• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşı

Çok kızdım bağırdım oda bana bağırdı ben ağlamaya başladım biraz yanımda durdu sonra gitti bende durdum salonda daha nasil tepki verebilirdim bilemedim :KK43:
Ooo kavga çok büyümüş ama, yakında siz bu adam yüzünden boşanırsınız da. Sakin ama kararlı bir şekilde konuşun.

Neden paralamadın kocanı da oturdun ağladın? Evi başına geçirmen lazım böyle bi durumda. Gerçekten öyle bi yaygara koparırım ki arabaya kendi bile çekine çekine biner. Aymazlığa bak ya ne arkadaş sevdası o öyle göbeği bir mi kesilmiş nedir yani kim bu arkadaşı karısından önemli bi araba verecek de önceliği ona veriyor?

Tabikide arkadasinin maddi durumu iyi degil o yüzden sürekli destek bekliyor hatta arkadasi bizden daha önce borc almisti geri vermemisti öyle bi insan

Aksam üstüydü annemgile gidecektim yarin git dedi arkadasimin daha cok ihtiyaci var dedi (arkadasida annesigile gidecekmis yürüyerek 15dk onun mesafesi) bana yarin git demeyi biliyor ona hayir diyemiyor
Bu arkadaşı da zamanında ona bir yardım yapmış ve dolayısıyla kendini borçlu hissediyor olabilir mi? Yoksa kimse bu kadar da kendini kullandırtmaz yani.

Aksam üstüydü annemgile gidecektim yarin git dedi arkadasimin daha cok ihtiyaci var dedi (arkadasida annesigile gidecekmis yürüyerek 15dk onun mesafesi) bana yarin git demeyi biliyor ona hayir diyemiyor
Eşiniz kiminle evli olduğunu karıştırmış olabilir mi?

Çok kızdım bağırdım oda bana bağırdı ben ağlamaya başladım biraz yanımda durdu sonra gitti bende durdum salonda daha nasil tepki verebilirdim bilemedim :KK43:
Eşim bana bir keresinde "biz seninle aileyiz, başka kimsenin ne dediğini kesinlikle dikkate alma, biz kararı kendimiz veririz" demişti. Anlaşılan eşiniz arkadaşına sizden daha fazla önem veriyor. Takıları geri isteyin bence. Kullanamadağım arabanın sefasını başkası sürsün istemem şahsen. O takılar size hediye geldi eşinizin arkadaşına değil.

Arkadaşına mecburiyeti mi var ne alaka?
Bebekleri falan mı var ona kiyamadi acaba
Oglanin annesi davet etmis ama yürüyebilirler illa arabaya ihtiyaclari yok 15dklik yol nasil olsa kocam götürür diye sormus esimde dün gece isi vardi götüremedi ben anneme gidecektim oglana vermis arabayi
Dün aksam vermesi bardagi tasiran son damlaydi gercekten haftada iki kez muhakak esim onu biyerlere götürür bi annesigile bi dayisina bi anneannesine

Eşim bana bir keresinde "biz seninle aileyiz, başka kimsenin ne dediğini kesinlikle dikkate alma, biz kararı kendimiz veririz" demişti. Anlaşılan eşiniz arkadaşına sizden daha fazla önem veriyor. Takıları geri isteyin bence. Kullanamadağım arabanın sefasını başkası sürsün istemem şahsen. O takılar size hediye geldi eşinizin arkadaşına değil

Evet haklisiniz cok zoruma gidiyor 😢

Evet haklisiniz cok zoruma gidiyor 😢
Senin ailen benim bir başkası değil demeyi deneyebilirsiniz. Şimdiye kadar nazik davrandıysanız bu kadar yüzsüzleşme sebebi bu olabilir. Karşı çıkmaya çalışırsa sakın alttan almayın. Bugün araba yarın emaneten tapu. Herşey olabilir

Senin ailen benim bir başkası değil demeyi deneyebilirsiniz. Şimdiye kadar nazik davrandıysanız bu kadar yüzsüzleşme sebebi bu olabilir. Karşı çıkmaya çalışırsa sakın alttan almayın. Bugün araba yarın emaneten tapu. Herşey olabilir
Çok hakısınız. Teşekkür ederim

Bir daha bana danışmadan arabayı birilerine verirsen onları arayıp ben ister seni ele güne rezil ederim diyeceksiniz. Üste çıkarsa da arabayı sattirin. Sefasını sürmeyeceğim mala ihtiyacım yok gerekirse benzin döker yakarım bu ne ay 🙄
Eşinin ihtiyacı varken , yakın bir mesafeye gidecek elin adamına arabayı veren odun, arabayı verdi diye arkadaşını arayan karısının burnundan getirir.

Öyle de böyle de burnundan getiriyor zaten. En azından bedel ödemiş olur. 🤷
Konu hakkında kendi aralarındaki tartışmada bağırıp çağıran odun, konu sahibi arabayı isteme diye onun arkadaşını arasa erkekliği (!) tutar darp bile etmeye kalkar.

Oglanin annesi davet etmis ama yürüyebilirler illa arabaya ihtiyaclari yok 15dklik yol nasil olsa kocam götürür diye sormus esimde dün gece isi vardi götüremedi ben anneme gidecektim oglana vermis arabayi
Dün aksam vermesi bardagi tasiran son damlaydi gercekten haftada iki kez muhakak esim onu biyerlere götürür bi annesigile bi dayisina bi anneannesine
Eşiniz evlatlık almış herhalde arkadaşını. Kullanılan arkadaşlardan biri daha eşiniz ama normal gelmedi bana bence bir iş var içinde, normal hayır diyememek değil çünkü size diyebiliyor ona da diyebilir. Altınlarınızı vermişsiniz ama eminim eşiniziin üstünedir araba. Allah sabır versin. Anlayabilecek birine benzemiyor eşiniz.

Konu hakkında kendi aralarındaki tartışmada bağırıp çağıran odun, konu sahibi arabayı isteme diye onun arkadaşını arasa erkekliği (!) tutar darp bile etmeye kalkar.
Yok hayir bagrir evetde asla bana el kaldirmaz
Eşiniz evlatlık almış herhalde arkadaşını. Kullanılan arkadaşlardan biri daha eşiniz ama normal gelmedi bana bence bir iş var içinde, normal hayır diyememek değil çünkü size diyebiliyor ona da diyebilir. Altınlarınızı vermişsiniz ama eminim eşiniziin üstünedir araba. Allah sabır versin. Anlayabilecek birine benzemiyor eşiniz.
Esimin gücü bana yetiyor hayir diyemeyen bi insan ama bana catir catir der.
Araba benim üstünde

Back
X