- 28 Aralık 2015
- 59
- 38
- 3
- 43
- Konu Sahibi Silent Melody
-
Gercek olmamasini ben de isterdim. Cunku ne cesaretle bunu yapabildi. Bir insanin bunu yapmasi icin kesinlikle delirmesi gerek.Anlattıklarınızın gerçeklik payı nedir emin olamadım...
Ben de ne yapacagimi bilemedim. Insan biraz dusunur, deli cesareti bu. Hani bir sohbet ortami falan olsa anlarim ama bu neyin nesi cozemedim.Sabah sabah inanamayarak okudum, geçmiş olsun öncelikle...
böyle bir durumda ne yapılabilir gerçekten kestiremedim söylesen bir türlü söylemesen
Yok yok deli olmasina gerek yok ne deliler var namuslu ..baska birsey demeyeyim insan sinir oluyorGercek olmamasini ben de isterdim. Cunku ne cesaretle bunu yapabildi. Bir insanin bunu yapmasi icin kesinlikle delirmesi gerek.
O zaman eşine anlat durumu. Bunu yapabilen bi Ada'm sana iftirada atar kocana senin Hakkında bin türlü yalanda söyler.Gercek olmamasini ben de isterdim. Cunku ne cesaretle bunu yapabildi. Bir insanin bunu yapmasi icin kesinlikle delirmesi gerek.
Soylersem sonu iyi bitmez diye korkuyorum. Esim gorevi geregi, acil durumlar icin verdi telefonu. Cunku sadece o ve baska 2 kisi daha ulasabiliyor acil durumlarda. O olmasa bile diger 2 kisiye ulasmamiz gerek ki telsizle vs. Esime bilgi versinler. Bu kisi ilede samimi olunca onun telefonunu verdi. Yani zorunlu gibi bir durum cikti ortayaKesinlikle esinize soyleyin aekadaslik falan yapmasin bilsin iftira gelmesin size cekinmeyin korkmayin usuluyle soyleyin mesajlari silmeyin sikayet edin milletin karisina kizina sarkmasinlar
Esinizede aferin kuzuyu kurda emanet etmis nereden bilecek diyebilirsiniz soyleyeyim bunlar erkek karsidaki bir bayan herkesin gozu goz degil ici pislik olabilir ,siz uzulmeyin sizlik bir durum yok alniniz acik...ama erkeklerin bu gereksiz guvenini anlamiyorum gercekten...onun icin kiskanc erkekleri severim cunku bilirler karrsi tarafa karsi temkinli olurlar ha dozaci onemli o baska konu...esimin gozu doner vs demeyin bilsin sakin sakin anlatin bir dahada boyle yapmasin acil durum olunca siz basinizin caresine bakarsiniz en azindan namusunuz guvende olur
Anladim ,siz soyleyin kesinlikle ama korkmayin gidin karakola sikayette edin boylelerini hem bilsin yanindakilerini baskasinin karsinida yapabilir korkmayinSoylersem sonu iyi bitmez diye korkuyorum. Esim gorevi geregi, acil durumlar icin verdi telefonu. Cunku sadece o ve baska 2 kisi daha ulasabiliyor acil durumlarda. O olmasa bile diger 2 kisiye ulasmamiz gerek ki telsizle vs. Esime bilgi versinler. Bu kisi ilede samimi olunca onun telefonunu verdi. Yani zorunlu gibi bir durum cikti ortaya
Evet benimde bu aklima geldi ama randevu almak icin yine o kisi ile muhattap olacagim ozel kaleme baglanmak icin. Ya da en iyisi direk gidip konusmak. Amirinin esime bildirmeyeceginden kesin emin olsam bir de belli ki adam normal degil, amiri demese bile bu serefsiz gidip bir sey der mi acaba?Senin icin her yol mubah lafi veni korkuttu. Ozellikle de ikisi de silahli oldugu icin. Allah korusun karambolde oldu diyip esine zarar vermesin. Allah korusun.
Acaba esine degilde amirlerine mi soyleyip watsapp mesajini falan gostersen.
Ne gibi?O zaman eşine anlat durumu. Bunu yapabilen bi Ada'm sana iftirada atar kocana senin Hakkında bin türlü yalanda söyler.
Bu işin içinde başka şeylerde olabilir gibi geliyor bana da neyse. Sonra ben kötü oluyorum.. Söylemiyiiiciiğiiimmmm.
Baska biri olsa hic cekinmem ama ayni yerde calismasi ve ikisininde silahli olmasi beni korkutuyor.Eşine durumu bildirmelisin
Bu köpek belliki durmayacak
Boyle bir durumda yemin falan dinlemez esimBence de eşine söyle ve yemin ettir birşey yapmasın diye normalde söyleme derdin ama belli ki Adam hep etrafınızda
Olduğu gibi anlatma da,yumuşatarak söyle...Soylersem sonu iyi bitmez diye korkuyorum. Esim gorevi geregi, acil durumlar icin verdi telefonu. Cunku sadece o ve baska 2 kisi daha ulasabiliyor acil durumlarda. O olmasa bile diger 2 kisiye ulasmamiz gerek ki telsizle vs. Esime bilgi versinler. Bu kisi ilede samimi olunca onun telefonunu verdi. Yani zorunlu gibi bir durum cikti ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?