• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin arkadaşı eski görüştüğüm kişi :(

sadece bir flörtü oturup ağır buğur anlatmak bence farklı şeyler düşündürmeye sebep. ne biliyim bana alt tarafı bir flört söylenmiş olsa neden açıkladı, görünce etkilendi mi falan diyebilirim.
ha ben ettiğim bir sürü flörtü unutmuşumdur. adı üzerinde ilişki değil.

merhaba hanımlar, bir sorum var. eşimin arkadaşı (arkadaştan ziyade ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştığı denk gelince selamlaştığı) kişi ile eşimle evlenmeden evvel 2-3 ay kadar bir görüşmemiz olmuştu. sevgili gibi diyemem tam olarak. ama karşımdaki kişi beni seviyordu ve ben bitirince baya üzülüp ısrarla devam etmek istemişti. neyse sonuç olarak ben evlendim fakat eşim bu durumu bilmiyor ve o kişiyle ara ara arkadaş ortamında karşılaşıyor. ben de vicdan yapıyorum, kendimi kötü hissediyorum. ama bu saaatten sonra da anlatamam. içim hiç rahat değil :KK43:
Yani aynı ortama gelmediyseniz nasıl gördünüz nerden anladınız bilmiyorum ama anladığınız zaman söylemeliydiniz "Şu da benim eski fanfinimdi" diye. Ne gerek var ayol adam belki kanka falan olucak o kadar da olmasın yani, ya da bilsin ona göre olsun ne biliim. Uzun zamandır olmuyo ama biz çok karşılaşıyoduk eskilerle önceden. Hatta bi kere biriyle tatilde karşılaştık selamlaştık falan geçtik. Onun da yanında sevgilisi vardı. Sonra benimki baktım plajda tekrar el sallıyo arkadaşların orda yanlarına gidelimmi falan diye. Yok dedim gitmeyelim o benim eski sevgilim dedim :D Biraz bozuldu. Sonra devam ettik yani. Sadece görünce selamlaştık o kadar, birlikte tatil yapmaya da gerek yoktu diye düşünüyorum :D

Bence empati yap. Ben yaptım ve eşimin bana söylemesini isterdim. Sonra duyarsam kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissederim. Madem önemli bir şey yoksa benimle neden paylaşmamış diye düşünürüm. Senin alnın açık bence paYlaş zaten bu durumda eşin olumsuz tepki koyarsa sen onun da gerçek yüzünü görmüş olursun. Ayrıca söylemeyişin eşinin o arkadaşı tarafından da yanlış düşünülebilir. Evet zor bir durum senin için ama biz kadınlar her durumda problem çözer ve güçlü olmayı biliriz bence sen de bu işin üstesinden gelebilirsin

Back
X