Eşimin annesiyle yılbaşı?

Çok sessizlik iyi değil. sen efendiliginden susarsin millet enayi der. bende sessisim hep böle oluyordu. artık isteyip istemediklerimi söylüyorum. devir kötü.

Benim düşündüğüm şeyi yazmanızi beklersem burda bunu tartışmanın ne anlamı kalır. Ben dusunceleri aliyorum ki hakli haksiz yonlerimi goreyim diye. Merak ediyorsan eger burdaki yorumlarin uzerine Aileme tekrar telefon ettim israr ettim henüz cevap yok ve bi arkadaşın tavsiyesiyle de hiç olmadi laptopta film izlemeye karar verdim. Umarım rahatlamissindir. Eğer çok istiyorsan sen bi konu aç onu konuşalım. Arada böyle cikip da rahatsız olan insanlara anlam veremiyorum. Seni rahatsız eden ne!

Queen Bee ye katılıyorum aslında ama gerçekten yılbaşı kutlayacak biri olsaydı..
Erken uyuyor, sıradan bir gün olarak görüyorsa gidebilir, daha anlayışlı davranabilir bence de ama sanırım o sizden kal demenizi bekliyor yine de, ya da uyusa da yalnız olmak istemiyor o gece, söyleseniz bozulur gibi geldi..
İstediğiniz gibi olmazsa da çok önemsemeyin artık, o kadar önemli bir gün sayılmaz sonuçta daha çok yılbaşı olacak.
Bir de dört gün evde olacağım demişsiniz, ben dört gün evde olacağım anne istersen evine gidebilirsin yoruldun vs. diyebilirdiniz sanki? Olmaz mı? Yani baş başa kalma isteğiniz olmasa da normal bunu söylemek..

Son düzenleme:
Annen hayatta değil. Babam ve kardeşimi davet ettim ama gelmek istemiyorlar. Haklilarda hem bizi rahatsız etmek istemiyorlar hem de kendileri rahat edemezler.

Bana gönder kaynananı ben de benimkini çağırıcam otururlar beraber

Evliliğin ilk zamanları böyle zamanlar önemli oluyorda sonra tavsıyor. Amann gelsin nolcak diyorsun bir zaman sonra. Ama seni anlıyorum. Bir yandan yalnız kalmam istiyorsun bir yandan git diyemiyorsun.

Eğer sonrasında huzursuzluk çıkacaksa en iyi şekilde kutlasan nolur ki yılbaşını.

Benim konu acmama nasil geldi olay anlamadim. Merak ettigim bir seyi sordum sadece. Sakin ol biraz. Kvne kizip burda tanimadiklarina satasma.

yok öyleeee o benim herşeyim diyorum mal nedemek...ben evlendirirken zaten konuşacağım ona göre evlensin..bitti...kıskançlık başka istenmeme başka o evlat benim herşeyim okadar eğitim ver okadar yurtdışlarında okut gelsin biri annen kalmasın desin zaten benim kızım dedirtmez...ayrıca misafirin salonda ne işi var misafir salondamı yatar...alırsın eşini çıkarsın dışarı y da oturur beraber yemek yersiniz..yani bu yılbaşı çok önemli birşey değil mi,llet marsa gitmiyor...abartmana gerek yok bence...

Benim konu acmama nasil geldi olay anlamadim. Merak ettigim bir seyi sordum sadece. Sakin ol biraz. Kvne kizip burda tanimadiklarina satasma.
Ben satasmiyorum konuma gelip daha ne istiyorsun diyen sizsiniz. Amacınız ne anlamadım açıkçası. Cok rahatsizsaniz ki neyden rahatsız olduğunu anlayamadım okumazsiniz yazmazsiniz takip etmezsiniz!

Ben satasmiyorum konuma gelip daha ne istiyorsun diyen sizsiniz. Amacınız ne anlamadım açıkçası. Cok rahatsizsaniz ki neyden rahatsız olduğunu anlayamadım okumazsiniz yazmazsiniz takip etmezsiniz!

Rahatsiz degilim. Istedigim konuyu takip ederim. Amacim sizin ne istediginizi ogrenmekti. Ama goruyorum ki siz de ne istediginizi bilmiyorsunuz.

Şimdi bu kişi eşiniz hasta ve size yardımcı oluyor yani git demek yakışık almaz. Zaten ben giderim demiş sizden çok ısrar görmeyince gider belki ya da gecenin sonuna kadar kalmaz gider. Evi 20 dk ise dediğiniz gibi neden eşinize bakmak için sizde kalıyor onu da anlamadım ama eşinize kendiniz de baka bilirdiniz ha çalışıyorsanz ve o eşinize bakıyorsa eşinizin anne sen evine git demesi de olmaz o kadar hizmeti var artık bakacaksınız duruma göre gitmek isterse gider zaten konu açmayın siz eğer birşey derse sen bilirsin anne der geçersin yani ama birarada olmak da güzeldir eğer kaynanan kalacaksa annenleri de çağır zaten kaynanam var yalnız olmayacağız gelin dersin ben kalabalık daha çok seviyorum.

Konumu okuyup ona göre yazsaydiniz eğer gerçekten ciddiye alabilirdim sizi. Okusaydiniz misafirin evimin salonunda yattığını da eşimle neden dışarı çıkmadığımi da anlardiniz. Çocuğuna yatırım gözüyle bakan insanlarin iyi niyetinden şüpheliyim. Yazık kızınıza da çok üzüldüm gerçekten. Biraz okusaydiniz eğer bunların tek kelimesini bile yazmazdiniz bana. Niyetimi bilmeden esip gurlemissiniz ama işte önce bi okumak lazım. Herşeyin başı eğitim ama yurtdışı sart değil.

Aynen öyle yalniz kalmak istiyorum ama git de diyemiyorum. Git diyemem ki zaten. Sanırım birlikte getireceğiz bu yılbaşıni.

Evet müdahale etmeyip akışına bırakacağım sanırım. Kimseye git diyemem asla. Kalsa da huzur bozmaya gerek yok. Bazı arkadaşlar yanlış anlamış ben eşimin annesini istemiyor değilim sadece başbaşa olmak istiyorum.

Rahatsiz degilim. Istedigim konuyu takip ederim. Amacim sizin ne istediginizi ogrenmekti. Ama goruyorum ki siz de ne istediginizi bilmiyorsunuz.
Ne istediğimi bilseydim yada söyle soyleyim istegimde kararlı olsaydım zaten gelip buraya konu açıp çok degerli vaktinizi almazdim.

yılbaşı çok da özel bi gün değil bence yani yanınızda dursa ne zararı olur ki. eviniz çok mu küçük uykusu gelince tek başına yatabileceği bi oda yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…