eşimin arkadaşından pis mesaj

Anlamadım!siz konu sahibinin hak etiğinimi düşünüyorsunuz?umarım yanlış anlamışımdır....

Kadın dayak yemiş bir de Özür dileyecekk oldu baskaa
Sizin kendi evliliginuzde boşanmaya gücünüz yok diye milleti yanlış yönlendirmeyin

Konu başlığı adamın attığı msj,
Konu içeriği yine adamın attığı msj.
Sonra arada bi yerde sıkıştırılmış olarak yazılan eşim beni tekme tokat dövdü!
Ya el'in msjindan çok daha önemli sorunlarınız var.
Eşimin seni tekme tokat dövmesi kabul edilir biseymi!!
Ya babana ne demeli!
Benim babam olacak o anda o damadı yere serer bir daha da yüzümü gostermez.
Gerce babmdan önce ben icabına bakarim
Baban o anda eşine tepki göstermediği için esin daha çok bu tekme tokat olaylarına girecek gibi.
Sakin bir daha böyle dayak olaylarına izin verme.

Anlamadım!siz konu sahibinin hak etiğinimi düşünüyorsunuz,umarım yanlış anlamışımdır....
Evet yanlış anlamışsınız verdiğim mesaj daha farklı, yediği tekme tokattan sonra benim kocam çok iyi aslında vs. gibi yorumlarını okuyun konu sahibinin o zaman anlarsınız ne demek istediğimi.

Ayy gerçekten bu mu yani çözüm
Kadın tekme Tokat dayak yemiş
Gidip eline sağlık dercesine bir de adamı öpüp koklasin bravo gerçekten
Tabi siz öyle yaptığınız için vereceğiniz akıl da ancak bu kadar olur

Başlığın arkadaşının pis mesajı. Dövmesine okadar alışmış kabullenmişsin ki başıkta zulmünden bahsetmiyorsun bile herkes nasıl bi msj diye giriyo.
Tabi açınca içerde bi dram var.
Boşanmıcaksanız Babanızı herşeye katmayın bide noluyo diye geldiğinde o msjı göstermek bence yanlş olmuş. Zaten arkanızda değil zor anınızda, kocanu köpürtmekten başka bi işe yaramaz.

Bence de.
Boğazını sıkmış adamdan özür dilemek yetmez, ayağını da öpsün konu sahibesi kendini affettirmek için. Bu zamanda koca nerdeeeee bulmuşken kaçırmamak gerek.
Şu Kadınlar Kulübü yüzünden sinir hastası oldum gerçekten. "Ben normalde şiddete karşıyım ama" diye başlayan cümleleri bir araya getirsek mizojininin el kitabı olarak dağıtabiliriz. Eğer bir gün çocuk sahibi olursam umarım bunların yetiştireceği çocuklarla karşılaşmazlar.

Utanmasalar Allah'ı bırakıp kocaya tapacaklar; ayıptır be.

Çok haklısınız. Geçsin eşinin karşısına sevsin, okşasın, "Hırsını tam alamadıydan biraz daha döv kocacığım, yetmedi bu kadar gururumun onurumun ezilmesi, nasılsa ölümlü dünya, senin elinden ölmek bir zevk" desin. Rabbin rızası için böyle şeyler yapmazsa kadının değeri düşer tabi; eşi tarafından tekme tokat dövülmek gayet normal bir şey sonuçta. Onur, gurur, kadın hakları, insan hakları ne ki?

Senin buna tepki vermen kadr dogal bisey yok. Sexi birak telefonu aç nedir ya bu ne iğrenç bi mesaj. bide ustune dayak. Bence esinle kesinlikle konusmaaa. Tartişma bile.adam kndini hakli gördugu surece senin konusmalarininda tartismaninda bir onemi yok ki
sen istersen kndini parcala bisey degismez. Ustune sana el kadirmasiyla kalirsin.senin demenle tepki vermeside sacma ki. Onun adamliği erkekliği o. Ona gore problem yoksa cinsel hayatinin mesaja tasinmasi normalse yapicak bisey yok.
Canimm iyi dusun bnce.sadece kafani dinle ve dusun.biliyorum bosanmak kolay degil boşan diyemiyrm o yuzden.bu adamla kavga bile etme tartisma tek kelime bile konusma

Hiç eşime bırakmam ben verirdim ağzının payını o adamın. O an tepki vermezdim, numarasını sinsice alır ertesi gün okkalı bi mesaj atardım. Niye bunu söylüyorum eşinde öyle ağız payı verecek potansiyel yok. Gerçi bunu yaptığını duysa seni boğazından sıkmaktan beter ederdi heralde Allahın hanzosu.
Karısıyla yaptığı sex onun bunun ağzında geziyor, o da erkeğim diye dolaşıyor.
Bence sen eşine çok güvenme özel hayat konuşmaz diye. Konuşmuş ki yüz bulmuş o pislik.

Arkadaşım caydırıcı birşeyler yapmazsan vurmayada devan edecek.siz böyle korkak olursanız o da bundan yararlanacak ezdirmeyin kendinizi....

Oyle arkadas olmaz olsun. Ben bir daha konusturmazdim oyle biriyle esimi. Ama o lafi kolay kolay kimse diyemez esinizden yuz bulmus bence.. size vurdu? Tekme atti? Bogazinizi sıktı? Bu kadari cook fazla bu konu icin anlamiyorum ilk defa mi bu siddet??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…