- 10 Ekim 2022
- 56
- 12
- 8
- Konu Sahibi dolunaayyy
-
Çogu kez dile getirdim ama ben kötü oldım versem nolcak yapsa nolcak oda bize lazım olsa verir o biizm için neler yapar der hep 5 yıldır ihtiyacımız varken bile istemedi eşim hiçbşeyini göremedik bunca zman.RahAtsız olduğunuzu belirtmelisiniz tabii ki , zaten parası varmış
Aklımdan bu gecior ama bunada yapımda yok yapcam desem de yapamıyorum ama yine mantıklısı bu sanırıımBabasına yapacağı keyfi şeyleri o yapmadan siz yapın, babasına para kalmasın.
Zaten suan bi şekilde biriktirip ev alma çabasında sonrasını borcla harcla tamamlarız diye bi taraftan biriktirmeye ugrasıyoruz. Ama gel gör her biriktirdiginden az olsun cok olsun onada bi şeyler atmaya calısıyor. Bende usandım o adam bugune kadar yemiş içmiş savurmus kimse umrunda değil cocuguma bi tas dikeyim derdi olmamıs cocugum zaten yapar dio. Buna eşim de cok kızıyo ama dayanamıyor buda beni deliedio o adam savurup parasız pulsuz kalcak korkusuyla destek hep destekEv arsa aldırın borçlandırın o zaman, krediye sokun. Ki babasına harcayacak para kalmasın cebinde .
Kaldı ki babası yaşlanıp elden ayaktan düştüğünde yapılacak çooook daha masraf olacağını ve o günler için de kenara para atılması gereğini bilsin bi zahmet
Aynen öyle biz geleceğimiz için biriktirelim derdindeyiz babası yiyim içyim geziyim eşimde vay bu adam parasız kalıcak edicek diye elini cekemioNe yaparsan yap borç alır, bulur buluşturur verir. Sen kötü olduğla kalırsın(
Onun sevgisini tam olarak alamadığı için hala kendini sevdirmeye çalışıyor ondan.. Hikayesini en iyi siz bilirsiniz..Aynen öyle biz geleceğimiz için biriktirelim derdindeyiz babası yiyim içyim geziyim eşimde vay bu adam parasız kalıcak edicek diye elini cekemio
Evet evet. Cok sıkıntı cekmiş hep sıkıntı cekmiş eşim. Babası da gamsız lıga vurmuş varken tutmamıs akıllık edip ayagını yorganına uzatmamıs hala da öyle . Eşimin önceliği biz doğmamış cocuklarımız evet ama nr yapsam ne desem kavgayla da güzellikle de anlatamadım. Babası onun için bambaska bu durumdan usandım. 60 yasında elindekini avcundakini tutmaz etmez harcar sonra aglar durur vay parasızım vay işler iyi gitmio eşimde dayanmıyor. Biz zaten zorlayıp kısıyoruz kendımızden. O adamın umrunda değil agzı bal damlıyor canı isteyince dünya iyisi adam dersin gel gör kendi evladının işlerini kazancını kıskanırOnun sevgisini tam olarak alamadığı için hala kendini sevdirmeye çalışıyor ondan.. Hikayesini en iyi siz bilirsiniz..
Ağlayıp durması manipülasyon gücünden. Eşiniz buna alışmış. Ne yapsanız değişmez. Verme derseniz siz kötü olacaksınız. Vallahi billahi bu böyle. Değişmez.2 kızı var ıkısı
Evet evet. Cok sıkıntı cekmiş hep sıkıntı cekmiş eşim. Babası da gamsız lıga vurmuş varken tutmamıs akıllık edip ayagını yorganına uzatmamıs hala da öyle . Eşimin önceliği biz doğmamış cocuklarımız evet ama nr yapsam ne desem kavgayla da güzellikle de anlatamadım. Babası onun için bambaska bu durumdan usandım. 60 yasında elindekini avcundakini tutmaz etmez harcar sonra aglar durur vay parasızım vay işler iyi gitmio eşimde dayanmıyor. Biz zaten zorlayıp kısıyoruz kendımızden. O adamın umrunda değil agzı bal damlıyor canı isteyince dünya iyisi adam dersin gel gör kendi evladının işlerini kazancını kıskanır
Ağlayıp durması manipülasyon gücünden. Eşiniz buna alışmış. Ne yapsanız değişmez. Verme derseniz siz kötü olacaksınız. Vallahi billahi bu böyle. Değişmez.
