ESIMIN ARKADASININ AHLAKSIZ TEKLIFI

sonunda kan çıksa bile eşinize anlatmalısınız.
eşinizle dalga geçiyor resmen. adamın onuruyla oynamasına izin vermeyin. ailenizi de çağırın samimi olanları. onlara durumu önceden anlatın. eşinize onların desteği ile anlatın. bu gibi durumlarda eşiniz ya polis ya asker. durum genel müdürlüklere anlatılarak tayin sağlanır.
hatta o kişi de ciddi bir ceza alır. ne de olsa mesajları falan var.. ispatta zor değil..

Tabiki pasif durmayacak adamin namusu yani hem baskalarininda karisina yapar rezalet ama kalkipta oldurecek hali yok bakin gizli kalmasin basiniza is almayin yarin bir gun birsey olur keske deseydim dersiniz hem esinizi enayi yerinemi koydurtacaksiniz ya yone ayni adama yonlendirirse habersiz siz suclu olursunuz

Amir fikri de iyiymiş...ama yine eşinin duyma ihtimali var...çeker konuşur bu da gidip eşine yalan yanlış anlatır...Allah korusun yaa,dertsiz başına dert
Esimin is ortami geregi amirine rica edersem amiri soylemez bundan eminim gibi birsey. Ama, bu serefsiz agzini tutar mi? Iftira atamaz atsa bile mesajlari mevcut ki zaten esim buna inanmaz.

Eşin yaptırıyor olmasın?
Esimin boyle bir sey yaptirmasi icin, benim bir falsomu gormesi gerek ve cok sukur ki oyle bir kadin degilim. Esim kendisi zaten bana, helal olsun bu kadar hos bir bayansin ama, baska birine bir bakisini bile gormedim der. Ben de zaten oyleyim iyi ya da kotu onun soyismini tasirken oyle bir seyim olmaz. Esimle sorunlarim bile olsa evli bir bayan olarak bu bana yakismaz, aile terbiyem izin vermez. Cok ucuk bir ihtimalle bunu esim yaptirsa bu isin duyulmasini goze alamaz.

Ben olsam esime anlatirim sonra bu adam heryol mubah diyosa size iftira bile atar sonre esinize anlatmakta zor olur esiniz acabami bile diyebilir
Iftira atsa bile esim benden yana acaba demez kesin eminim.

Adam yürek yemiş olmalı,bu işte bi iş var bence
Ne gibi?

En azından kayınvalidene falan anlat...ileride iftira atarsa şahidin olur
Kayinvalidemle gorumuyorum. Ona soylesem atesi korukler.

O serefsiz diyebilir ama esim ihtimal vermez.

Abiniz var mı?Durumu Ona anlatsanız,O gözdağı verse.
Erkek kardesim var aslinda iyi fikir. O gun de zaten kardesimle gitmistik.

Eslerimiz meslektasmis benim ki poh canim. cok Extreme durumlarda haber alamiyoruz ve bu kiside genelde haber merkezinde kaliyor. Durum bu sekilde peydah oldu yani. Amiri ile gorusmeyi dusunuyorum, sende bilirsin prosedür nasil isliyor. Amiri esime demez ama, serefsizin agzi dururmu? Bizimki cunku yasatmaz korkumda bu.

Adamın mesajlarını, aramalarını kayıt altında tutun silmeyin.Eşinizin başka arkadaşı varsa ondan yardım isteyin ve eşinize mutlaka anlatın bence
bir daha arkadas namina bir adim bile atamam.

Bunlara kalkismadan birseyler yapacagim

Bence eşine söylemelisin. O adam belli ki bunu hep deneyecek çene ishali pislik.
Eşinin bunu ondan duymasını istemezsin dimi? Her şey daha kötü olur. Kendini kandırılmış hisseder.

Sakince konuş ki öfkeyle hareket etmesin adamın görev yerini değiştirmelerini istesin üstlerinden.

Bu konuda tek şanslı kişi nişanı bozulan nişanlı kız sanırım?

