- 7 Mayıs 2015
- 225
- 73
- 18
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
-
öyle pata küte girişmesinden bahsetmiyorum kızlar eşimin bana vurmasının çok üstünde durmamanın sebebi benim onun üstüne aşırı gitmem ve tırnaklarımı geçirdim resmen kanadı elleri boynu her tarafı onun yüzünden bana tepki verdi dayanamayarak bilemiyorum ama bu mesaj beni çok etkiledi söyledim bir de ben psikoloğa da gidiyorum travma olduğu için öyle işte öfkeme hakim olamadım mı acaba
Acaba arkadasinin adiyla baska birinimi kaydetti yani eminmisiniz o kisi oldugundanArkadaşlar merhaba bu saate kadar sinirimden üzüntümden doğru dürüst uyuyamadım hemen konuya giriyorum. dün akşam 11 gibi eşimle tv izliyorduk. işyerinden çok samimi arkadaşı var o aradı ama ben maç muhabbeti yaparlar vs diye boşver açma şimdi dedim eşimde boşver yarın konuşuruz dedi açmadı hemen arkasından bir mesaj geldi sexe ara ver de aç telefonu demiş gülmüş. ben şok oldum aşırı tepki verdim bu adam azcık laçka ama bu mesajı atacak kadar değil evli bebeği var. eşime ara ağzının payını ver bu saatte evli barklı adama bu msj atılır mı dedim msj atçam senin çenen durmaz şimdi dedi atmadı sonra olay büyüdü bana abartıyosun kötü niyeti yok dedi o bunu dedikçe ben resmen kriz geçirdim.eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana hala abartıyorsun diyo. eşimde başkalarıyla özel hayatı konuşacak biri hayatta değil bu adam nasıl böyle mesaj atar lütfen akıl verin ben abartıyormuyum nasıl ağladım hala onu savunursun diye ama neler diyo bananasıl hareket etmeliyim bilemiyorum biz annemlerle aynı apartmandayız onlar geldi sese babam da sen git o adamın ağzının payını ver dedi onlar gittikten sonra eşim siz görürsünüz demek bana inanılmıyor dedi ya ben çok kötüyüm
ya ben küçükken yaşadığım ailevi problemlerden ötürü psikolağa gidiyorum büyük bir travma yaşadıkların tüm bu aşırı tepkilerin sebebi bu dedi. tam tedavi dönemimde böyle bir olay beni çok etkiledi eşimin üstüne aşırı gittim farkındayım ama vurması asla ama asla yapmaması gereken birşeydi. ne diyeceğimi bilemiyorum ki ...
öyle pata küte girişmesinden bahsetmiyorum kızlar eşimin bana vurmasının çok üstünde durmamanın sebebi benim onun üstüne aşırı gitmem ve tırnaklarımı geçirdim resmen kanadı elleri boynu her tarafı onun yüzünden bana tepki verdi dayanamayarak bilemiyorum ama bu mesaj beni çok etkiledi söyledim bir de ben psikoloğa da gidiyorum travma olduğu için öyle işte öfkeme hakim olamadım mı acaba
Arkadaşlar merhaba bu saate kadar sinirimden üzüntümden doğru dürüst uyuyamadım hemen konuya giriyorum. dün akşam 11 gibi eşimle tv izliyorduk. işyerinden çok samimi arkadaşı var o aradı ama ben maç muhabbeti yaparlar vs diye boşver açma şimdi dedim eşimde boşver yarın konuşuruz dedi açmadı hemen arkasından bir mesaj geldi sexe ara ver de aç telefonu demiş gülmüş. ben şok oldum aşırı tepki verdim bu adam azcık laçka ama bu mesajı atacak kadar değil evli bebeği var. eşime ara ağzının payını ver bu saatte evli barklı adama bu msj atılır mı dedim msj atçam senin çenen durmaz şimdi dedi atmadı sonra olay büyüdü bana abartıyosun kötü niyeti yok dedi o bunu dedikçe ben resmen kriz geçirdim.eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana hala abartıyorsun diyo. eşimde başkalarıyla özel hayatı konuşacak biri hayatta değil bu adam nasıl böyle mesaj atar lütfen akıl verin ben abartıyormuyum nasıl ağladım hala onu savunursun diye ama neler diyo bananasıl hareket etmeliyim bilemiyorum biz annemlerle aynı apartmandayız onlar geldi sese babam da sen git o adamın ağzının payını ver dedi onlar gittikten sonra eşim siz görürsünüz demek bana inanılmıyor dedi ya ben çok kötüyüm
ortada bir siddet var ve siz hala özürün pesindesiniz, eskiden böyle degilmis son zamanlarda size vurmaya baslamis bu demekki ilk degil, afedersiniz ama size siddet gösteren biriyle nasil hala ayni evde kalabiliyorsunuz merak icindeyim. sokaktaki köpek havlasa bir daha köpeklerin yanindan gecmeyen kadinlarimiz evde ayilarla yasiyorlar ama huzur icindeler.eskiden böyle değildi eşim son zamanlarda tartıştığımızda bana vurmaya başladı hele böyle bir olayda bana vurması şok oldum resmen
Tabiki de hiçbir baba evladının canı yansın istemez ayrı mevzular uzerindeyiz kizi evlerine gitmişti babasımi kovmus ? Konu sahibi sadece mesaji anltmis dayaktan dem vurmamis okuduklrma göreBabasının eve gelip kızını alması gerekiyordu zaten. Normal bu. Sebediyete vermek nedir. Hangi baba bir hayvan (bunu hayvanları aşağılamak için söylemiyorum onlarda haketmiyor bunu) muamelesi görmesini ister? Şu an konuşulan şeyin dayak olması gerekirken hala o mal mesajın konuşulması ayrı bir olay...
