eşimin arkadaşından pis mesaj

bekar erkek yapar ama evli erkeğin kendi namusu kendi karısı hakkında yapabileceğine inanmak zor bilmiyorum ama ben kendi eşim dolayısıyla erkekler öyledir dedim

mesela az önce eşime anlattım böyle böyle mesaj gelmiş çok şaşırdı öyle insanla muhattap bile olmam dedi

bence siz abartmışsınız hatta b*kunu çıkarmışsınız
Ama dayak falan varmış bilemedim

bu mesajdan daha once halletmeniz geren sorunlarınız var bence tartısılır sesler yukselir cok sinirlenince alsın basını cıksın dısarı bi nefes alsın gelsin oto kontrolunu saglayamamıs size vurmus devamı gelir bunun

Mesaja tepkiniz cok cok abarti olmus, espriden anlamayan bir yapiniz var sanirim.

Ama sizin sorununuz baska olmali zaten, siddet gormeniz.

Ay hayatım anladigim kadarıyla sen bu herif ile dovusmeye niyetlisin. Vaz gecmeyeceksin, bosanmayacaksin.

Madem böyle bir niyetin var git aikido, self defence falan ogren. Boylece dayak yemezsin en azindan. Cok sinirini bozarsa kirarsin kolunu eline verirsin.

Neyse, Anneler ile ayni apartmanda oturman senin açıdan büyük avantaj. Ama baban da anladigim kadarıyla kocanın kumaşından. Hiç tepkisiz kaldığını göre öyle düşündüm. Annen ne yaptı, ne söyledi onu merak ettim. Ona göre senin Ailene notunu vereceğim.

Sende biraz takintilisin anladigim kadarıyla. Arkadaşına kızsın diye onu zorlayamazsin. Ama kocanin seni ilgilendiren böyle salak saçma muhabbetler yapması tabii ki kabul edilemez. Senin muhatabı arkadaşı değil kocan, o zaten mesajı ilk aldığında gülmüş, komik gelmiş.
Arkadaşı ne kadar laubaliyse kocan da aynı öyle. O yüzden kocan olacak herife senin terbiye vermen lazım.

Eşinde kendi gibi karaktersiz bi arkadaş bulmuş kendine olan bu. Zaten böyle cıvık konuşma iznini ona eşiniz vermiş bu çok belli. Bu mesaj herkese atılmaz çünkü yani.Nitekim eşinizinde bunu normal karşılaması ve tepki verdiğiniz için size kızması ve şiddet göstermesi bu düşüncemi doğruluyor.Yani demem o ki boşuna çıldırmayın, eşinizide gözünüzde büyütmeyin hiç.Çünkü o da o mesajı atan arkadaşı gibi bir adam.Muhtemelen henüz farkında değilsiniz ki bu kadar sinirlenmişsiniz.Ucuz insanın ucuz arkadaşı olur.

Babana deki baba eşim bana tekme atar, boğazımı sıkar sen de duyup tepki vermezsen, 2 gun sonra öldürür atarsa da tepki verme tamam mı. De aynen.
Mesaja da gelirsek belli ki adamla birşeyler konuşmuş yoksa ne olursa olsun bir erkek bu mesajı atamaz bence.

Arkadaşın mesajı iğrenççççç ama kazanın verdiği tepki daha iğrenççççç ne demek ya boğazına sıkma

neden sıkacak pislik muhabbetleri döküldü ortayaa deşifre oldu klasik erkek figürü suçluluğu bastırmak için ya küfreder ya da şiddete başvurur

neden sıkacak pislik muhabbetleri döküldü ortayaa deşifre oldu klasik erkek figürü suçluluğu bastırmak için ya küfreder ya da şiddete başvurur
Haklısın canım ama asıl sorun böyle adamla arkadaşlık kurması bi de kimileri mesajı espri diyor ama bel altı espriler resmen hiç hoş değil

Haklısın canım ama asıl sorun böyle adamla arkadaşlık kurması bi de kimileri mesajı espri diyor ama bel altı espriler resmen hiç hoş değil

böyle espiri mi olur başlarım öyle espiriye herşey ortada hepimiz biliyoruz ki insanlar olarak yatağımızla övünmeyi sevenlerimiz var şu dünya da zaten ne geliyorsa başımıza şu dilimizden ve kontrol edemediğimiz sinir,mizden geliyor başımıza

Ah ah erkek Milleti :)

şaka gibi ya şok oldum şuan 1. adamın böyle bişey dicek kadar ahlakı kötüyse eşinin düşünmesi lazım böyle adamla arkadaşlık edilir mi böyle mesaj atan adam benim karıma çok rahat göz koyabilir böyle mesaj atan bi ahlaksız bu ahlaksızlığı yapmaya müsaittir ben böyle adamla nasıl arkadaşlık ederim 2. boğazımı sıktı beni dövdü diyosun bide Allah kahretsin böyle insanları ya ne diceğimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…