Eşine anlat. Yarın öbür gün başka şekilde duyarsa neden söylemedin diye suçlu olacaksın. Bu şerefsiz sana iftira bile atabilir. Benden demesi
Iftira atsa bile esim inanmaz ve ispatim cok.

Anlatsan bir türlü anlatmasan bir türlü, ille açığa çıkacak belki esin şüphelendi bile
Evet icine bir kurt dustu sanirim. Bir daha arama dedi.

askeri personelse direkt şikayet edeceğini söyle soruşturmadan tırsar ha tırsmadı git dilekçe yazılı donelerle şikayet et...
egm canim Amirine soyleyecegim.

GULUNECEK BIR DURUM MU BU !!!!!

Erkek kardesimle beraber amirine gidecegim sanirim.

Is geregi bile konusmasi kanima dokunuyor demistim. Artik arama dedi.

adam sadece bir kere telde konuştuğu bir kere de yüzünü gördüğü bir kadın için nişanlısından ayrılmış.. her şey beklenir bu adamdan ..üstelik alacağı tepkiyi bile kestiremeden tutmuş aramış pervasızca konuşmuş.. normal bir düşünce şekli olmadığı kesin..
önce amiriyle konuşun baktınız çözüm olmuyor o zaman eşinize anlatın mutlaka ..

Canım sen herseye eşim ihtimal vermez deyip duruyorsun da öyle iftiralar atıyorlar ki aklın durur. Eşine karinla ilk karşılaştığımızda sürekli gözlerimin içine baktı demesi bile için kurt düşürür, tlf la yardım için aradı çok cilveliydi der.. der de der. Anlat esine senden duysun.

Neden savcılığa vermiyorsun
Veya emniyete bilişim suçlarına gidip durumu anlat onlar yol gösterir

Not: eşi polismiş anladım

Son düzenleme:
Cok detayli okumamistim ama olay ne biliyormusunuz bazi erkeklerin hgozu kara olur oyle sevgiden falan.degil dis guzellikten amaclari bir defa bile olsa birlikte olmak bunun icin kacirmaya calisabilir taciz eder asla kufurden anlamaz tehtidden anlamaz hakaretten anlamaz utanmaz cunku takti kafaya guzel bur sekilde korkmasi lazim yoksa devam eder bu insanlar hastaliklidir tehlikelidir ya benimsin ya yopragin mantigiyla hareket eder guvende degilsiniz bunu bilin detayli anlatmadiginizda ve sikayet etmediginizde yukarida yazdiklarimin bir benzerini yasama ihtimaliniz var ve bu baglamada esinizde tehlikede olabilir ...bir benzerini yasadim kaciricam laflari oldu biliyorum dikkat edin acik durust olun dogrulukta ferah vardir Allaha azzevecelle siginin ve esinize anlatin .

biz de doğu görevindeyken polisin eşinin biri ordaki vatandaşlarla düşüp kalkıyormuş afedersiniz. takibe alınıyor kadın ve olay netleşiyor. adamın tayinini hemen başka ile alıyorlar. sonra birileri destekle anlatıyor. boşanıyorlar ama adamın elini kana bulamadan çözülüyor iş..

kesinlikle amirle değil de çok çok önemli deyip sadece müdürle konuşsanız. zira konu baya önemli..

Son düzenleme:
O laf bir konu arasinda gecen bir lafti. Tv de bir bayan cikmisti hilkat garibesi gibi ve eside dahil 3 erkegi ayni an da idare ediyordu. Laf burdan cikti direk dan diye oyle bir sey demedi. Evli insan tabi ki baskasina bakmamali.

amirine soyleyince zaten onu surerler.

Evet ayni fikirdeyim. Adam normal degil, mantikli dusunebilen biri bunu yapamaz. Erkek kardesimide dahil edip amirine soyleyecegim kafam netlesti biraz daha

Canım bence en mantıklısı aile büyüğüne danışman
Hem haberleri olur böylece olası bir iftiranın önüne geçersin
Hem de onlar görmüş geçirmiş insanlar daha iyi bilirler napacaklarını
Kayınpederine yada babana falan anlat eşinden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…