eşimin arkadaşından pis mesaj

Ne desem bilemedim. Üzücü bir durum tartışmalarınızın bu hale gelmesine. İtişerek kavga etmek demek o evde ne saygının ne huzurun kaldığına işarettir.

Herşeyi bir kenara bırakın, mesajdır o dur budur , geçin karşısına bu yaşadıklarınızın çok üzücü olduğunu , artık iyileştirmek üzere kararlar almanız gerektiğini anlatın. Yok yanaşmıyorsa gereken net tavrı koymalısınız.

Evet çok densizce , kabul edilemez şekilde yazmış adam ams bazı şeyleri ya görmezden gelmek lazım ya da uzatmamak.
Mesaj at ya da ara demeniz boşuna. Eşiniz bunu yapmazdı ki zaten.
Belli ki aralarında böyle muhabbetler var ki kızmadı. Ee kızmayan bir adam neden karşı tarafa tepki versin ki ?

Babanızın şiddeti biliyor mu ? Bunun haricinde kavgalarınıza müdahale etmeleri zaten doğru değil. Ne yapacak , kolundan tutup sizi eve mi götürecekti? Kocanızı mı dövecekti?

Siz ne zaman ailenizin devreye girmesini isteseniz o zaman girmeliler. Yetişkin insanlardınız , şuan için kimsenin müdahalesine ihtiyacınız yok.

Lütfen bu şiddeti kabul etmeyin. Zamanla normal gelecek size bu durum ve umrunuzda olmayacak. Bunu yaşayıp yaşayıp aynı yatakta uyuyacaksınız.

Sizde böyle sinirli anlarınızda gidin odanıza. Gerekirse eldiven takın. Kontrol edin ellerinizi.

Saka yapiyorsunuz dimi?
O mesaji atan arkadastan daha igrenc biri varsa o da esiniz. Hala mesajin derdine dusmussunuz. Adam sizi olduruyormus resmen. Hemde igrenc bir mesaj yuzunden. Babanizda sese gelip hala arkadasina agzinin payini ver mi diyor? Rahatliginiz ailecek o zaman ne diyeyim.

Valla normalde siddeti asla savunmam ben ama siz ikiniz de fazla abartmıssıniz bence. Hele siz yani nirvanaya cikarmissiniz. Kendiniz de söylüyorsunuz çok sert degildi diye. Elbette bogaz sikma vs olmamalıydı ama cileden çıkartacakbir tepkiyse adam yine de kendini tutup cok sert vurmamş.
Bence oturun konuşun. Esinizle konusmaktan cekinmeyin ya. Cok tepki verdiginizi hatali oldugunuzu kabul edin. Onun da sizin de siddete basvurmanızın hatanoldugunu konusun. Birbirimizinden Özür dileyip kapatalim bu konuyi deyin. Çünkü siz bosanmycaksıniz belli. Kaldı ki bosanmayin da zaten, iki taraflı bir hata var burada.
Ve tekrar ediyorum öfke kontrolu icin yardim alin. Esiniz gitmese de siz gidin. Siz kendinizi kontrol edebildiginizde esiniz hala siddet uyguluyorsa o zaman bosanın.

Seni çok iyi anlıyorum öncelikle sakin ol.. evliliginizin kaçıncı yılı muhtemel 1 yıl yahut 2 yıllık en fazla.. alışma dönemindesiniz eşinizin omuzlarına büyük yük bindi aile kurmak kolay değil tabi sizin tavirlarinizdan da ötürü esiniz tahammülsüz biri olmuş...
2. Si olaya babanızı dahil etmeniz çok kotu bu durumu eşinizle konuşun özür dileyin artik senn benim ailemsin birbirimize yeni yeni alışıyoruz deyin olayı babama anlattığım için özür dilerim bir daha ne sen ne ben anlatmayalım deyin... bakin siz eşinizi affedersiniz mutlu olursunuz ama baba affetmez soğuk davranır ve inanın bana bu daha çok caninizi yakar...
3. Su babaniz tepki vermemiş çünkü kızını tanıyor yani sizin de ondan aşağı kalır yanınız olmayacağını biliyor ve bir yuva kolay kurulmuyor
4. Eşinize arkadaşı o mesajı atıyorsa bu samimiyeti esiniz vermiş demek tir... arayıp ağzının payını veremiyorsa esiniz malesef pasif biri şöyle yapabilirsiniz ailesiyle misafirliğe geldiğinde birlikte oturmayın sen onun hanımıyla başka odaya git erkeklerde salonda otursun biz boyle yaparız mesela edine de güzelce boyle soyleyebilirsin..
Biraz daha sakin ol ve susmayi deneonun karakterin haline getir allaha havale et içinden daha huzurlu olacaksın görürsün inşallah

Bu tip muhabbetler eden bir arkadaşlık var ki aralarında adam o cesareti görmüş mesaj atmış mutlaka erkeklik göstergesi yapmak için aralarında özel hayatlar konuşuluyor olmalı bu bir

