eşimin arkadaşından pis mesaj

öyle pata küte girişmesinden bahsetmiyorum kızlar eşimin bana vurmasının çok üstünde durmamanın sebebi benim onun üstüne aşırı gitmem ve tırnaklarımı geçirdim resmen kanadı elleri boynu her tarafı onun yüzünden bana tepki verdi dayanamayarak bilemiyorum ama bu mesaj beni çok etkiledi söyledim bir de ben psikoloğa da gidiyorum travma olduğu için öyle işte öfkeme hakim olamadım mı acaba

Siz esinize siddet uygulamışsınız resmen. Adam ne yapsın. Ben olsam zıvanadan cıkardım zarar verirdim karsımdakine.
Gidin özür dileyin kısa ve öz. Durumunuzu anlatın tedaviyi anlatın. Sarılıp aģlayın rahatlarsınız. Onu sevdiginizi söyleyin yoruldugunuzu vs vs icinizden n egeliyorsa. Ama hala ne yapayım diye düşünmeyin yapin biseyler.

Acaba arkadasinin adiyla baska birinimi kaydetti yani eminmisiniz o kisi oldugundan

Eşinin psikologa gitmeyi düşünmesi gerekirken konu sahibi mi gidecek

esınızın arkadası bı kadar rahat sexe ara ver dıye msj atabılıyorsa sureklı neler konustugunu anlamak mumkun...
ve esınız bu rahatsızlıgınız uzerıne bogazını sıktı tekme attı vurdu ?
aılen de ılgılenmedı?
sankı anlatmayı unuttugun atladıgın bırsey var gıbı
aılen nıye umursamadı ?

eskiden böyle değildi eşim son zamanlarda tartıştığımızda bana vurmaya başladı hele böyle bir olayda bana vurması şok oldum resmen
ortada bir siddet var ve siz hala özürün pesindesiniz, eskiden böyle degilmis son zamanlarda size vurmaya baslamis bu demekki ilk degil, afedersiniz ama size siddet gösteren biriyle nasil hala ayni evde kalabiliyorsunuz merak icindeyim. sokaktaki köpek havlasa bir daha köpeklerin yanindan gecmeyen kadinlarimiz evde ayilarla yasiyorlar ama huzur icindeler.

Bence meseja aşırı tepki vermişsiniz.Onun arkadaşı espiri anlamında atar ne var yani size atmamış ki.Ayrıca evli barklı olması arkadaşıyla samimi konuşamaz mı demek bence evlilik kelimesiyle mileti kısıtlamayın artık.Yani bence de garip bir mesaj ama adam eşinizden yüz bulmuş demek ki atmış.
Ayrıca tekme vs zaten uçmuş eşiniz.
Bence ikinizin de tepkileri anormal.

Tabiki de hiçbir baba evladının canı yansın istemez ayrı mevzular uzerindeyiz kizi evlerine gitmişti babasımi kovmus ? Konu sahibi sadece mesaji anltmis dayaktan dem vurmamis okuduklrma göre

Bence abartmissiniz...eminim arkadasi sizinde bu mesaji okucagini tahmin etmemistir...bilse yazmazdi diye düsünüyorum...asil tuhaf olan daha sonra gelisenler...

Bence çok abartma yapmışsin kadınlar kendi aralarında yaparken bişey olmaz erkekler deyince konu abartma oluyor komşumuz bile samimi arkadaş olunca bi saçimuz ıslak çıksak oooooo ne durumlar diye latife yapılır çok basit bi olay büyümus bence

Ya burda niye herkes konu sahibinin esini hatali bulmus...konu sahibi tirnaklarini gecirmis kanattim diye acik acik yazmis.Siddeti once kendi baslatmis e adamin cani yanmis gururu kirilmis belli.Mesaja verilen tepki cok fazla bagirmak cagirmak tirnak gecirmek...sanki adam karinla yatakta neler yapiyorsun suan diye sormus

vay arkadaş adam karısının belli özelini anlatıyor gevşek gevşek büyük ihtimal
kadın sinirlenince çizdim diyor
adam tekme atmış boğaz sıkmış
ben konu sahibinin o kadar zarar verebildiğini sanmıyorum tepkileri hafifletmek için ben de çizdim diyor
erkeğin vurmasıyla kadının tırnakla çizmesi bir mi elini tutsaydı karısının yada çıkıp gitseydi evden
gidip özür dileyecekmiş bir de isterseniz adam vururken eli acımıştır kadın merhem falan sürsün tekme attığı için ayağı zarar görmüştür yıkasın falan mavi ekran verdim yine

Adam pardon o hödük sana vurmuş tekme atmış boğazını sıkmış sen hala msj damısın ben de bunu anlamadım nasıl bir psikoloji ye sahipsin şaşırdım

Tekme, tokat, boğaz sıkma siz hala mesajı ve özrü düşünüyorsunuz öyle mi?? Bilemedim ne desem.
Aynen aynısını yazacaktim tebrik ediyorum sizi önce davranmissiniz.Konu sahibi arkadaşım Eşiniz sizi bir öldürmedigi kalmış bu ne biçim bir şiddet...

Ya bence seninde profesyonel yardıma ihtiyacın var

Siz eşinizle karşılıklı psikopat çıktınız bu ne ya gidin yardım alın yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…