eşimin arkadaşından pis mesaj

kendi ne ki arkadaşı nasıl olsun kendisi gibi bir yabanıl hayvan seçmiş arkadaş olarak işte
allah bilir birbirlerine neler anlatıyorlar ki
adam kendin de sexe ara ver deme cüreti bulmuş anlatıyorlar heralde
siz mesaja üzüleceğinize nasıl bir hayvanla evliyim diye üzülün

Ya mesajı boşversenize.. Adam vurmuş, tekme atmış, boğazını sıkmış. .. Konu sahibi hala mesajın derdinde. Bence olaydaki en önemsiz şey bu mesaj..
Bazen travma geciren insanlarda algi kaymasi oluyor. Travmayi yaratan siddet olayini zihninde bagdastiramadigi ve basa cikamadigi icin onemsiz bir detaya odaklaniyor. Sanirim Stockholm Sendromunun bir ozelligi bu.
Psikolog hanimlar varsa aciklarlarsa seviniriz.

sabahtan beri
Niye herkes mesaja takılmış anlamadım Burada daha önemli bir sorun var bence.
Ayrıca böyle şeyler erkekler arasında hep muhabbet olmuyor mu zaten ?

elbette en büyük problem şiddet olayı asla üstü kapatılamayacak kadar ciddi bir sorun ama hani yazmışsınız ya böyle şeyler erekekler arasında hep muhabbet olmuyor mu diye eşini başkasına anlatan erkeklere bence dey...s denir ki bu da bence normal değil

Eşini başkasına anlattığını nerden biliyorsunuz ki ?
Evli insanlar genelde seks yapıyorlar ya hani bence adamın anlatmasına gerek yok

Eşini başkasına anlattığını nerden biliyorsunuz ki ?
Evli insanlar genelde seks yapıyorlar ya hani bence adamın anlatmasına gerek yok

canım benim anlatmasa ya da o cesareti vermese bunu yazamaz ki
tamam elbette evli insanlar seks yapıyor bunu tahmin etmek zor değil ama bunu dile getirmek ahlaki değil bence

Niye herkes mesaja takılmış anlamadım Burada daha önemli bir sorun var bence.
Ayrıca böyle şeyler erkekler arasında hep muhabbet olmuyor mu zaten ?

Bir arkadas yazmis zaten benim düsüncemi. "Erkekler" arasinda olabilir bu tür muhabbetler. Ama konuyu acan arkadasimiz kocasindan(!) bahsediyor. Yani evli erkeklerin/adamlarin bu tür konular hakkinda muhabbet etmeleri bana göre cok yanlis, ayip ve hicbir olgun davranis degil. Yani bir evli adama hic yakismayan bir hareket, hele ki konuyu acan arkadasimizin anlattigi adamin bebegi de varmis.

Mesaj rahatsiz edici evet ama sinir krizi gecirtip tirnak geçirtecek kadar da degil yani.
Kadınlar arkadaslariyla hic mi bu imalarda bulunmuyor birbirine.
Senin arkadasin atsa bu mesaji sana
Ayy ne seksi canım, benim adam uyudu sizdi diye geri donerdin.
Erkek erkege atinca vay efendim ben onun namusuyum oluyor demek ki.
Neyse,
Biri tepemde kriZ adi altinda tirnak gecirse bana bende ona aynen iade ederim.
Tahrik edip edip ondan sonra ama ben kadinim nasil vurur bana diye sizlanmak...
Adil degil.
İkiniz de sorunlusunuz.
Esinle birlikte ya adliyeye yada terapiye gidin.

Ben olayinizı eşime anlattim arkadasin böyle bir mesaj atsaydi napardın dedim gider yüzünü dagitirdım terbiyesizin dedi,aklindan nasil böle bisey gecirebilir bu resmen hayal etmek gibi bsey diyo esim bi erkek olarak asla kaldiramazdım bunu diyor bence de olmasi gereken bu .

Katılıyorum.

Bu nasıl bir evlilik ki hem vuruyor hem dayak yiyorsunuz boğaz sıkmaya kadar ilerliyor birde saygı diye bişey yok galiba aranızda.

Ya açıkçası konu sahibinin anlatımından çok öyle düşünmüyorum. Sanki bu durun ilişkide normale indirgenmiş gibi geldi bana

ya ben küçükken yaşadığım ailevi problemlerden ötürü psikolağa gidiyorum büyük bir travma yaşadıkların tüm bu aşırı tepkilerin sebebi bu dedi. tam tedavi dönemimde böyle bir olay beni çok etkiledi eşimin üstüne aşırı gittim farkındayım ama vurması asla ama asla yapmaması gereken birşeydi. ne diyeceğimi bilemiyorum ki ...

Üvey babansa tabi tepki vermez boşanınca onun başona kalacağınızı düşür. Ama size tavsiyem çocuğunuz yoksa bir süre daha yapmayı düşünmeyi ve çalışmıyorsanız çalışmaya başlayın ve ekonomik özgürlüğünüzü kazanın ve kenara para koyun kendinizi garantileyin çünkü şiddet varsa hiç bir şey kalmamıştır evliliğe dair. Arkanızda kimsenin olmasına da gerek yok siz uyanık ve güçlü olun yeter. Bence daha mutlu bir yaşamı hakediyorsunuz.

Ben de tam bu yüzden aranızı düzeltin diyoru. Normalde derhal bosan ayrıl derim ama burda iki tarafli bir sidde

Ben de tam bu fikirdeyim. O kadın haliyle yapabilecegi bir siddet yapmış adam da erkek haliyle yapabilecegi gibi. Ben hicbir zaman siddeti alttan almam ama bu durumda ikisi de hatali ve gidip konusmasi gereken kisi de kadın. Çünkü o başlatmış. Ama ikisi de hatali.
Ve erkekler cinsel konularda birbirine danışıp sorunlarda fikir alirlar diye biliyorum ben. Arkadası artı bir densizlik yapmış olabilir ama bu kadar tırmıklycak kadar bi durum yok adamı, kaldi ki adam belki yüzyüze daha ılımlı bir şekilde uyarıcaktı arkadasını. Adamın arkadasyla olan tavrına bile müdahil olmak da ayrı sorun. mutlulukgibisiyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…