- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
-
O hala mesajın derdinde:)Ya mesajı boşversenize.. Adam vurmuş, tekme atmış, boğazını sıkmış. .. Konu sahibi hala mesajın derdinde. Bence olaydaki en önemsiz şey bu mesaj..
Bazen travma geciren insanlarda algi kaymasi oluyor. Travmayi yaratan siddet olayini zihninde bagdastiramadigi ve basa cikamadigi icin onemsiz bir detaya odaklaniyor. Sanirim Stockholm Sendromunun bir ozelligi bu.Ya mesajı boşversenize.. Adam vurmuş, tekme atmış, boğazını sıkmış. .. Konu sahibi hala mesajın derdinde. Bence olaydaki en önemsiz şey bu mesaj..
Niye herkes mesaja takılmış anlamadımBurada daha önemli bir sorun var bence.
Ayrıca böyle şeyler erkekler arasında hep muhabbet olmuyor mu zaten ?
sabahtan beri
elbette en büyük problem şiddet olayı asla üstü kapatılamayacak kadar ciddi bir sorun ama hani yazmışsınız ya böyle şeyler erekekler arasında hep muhabbet olmuyor mu diye eşini başkasına anlatan erkeklere bence dey...s denir ki bu da bence normal değil
Eşini başkasına anlattığını nerden biliyorsunuz ki ?
Evli insanlar genelde seks yapıyorlar ya hani bence adamın anlatmasına gerek yok
Niye herkes mesaja takılmış anlamadımBurada daha önemli bir sorun var bence.
Ayrıca böyle şeyler erkekler arasında hep muhabbet olmuyor mu zaten ?
Katılıyorum.Ben olayinizı eşime anlattim arkadasin böyle bir mesaj atsaydi napardın dedim gider yüzünü dagitirdım terbiyesizin dedi,aklindan nasil böle bisey gecirebilir bu resmen hayal etmek gibi bsey diyo esim bi erkek olarak asla kaldiramazdım bunu diyor bence de olmasi gereken bu .
Ya açıkçası konu sahibinin anlatımından çok öyle düşünmüyorum. Sanki bu durun ilişkide normale indirgenmiş gibi geldi banaBazen travma geciren insanlarda algi kaymasi oluyor. Travmayi yaratan siddet olayini zihninde bagdastiramadigi ve basa cikamadigi icin onemsiz bir detaya odaklaniyor. Sanirim Stockholm Sendromunun bir ozelligi bu.
Psikolog hanimlar varsa aciklarlarsa seviniriz.
Üvey babansa tabi tepki vermez boşanınca onun başona kalacağınızı düşür. Ama size tavsiyem çocuğunuz yoksa bir süre daha yapmayı düşünmeyi ve çalışmıyorsanız çalışmaya başlayın ve ekonomik özgürlüğünüzü kazanın ve kenara para koyun kendinizi garantileyin çünkü şiddet varsa hiç bir şey kalmamıştır evliliğe dair. Arkanızda kimsenin olmasına da gerek yok siz uyanık ve güçlü olun yeter. Bence daha mutlu bir yaşamı hakediyorsunuz.üvey babam
ama siz bilerek yapmadığınız iddiasındasınız da o da aynı şeyi der
sizinki de şiddet onunki de
boyutları farklı olabilir ama özünde aynı
sizin gücünüz tırnaklamaya yetiyor onunki tokata tekmeye
birlikte uzmana gidin ya da adliyeye
Mesaj rahatsiz edici evet ama sinir krizi gecirtip tirnak geçirtecek kadar da degil yani.
Kadınlar arkadaslariyla hic mi bu imalarda bulunmuyor birbirine.
Senin arkadasin atsa bu mesaji sana
Ayy ne seksi canım, benim adam uyudu sizdi diye geri donerdin.
Erkek erkege atinca vay efendim ben onun namusuyum oluyor demek ki.
Neyse,
Biri tepemde kriZ adi altinda tirnak gecirse bana bende ona aynen iade ederim.
Tahrik edip edip ondan sonra ama ben kadinim nasil vurur bana diye sizlanmak...
Adil degil.
İkiniz de sorunlusunuz.
Esinle birlikte ya adliyeye yada terapiye gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?