğim şey ailesi ile görüşmemek..

ama yok illa açıyor ayda bir yada oraya gidilecekken..

bana hak veriyor ama biz bir aileyiz beraber gitmeliyiz diyor...

artık burama kadar geldi ya..
onlar yüzünden huzursuz olmayacaüım .. şimdi eşim işe gititi müsait olduğunda arar ..

çok kötü tartıştık çok üzgünüm..

Tutarlı ol lütfen bi kesin tavrımı koycam dıyorsun konuşuyorsun sonra kaynananın evine gidiyorsun en sonunda da eşim beni kandırdı dıyorsun bu tavrınla senı kım neden cıddıye alsın ki?

canım bir ya da iki ayda bir git bişey olmazz.. yani tabi ki yaşadıklarını senden başka kimse bilemez ama eşin çok iyi birine benziyor sana bırakmış kararı o zamanlar.. ama şimdi de gelmeni istiyor bak o seni kırmamış sen de onu kırma.. büyüklük sende kalsın.. 2 saat çabucak gelir geçer.. bu yüzden eşinle tartışıp huzurunuzun kaçmasına müsade etmeyin.. ailede huzur herşeyden önemli tatlım

bence de tutarlılığını göstermelisin.
eşin dini işin içine sokup duygu sömürüsü yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…