- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
-
öyle bir erkeğe vurur gibi değil işte boğazımı sıktı bağırma ne var bu mesajda diye sonra konuşmaya gittiğimde yanına elime doğru tekme salladı ve konuşurken yüzümü sıktı of öyle işte aşırı tepki veriyorsun mesajda birşey yok diye bunları yaptı işte bende özelimizi elin adamı nasıl bu kadar rahatlıkla mesaja çevirip sana yolluyor dedim o ise adama hak verir gibi konuştu bana haksızmışım gibi davrandı
Esiniz siz ona tirnaklarinizi gecirince mi vurdu?ben bana vurdun dediğim zaman sende beni tırnaklarını geçiriyorsun diyo kızlar bunun için kadın dövülür mü ve ben o an o kadar sinirliydim ki beni dinlemiyordu zıtlaşıyordu
eşime kalsa o dayak değilmiş benim yaptıklarıma tepkiymiş ama o da nasıl rahat davranır bu kadar öyle bir konuşuyor davranıyor ki elimde olmadan elini sıkmışım o kadar yani ama onun yaptıkları ..Mesajdan daha önemli birşey var oda 'DAYAK YEMEN'Aklım almıyor baban nasıl tepki vermez
Bu tip muhabbetler eden bir arkadaşlık var ki aralarında adam o cesareti görmüş mesaj atmış mutlaka erkeklik göstergesi yapmak için aralarında özel hayatlar konuşuluyor olmalı bu bir
Şiddet var bu iki
Bugün o mesaja ses etmeyen yarın eşini bile onunla paylaşır bu üç
çıldırcam ya aklıma geldikçe pis herif allahın cezası , eşim hakkında ise ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
eşim şu an odada uyuyor of kafamı toplayamıyorum bugün sınavda var nasıl gircem ne yapçam bilmiyorumValla sen ara esini konusmak istedigini söyle. Dün gece ikimiz de hatalydık vs vs diye. Bana ikinizin arasnda bir fark yokmus gibi geliyor. En azından aksama kadar sinirlenip birbirinize bilenmezsiniz.
çıldırcam ya aklıma geldikçe pis herif allahın cezası , eşim hakkında ise ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
eşim şu an odada uyuyor of kafamı toplayamıyorum bugün sınavda var nasıl gircem ne yapçam bilmiyorum
of feci birşey yaDüşünülecek şey belli... Derdim seni gaza getirmek değil ama erkek denilen yaratık öyle iğrenç sıfatlara bürünüyor ki bazen insanın aklı almaz oluyor bir olay anlatayım da nasıl iğrenç bir devirde yaşadığımizi kimseye güven olmadığını anlayın...
Çok yakın 4 kız arkadaştık biz hepimiz evli birgün oturuyoruz eşi polis olan arkadaşın evinde aramızdan x isimli arkadaşımız eşiyle kötü yıllardır hepimiz biliriz bunu ama aramızdan bir salak gitmiş yatak odasına kadar mutsuzluğunu polis olan eşine anlatmış kadın çay koyarken adam şunu dedi bize filan adam tam bit ahmak bebek gibi eşi var biz de abi nasıl konuşuyorsun sen dedik kalktık arkadaşa dedik inanmadı o arkadaş onlarda bebek bakiciligina başladı daha ilk gün adam saldırmış özet olarak anlattım olayı düşünün bir patavatsızlık nerelere gitti gittik şikayetçi olduk ama arkadaşımız olan eşi bile inanmadı dava sürüyor yani bacım erkek denen sıfatsız insan çok
eskiden böyle değildi eşim son zamanlarda tartıştığımızda bana vurmaya başladı hele böyle bir olayda bana vurması şok oldum resmen
Siz bizi mi sınıyosunuz. Eşiniz size tekme atıyor boğazınızı sıkıyor siz hala mesaj derdindesiniz arsızlığın bu kadarı. Ayrıca eşinize gelen mesajıda okumayınArkadaşlar merhaba bu saate kadar sinirimden üzüntümden doğru dürüst uyuyamadım hemen konuya giriyorum. dün akşam 11 gibi eşimle tv izliyorduk. işyerinden çok samimi arkadaşı var o aradı ama ben maç muhabbeti yaparlar vs diye boşver açma şimdi dedim eşimde boşver yarın konuşuruz dedi açmadı hemen arkasından bir mesaj geldi sexe ara ver de aç telefonu demiş gülmüş. ben şok oldum aşırı tepki verdim bu adam azcık laçka ama bu mesajı atacak kadar değil evli bebeği var. eşime ara ağzının payını ver bu saatte evli barklı adama bu msj atılır mı dedim msj atçam senin çenen durmaz şimdi dedi atmadı sonra olay büyüdü bana abartıyosun kötü niyeti yok dedi o bunu dedikçe ben resmen kriz geçirdim.eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana hala abartıyorsun diyo. eşimde başkalarıyla özel hayatı konuşacak biri hayatta değil bu adam nasıl böyle mesaj atar lütfen akıl verin ben abartıyormuyum nasıl ağladım hala onu savunursun diye ama neler diyo bananasıl hareket etmeliyim bilemiyorum biz annemlerle aynı apartmandayız onlar geldi sese babam da sen git o adamın ağzının payını ver dedi onlar gittikten sonra eşim siz görürsünüz demek bana inanılmıyor dedi ya ben çok kötüyüm
evet söyledim babam tepki vermedi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?