Eşimin annesiyle yılbaşı?

bence erken uyuyorsa sizde uykusu gelene kadar kalsın sonra uykusu gelince evine gider sizde başbaşa sabaha kadar kutlarsınız ilk yılbaşınızı ya ben ne yapayım eşim yılbaşı günü sabaha kadar nöbetçi hemde ilk yılbaşımız keşke cümbür cemaat kutlansa bizim evde yılbaşı eşim yanımda olsa

bence yilbasindan cok, kayinvalidenin su an sizinle kalmasini dert edinmelisin.
Esin cok agir bir ameliyat mi gecirdi de, kac zamandir sizde kaliyor kayinvaliden?
Ya da ayagindan, bacagindan bir sey mi gecirdi de, kendi kalkamiyor filan ?
Bana en cok bu durum garip geldi ?
Bence en cok bunu dert edin sen.

9 da uyuyan kayınvalideyi eve kim bırakıcak? Konu sahibinin eşi ameliyatlı. Konu sahibinin bırakması gerekir. Bilemedim ki.. Kv bugün öğlende dönebilir evine bence. Ay valla anlamıyorum ki, benim annem gencecik kadın yılbaşıydı kutlamaydı önemsemez bile. Sizin planınız var mı diye sorar. Ne bileyim. :)

Evi yakınmış. Hem uzatsın bacaklarını tv izlesin evinde
Hayır zevk almaz ki zaten sizden..
Uzak olsa evi anlarım..

Kadincagiz yardimci olmak icin kaliyormus, kendi git demedigi surece gondermek hos olmaz.
yilbasina bu kadar anlam yuklemek de bana acayip geliyor acikcasi. Romantik gecirmek istiyordum falan...esin iyilestikten sonra her aksami romantik gecirebilirsin bence.
benim 6. Yılbaşım olacak esimle ama hic ozel bir sey yapmadik. Cogunlukla esimin ailesinde olduk o da ertesi gun tatil diye yani. Bugun de kendi aileme gideceğim. E birkac gun tatil var degerlendirmek lazim :)

Evi yakınmış ya canım bırakılmaya ihtiyaç yok. Enolmadı taksi çağırır arkadaş kapıdan alır kapıya bırakır.
Bende aileleri çağırdım benim annemler gelmek istemedi. Çocuğunuz yokken başbaşa kutlayın, arkadaşlarınızla kutlayın dedi.
Kv gelmicem dedi biz arkadaşlarla plan yaptık şimdide gelicem diyo asıl ben Napıyım :)

Arkadaşlarla plan yaptık bir daha ki yıl başına inşallah diyin

Hanimlar konu sahibi gelmemis bu aksam. Ben de kayinvalideyle mi geciriliyor aksam diye bakmaya geldiydim. Konu sahibi gelmedigine gore mevzu halledilmis ve suan esle kutlaniylr olsa gerek. Yoksa ki kaynanayla gecirilen bir yilbasi aksami bdv ye ugranmadan olmaz di mi

Konu sahibi banlı. Kv ile pasta kesiyordur şu an.

yılbaşı akşamı ne yaptınız, nasıl geçti merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…