eşimin arkadaşından pis mesaj

Dikkat ediyor musun eşinle aranı yumusat konuşun vs duzeltin aranızı diyenler çoğunlukta şaka gibi şiddete maruz kalan kadın çirkin olaya maruz kalan kadın burdan hala birileri kadının adım atmasını söylüyor şaşıp kalıyorum bu güzel yazın için ellerinden öpüyorum arkadaşım

Arkadaşının attığı msj hiç hoş değil evet ama sizde biraz fazla abartmışsınız boşyere eşinizle aranızı bozup evinizde huzursuzluk çıkarmışsınız tabi eşinizin de size vurması falan bunlar hiç kabul edilir şeyler değil konu gereksiz büyümüş..
Eşinize bu msj dan hiç hoşlanmadığınızı dile getirmeniz yeterliydi

söyledim ama o bunda garip birşey göremedi şaka yapmış ne var bunda öyle biri değil o dedi

Mesaj attım anlattım ama.malesef dinleyen yok ben yine de söylemek istiyorum daha ikinizde cocuksunuz bu yüzden olmuş ya hayati kendize zindan etmeyin ölümlü dünya su.anda git eşinden özür dile öp okşa onu gurur yapma deki rabbim senin.rızan için yapıyorum güzel güzel bak eşine emin ol oda.senden özür diler konuyu da bir daha açma kapat daha sakin ağırbaşlı hanımefendi.ol ... bence eşine aşık olarak evlenmiş birisin kiymetini bil değerini düşürme hayati zehir etme ... esin ailenin yakınında oturmayı kabullenmiş ama hata yapmış sen.ailenden güç alıp eşine karşı crmkiriyorsun gibi geldi bana ...neyse benden bu kadar ilerde anlarsın

ama siz bilerek yapmadığınız iddiasındasınız da o da aynı şeyi der

sizinki de şiddet onunki de

boyutları farklı olabilir ama özünde aynı

sizin gücünüz tırnaklamaya yetiyor onunki tokata tekmeye

birlikte uzmana gidin ya da adliyeye

Ciddi olamazsın değil mi kadın mı gidecek allah rızası için arasını düzeltecek? Şiddet ve mahremiyet meselesi var ortada farkında mısınız? Allahın rızası sadece kadınların adım atmasında yuvasını kurtarmasinda mı? Size göre kadın nedir Erkek için yaratılmış bir köle mi? Allah erkeklere kudret kadınlara da eziklik mi vermiş yani?

söyledim ama o bunda garip birşey göremedi şaka yapmış ne var bunda öyle biri değil o dedi
Öyle biri değilse böylede bir msj atmazdı bu durum hiç hoşuma gitmedi ltfn bir daha böyle birşey olmasın arkadaşlarına seninle nasıl konuşması gerektiğini öğretsen iyi olur deyip konuyu kapatsaydın keşke.
Ama eşinin ki hele sen haklıyken sana vurması asla kabul edilemez

Kanka sinirimden şu an ağlayacak noktaya geldim bütün yorumları okudun mu bilmiyorum arada öyleleri var kiii git konuş aranı duzeltin yuvanı kurtar sanki şiddeti uygulayan kadın da o adım atacak kimse şiddet için laf etmiyor bir de kadının adım atmasını bekleyen var yuhh artık

Bence de.
Boğazını sıkmış adamdan özür dilemek yetmez, ayağını da öpsün konu sahibesi kendini affettirmek için. Bu zamanda koca nerdeeeee bulmuşken kaçırmamak gerek.

şaka misin sen sevgi kelebegi

yanlış hatırlamıyorsam recep ivediğin bi espirisiydi o atılan mesaj. Tabiki hiç hoş değil. Ama çok abartmışsın canım tırnaklarını geçirmek ne demek. Onun tekme atıp boğazını sıkması ne demek ne hale gelmişsiniz siz böyle üstelik konuşarak hallolabilecek küçük bi sorun için.

Bence de.
Boğazını sıkmış adamdan özür dilemek yetmez, ayağını da öpsün konu sahibesi kendini affettirmek için. Bu zamanda koca nerdeeeee bulmuşken kaçırmamak gerek.

Adresini ver gelip ayağını ben opucem senin

Konu sahibesi bir garip bence.
Adam boğazını sıkmış hala mesaj,arkadaş diyor. Konu başlığı şiddet gördüm değil mesajdı tırı vırıydı. Şiddet konunu sosu olarak 2 satırda eklenmiş.
Garip, cidden garip bir kafa.
Özür dile diyenler daha da garip bir kafada. Dayak yiyip üstüne alttan almak nedir ki?

şaka misin sen sevgi kelebegi

Bence gayet ciddi bu tip kadınlar yüzünden iflah olmuyoruz sanki rab teala sadece erkekler için var vay be Allah rızası için adamın kendisini ezmesine müsade edecek o sevgi kelebegine göre

Böyle kadınlar dayağı hakediyor üzülen var mı aranızda hiç üzülmedim konu sahibi hakediyorsun yani ben kedime bile bagırdıgım zaman o gün yanıma hiç gelmiyor düşün yani hayvanda bile gönül acıması gurur vs. var dövsen mesela durmaz yanında çıkar gider, yazık size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…