Bence çok abartma yapmışsin kadınlar kendi aralarında yaparken bişey olmaz erkekler deyince konu abartma oluyor komşumuz bile samimi arkadaş olunca bi saçimuz ıslak çıksak oooooo ne durumlar diye latife yapılır çok basit bi olay büyümus benceArkadaşlar merhaba bu saate kadar sinirimden üzüntümden doğru dürüst uyuyamadım hemen konuya giriyorum. dün akşam 11 gibi eşimle tv izliyorduk. işyerinden çok samimi arkadaşı var o aradı ama ben maç muhabbeti yaparlar vs diye boşver açma şimdi dedim eşimde boşver yarın konuşuruz dedi açmadı hemen arkasından bir mesaj geldi sexe ara ver de aç telefonu demiş gülmüş. ben şok oldum aşırı tepki verdim bu adam azcık laçka ama bu mesajı atacak kadar değil evli bebeği var. eşime ara ağzının payını ver bu saatte evli barklı adama bu msj atılır mı dedim msj atçam senin çenen durmaz şimdi dedi atmadı sonra olay büyüdü bana abartıyosun kötü niyeti yok dedi o bunu dedikçe ben resmen kriz geçirdim.eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana hala abartıyorsun diyo. eşimde başkalarıyla özel hayatı konuşacak biri hayatta değil bu adam nasıl böyle mesaj atar lütfen akıl verin ben abartıyormuyum nasıl ağladım hala onu savunursun diye ama neler diyo bananasıl hareket etmeliyim bilemiyorum biz annemlerle aynı apartmandayız onlar geldi sese babam da sen git o adamın ağzının payını ver dedi onlar gittikten sonra eşim siz görürsünüz demek bana inanılmıyor dedi ya ben çok kötüyüm
Siz esinize siddet uygulamışsınız resmen. Adam ne yapsın. Ben olsam zıvanadan cıkardım zarar verirdim karsımdakine.
Gidin özür dileyin kısa ve öz. Durumunuzu anlatın tedaviyi anlatın. Sarılıp aģlayın rahatlarsınız. Onu sevdiginizi söyleyin yoruldugunuzu vs vs icinizden n egeliyorsa. Ama hala ne yapayım diye düşünmeyin yapin biseyler.
eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı
Adam pardon o hödük sana vurmuş tekme atmış boğazını sıkmış sen hala msj damısın ben de bunu anlamadım nasıl bir psikoloji ye sahipsin şaşırdımArkadaşlar merhaba bu saate kadar sinirimden üzüntümden doğru dürüst uyuyamadım hemen konuya giriyorum. dün akşam 11 gibi eşimle tv izliyorduk. işyerinden çok samimi arkadaşı var o aradı ama ben maç muhabbeti yaparlar vs diye boşver açma şimdi dedim eşimde boşver yarın konuşuruz dedi açmadı hemen arkasından bir mesaj geldi sexe ara ver de aç telefonu demiş gülmüş. ben şok oldum aşırı tepki verdim bu adam azcık laçka ama bu mesajı atacak kadar değil evli bebeği var. eşime ara ağzının payını ver bu saatte evli barklı adama bu msj atılır mı dedim msj atçam senin çenen durmaz şimdi dedi atmadı sonra olay büyüdü bana abartıyosun kötü niyeti yok dedi o bunu dedikçe ben resmen kriz geçirdim.eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana hala abartıyorsun diyo. eşimde başkalarıyla özel hayatı konuşacak biri hayatta değil bu adam nasıl böyle mesaj atar lütfen akıl verin ben abartıyormuyum nasıl ağladım hala onu savunursun diye ama neler diyo bananasıl hareket etmeliyim bilemiyorum biz annemlerle aynı apartmandayız onlar geldi sese babam da sen git o adamın ağzının payını ver dedi onlar gittikten sonra eşim siz görürsünüz demek bana inanılmıyor dedi ya ben çok kötüyüm
Yuh ya büyük söylemiyorum Allah yardımcın olsun. Benim babam olsa ona işgence eder yemin ederim önce soyundurur sonra ıslatır soğuk suyla sonra da kemerle döver vallaevet söyledim babam tepki vermedi kızlar
Aynen aynısını yazacaktim tebrik ediyorum sizi önce davranmissiniz.Konu sahibi arkadaşım Eşiniz sizi bir öldürmedigi kalmış bu ne biçim bir şiddet...Tekme, tokat, boğaz sıkmasiz hala mesajı ve özrü düşünüyorsunuz öyle mi?? Bilemedim ne desem.
Ya bence seninde profesyonel yardıma ihtiyacın varSiz esinize siddet uygulamışsınız resmen. Adam ne yapsın. Ben olsam zıvanadan cıkardım zarar verirdim karsımdakine.
Gidin özür dileyin kısa ve öz. Durumunuzu anlatın tedaviyi anlatın. Sarılıp aģlayın rahatlarsınız. Onu sevdiginizi söyleyin yoruldugunuzu vs vs icinizden n egeliyorsa. Ama hala ne yapayım diye düşünmeyin yapin biseyler.
Siz eşinizle karşılıklı psikopat çıktınız bu ne ya gidin yardım alın yazıköyle pata küte girişmesinden bahsetmiyorum kızlar eşimin bana vurmasının çok üstünde durmamanın sebebi benim onun üstüne aşırı gitmem ve tırnaklarımı geçirdim resmen kanadı elleri boynu her tarafı onun yüzünden bana tepki verdi dayanamayarak bilemiyorum ama bu mesaj beni çok etkiledi söyledim bir de ben psikoloğa da gidiyorum travma olduğu için öyle işte öfkeme hakim olamadım mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?