- 25 Temmuz 2013
- 2.856
- 2.811
- 158
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
-
KesinlikleeeBurda asıl sorun arkadaştan gelen mesaj değil, eşinin böyle saçma bir konuda tekme tokatları olmalıydı...
Anlamadım!siz konu sahibinin hak etiğinimi düşünüyorsunuz?umarım yanlış anlamışımdır....Böyle kadınlar dayağı hakediyor üzülen var mı aranızda hiç üzülmedim konu sahibi hakediyorsun yani ben kedime bile bagırdıgım zaman o gün yanıma hiç gelmiyor düşün yani hayvanda bile gönül acıması gurur vs. var dövsen mesela durmaz yanında çıkar gider, yazık size.
Seni çok iyi anlıyorum öncelikle sakin ol.. evliliginizin kaçıncı yılı muhtemel 1 yıl yahut 2 yıllık en fazla.. alışma dönemindesiniz eşinizin omuzlarına büyük yük bindi aile kurmak kolay değil tabi sizin tavirlarinizdan da ötürü esiniz tahammülsüz biri olmuş...
2. Si olaya babanızı dahil etmeniz çok kotu bu durumu eşinizle konuşun özür dileyin artik senn benim ailemsin birbirimize yeni yeni alışıyoruz deyin olayı babama anlattığım için özür dilerim bir daha ne sen ne ben anlatmayalım deyin... bakin siz eşinizi affedersiniz mutlu olursunuz ama baba affetmez soğuk davranır ve inanın bana bu daha çok caninizi yakar...
3. Su babaniz tepki vermemiş çünkü kızını tanıyor yani sizin de ondan aşağı kalır yanınız olmayacağını biliyor ve bir yuva kolay kurulmuyor
4. Eşinize arkadaşı o mesajı atıyorsa bu samimiyeti esiniz vermiş demek tir... arayıp ağzının payını veremiyorsa esiniz malesef pasif biri şöyle yapabilirsiniz ailesiyle misafirliğe geldiğinde birlikte oturmayın sen onun hanımıyla başka odaya git erkeklerde salonda otursun biz boyle yaparız mesela edine de güzelce boyle soyleyebilirsin..
Biraz daha sakin ol ve susmayi deneonun karakterin haline getir allaha havale et içinden daha huzurlu olacaksın görürsün inşallah
Evet yanlış anlamışsınız verdiğim mesaj daha farklı, yediği tekme tokattan sonra benim kocam çok iyi aslında vs. gibi yorumlarını okuyun konu sahibinin o zaman anlarsınız ne demek istediğimi.Anlamadım!siz konu sahibinin hak etiğinimi düşünüyorsunuz,umarım yanlış anlamışımdır....
Mesaj attım anlattım ama.malesef dinleyen yok ben yine de söylemek istiyorum daha ikinizde cocuksunuz bu yüzden olmuş ya hayati kendize zindan etmeyin ölümlü dünya su.anda git eşinden özür dile öp okşa onu gurur yapma deki rabbim senin.rızan için yapıyorum güzel güzel bak eşine emin ol oda.senden özür diler konuyu da bir daha açma kapat daha sakin ağırbaşlı hanımefendi.ol ... bence eşine aşık olarak evlenmiş birisin kiymetini bil değerini düşürme hayati zehir etme ... esin ailenin yakınında oturmayı kabullenmiş ama hata yapmış sen.ailenden güç alıp eşine karşı crmkiriyorsun gibi geldi bana ...neyse benden bu kadar ilerde anlarsın
Şu Kadınlar Kulübü yüzünden sinir hastası oldum gerçekten. "Ben normalde şiddete karşıyım ama" diye başlayan cümleleri bir araya getirsek mizojininin el kitabı olarak dağıtabiliriz. Eğer bir gün çocuk sahibi olursam umarım bunların yetiştireceği çocuklarla karşılaşmazlar.Bence de.
Boğazını sıkmış adamdan özür dilemek yetmez, ayağını da öpsün konu sahibesi kendini affettirmek için. Bu zamanda koca nerdeeeee bulmuşken kaçırmamak gerek.
Anladım şimdi, ama yinede her nedenle olursa olsun kadın ve hiçbir canlın hak etmez..Evet yanlış anlamışsınız verdiğim mesaj daha farklı, yediği tekme tokattan sonra benim kocam çok iyi aslında vs. gibi yorumlarını okuyun konu sahibinin o zaman anlarsınız ne demek istediğimi.
Mesaj attım anlattım ama.malesef dinleyen yok ben yine de söylemek istiyorum daha ikinizde cocuksunuz bu yüzden olmuş ya hayati kendize zindan etmeyin ölümlü dünya su.anda git eşinden özür dile öp okşa onu gurur yapma deki rabbim senin.rızan için yapıyorum güzel güzel bak eşine emin ol oda.senden özür diler konuyu da bir daha açma kapat daha sakin ağırbaşlı hanımefendi.ol ... bence eşine aşık olarak evlenmiş birisin kiymetini bil değerini düşürme hayati zehir etme ... esin ailenin yakınında oturmayı kabullenmiş ama hata yapmış sen.ailenden güç alıp eşine karşı crmkiriyorsun gibi geldi bana ...neyse benden bu kadar ilerde anlarsın
eskiden böyle değildi eşim son zamanlarda tartıştığımızda bana vurmaya başladı hele böyle bir olayda bana vurması şok oldum resmen
Arkadaşlar merhaba bu saate kadar sinirimden üzüntümden doğru dürüst uyuyamadım hemen konuya giriyorum. dün akşam 11 gibi eşimle tv izliyorduk. işyerinden çok samimi arkadaşı var o aradı ama ben maç muhabbeti yaparlar vs diye boşver açma şimdi dedim eşimde boşver yarın konuşuruz dedi açmadı hemen arkasından bir mesaj geldi sexe ara ver de aç telefonu demiş gülmüş. ben şok oldum aşırı tepki verdim bu adam azcık laçka ama bu mesajı atacak kadar değil evli bebeği var. eşime ara ağzının payını ver bu saatte evli barklı adama bu msj atılır mı dedim msj atçam senin çenen durmaz şimdi dedi atmadı sonra olay büyüdü bana abartıyosun kötü niyeti yok dedi o bunu dedikçe ben resmen kriz geçirdim.eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana hala abartıyorsun diyo. eşimde başkalarıyla özel hayatı konuşacak biri hayatta değil bu adam nasıl böyle mesaj atar lütfen akıl verin ben abartıyormuyum nasıl ağladım hala onu savunursun diye ama neler diyo bananasıl hareket etmeliyim bilemiyorum biz annemlerle aynı apartmandayız onlar geldi sese babam da sen git o adamın ağzının payını ver dedi onlar gittikten sonra eşim siz görürsünüz demek bana inanılmıyor dedi ya ben çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?