ESIMIN ARKADASININ AHLAKSIZ TEKLIFI

Silent Melody

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
59
38
3
43
Merhaba arkadaslar...

Canim cok sikkin ve ne yapacagimi bilmiyorum. Esim isi dolayisi ile ayni ilin farkli ilcesinde gorev yapiyor. Onceden ayni ilcedeydik ama, 18 kisi diger ilcedeki kisiler yetersiz gelince mecburi o ilceye verildi.

Ben ve cocuklar halen ayni ilcedeyiz. Esimin isi geregi bazen 2-3 gun haber alamiyoruz, telefonuna ulasilamiyor. Bu durumdan dolayi esim, acil bir durumda ulasabilmemiz icin ona en kisa yoldan ulasabilecek samimi oldugu bir arkadasinin telefonunu vermisti, cok acil anlarda aramam icin.

Gecen zamanda oglumun kolu kirilmisti ve diger cocukla beraber acil hastaneye gitmis, oglumun baska bir hastaneye sevk edilecegi ve acil ameliyata alinmasi gerektigini soylemislerdi. Ben de esimi aradim ve gorevde oldugundan dolayi ulasamayinca, o arkadasini aradim ve durumu izah ettim o kiside esime kendi iletisim yollari ile haber vermisti.

Bir zaman sonra erkek kardesim ve esi ile beraber, esmini alip bir yere gitmek icin, esimin calistigi yere gittik. Ben esimin arkadasini seklen bilmem bile ama, o da oradaymis. Esim, kahve ikram etti ve icip ciktik. Adamla 1 cumle konusmadim bile.

Bir kac gun once esim yine gorevdeyken telefonum caldi, baktim o arkadasi ariyor ve korkarak actim bir sey mi oldu diye.

Adama sordum hayirdir kotu bir durum mu var diye. Adam da yok hayir konusmak icin aradim dedi. Ben de ne konusmasi? Neyi konusacaktik? dedim.

Gecen geldiginizde sizi ilk defa gordum, cok alimli dikkat ceken birisiniz. Esin cok sansli senin gibi guzel biri onun gibi itici birine nasip olmus, o gunden beri siz aklimdan cikmiyorsunuz, sizi gordum goreli sarhos gibi oldum ve nisanlim cirkin biri diye kiyas ederek ondan bile ayrildim sizin icin dedi. (Gercektende esim nisan attigini ve neden olduguna anlam veremedigini kizin cok iyi, hanim hanimcik biri oldugundan bahsetmisti )

Benimde kan beynime cikti ve Siz nasil bir karaktersizsiniz? Sizi tanimam, bilmem diyalogumiz bile olmadi ne cesaretle bunlari konusabiliyorsunuz? Esime soylememden korkmuyor musunuz? Siz beni ne sandiniz? Kocama ihanet edecek kadar namussuz muyum? Bu konusmayi ne siz konustunuz ne de ben duydum. Nasil yaparsaniz yapin ama, azcik serefiniz varsa esimlede muhattap olmayin dedim.

O da bana, senin icin her yol mubah, basima ne gelirse gelsin, denemekten vazgecmem dedi.

S**** git serefsiz haysiyetsiz dedim ve telefonu kapadim, engelledim. Bu kez whatsaaptan yazdi orayida engelledim. Bu kez yeni numara almis oyle aradi baktim o, o.c dedim ve kapattim. Simdi kayitsiz numaralarida acmiyorum.

Simdi ben bu serefsizi engelledim vs. Ama, bu adi esimle halen gorusuyor ve esimde olandan habersiz onunla konusuyor. Dun esime " Ben aslinda nisani evli bir kadina carpildigim icin attim" demis esimde "Sen ne karaktersizsin eger gercekten boyle birsey varsa senle arkadaslik etmem" demis adamda, "saka yaptim, seni kizdirmak icin" demis.

Esimin icine sinmemis ki gelip bana xxxx kisiyi acil bir sey olsa bile arama bana bunlari anlatti saka yapmis ama sakasi bile kotu dedi. Ben de her sakanin altinda bir ciddiyet vardir, bosver muhattap olma dedim.

Bu serefsiz dalga gecer gibi esimlede salakca muhabbete giriyor. Simdi ben bunu esime soylesem kan cikar cunku ikiside silahli kisiler. Soylemesem esimin o insanla is geregi bile muhattap olmasi kanima dokunuyor.