Şiddet var bu iki

Bugün o mesaja ses etmeyen yarın eşini bile onunla paylaşır bu üç

Mesajdan daha önemli birşey var oda 'DAYAK YEMEN'Aklım almıyor baban nasıl tepki vermez
eşime kalsa o dayak değilmiş benim yaptıklarıma tepkiymiş ama o da nasıl rahat davranır bu kadar öyle bir konuşuyor davranıyor ki elimde olmadan elini sıkmışım o kadar yani ama onun yaptıkları .. evet babam da tepki vermedi sadece git sen konuş onun arkadaşıyla dedi indi aşağıya eşimde demek bana inanılmıyor görürsünüz siz dedi

çıldırcam ya aklıma geldikçe pis herif allahın cezası , eşim hakkında ise ne düşüneceğimi bile bilmiyorum

çıldırcam ya aklıma geldikçe pis herif allahın cezası , eşim hakkında ise ne düşüneceğimi bile bilmiyorum

Valla sen ara esini konusmak istedigini söyle. Dün gece ikimiz de hatalydık vs vs diye. Bana ikinizin arasnda bir fark yokmus gibi geliyor. En azından aksama kadar sinirlenip birbirinize bilenmezsiniz.

Düşünülecek şey belli... Derdim seni gaza getirmek değil ama erkek denilen yaratık öyle iğrenç sıfatlara bürünüyor ki bazen insanın aklı almaz oluyor bir olay anlatayım da nasıl iğrenç bir devirde yaşadığımizi kimseye güven olmadığını anlayın...

Çok yakın 4 kız arkadaştık biz hepimiz evli birgün oturuyoruz eşi polis olan arkadaşın evinde aramızdan x isimli arkadaşımız eşiyle kötü yıllardır hepimiz biliriz bunu ama aramızdan bir salak gitmiş yatak odasına kadar mutsuzluğunu polis olan eşine anlatmış kadın çay koyarken adam şunu dedi bize filan adam tam bit ahmak bebek gibi eşi var biz de abi nasıl konuşuyorsun sen dedik kalktık arkadaşa dedik inanmadı o arkadaş onlarda bebek bakiciligina başladı daha ilk gün adam saldırmış özet olarak anlattım olayı düşünün bir patavatsızlık nerelere gitti gittik şikayetçi olduk ama arkadaşımız olan eşi bile inanmadı dava sürüyor yani bacım erkek denen sıfatsız insan çok

of feci birşey ya

eskiden böyle değildi eşim son zamanlarda tartıştığımızda bana vurmaya başladı hele böyle bir olayda bana vurması şok oldum resmen

ha daha onemli bir olay olsa vurmasi sorun degil yani ?????
Hanimefendi siz esinizin hadsiz arkadaslarini dert edeceginize su tekme tokat olaylarini dert edin once.
Isin ilginc tarafida ailenizle ayni apartmanda yasiyorsunuz babanizn kavga sesine geliyor,'' benim kizima el kaldiramaszin ser... siz '' diyip haddini bildirecegi yerde arkadasini ara onun haddini bildir mi diyor ???? Yani ne siz nede babaniz o adamin size tekme tokat girismesinden rahatsiz olmuyormusunuz ??? Adam ailenizin burnunun dibinde size siddet uygulayabiliyor ve esiniz ailenizde dahil hepinizi tehdit ediyor.

Burda sorunun esinizin seviyesiz arkadasi olmadigini bir ben mi goruyorum ?????
Siz bir an once ya bu adami hizaya getirecek birinden yardim isteyin yada bu adamdan kurtulun.

Siz bizi mi sınıyosunuz. Eşiniz size tekme atıyor boğazınızı sıkıyor siz hala mesaj derdindesiniz arsızlığın bu kadarı. Ayrıca eşinize gelen mesajıda okumayın

evet söyledim babam tepki vermedi kızlar

Tovbeler olsun sizin isiniz sor kocaniz olacak adam yani babanizi da sindirmis, hepinizi tehdit etmesinden belli. Yada babaniz da kendi karisini doven biri ve bunu cok olagan karsiliyor. Baska aciklamasi yok yani bunun.
Cildiracak gibi oluyorum surda ve heryerde kadinlarin caresizliklerini gordukleri siddeti okudukca. Erkek hegemonyasina olan ofkem kat kat artiyor. Kimi boyle fiziksel siddet kimi psikolojik siddet her turlu kadini sindirmeye, susturmaya ve bir objeye ruhsuz fikirsiz dilsiz bir nesneye indirgemeye calisiyorlar.

Bence sen de abart misin ilk tepkini
bence sevimli bi espri bu demek değil kulesi gidipherseyi anlatıyor. ama sonraki tepkileri abartı olmuş bundan sonrası benim için daha zor olur du.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…