eşimin arkadaşından pis mesaj

Babanda mı biliyo o mesajı, biliyo ki git ağzının payını ver demiş, rezillik, mesaja kadar niye anlatıyorsunuz yahu, cidden mutluluk gibisi yok Allah daim etsin

sen esine atilan mesaja uzulecegine kocan olacak adamin bogazini sIkip seni tekmelemesine uzul..
o hoyratla da evliligini gozden gecir,ormandan mi kacmis bu adam,bu ne siddet ya..terbiyesiz

Gereksiz yere olayı siz buyutmussunuz. Olayı neden buralara kadar getirdiniz. Ama sebep ne olursa olsun şiddet yanlış. Yanlış yanlışı getirmiş.

gözlerim şişti ağlamaktan sesim kısıldı ve ben bunları haketmedim seni affetmicem asla diyorum boşan o zmn kızım diyor ya of

kızlar

eskiden tartıştığımız zaman haklı da haksız olsam hep ben özür diledim ve kızlar boşanalım desem koşa koşa gitçek yeter artık ya bu kadarını haketmedim ben ya

bana beni dövdün dediğim zaman ben sana gerçekten vursam geberirsin kızım diyo sert vurmuyormuş yani

Ay şu mesajlar ne deliricem valla,hala aslında melek gibi diyorsun,pes, dayak cennetten çıkma diyenler haklı heralde bir yiyen tadına doyamıyo

Demekki şaka yollu böyle konuşmalar yapıyorlardı konuşmalar derken senin yatak odan hakkında konuşmalar değil genel anlamda cinsel espiriler falan adam lakait cıvık bir adamdır eşinde alışıktır butarz bel altı şakalar yapmasına bazı erkekler yapıyorlar ,bence fazla gitmişsin üzerine yok yere canını sıkmışsın

Yahu arkadaşım sizin laçka bir herifin yaptığı iğrenç şakadan daha büyük problemlerinizin var. Tekme tokat boğaz sıkma. Bence sen asıl probleme odaklan.

peki üstüne çok gittim diyelim bana vurması normal mi

Ya siz tırnak gecirmissiniz adam d akendine gore tepki vermiş. Her iki taraf da siddet uygulamış iste. Hem o kadar tekme tokat bogaz sıkmaya hastanede olmanz gerekmiyor muydu sizin?
Bana da biri tırnağını gecirse ben de tekme tokat dalarim ona yani ne demek tırnak gecirmek ruh hastası gibi.
Ikiniz de birbirinize siddet uygulamışsınız, ki siz de bisanmaya niyetli degilsiniz. Ayrica o mesaji da o kadar cok abartmışsınız ki... ne var yani adam oyle bir mesaj attıysa, size bisey mi olmus oldu? Ben sizin ruh saglıgınızı da iyi görmüyorum ne yalan söyliyim.

Su durumda sizin yapacağınız tek sey esinize tavrınızı göstermek, ama mümkünse tirnak falan gecirmeden "hanımefendi" bir sekilde. Bu şiddet durumun sizin gururunuzu kırdıgını anlatn. Ve sonrasnda oturup bu siddet olayı için ikiniz birlikte bir terapiye gidin. Kendinizin de ihtiyacı oldugunu söyleyin.

Dedigim gibi siz de cok normal biri degilsiniz gördüğüm kadaryla.

Ay şu mesajlar ne deliricem valla,hala aslında melek gibi diyorsun,pes, dayak cennetten çıkma diyenler haklı heralde bir yiyen tadına doyamıyo
ne dersen de haklısın aptallık yaptım yeni yeni farkına varıyorum artık bazı şeylerin şu an resmen dönüm noktasındayım hayatımın çok mutsuzum aşırı mutsuz üzgün

Öncelikle birbirinize karşı sınırları belirlemelisiniz. Sinirlenince karşı tarafa tırnak geçirmek de bir öfke kontrolü problemidir. Şiddetin büyüğükküçüğü yoktur. Yanı ben tırnak geçirmişsem o da benzer şiddette fiziksel tepki verecek diye bisey yok. İkiniz de sinirliyken dokunmadan tartışmayı öğrenin. Mesaj olayına gelince, kişinin bizzat kendi yapmadığı biseyden suçlanması onu çileden çıkarmış olabilir. Bunu kavgaya dönüştürmeden çokrrahatsız olduğunuzu belirterek ifade edebilirsiniz. Son geldigini z noktada kocanizin tavrı son derece yanlış ama bu olaydaki tek yyanlış bu değil maalesef.

