Eşimin annesiyle sürekli konuşması

donatus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
18
7
1
23
Herkese merhaba,ben bi konu hakkında fikire ihtiyaç duyuyorum başlıkta da belirttiğim gibi tabi ki annesiyle konuşsun bende konuşuyorum ve normalde olsa buna birsey diyemem ama işler bazen çok karışıyor , eşimle annesi günde 3-4 den fazla konuşuyorlar ve ben daha bir şeyleri bilmeden annesinden duyuyorum birden görüntülü arıyor , ben eşimle konuşurken birden birsey demeden annesini arıyor mesela kayınvalidem eşime ulaşamayınca hemen beni arıyor noldu diye sonra bende açmazsam tekrar açana kadar eşimi arıyor?

Son düzenleme:
Herkese merhaba,ben bi konu hakkında fikire ihtiyaç duyuyorum başlıkta da belirttiğim gibi tabi ki annesiyle konuşsun bende konuşuyorum ve normalde olsa buna birsey diyemem ama işler bazen çok karışıyor , eşimle annesi günde 3-4 den fazla konuşuyorlar ve ben daha bir şeyleri bilmeden annesinden duyuyorum birden görüntülü arıyor , ben eşimle konuşurken birden birsey demeden annesini arıyor mesela kayınvalidem eşime ulaşamayınca hemen beni arıyor noldu diye sonra bende açmazsam tekrar açana kadar eşimi arıyor? Bir keresinde eşim gece nöbetteydi ve telefonu güncelleme yapıyormuş bu süreçte eşime 15 dk ulaşamadı diye beni aradı saat gece 4 ve açmıyor neden napıcaz şimdi diye bana soruyor ve bir şey yap diyor?ve ben panik atak hastasıyım zaten dakika başı birsey olduğunda haber veriyor yani bu normal midir?
normal değil. insan önce annesinden boşanmalı. tabii ki de annesi iletişim kursun fakat bu fazla abartı bir durum. eşinizle konuşmayı denediniz mi? ya da kayınvalideniz bu şekilde böyle saatlerde veya böyle konularda aradığında bence açmayın

Herkese merhaba,ben bi konu hakkında fikire ihtiyaç duyuyorum başlıkta da belirttiğim gibi tabi ki annesiyle konuşsun bende konuşuyorum ve normalde olsa buna birsey diyemem ama işler bazen çok karışıyor , eşimle annesi günde 3-4 den fazla konuşuyorlar ve ben daha bir şeyleri bilmeden annesinden duyuyorum birden görüntülü arıyor , ben eşimle konuşurken birden birsey demeden annesini arıyor mesela kayınvalidem eşime ulaşamayınca hemen beni arıyor noldu diye sonra bende açmazsam tekrar açana kadar eşimi arıyor? Bir keresinde eşim gece nöbetteydi ve telefonu güncelleme yapıyormuş bu süreçte eşime 15 dk ulaşamadı diye beni aradı saat gece 4 ve açmıyor neden napıcaz şimdi diye bana soruyor ve bir şey yap diyor?ve ben panik atak hastasıyım zaten dakika başı birsey olduğunda haber veriyor yani bu normal midir?
Kocanızla konuştunuz mu bu durumu ?

Gece 4 de mi😐ana kuzusu herhalde günün her dakikasi konuştuklarına bakarsak.Böyle aşırı bağlılıkta sizin aranizda sorunlar oluşturacaktır zamanla herşeye dahil olucak kadın.Sanki küçük çocuk oğlu böyle yapan kvleri hiç anlamam sal oğlunu yeter.🙄

Bu kadar ne konuşuyorlar 1 kereyi anlarımda 3 4
normal değil. insan önce annesinden boşanmalı. tabii ki de annesi iletişim kursun fakat bu fazla abartı bir durum. eşinizle konuşmayı denediniz mi? ya da kayınvalideniz bu şekilde böyle saatlerde veya böyle konularda aradığında bence açmayın
Kayınvalidem yalnız ve sanırım eşim bu yüzden kendini zorunlu gibi hissediyor ve ben açmayınca bir iki değil sürekli arıyor eşimde sürekli her yaptığımızı haber veriyor maalesef yıllarca beraber yaşadıkları için çok alışmış bu duruma

Normal değil.
Günde birkaç defa konuşmak garip ama düzenleri öyleyse hadi ona tamam diyelim ama sizinle konuşurken birden annesini araması ya da kadının sizi sabah 4te araması normal değil.
O saatte ne işin var, yat uyu yani adam nöbetteyken arayıp ne yapacaksın?
Bu kadar yapışıklarsa evlenmeseymiş oğlu.

Allah sabır versin ama bazı erkekler böyle düzeleceğini de pek sanmıyorum.Ancak eşinizle konuşursaniz herşeyde sizi aramaz .Ama oğlunu yine arar.bir şey deseniz kötü siz olursunuz

Gece 4 de mi😐ana kuzusu herhalde günün her dakikasi konuştuklarına bakarsak.Böyle aşırı bağlılıkta sizin aranizda sorunlar oluşturacaktır zamanla herşeye dahil olucak kadın.Sanki küçük çocuk oğlu böyle yapan kvleri hiç anlamam sal oğlunu yeter.🙄
Evimizdeki onun aldığı eşyaları vermek isterken bile sormamız gerekiyor maalesef düşünün artık

Bir keresinde eşim gece nöbetteydi ve telefonu güncelleme yapıyormuş bu süreçte eşime 15 dk ulaşamadı diye beni aradı saat gece 4 ve açmıyor neden napıcaz şimdi diye bana soruyor ve bir şey yap diyor?
Eşiniz ne iş yapıyor?

Siz kendi ailenizle günde 2-3 kere görüşmüyorsanız bunu sorun etmekte haklısınız. Gece 4'de araması da abartı. Eşinizin buna bi dur demesi lazım.

Eşinize ulaşamayıp sizi aradığı zamanlar asla açmayın.Ben de açmazsam tekrar açana kadar eşimi arıyor demişsiniz.E arasın.Sonsuza kadar arasın.Zaten her şey yeterince anormal, bari siz sıyırın biraz kendinizi.

Siz kendi ailenizle günde 2-3 kere görüşmüyorsanız bunu sorun etmekte haklısınız. Gece 4'de araması da abartı. Eşinizin buna bi dur demesi lazım.
Ben genelde 1 kereden fazla konuşmuyorum açıkçası farklı bir durum olmadıkça o kadar konuşacak şey de olmuyor ki.

Aile baglarinin duzeni her aileye gore degissede gece 4'te oglum telefonu acmiyor diye geline sarmak cok ilginc.

Esiniz bu duruma ne diyor?

Aile baglarinin duzeni her aileye gore degissede gece 4'te oglum telefonu acmiyor diye geline sarmak cok ilginc.

Eşim çok kızdığını söyledi tartıştıklarını söyledi bu yüzden ama mesela sabah 7 de birden görüntülü de arıyordu 😐ben kendimi geri çekince biraz kesildi ama şimdi de eşimi sürekli darlıyor

Eşim çok kızdığını söyledi tartıştıklarını söyledi bu yüzden ama mesela sabah 7 de birden görüntülü de arıyordu 😐ben kendimi geri çekince biraz kesildi ama şimdi de eşimi sürekli darlıyor
Esinizde kendini geri cekecek o halde. Kayinvalideniz yalniz mi yaşıyor?

Esinizde kendini geri cekecek o halde. Kayinvalideniz yalniz mi yaşıyor?
Evet yalnız yaşıyor

Back
X