eşimin arkadaşından pis mesaj

Ya bence seninde profesyonel yardıma ihtiyacın var

Siz eşinizle karşılıklı psikopat çıktınız bu ne ya gidin yardım alın yazık

Ben de konu sahibi normal biri olsa gidin özur dileyin demezdim. Ama siz de gördünüz işte ikisi de farklı bu konuda. Ve konu sahibinin bosanmaya niyeti yok. Bu durumda yapacagi tek sey Özür dilemek.
Yoksa ben de şiddeti seven, erkektir döver kadın susmali kafasnda biri değilim olmam da. Bu konudaki çift farklı kriterde.

Şiddet bahanesi değil yanlış anlaşılmasın ama geçelim şu kadınla erkeğinki bir mi ya durumunu.İkisininki de bir garip.

Ne diyeceğimi şaşırdım yani adamın biri msj atmş kadın hala msjda ve adam bunu öldürüyomuş resmen kadında adama şiddet uygulamış gerçekten tedaviye ihtiyaçları var

İkiniz de psikopatsınız bence. Her ikinizinde tedaviye ihtiyacı var.

ben bana vurdun dediğim zaman sende beni tırnaklarını geçiriyorsun diyo kızlar bunun için kadın dövülür mü ve ben o an o kadar sinirliydim ki beni dinlemiyordu zıtlaşıyordu

siz sinirliyim bahanesinin altına sığınıp tırnaklarsanız ki bence bu da şiddet,o da sinirliyim bahanesiyle vurur
sinirli olmak şiddeti haklı çıkarmaz ikiniz içinde
bence mesaj için özür değil gördüğünü muameleyi düşünün

samimi arkadaşlarmış, kişiselleştirme bence...boşver gitsin

Seviyesiz bir adamın attığı mesajı aşırı derecede abartmışsınız.
Eşiniz de kabalaşmak için bahaneye bakan aynı seviyesizlikte bir adam.
Neye şaşırıyorsunuz??

Kaç senelik evlisin canım yaşlar kaç.Sen msj çok abartmışsin o msj çekenin terbiyesizliği ama kocan sana nasıl vurabilir o da terbiyesiz biriymiş.Baban da ne yapsın kocana çok sinirlenmistir ama bunlar karı kia ben kötü olurum diye susmuş olabilir.Çocuğunuz var mi

Kanaatimce sizin aranızda seviyeli ve saygılı bir ilişki yok. Siz onun telefonunu kurcalayabiliyorsunuz, mesajlarına bakabiliyorsunuz, kii bence çok yanlış. O da size şiddet uygulayabiliyor, küfür edebiliyor, bu çok çok daha büyük bir yanlış. Evde karşılıklı bir saygisizlik hali hakim yani. Tabi bir kadın olarak şiddet görmenize üzüldüm, halinize acıdım ama. Sorun bu olayda nasıl davrandiginda ya da neler yaptığında dugumlenmiyor aslında. Daha geniş perspektiften bakmanızı tavsiye ediyorum ilişkinize.

Eşinin arkadaşı cahil eşin ondan bin beter kara cahil.. İşin çok zor... Elalem icin karisina kiyipta vurabiliyor ne denirki??? Sanki yapilan cok dogruymus gibi elalemi savunuyor birde pess...

Önce elini çizmiştiniz, şimdi bütün vücudunu kanatmış oldunuz. Yarın da "Aslında ben onu bıçaklamıştım" diyeceksiniz herhalde eşinizi haklı çıkartmak için.

Valla eşinizin elleri dert görmesin.

Mesajı atan kısının tanıdıgınız x kısısı olduguna emınmısınız_? Aklınıza tilki sokacagm ama o mesajı atan kısı bı ıkıncı kadın olmasın ?

İşte sana tekme atan gerızekalı esin seni döver ama arkadaşına 'lan bu nasıl mesaj ' agzını topla diyemeyecek kadar basiretsiz'

eşin de arkdaşı da çok seviyesiz. ayrıca adam o cesareti nerden buluyor demek ki özel hayatınızı dışarda da konuşuyorlar iğrenç.
senin özür beklemene gelemiyorum bile dayak olayından çıkıpta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…