Iki ucu b*klu degnek, ne yapacağım ben?

Kesinlikle esinize soyleyin aekadaslik falan yapmasin bilsin iftira gelmesin size cekinmeyin korkmayin usuluyle soyleyin mesajlari silmeyin sikayet edin milletin karisina kizina sarkmasinlar

Esinizede aferin kuzuyu kurda emanet etmis nereden bilecek diyebilirsiniz soyleyeyim bunlar erkek karsidaki bir bayan herkesin gozu goz degil ici pislik olabilir ,siz uzulmeyin sizlik bir durum yok alniniz acik...ama erkeklerin bu gereksiz guvenini anlamiyorum gercekten...onun icin kiskanc erkekleri severim cunku bilirler karrsi tarafa karsi temkinli olurlar ha dozaci onemli o baska konu...esimin gozu doner vs demeyin bilsin sakin sakin anlatin bir dahada boyle yapmasin acil durum olunca siz basinizin caresine bakarsiniz en azindan namusunuz guvende olur

Gercek olmamasini ben de isterdim. Cunku ne cesaretle bunu yapabildi. Bir insanin bunu yapmasi icin kesinlikle delirmesi gerek.
O zaman eşine anlat durumu. Bunu yapabilen bi Ada'm sana iftirada atar kocana senin Hakkında bin türlü yalanda söyler.
Bu işin içinde başka şeylerde olabilir gibi geliyor bana da neyse. Sonra ben kötü oluyorum.. Söylemiyiiiciiğiiimmmm.

Bence de eşine söyle ve yemin ettir birşey yapmasın diye normalde söyleme derdin ama belli ki Adam hep etrafınızda

Soylersem sonu iyi bitmez diye korkuyorum. Esim gorevi geregi, acil durumlar icin verdi telefonu. Cunku sadece o ve baska 2 kisi daha ulasabiliyor acil durumlarda. O olmasa bile diger 2 kisiye ulasmamiz gerek ki telsizle vs. Esime bilgi versinler. Bu kisi ilede samimi olunca onun telefonunu verdi. Yani zorunlu gibi bir durum cikti ortaya

Siz gereken cevabı vermişsiniz zaten.Daha fazla rahatsız edeceğini sanmam.Mesajları kaydettiğinizi,devam ederse şikayetçi olacağınızı söyleyin,rezil edeceğinizi söyleyin.Eşinizde zaten O kişiye karşı tavrını almış zaten.Sende söyle o karakterdeki kişiyle arkadaşlık kurmanı istemiyorum diye.

Anladim baz
Anladim ,siz soyleyin kesinlikle ama korkmayin gidin karakola sikayette edin boylelerini hem bilsin yanindakilerini baskasinin karsinida yapabilir korkmayin

Senin icin her yol mubah lafi veni korkuttu. Ozellikle de ikisi de silahli oldugu icin. Allah korusun karambolde oldu diyip esine zarar vermesin. Allah korusun.
Acaba esine degilde amirlerine mi soyleyip watsapp mesajini falan gostersen.
Evet benimde bu aklima geldi ama randevu almak icin yine o kisi ile muhattap olacagim ozel kaleme baglanmak icin. Ya da en iyisi direk gidip konusmak. Amirinin esime bildirmeyeceginden kesin emin olsam bir de belli ki adam normal degil, amiri demese bile bu serefsiz gidip bir sey der mi acaba?

Ne gibi?

Eşine durumu bildirmelisin
Bu köpek belliki durmayacak
Baska biri olsa hic cekinmem ama ayni yerde calismasi ve ikisininde silahli olmasi beni korkutuyor.

Bence de eşine söyle ve yemin ettir birşey yapmasın diye normalde söyleme derdin ama belli ki Adam hep etrafınızda
Boyle bir durumda yemin falan dinlemez esim

Olduğu gibi anlatma da,yumuşatarak söyle...
Fazla konuşuyo,boş konuşuyo gibisinden...sevmedim hoşlanmadım sırnaşık bi tip sanki de...başka acil numara versin sana...

Çok mu güzelsiniz gercekten merak ettim hani evli çocuklu oldugunuzu bildigi halde aşk teklif edip nişanlisini da bu uğurda afedersiniz postalayacak kadar.hem bu kişideki nasil bir özgüven anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…