- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
-
hhaha sen gelin gibi düşündüğün için öyle canım.Canım 20 dk ise kalsın kendi evinde..
Zaten ben olsam sabah gelir akşam giderim siz rahat edin diye..
Kadın şuan iyi duygularıyla ve yardımcı olmak için evinizde kalıyor, git demek olur mu ? Yazık, zaten gideyim ben falan demiş, kal demenizi bekleyerek.. İlkin, sonuncunun hiçbir önemi yok, bütün yılbaşılar sizin. Seneye istediğiniz şekilde girersiniz. Annesi ile beraber girin, rahatsız etmeyeyim diye erken yatmaya kalkarsa da izin vermeyin. İnsanın sevdiğinin yanında olduğu her yılbaşı zaten güzeldir. Kalp kırmaya, gücendirmeye hiç gerek yok.Merhaba arkadaşlar. Eşimin annesi bir süredir bizimle kalıyor. Eşim bi operasyon geçirdi ve bize yardımcı oluyor. Sorun şu ki bu bizim esimle ilk yılbaşımız olacak ve ben başbaşa olmak istiyorum. Annesi laf arasında ben evime gidiyim siz başbaşa kalın dedi ama giderse evinde de o yalnız olacak. Annesi de gitmek istemiyor ama nezaketen söylüyor gibi... ben de ne kal ne de git dememek için bizden mi kaçıyorsun deyip şakaya vurup geçiştirdim. Annesinin hemen uykusu geliyor biz oturuyoruz yani o perişan oluyor ben de rahatsız. Ben madem annesi bizde olacak hic olmazsa ev kalabalık olsun da eglenelim diye kendi ailemi de çağırdım ama gelmeyecekler bizi rahatsız etmemek için. Ilk yılbaşımız olduğu için açıkçası esimle romantik bir aksam geçirmek istiyorum ama annesine kalması için ısrar etmezsem de vicdanim rahatsız oluyor. Gerçi birdaha gidiyim demeyecek belki de kendiliginden kalacak. Yani kendi evi de yirmi dk mesafede bizim eve ama bilemedim ki ne yapsam.
Değil mi? Bence de ama kendiliğinden bilmesi gerekiyor. Ben yılbaşından sonra dört gün evde kalacağım ama o günlerde bile kendi evine gidecegini düşünmüyorum. Bi problemimiz yok elle tutulur ama rahat edemiyorum. Yanımızda uyukluyor üzülüyorum. Bizden keyif de almıyor.Canım 20 dk ise kalsın kendi evinde..
Zaten ben olsam sabah gelir akşam giderim siz rahat edin diye..
Doğru söylüyorsun da bilemedim ki ya. Eşim iyi olsaydı dışarı çıkardık filan ama şimdi biz evde olduğumuz için çıkar yol yok. Aileme ısrar ettim ama gelmek istemiyorlar. Tekrar konuşacağım o vakit.Bence evine gitmesi en mantıklısı ama eğer yalnız kalmasına gönlünüz razı olmuyorsa, kendi ailenizi bir şekilde ikna edip çağırın.
Yalnız bunu yaparken, kvnize bu yıla mahsus bir durum olduğunu uygun dille ifade etmeniz lazım. Yoksa her yılbaşında aynı şeyi bekleyecektir.
ama 20 dk mış ya hem ona da egzersiz olmamıııhhaha sen gelin gibi düşündüğün için öyle canım.
Kadın bunlar için kalıyorsa neden bu havada sabh gidip akşam geri dönsün yollarda perişan olsun ki.
ya kimse kusura bakmasın da sen haklısınDeğil mi? Bence de ama kendiliğinden bilmesi gerekiyor. Ben yılbaşından sonra dört gün evde kalacağım ama o günlerde bile kendi evine gidecegini düşünmüyorum. Bi problemimiz yok elle tutulur ama rahat edemiyorum. Yanımızda uyukluyor üzülüyorum. Bizden keyif de almıyor.
senin annen olsaydı abinin yanında kalsaydı, egzersiz tavsiye eder miydin?ama 20 dk mış ya hem ona da egzersiz olmamııı
Hayır işte aynen anlattığın gibi onun için de siradan bir gün. Hatta benim ailem gelse onların yaninda da uyukluyor saat dokuzdan sonra. Yani ben ona da üzülüyorum gerçekten. Biz oturuyoruz diye zorluyor kendini.eşinin düşünceleri ne bu konuda?
