- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
-
bekar erkek yapar ama evli erkeğin kendi namusu kendi karısı hakkında yapabileceğine inanmak zor bilmiyorum ama ben kendi eşim dolayısıyla erkekler öyledir dedimNe diyorsunuz? "Erkegin dedikodusu koyden koyedir" deyimini hic duymadiniz mi?
Erkekler aralarinda seks yarismalari yapar iddialara girerler.
Ben de kadinlarin neden erkekler icin" o yapmaz" dedigini anlamiyorum.
%99 u herseyi yapar, sizin ruhunuz duymaz.
kızlar eşim normal hayatımızda melek gibi herşeyiyle harika ama bir tartışma olduğu zaman asla kendine toz kondurmuyor çok bunaldım artık ne yapayım gideyim ağzını burnunumu kırayım saçmalama kötü niyeti yok dedikçe delirdim bana vurdu bu sefer
Arkadaşın mesajı iğrenççççç ama kazanın verdiği tepki daha iğrenççççç ne demek ya boğazına sıkma
Haklısın canım ama asıl sorun böyle adamla arkadaşlık kurması bi de kimileri mesajı espri diyor ama bel altı espriler resmen hiç hoş değilneden sıkacak pislik muhabbetleri döküldü ortayaa deşifre oldu klasik erkek figürü suçluluğu bastırmak için ya küfreder ya da şiddete başvurur
Haklısın canım ama asıl sorun böyle adamla arkadaşlık kurması bi de kimileri mesajı espri diyor ama bel altı espriler resmen hiç hoş değil
Ah ah erkek Milleti :)böyle espiri mi olur başlarım öyle espiriye herşey ortada hepimiz biliyoruz ki insanlar olarak yatağımızla övünmeyi sevenlerimiz var şu dünya da zaten ne geliyorsa başımıza şu dilimizden ve kontrol edemediğimiz sinir,mizden geliyor başımıza
Babanın surat ifadesiBabana böyle bi mesaj geldi diye nasıl diyebildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?