O yuzden de bsey demedim bu kez onlar y0zündem huzurum bozuluyor ne var bu anne babalar evlatlarını düşünselerbiz bsey beklemiyoruz bi zahmet onlarda beklemeseler az gururlu olsalarAğlayıp durması manipülasyon gücünden. Eşiniz buna alışmış. Ne yapsanız değişmez. Verme derseniz siz kötü olacaksınız. Vallahi billahi bu böyle. Değişmez.
Olmazlar, olmayacaklar. Önce kendi egoları geliyor. Ayrıca ne malum çocuğun kendini mutsuz gösterip göstermediği? Bakın ben bile yeni yeni öğreniyorum yüzüme gülerken arkamdan konuştuğu şeyleri...O yuzden de bsey demedim bu kez onlar y0zündem huzurum bozuluyor ne var bu anne babalar evlatlarını düşünselerbiz bsey beklemiyoruz bi zahmet onlarda beklemeseler az gururlu olsalar
Yok canım biliyorım bana da güler arkamdan karına şöyle yap böyle de . Var var o kısmı. Ne yazıkki deidigniz gibi batasıca o egoları insan kendi evladınının kazancını parasını işini kıskanır mı ya. İnsan tahammül etmek istemiyor tamam diosun karışmasın merhaba merhaba ana baba olunca yok kötü de olsa seytanda olsa atamıyor kiOlmazlar, olmayacaklar. Önce kendi egoları geliyor. Ayrıca ne malum çocuğun kendini mutsuz gösterip göstermediği? Bakın ben bile yeni yeni öğreniyorum yüzüme gülerken arkamdan konuştuğu şeyleri...
Çalışıyor musunuz? eğer öyleyse verdiği parada sizin de hakkınız var demektir2 kızı var ıkısı
Evet evet. Cok sıkıntı cekmiş hep sıkıntı cekmiş eşim. Babası da gamsız lıga vurmuş varken tutmamıs akıllık edip ayagını yorganına uzatmamıs hala da öyle . Eşimin önceliği biz doğmamış cocuklarımız evet ama nr yapsam ne desem kavgayla da güzellikle de anlatamadım. Babası onun için bambaska bu durumdan usandım. 60 yasında elindekini avcundakini tutmaz etmez harcar sonra aglar durur vay parasızım vay işler iyi gitmio eşimde dayanmıyor. Biz zaten zorlayıp kısıyoruz kendımızden. O adamın umrunda değil agzı bal damlıyor canı isteyince dünya iyisi adam dersin gel gör kendi evladının işlerini kazancını kıskanır
malesef. cok istedim olmadı, memurlugu denedım bu yılda sınava gırdım hatta. ama hüsran. özelde çalısmamı da eşim istemiyor.. ikna edemiyorum özele . ki ha deyince özeldde de bulabilcegimin garantisi zaten yok. yakın zmanda cok sevdıgım bı yakınımı kaybettım. iş bulamadım memur olamadım. ailemden uzakta bilmedigim bi sehirdeyim. dogru durust kendıme yapıcak ugrasıcak bı mesgalede bulamadım. su aralar hersey kötüye gidiyor gibi hissediyorum. eşimden yana tek rahatsızlıgım ailesinin tavrı. kardesleriyle küs. annesi desen oda ole canı ister konusur canı ister küser bi sene konusmaz öz ogluyla bi hiç ugruna .babada ayrı dert. kafamdan atıyorum hop bi telefon eşim sıkıntı stresde onu öyle görünce bende düşüyorum kötü oluyorum uzakta olmak da yaramıyor boyle illet insanlar varken.. kötülere bu dunyada hıcbsey olmuyor ne yazıkki.Çalışıyor musunuz? eğer öyleyse verdiği parada sizin de hakkınız var demektir
eğer çalışıyorsanız para katkısında bulunmayın eve bakalım ne olacak
aileme vereceğim kendime harcayacağım vs diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?