- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
-
Ya bence seninde profesyonel yardıma ihtiyacın var
Siz eşinizle karşılıklı psikopat çıktınız bu ne ya gidin yardım alın yazık
vay arkadaş adam karısının belli özelini anlatıyor gevşek gevşek büyük ihtimal
kadın sinirlenince çizdim diyor
adam tekme atmış boğaz sıkmış
ben konu sahibinin o kadar zarar verebildiğini sanmıyorum tepkileri hafifletmek için ben de çizdim diyor
erkeğin vurmasıyla kadının tırnakla çizmesi bir mi elini tutsaydı karısının yada çıkıp gitseydi evden
gidip özür dileyecekmiş bir de isterseniz adam vururken eli acımıştır kadın merhem falan sürsün tekme attığı için ayağı zarar görmüştür yıkasın falan mavi ekran verdim yine
öyle pata küte girişmesinden bahsetmiyorum kızlar eşimin bana vurmasının çok üstünde durmamanın sebebi benim onun üstüne aşırı gitmem ve tırnaklarımı geçirdim resmen kanadı elleri boynu her tarafı onun yüzünden bana tepki verdi dayanamayarak bilemiyorum ama bu mesaj beni çok etkiledi söyledim bir de ben psikoloğa da gidiyorum travma olduğu için öyle işte öfkeme hakim olamadım mı acaba
Ne diyeceğimi şaşırdım yani adamın biri msj atmş kadın hala msjda ve adam bunu öldürüyomuş resmen kadında adama şiddet uygulamış gerçekten tedaviye ihtiyaçları varBen de konu sahibi normal biri olsa gidin özur dileyin demezdim. Ama siz de gördünüz işte ikisi de farklı bu konuda. Ve konu sahibinin bosanmaya niyeti yok. Bu durumda yapacagi tek sey Özür dilemek.
Yoksa ben de şiddeti seven, erkektir döver kadın susmali kafasnda biri değilim olmam da. Bu konudaki çift farklı kriterde.
öyle pata küte girişmesinden bahsetmiyorum kızlar eşimin bana vurmasının çok üstünde durmamanın sebebi benim onun üstüne aşırı gitmem ve tırnaklarımı geçirdim resmen kanadı elleri boynu her tarafı onun yüzünden bana tepki verdi dayanamayarak bilemiyorum ama bu mesaj beni çok etkiledi söyledim bir de ben psikoloğa da gidiyorum travma olduğu için öyle işte öfkeme hakim olamadım mı acaba
ben bana vurdun dediğim zaman sende beni tırnaklarını geçiriyorsun diyo kızlar bunun için kadın dövülür mü ve ben o an o kadar sinirliydim ki beni dinlemiyordu zıtlaşıyordu
samimi arkadaşlarmış, kişiselleştirme bence...boşver gitsinArkadaşlar merhaba bu saate kadar sinirimden üzüntümden doğru dürüst uyuyamadım hemen konuya giriyorum. dün akşam 11 gibi eşimle tv izliyorduk. işyerinden çok samimi arkadaşı var o aradı ama ben maç muhabbeti yaparlar vs diye boşver açma şimdi dedim eşimde boşver yarın konuşuruz dedi açmadı hemen arkasından bir mesaj geldi sexe ara ver de aç telefonu demiş gülmüş. ben şok oldum aşırı tepki verdim bu adam azcık laçka ama bu mesajı atacak kadar değil evli bebeği var. eşime ara ağzının payını ver bu saatte evli barklı adama bu msj atılır mı dedim msj atçam senin çenen durmaz şimdi dedi atmadı sonra olay büyüdü bana abartıyosun kötü niyeti yok dedi o bunu dedikçe ben resmen kriz geçirdim.eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana hala abartıyorsun diyo. eşimde başkalarıyla özel hayatı konuşacak biri hayatta değil bu adam nasıl böyle mesaj atar lütfen akıl verin ben abartıyormuyum nasıl ağladım hala onu savunursun diye ama neler diyo bananasıl hareket etmeliyim bilemiyorum biz annemlerle aynı apartmandayız onlar geldi sese babam da sen git o adamın ağzının payını ver dedi onlar gittikten sonra eşim siz görürsünüz demek bana inanılmıyor dedi ya ben çok kötüyüm
Arkadaşlar merhaba bu saate kadar sinirimden üzüntümden doğru dürüst uyuyamadım hemen konuya giriyorum. dün akşam 11 gibi eşimle tv izliyorduk. işyerinden çok samimi arkadaşı var o aradı ama ben maç muhabbeti yaparlar vs diye boşver açma şimdi dedim eşimde boşver yarın konuşuruz dedi açmadı hemen arkasından bir mesaj geldi sexe ara ver de aç telefonu demiş gülmüş. ben şok oldum aşırı tepki verdim bu adam azcık laçka ama bu mesajı atacak kadar değil evli bebeği var. eşime ara ağzının payını ver bu saatte evli barklı adama bu msj atılır mı dedim msj atçam senin çenen durmaz şimdi dedi atmadı sonra olay büyüdü bana abartıyosun kötü niyeti yok dedi o bunu dedikçe ben resmen kriz geçirdim.eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana hala abartıyorsun diyo. eşimde başkalarıyla özel hayatı konuşacak biri hayatta değil bu adam nasıl böyle mesaj atar lütfen akıl verin ben abartıyormuyum nasıl ağladım hala onu savunursun diye ama neler diyo bananasıl hareket etmeliyim bilemiyorum biz annemlerle aynı apartmandayız onlar geldi sese babam da sen git o adamın ağzının payını ver dedi onlar gittikten sonra eşim siz görürsünüz demek bana inanılmıyor dedi ya ben çok kötüyüm
eminim numarayı tanıyorum çünkü sürekli konuşurlarAcaba arkadasinin adiyla baska birinimi kaydetti yani eminmisiniz o kisi oldugundan
Önce elini çizmiştiniz, şimdi bütün vücudunu kanatmış oldunuz. Yarın da "Aslında ben onu bıçaklamıştım" diyeceksiniz herhalde eşinizi haklı çıkartmak için.öyle pata küte girişmesinden bahsetmiyorum kızlar eşimin bana vurmasının çok üstünde durmamanın sebebi benim onun üstüne aşırı gitmem ve tırnaklarımı geçirdim resmen kanadı elleri boynu her tarafı onun yüzünden bana tepki verdi dayanamayarak bilemiyorum ama bu mesaj beni çok etkiledi söyledim bir de ben psikoloğa da gidiyorum travma olduğu için öyle işte öfkeme hakim olamadım mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?