- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
-
gözlerim şişti ağlamaktan sesim kısıldı ve ben bunları haketmedim seni affetmicem asla diyorum boşan o zmn kızım diyor ya of
kızlar
eskiden tartıştığımız zaman haklı da haksız olsam hep ben özür diledim ve kızlar boşanalım desem koşa koşa gitçek yeter artık ya bu kadarını haketmedim ben ya
bana beni dövdün dediğim zaman ben sana gerçekten vursam geberirsin kızım diyo sert vurmuyormuş yani
Demekki şaka yollu böyle konuşmalar yapıyorlardı konuşmalar derken senin yatak odan hakkında konuşmalar değil genel anlamda cinsel espiriler falan adam lakait cıvık bir adamdır eşinde alışıktır butarz bel altı şakalar yapmasına bazı erkekler yapıyorlar ,bence fazla gitmişsin üzerine yok yere canını sıkmışsınhala daha bana o adamı tanıyorum kötü niyeti yok şakasına yazmış diyo ya delircem karınla olan münasebetten bahsetmiş adam nasıl bu kadar rahat oluyor bu adam kızlar üstüne ben tepki verince bana vuruyoronu affetmicem
Yahu arkadaşım sizin laçka bir herifin yaptığı iğrenç şakadan daha büyük problemlerinizin var. Tekme tokat boğaz sıkma. Bence sen asıl probleme odaklan.Arkadaşlar merhaba bu saate kadar sinirimden üzüntümden doğru dürüst uyuyamadım hemen konuya giriyorum. dün akşam 11 gibi eşimle tv izliyorduk. işyerinden çok samimi arkadaşı var o aradı ama ben maç muhabbeti yaparlar vs diye boşver açma şimdi dedim eşimde boşver yarın konuşuruz dedi açmadı hemen arkasından bir mesaj geldi sexe ara ver de aç telefonu demiş gülmüş. ben şok oldum aşırı tepki verdim bu adam azcık laçka ama bu mesajı atacak kadar değil evli bebeği var. eşime ara ağzının payını ver bu saatte evli barklı adama bu msj atılır mı dedim msj atçam senin çenen durmaz şimdi dedi atmadı sonra olay büyüdü bana abartıyosun kötü niyeti yok dedi o bunu dedikçe ben resmen kriz geçirdim.eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana hala abartıyorsun diyo. eşimde başkalarıyla özel hayatı konuşacak biri hayatta değil bu adam nasıl böyle mesaj atar lütfen akıl verin ben abartıyormuyum nasıl ağladım hala onu savunursun diye ama neler diyo bananasıl hareket etmeliyim bilemiyorum biz annemlerle aynı apartmandayız onlar geldi sese babam da sen git o adamın ağzının payını ver dedi onlar gittikten sonra eşim siz görürsünüz demek bana inanılmıyor dedi ya ben çok kötüyüm
peki üstüne çok gittim diyelim bana vurması normal miDemekki şaka yollu böyle konuşmalar yapıyorlardı konuşmalar derken senin yatak odan hakkında konuşmalar değil genel anlamda cinsel espiriler falan adam lakait cıvık bir adamdır eşinde alışıktır butarz bel altı şakalar yapmasına bazı erkekler yapıyorlar ,bence fazla gitmişsin üzerine yok yere canını sıkmışsın
peki üstüne çok gittim diyelim bana vurması normal mi
ne dersen de haklısın aptallık yaptım yeni yeni farkına varıyorum artık bazı şeylerin şu an resmen dönüm noktasındayım hayatımın çok mutsuzum aşırı mutsuz üzgünAy şu mesajlar ne deliricem valla,hala aslında melek gibi diyorsun,pes, dayak cennetten çıkma diyenler haklı heralde bir yiyen tadına doyamıyo
RABBİM hidayet nasip eylesin böyle adamlara, böyle insanlara. MEVLAM yardımcıları olsun, arkada kalanlara da sabır ihsan eylesin...Allah rahmet eylesin başınız sağolsun. Allah o çocuğun yardımcısı olsun.
öyle bir erkeğe vurur gibi değil işte boğazımı sıktı bağırma ne var bu mesajda diye sonra konuşmaya gittiğimde yanına elime doğru tekme salladı ve konuşurken yüzümü sıktı of öyle işte aşırı tepki veriyorsun mesajda birşey yok diye bunları yaptı işte bende özelimizi elin adamı nasıl bu kadar rahatlıkla mesaja çevirip sana yolluyor dedim o ise adama hak verir gibi konuştu bana haksızmışım gibi davrandıYa siz tırnak gecirmissiniz adam d akendine gore tepki vermiş. Her iki taraf da siddet uygulamış iste. Hem o kadar tekme tokat bogaz sıkmaya hastanede olmanz gerekmiyor muydu sizin?
Bana da biri tırnağını gecirse ben de tekme tokat dalarim ona yani ne demek tırnak gecirmek ruh hastası gibi.
Ikiniz de birbirinize siddet uygulamışsınız, ki siz de bisanmaya niyetli degilsiniz. Ayrica o mesaji da o kadar cok abartmışsınız ki... ne var yani adam oyle bir mesaj attıysa, size bisey mi olmus oldu? Ben sizin ruh saglıgınızı da iyi görmüyorum ne yalan söyliyim.
Su durumda sizin yapacağınız tek sey esinize tavrınızı göstermek, ama mümkünse tirnak falan gecirmeden "hanımefendi" bir sekilde. Bu şiddet durumun sizin gururunuzu kırdıgını anlatn. Ve sonrasnda oturup bu siddet olayı için ikiniz birlikte bir terapiye gidin. Kendinizin de ihtiyacı oldugunu söyleyin.
Dedigim gibi siz de cok normal biri degilsiniz gördüğüm kadaryla.
Vurmamalıydı tabiki ama sende önce ben tırnakladım diyorsun sende biraz kendini tut arkadaşım bazı adamlar canının yanmasına dayanamaz biraz kendini firenlemesini bil umarım düzelirsiniz ve birdaha böyle tatsızlıklar yaşamazsınızpeki üstüne çok gittim diyelim bana vurması normal mi
Sen tek başına da güçlüsün kimseye ihtiyacın yok. Allah aşkına tokat , boğaz sıkmak da nedir yaaevet söyledim babam tepki vermedi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?