- 8 Ekim 2018
- 160
- 63
- 13
- 31
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
Bende içmez diye düşünüyorum ama emin olamıyorum kokuyor gibiydi. Dün gece konuştuk arkadaşlarının yanındaydı sabah 8 gibi geldi. Babasınin içtiğini biliyorum ama.Annesinin cenazesi zamanları gidip alkol alacak kadar düşüncesisiz,iradesiz bir insan mı esiniz.sormadınız mı neredeydin diye
Alkol bağımlısı değildi sadece kullanıyordu. Ama ben o konuda çok katıyım. Söz verdi bu şartla kendisiyle evlendim. Bir iki yakaladım. Son bir şans verdim kendisine Sık boğaz etmek istemiyorum. Ama yediremiyorum da Sürekli sokaklarda durmasına hoşuma gitmiyorEşiniz önceden alkol bağımlısı ise şu anda annesinin ölümünü bahane edip tekrar başlayabilir.
Ama şu anda şüpheyle sıkboğaz etmek de yanlış olur.
Alkol bağımlısı değildi sadece kullanıyordu. Ama ben o konuda çok katıyım. Söz verdi bu şartla kendisiyle evlendim. Bir iki yakaladım. Son bir şans verdim kendisine Sık boğaz etmek istemiyorum. Ama yediremiyorum da Sürekli sokaklarda durmasına hoşuma gitmiyor
Ne yapacağımı bilmiyorumBence biraz zaman tanıyın. Şu anda acısı var. Bu durumda tepki verirseniz inadına yapar.
Her birey acısını farklı Yaşar. Eşinizi en iyi siz tanırsınız.
Ben böyle söyleyince de sen beni anlamıyorsun diyorAcısı olan insan arkadaşının yanında degil de ailesinin yanında geçirmesi gerekir diye düşünüyorum.
Eşini kaybetmiş bir erkek annesini kaybetmiş diger kardeşleri ile bir olup acısını paylaşıp yaşamalı
Kafa dagıtmalık bir zaman degil ki arkadaş yanında muhabbet ile hafiflesin
Hep bir yanının acısu olacak bir kayıp
İçki sigara sadece bagımlılık hemde bir tane ile başkayan bir bagımlılık
Ne yapacağımı bilmiyorum
Acısını yaşamasına azıcık müsade edin
Öyle hemen bağımlı olmaz korkmayın.[/QUOTE içmesi bizim için kırmızı çizgi endişem bu yönde
Verdiği sözü iki defa tutamadı ve ben en son bu son şansın dedim şimdi içtiyse ne yapacağım arada kaldımBu zamana kadar size verdiği sözü tutup içmediyse şuan acısını yaşamaya izin vermeniz gerekiyor.
Hiçbirşey.Verdiği sözü iki defa tutamadı ve ben en son bu son şansın dedim şimdi içtiyse ne yapacağım arada kaldım
Dağıtıp mı yas tutuluyor anlamadım :/Anne ölmüş ya anne. ....Ne sanıyosunuz akvaryumdaki balık mı? (Lafım yorumlarıyla hala alkol üzerinde duranlara)
Dağıtmadan toparlanılmaz! Biraz acıya empati duymaya calışın, dağıtıp toparlanmak gerçekten önemli bir mevzu.
İzin verin de adam “yasını tutsun”. Zamanında tutulmayan yasların sonrasında nelere yol actıgını biliyor görüyoruz. Bi salın ya artık insanları offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?