- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.325
- 798
- Konu Sahibi Silent Melody
-
Esimin is ortami geregi amirine rica edersem amiri soylemez bundan eminim gibi birsey. Ama, bu serefsiz agzini tutar mi? Iftira atamaz atsa bile mesajlari mevcut ki zaten esim buna inanmaz.Amir fikri de iyiymiş...ama yine eşinin duyma ihtimali var...çeker konuşur bu da gidip eşine yalan yanlış anlatır...Allah korusun yaa,dertsiz başına dert
Esimin boyle bir sey yaptirmasi icin, benim bir falsomu gormesi gerek ve cok sukur ki oyle bir kadin degilim. Esim kendisi zaten bana, helal olsun bu kadar hos bir bayansin ama, baska birine bir bakisini bile gormedim der. Ben de zaten oyleyim iyi ya da kotu onun soyismini tasirken oyle bir seyim olmaz. Esimle sorunlarim bile olsa evli bir bayan olarak bu bana yakismaz, aile terbiyem izin vermez. Cok ucuk bir ihtimalle bunu esim yaptirsa bu isin duyulmasini goze alamaz.Eşin yaptırıyor olmasın?
Iftira atsa bile esim benden yana acaba demez kesin eminim.Ben olsam esime anlatirim sonra bu adam heryol mubah diyosa size iftira bile atar sonre esinize anlatmakta zor olur esiniz acabami bile diyebilir
Ne gibi?Adam yürek yemiş olmalı,bu işte bi iş var bence
Kayinvalidemle gorumuyorum. Ona soylesem atesi korukler.En azından kayınvalidene falan anlat...ileride iftira atarsa şahidin olur
O serefsiz diyebilir ama esim ihtimal vermez.Böyle bir durum eşe de nasıl söylenir kiadam hemen iftira atar o karşılaştığımız gün benle bakışip beni ara dedi der. Cok rezil erkekler var. Dikkat et canım açık bişey oldu diye yalan yere seni esine götürelim vs der başına hersey gelebilir dikkatli ol
Erkek kardesim var aslinda iyi fikir. O gun de zaten kardesimle gitmistik.Abiniz var mı?Durumu Ona anlatsanız,O gözdağı verse.
Eslerimiz meslektasmis benim ki poh canim. cok Extreme durumlarda haber alamiyoruz ve bu kiside genelde haber merkezinde kaliyor. Durum bu sekilde peydah oldu yani. Amiri ile gorusmeyi dusunuyorum, sende bilirsin prosedür nasil isliyor. Amiri esime demez ama, serefsizin agzi dururmu? Bizimki cunku yasatmaz korkumda bu.Başıma ucundan kıyısından benzer bir olay gelmişti, o dönem eşim polis okulundaydı sevgiliydik, bir aksam biz konuştuk telefonu kapattık 5 dk sonra bir numara aradı sapık sapık konuştu kapattım yüzüne, eşimede anlattım böyle böyle oldu diye, kesin dedi koğuştan biri ama kim bilemiyo tabi,genel bi tehdit sallamış ve işe yaradı bir daha arayan olmadı
Eşim yatakhanede,telefondayız,ben arkadan iki kişinin sesini duyuyorum biri özellikle vır vır konuşuyo,diğer kişi dedi ki murat bi sus la,hah işte o murat beni o gece arayan kişiydi sesini tanıdım ama eşime birsey diyemedim okul bitecek 3 ay kalmış, yıllar sonra biz evlendik falan o zaman söyledim,tabi bizimki basit bişey senin olayina göre
bir daha arkadas namina bir adim bile atamam.Adamın mesajlarını, aramalarını kayıt altında tutun silmeyin.Eşinizin başka arkadaşı varsa ondan yardım isteyin ve eşinize mutlaka anlatın bence
Bunlara kalkismadan birseyler yapacagimBence ne olursa olsun eşine anlatmalısın eve geldiğinde ..
Çok kısa bi zamanda adam neler yapmış neler demiş, Senin için her yol mübah lafı bile tedirgin olmanız için yeterli bence...
Eşinize de söylemiş evli birine aşık olduğunu falan yarın öbür gün senin karınla diye bi girer lafa ondan sonra eşin neler yapar bide bunu düşün...
