- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Benim düşündüğüm şeyi yazmanızi beklersem burda bunu tartışmanın ne anlamı kalır. Ben dusunceleri aliyorum ki hakli haksiz yonlerimi goreyim diye. Merak ediyorsan eger burdaki yorumlarin uzerine Aileme tekrar telefon ettim israr ettim henüz cevap yok ve bi arkadaşın tavsiyesiyle de hiç olmadi laptopta film izlemeye karar verdim. Umarım rahatlamissindir. Eğer çok istiyorsan sen bi konu aç onu konuşalım. Arada böyle cikip da rahatsız olan insanlara anlam veremiyorum. Seni rahatsız eden ne!Bu konuya 2 turlu yorum yapildi. Ozet olarak,
1. Annenizi kirmayin. Birlikte eglenin.
2. Basbasa gecirin. Yeni evlisiniz.
Sonuc ise siz iki turlu yoruma da yanaşmiyorsunuz. 8 sayfadir ayni şeyi soyluyorsunuz. Nasil bir yorum bekliyorsunuz anlayamadim.
Annen hayatta değil. Babam ve kardeşimi davet ettim ama gelmek istemiyorlar. Haklilarda hem bizi rahatsız etmek istemiyorlar hem de kendileri rahat edemezler.ah şu zamane gençleri...şaka bir yana.ilk yılbaşımızı hatırladım.bekar görümcem, bizde kalmıştı,evde canı sıkılıyormuş diye.üstelik 1 aylık evliydik.
konu sahibi,kayınvalidenizin, sizin ailenizle arası nasıl?anneniz kendilerine davet edebilir dünürünü.gel bizde oturalmı.gençler yalnız kalsın sen de yalnız kalma diyebilir.
Benim düşündüğüm şeyi yazmanızi beklersem burda bunu tartışmanın ne anlamı kalır. Ben dusunceleri aliyorum ki hakli haksiz yonlerimi goreyim diye. Merak ediyorsan eger burdaki yorumlarin uzerine Aileme tekrar telefon ettim israr ettim henüz cevap yok ve bi arkadaşın tavsiyesiyle de hiç olmadi laptopta film izlemeye karar verdim. Umarım rahatlamissindir. Eğer çok istiyorsan sen bi konu aç onu konuşalım. Arada böyle cikip da rahatsız olan insanlara anlam veremiyorum. Seni rahatsız eden ne!
yok öyleeee o benim herşeyim diyorum mal nedemek...ben evlendirirken zaten konuşacağım ona göre evlensin..bitti...kıskançlık başka istenmeme başka o evlat benim herşeyim okadar eğitim ver okadar yurtdışlarında okut gelsin biri annen kalmasın desin zaten benim kızım dedirtmez...ayrıca misafirin salonda ne işi var misafir salondamı yatar...alırsın eşini çıkarsın dışarı y da oturur beraber yemek yersiniz..yani bu yılbaşı çok önemli birşey değil mi,llet marsa gitmiyor...abartmana gerek yok bence...Benim konuma yazdığıniz için üzerime alıyorum yazdıklarınızi. Ama yanlış anlamışsiniz. Benim istememe gibi bi olayım yok. Eşimin annesi dokuzda bizim oturduğumuz yerde yani salonda uyuyor. Ve ben yılbaşında bu sebepten ötürü yalnız kalmak istiyorum. Evet o kadın büyüttü baktı besledi ve ben sırf buna saygimdan bana gidiyim dediğinde sen bilirsin bile demedim alınır kırılır diye. Daha ne yapmam gerek yalvarmam mi kalması için. Anneler söylediğiniz gibi kıskanç olup EVLİLİĞİ BOZACAK ZIHNIYETTE olacaklarsa eğer hiç zahmet edip de evlendirmesinler çocuklarını. Onlar sizin yavrunuz, malınız değil.
Annem hayatta değil. Zaten babamı ve kardeşimi bir de kuzenimi davet ettim.Sizin anneniz kayın validenizi misafir etse ?