Bir de bazen patavatsız ve yapışkan insanlar nerde duracağını bilemez. Adamın yolladığı mesaj son derece cirkin ama onun kafası bunun sizi çok rahatsız edeceğini basmamistir. Erkek arkadaşıni arıyor geç saatte cevap alamayınca bu yolla şaka yapıyor aklınca. Mesela bu adama nasıl mesafe koyulur? Aradiğında acmazsin dimi? Esin de bunu yyapmaya çalışırken aldığı mesaja bak. Sen de fazla tepki verince savunma psikolojisine girmiş. Sonraki davranışları ise tamamen zincirleme yanlışlar olmuş.

öyle bir erkeğe vurur gibi değil işte boğazımı sıktı bağırma ne var bu mesajda diye sonra konuşmaya gittiğimde yanına elime doğru tekme salladı ve konuşurken yüzümü sıktı of öyle işte aşırı tepki veriyorsun mesajda birşey yok diye bunları yaptı işte bende özelimizi elin adamı nasıl bu kadar rahatlıkla mesaja çevirip sana yolluyor dedim o ise adama hak verir gibi konuştu bana haksızmışım gibi davrandı

peki üstüne çok gittim diyelim bana vurması normal mi
Vurmamalıydı tabiki ama sende önce ben tırnakladım diyorsun sende biraz kendini tut arkadaşım bazı adamlar canının yanmasına dayanamaz biraz kendini firenlemesini bil umarım düzelirsiniz ve birdaha böyle tatsızlıklar yaşamazsınız

ben eşime değil arkadaşına sinirliydim zaten dedim ara konuş ya da mesaj at o öyle biri değil şaka yapmış işte dedi geçiştirmeye çalıştı ama bana çok ayıp geldi bilmiyorum eşim de çok rahat karşılayınca çok kötü oldum

arkadaşın böyle bir mesaj atması evet çok büyük terbiyesizlik olmuş ama sizin söylemeden eşinizin o durumu tepki vermesi gerekirdi fakat o tepkiyi size vermiş hemde şiddetle bu affedilmesi zor bir durum dayak boyutuna getirmesi de ne demek sizin arkadaşının yaptığı tutumdan çok eşinizin tutumunu dert etmeniz gerekir ve nasıl bir yol izlersiniz bilmiyorum ama eşiniz bu durumda size şiddet göstermemeliydi aileniz aşağıya inmiş diye yazmışsınız işte ilişkinin en kötü tarafıda bu ailenize adamın attığı mesajdan çok baba şiddet gösteriyor demeliydiniz bakın eşiniz o durumda size yaklaşır mı siz bir nevi şiddeti kabullenmişsiniz ama adamın mesajını kabullenememişsiniz gibi allah yardımcınız olsun ne deyim

kusura bakmayın da ikiniz de bir garipsiniz.
ne diye kedi gibi tırmalıyorsunuz adamı normal konuşamıyor musunuz?
ve bu noktaya gelmenizin bir sebebi olmalı.
bu tartışma son tartışmanız geçmişinizdeki tartışmalar neler kim bilir.

mesaj yazan hödük adı üstünde hödük. siz neden üstelediniz o kadar ha illa aranacak diye. eşinizin problemi saçma sapan arkadaşlıklar kuruyor demek ki.

bir de üstüne dayak yemişsiniz ve boşanacaksan boşan denilmiş.
ne yapılacağı çok açık aslında ve ilk dayağınız olmadığı belli olduğundan ne yapmayacağınızı da biliyoruz.
bence bu evlilik böyle sürer gider.

Siz şımarık bir çocuk gibi davranmışsınız aileniz aynı bina da oturuyor diye mi? Evet arkadaşı epey seviyesizmiş ama diretip eşinizle yüz göz olmaya değdi mi? Eşiniz resmen size şiddet uygulamış bu cesareti nerden buluyor önce onu dùşünün üstelik babanız bilmesine rağmen tepki vermemiş yazık ya.. Nasılda erkek egemen toplumda yaşadığınızı yüzùnüze vurmuşlar.Gerçekten çok üzüldüm durumunuza sizde bırakın arkadaşı'nın ne yazdığına da yaşadıklarınıza çözüm bulun şımarık çocuklar gibi davranmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…