Iftira atsa bile esim inanmaz ve ispatim cok.Eşine anlat. Yarın öbür gün başka şekilde duyarsa neden söylemedin diye suçlu olacaksın. Bu şerefsiz sana iftira bile atabilir. Benden demesi
Evet icine bir kurt dustu sanirim. Bir daha arama dedi.Anlatsan bir türlü anlatmasan bir türlü, ille açığa çıkacak belki esin şüphelendi bile
egm canim Amirine soyleyecegim.askeri personelse direkt şikayet edeceğini söyle soruşturmadan tırsar ha tırsmadı git dilekçe yazılı donelerle şikayet et...
GULUNECEK BIR DURUM MU BU !!!!!Film gibi..
Erkek kardesimle beraber amirine gidecegim sanirim.sonunda kan çıksa bile eşinize anlatmalısınız.
eşinizle dalga geçiyor resmen. adamın onuruyla oynamasına izin vermeyin. ailenizi de çağırın samimi olanları. onlara durumu önceden anlatın. eşinize onların desteği ile anlatın. bu gibi durumlarda eşiniz ya polis ya asker. durum genel müdürlüklere anlatılarak tayin sağlanır.
hatta o kişi de ciddi bir ceza alır. ne de olsa mesajları falan var.. ispatta zor değil..
Is geregi bile konusmasi kanima dokunuyor demistim. Artik arama dedi.Tabiki pasif durmayacak adamin namusu yani hem baskalarininda karisina yapar rezalet ama kalkipta oldurecek hali yok bakin gizli kalmasin basiniza is almayin yarin bir gun birsey olur keske deseydim dersiniz hem esinizi enayi yerinemi koydurtacaksiniz ya yone ayni adama yonlendirirse habersiz siz suclu olursunuz
Merhaba arkadaslar...
Canim cok sikkin ve ne yapacagimi bilmiyorum. Esim isi dolayisi ile ayni ilin farkli ilcesinde gorev yapiyor. Onceden ayni ilcedeydik ama, 18 kisi diger ilcedeki kisiler yetersiz gelince mecburi o ilceye verildi.
Ben ve cocuklar halen ayni ilcedeyiz. Esimin isi geregi bazen 2-3 gun haber alamiyoruz, telefonuna ulasilamiyor. Bu durumdan dolayi esim, acil bir durumda ulasabilmemiz icin ona en kisa yoldan ulasabilecek samimi oldugu bir arkadasinin telefonunu vermisti, cok acil anlarda aramam icin.
Gecen zamanda oglumun kolu kirilmisti ve diger cocukla beraber acil hastaneye gitmis, oglumun baska bir hastaneye sevk edilecegi ve acil ameliyata alinmasi gerektigini soylemislerdi. Ben de esimi aradim ve gorevde oldugundan dolayi ulasamayinca, o arkadasini aradim ve durumu izah ettim o kiside esime kendi iletisim yollari ile haber vermisti.
Bir zaman sonra erkek kardesim ve esi ile beraber, esmini alip bir yere gitmek icin, esimin calistigi yere gittik. Ben esimin arkadasini seklen bilmem bile ama, o da oradaymis. Esim, kahve ikram etti ve icip ciktik. Adamla 1 cumle konusmadim bile.
Bir kac gun once esim yine gorevdeyken telefonum caldi, baktim o arkadasi ariyor ve korkarak actim bir sey mi oldu diye.
Adama sordum hayirdir kotu bir durum mu var diye. Adam da yok hayir konusmak icin aradim dedi. Ben de ne konusmasi? Neyi konusacaktik? dedim.
Gecen geldiginizde sizi ilk defa gordum, cok alimli dikkat ceken birisiniz. Esin cok sansli senin gibi guzel biri onun gibi itici birine nasip olmus, o gunden beri siz aklimdan cikmiyorsunuz, sizi gordum goreli sarhos gibi oldum ve nisanlim cirkin biri diye kiyas ederek ondan bile ayrildim sizin icin dedi. (Gercektende esim nisan attigini ve neden olduguna anlam veremedigini kizin cok iyi, hanim hanimcik biri oldugundan bahsetmisti )
Benimde kan beynime cikti ve Siz nasil bir karaktersizsiniz? Sizi tanimam, bilmem diyalogumiz bile olmadi ne cesaretle bunlari konusabiliyorsunuz? Esime soylememden korkmuyor musunuz? Siz beni ne sandiniz? Kocama ihanet edecek kadar namussuz muyum? Bu konusmayi ne siz konustunuz ne de ben duydum. Nasil yaparsaniz yapin ama, azcik serefiniz varsa esimlede muhattap olmayin dedim.