Ben satasmiyorum konuma gelip daha ne istiyorsun diyen sizsiniz. Amacınız ne anlamadım açıkçası. Cok rahatsizsaniz ki neyden rahatsız olduğunu anlayamadım okumazsiniz yazmazsiniz takip etmezsiniz!Benim konu acmama nasil geldi olay anlamadim. Merak ettigim bir seyi sordum sadece. Sakin ol biraz. Kvne kizip burda tanimadiklarina satasma.
Ben satasmiyorum konuma gelip daha ne istiyorsun diyen sizsiniz. Amacınız ne anlamadım açıkçası. Cok rahatsizsaniz ki neyden rahatsız olduğunu anlayamadım okumazsiniz yazmazsiniz takip etmezsiniz!
Konumu okuyup ona göre yazsaydiniz eğer gerçekten ciddiye alabilirdim sizi. Okusaydiniz misafirin evimin salonunda yattığını da eşimle neden dışarı çıkmadığımi da anlardiniz. Çocuğuna yatırım gözüyle bakan insanlarin iyi niyetinden şüpheliyim. Yazık kızınıza da çok üzüldüm gerçekten. Biraz okusaydiniz eğer bunların tek kelimesini bile yazmazdiniz bana. Niyetimi bilmeden esip gurlemissiniz ama işte önce bi okumak lazım. Herşeyin başı eğitim ama yurtdışı sart değil.yok öyleeee o benim herşeyim diyorum mal nedemek...ben evlendirirken zaten konuşacağım ona göre evlensin..bitti...kıskançlık başka istenmeme başka o evlat benim herşeyim okadar eğitim ver okadar yurtdışlarında okut gelsin biri annen kalmasın desin zaten benim kızım dedirtmez...ayrıca misafirin salonda ne işi var misafir salondamı yatar...alırsın eşini çıkarsın dışarı y da oturur beraber yemek yersiniz..yani bu yılbaşı çok önemli birşey değil mi,llet marsa gitmiyor...abartmana gerek yok bence...
Aynen öyle yalniz kalmak istiyorum ama git de diyemiyorum. Git diyemem ki zaten. Sanırım birlikte getireceğiz bu yılbaşıni.Bana gönder kaynananı ben de benimkini çağırıcam otururlar beraber
Evliliğin ilk zamanları böyle zamanlar önemli oluyorda sonra tavsıyor. Amann gelsin nolcak diyorsun bir zaman sonra. Ama seni anlıyorum. Bir yandan yalnız kalmam istiyorsun bir yandan git diyemiyorsun.
Eğer sonrasında huzursuzluk çıkacaksa en iyi şekilde kutlasan nolur ki yılbaşını.
Evet müdahale etmeyip akışına bırakacağım sanırım. Kimseye git diyemem asla. Kalsa da huzur bozmaya gerek yok. Bazı arkadaşlar yanlış anlamış ben eşimin annesini istemiyor değilim sadece başbaşa olmak istiyorum.Queen Bee ye katılıyorum aslında ama gerçekten yılbaşı kutlayacak biri olsaydı..
Erken uyuyor, sıradan bir gün olarak görüyorsa gidebilir, daha anlayışlı davranabilir bence de ama sanırım o sizden kal demenizi bekliyor yine de, ya da uyusa da yalnız olmak istemiyor o gece, söyleseniz bozulur gibi geldi..
İstediğiniz gibi olmazsa da çok önemsemeyin artık, o kadar önemli bir gün sayılmaz sonuçta daha çok yılbaşı olacak.
Bir de dört gün evde olacağım demişsiniz, ben dört gün evde olacağım anne istersen evine gidebilirsin yoruldun vs. diyebilirdiniz sanki? Olmaz mı?Yani baş başa kalma isteğiniz olmasa da normal bunu söylemek..
Üç oda ama tasinacagimiz için sadece salon ve yatak odasi yaptik.Eviniz kaç oda?
Salon dışında yatacak yer yok mu?
Ne istediğimi bilseydim yada söyle soyleyim istegimde kararlı olsaydım zaten gelip buraya konu açıp çok degerli vaktinizi almazdim.Rahatsiz degilim. Istedigim konuyu takip ederim. Amacim sizin ne istediginizi ogrenmekti. Ama goruyorum ki siz de ne istediginizi bilmiyorsunuz.
Üç oda ama tasinacagimiz için sadece salon ve yatak odasi yaptik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?