- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi regarde-moi
-
ama hanımefendi 1 günlüğüne istemiyor sadeceAma kadın ameliyatli oğluna yardimci oluyormuş hem hasta baktirip hemde kendi evinde yatsın demek bencillik olmuyor mu
Anlayış göstermesini bizim istediğimiz şey ancak bunun için bu kadar yardımı dokunmuş bir kv kırmak hoş değil benceama hanımefendi 1 günlüğüne istemiyor sadece
sence kv nın anlayış göstermesi gerekmez mi?
Doğum günü evlilik yıldönümü başbaşa olmalı yılbaşında aynı fikirde değilim. Kalabalık ev kalabalık sofra güzel oluyo.
Tabi bu tercih meselesi.
Kv evi yakınmış 9 dada uyuyomuş evine gidebilir 9da.
Hem yemeği birlikte yemiş olursunuz hem yine başbaşa kalmış.
Eşin için geldiğini 4gündr evde olacağını yazmışsın. Anne ben 4gün evdeyim sende çok yoruldun ben işe başlayınca gelirsen dinlenmiş olursun diyebilirsin.
9 da uyuyan kayınvalideyi eve kim bırakıcak? Konu sahibinin eşi ameliyatlı. Konu sahibinin bırakması gerekir. Bilemedim ki.. Kv bugün öğlende dönebilir evine bence. Ay valla anlamıyorum ki, benim annem gencecik kadın yılbaşıydı kutlamaydı önemsemez bile. Sizin planınız var mı diye sorar. Ne bileyim. :)
Evi yakınmış ya canım bırakılmaya ihtiyaç yok. Enolmadı taksi çağırır arkadaş kapıdan alır kapıya bırakır.
Bende aileleri çağırdım benim annemler gelmek istemedi. Çocuğunuz yokken başbaşa kutlayın, arkadaşlarınızla kutlayın dedi.
Kv gelmicem dedi biz arkadaşlarla plan yaptık şimdide gelicem diyo asıl ben Napıyım :)
Arkadaşlarla plan yaptık bir daha ki yıl başına inşallah diyin
Eşime attım topu siz gelmicem diyince oda plan yapmış arkadaşlarla bu saatten sonrada iptal edemez ayıp olur. Netleştirmeden plan yapıyo kime çekmiş oğlun bilmem dedim.
Hanimlar konu sahibi gelmemis bu aksam. Ben de kayinvalideyle mi geciriliyor aksam diye bakmaya geldiydim. Konu sahibi gelmedigine gore mevzu halledilmis ve suan esle kutlaniylr olsa gerek. Yoksa ki kaynanayla gecirilen bir yilbasi aksami bdv ye ugranmadan olmaz di mi
Himm hakaten banliymis noldu kiKonu sahibi banlı. Kv ile pasta kesiyordur şu an.
yılbaşı akşamı ne yaptınız, nasıl geçti merak ettim?Merhaba arkadaşlar. Eşimin annesi bir süredir bizimle kalıyor. Eşim bi operasyon geçirdi ve bize yardımcı oluyor. Sorun şu ki bu bizim esimle ilk yılbaşımız olacak ve ben başbaşa olmak istiyorum. Annesi laf arasında ben evime gidiyim siz başbaşa kalın dedi ama giderse evinde de o yalnız olacak. Annesi de gitmek istemiyor ama nezaketen söylüyor gibi... ben de ne kal ne de git dememek için bizden mi kaçıyorsun deyip şakaya vurup geçiştirdim. Annesinin hemen uykusu geliyor biz oturuyoruz yani o perişan oluyor ben de rahatsız. Ben madem annesi bizde olacak hic olmazsa ev kalabalık olsun da eglenelim diye kendi ailemi de çağırdım ama gelmeyecekler bizi rahatsız etmemek için. Ilk yılbaşımız olduğu için açıkçası esimle romantik bir aksam geçirmek istiyorum ama annesine kalması için ısrar etmezsem de vicdanim rahatsız oluyor. Gerçi birdaha gidiyim demeyecek belki de kendiliginden kalacak. Yani kendi evi de yirmi dk mesafede bizim eve ama bilemedim ki ne yapsam.
Eşim annesi ve ben oturduk. Erkenden de uyuduk.yılbaşı akşamı ne yaptınız, nasıl geçti merak ettim?
diğer yılbaşınız daha iyi geçer inşallah. (eşinizle başbaşa)Eşim annesi ve ben oturduk. Erkenden de uyuduk.
İnşallah çok teşekkür ederim :)diğer yılbaşınız daha iyi geçer inşallah. (eşinizle başbaşa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?