O da bana, senin icin her yol mubah, basima ne gelirse gelsin, denemekten vazgecmem dedi.
S**** git serefsiz haysiyetsiz dedim ve telefonu kapadim, engelledim. Bu kez whatsaaptan yazdi orayida engelledim. Bu kez yeni numara almis oyle aradi baktim o, o.c dedim ve kapattim. Simdi kayitsiz numaralarida acmiyorum.
Simdi ben bu serefsizi engelledim vs. Ama, bu adi esimle halen gorusuyor ve esimde olandan habersiz onunla konusuyor. Dun esime " Ben aslinda nisani evli bir kadina carpildigim icin attim" demis esimde "Sen ne karaktersizsin eger gercekten boyle birsey varsa senle arkadaslik etmem" demis adamda, "saka yaptim, seni kizdirmak icin" demis.
Esimin icine sinmemis ki gelip bana xxxx kisiyi acil bir sey olsa bile arama bana bunlari anlatti saka yapmis ama sakasi bile kotu dedi. Ben de her sakanin altinda bir ciddiyet vardir, bosver muhattap olma dedim.
Bu serefsiz dalga gecer gibi esimlede salakca muhabbete giriyor. Simdi ben bunu esime soylesem kan cikar cunku ikiside silahli kisiler. Soylemesem esimin o insanla is geregi bile muhattap olmasi kanima dokunuyor.
Iki ucu b*klu degnek, ne yapacağım ben?
Iftira atsa bile esim inanmaz ve ispatim cok.
Evet icine bir kurt dustu sanirim. Bir daha arama dedi.
egm canim Amirine soyleyecegim.
GULUNECEK BIR DURUM MU BU !!!!!
Erkek kardesimle beraber amirine gidecegim sanirim.
Is geregi bile konusmasi kanima dokunuyor demistim. Artik arama dedi.
O laf bir konu arasinda gecen bir lafti. Tv de bir bayan cikmisti hilkat garibesi gibi ve eside dahil 3 erkegi ayni an da idare ediyordu. Laf burdan cikti direk dan diye oyle bir sey demedi. Evli insan tabi ki baskasina bakmamali.Eşinin hoş bir bayansın ama başkasına baktığını görmedim lafı da çok sağlıklı değil kusura bakma,tamam anladık orayı çok hoşsun da evli kadın hoş olsun olmasın zaten başkasına bakmamalı bu tiple alakali değil ahlakla alakali birsey
amirine soyleyince zaten onu surerler.Bence eşine söylemelisin. O adam belli ki bunu hep deneyecek çene ishali pislik.
Eşinin bunu ondan duymasını istemezsin dimi? Her şey daha kötü olur. Kendini kandırılmış hisseder.
Sakince konuş ki öfkeyle hareket etmesin adamın görev yerini değiştirmelerini istesin üstlerinden.
Bu konuda tek şanslı kişi nişanı bozulan nişanlı kız sanırım?
Evet ayni fikirdeyim. Adam normal degil, mantikli dusunebilen biri bunu yapamaz. Erkek kardesimide dahil edip amirine soyleyecegim kafam netlesti biraz dahaadam sadece bir kere telde konuştuğu bir kere de yüzünü gördüğü bir kadın için nişanlısından ayrılmış.. her şey beklenir bu adamdan ..üstelik alacağı tepkiyi bile kestiremeden tutmuş aramış pervasızca konuşmuş.. normal bir düşünce şekli olmadığı kesin..
önce amiriyle konuşun baktınız çözüm olmuyor o zaman eşinize anlatın mutlaka ..
Sonucu kestiremiyorum esim kesinlikle pasif kalmaz.
Esime soyledim zaten ama, samimi olmasalar bile ayni is ortamindalar.
Esimi iyi tanirim tepkisiz kalmaz duyunca.
Bunlari soyledim o saka meselesinden yola cikarak zaten bir daha arama dedi.
Ortalamanin uzerinde bir boyum var ve sarisin dikkat ceken biriyim. Ama dunya guzeli bile olsam boyle yapilmaz. Ozguvenden ziyade deli cesareti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?