Evi yakınsa gidebilir aslında. Yani yılbaşı onun için sıradan bir günse bence gidebilir.
Mesela benim annem için artık sıradan bir gündür. Gençlik dönemlerinde özel şeyler yapardık ama yaşlanmaya başladıktan sonra ve biz evlendikten sonra evde pek hareket olmazdı. Artık babam da yok annem için sıradandır mesela. Buna tezat bazı kadınlar da sever eğlenceyi. Eğer kvaliden yeni yıl için heyecanlıysa bence bırak kalsın zaten erken uyur diyorsun. Değilse kendi evine de geçebilir.
Haklı ama bugün git yarın gel de ne kadar doğru?ya kimse kusura bakmasın da sen haklısın
ben inan annemin evinde bile rahatça yatamıyorum kendi evime gitmek istiyorum bir an evvel..
O zaman kendi evine gidebilir. Yakınmış da..Hayır işte aynen anlattığın gibi onun için de siradan bir gün. Hatta benim ailem gelse onların yaninda da uyukluyor saat dokuzdan sonra. Yani ben ona da üzülüyorum gerçekten. Biz oturuyoruz diye zorluyor kendini.
Benim abimde rahatsızlandı abimle araları 25 dakka idi . ve annem hergün gidip geldi canımsenin annen olsaydı abinin yanında kalsaydı, egzersiz tavsiye eder miydin?
Yok canım asla kalbini kirmam zaten böyle birşey için çünkü kadının kötü bir niyeti yok. Ben gönlümden geçenleri söyledim. Git diyecek degilimki. Sadece çok israr edemem belki bilemiyorum ya.Kadın şuan iyi duygularıyla ve yardımcı olmak için evinizde kalıyor, git demek olur mu ? Yazık, zaten gideyim ben falan demiş, kal demenizi bekleyerek.. İlkin, sonuncunun hiçbir önemi yok, bütün yılbaşılar sizin. Seneye istediğiniz şekilde girersiniz. Annesi ile beraber girin, rahatsız etmeyeyim diye erken yatmaya kalkarsa da izin vermeyin. İnsanın sevdiğinin yanında olduğu her yılbaşı zaten güzeldir. Kalp kırmaya, gücendirmeye hiç gerek yok.
canım valla bilemiyorum da şu havada ben anneme bu fedakarlığı yapmasına izin vermezdim.Benim abimde rahatsızlandı abimle araları 25 dakka idi . ve annem hergün gidip geldi canım
gençler rahat etsin diye
Ben hergün gitmesini de talep etmiyorum ki o artık kendi biteceğini iş ama sıkılıyor diye bi film bile izleyemiyoruz. Sadece yılbaşında başbaşa olsak diye içimden gecirmiyor değilim ne yalan söyleyim.Haklı ama bugün git yarın gel de ne kadar doğru?
Değil mi? Bence de ama kendiliğinden bilmesi gerekiyor. Ben yılbaşından sonra dört gün evde kalacağım ama o günlerde bile kendi evine gidecegini düşünmüyorum. Bi problemimiz yok elle tutulur ama rahat edemiyorum. Yanımızda uyukluyor üzülüyorum. Bizden keyif de almıyor.
Israr etmek içinden gelmiyorsa sende yalancıktan söyle geç, ısrar etmek zorunda gibi hissetme kendini, öenmli olan saygıyla yaklaşman ona, sonuçta kendimizide düşünmek zorundayız. Takılma ısrar etmede, kalırsa da giderse de kendi bilir de geç..Yok canım asla kalbini kirmam zaten böyle birşey için çünkü kadının kötü bir niyeti yok. Ben gönlümden geçenleri söyledim. Git diyecek degilimki. Sadece çok israr edemem belki bilemiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?