- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Silent Melody
-
Sonucu kestiremiyorum esim kesinlikle pasif kalmaz.Bence eşinize söyleyin, sonuçta hep yanınızda da değil yalnızsınız. Bilmesi gerek diye düşünüyorum.
Esime soyledim zaten ama, samimi olmasalar bile ayni is ortamindalar.Siz gereken cevabı vermişsiniz zaten.Daha fazla rahatsız edeceğini sanmam.Mesajları kaydettiğinizi,devam ederse şikayetçi olacağınızı söyleyin,rezil edeceğinizi söyleyin.Eşinizde zaten O kişiye karşı tavrını almış zaten.Sende söyle o karakterdeki kişiyle arkadaşlık kurmanı istemiyorum diye.
Esimi iyi tanirim tepkisiz kalmaz duyunca.Anladim baz
Anladim ,siz soyleyin kesinlikle ama korkmayin gidin karakola sikayette edin boylelerini hem bilsin yanindakilerini baskasinin karsinida yapabilir korkmayin
Bunlari soyledim o saka meselesinden yola cikarak zaten bir daha arama dedi.Olduğu gibi anlatma da,yumuşatarak söyle...
Fazla konuşuyo,boş konuşuyo gibisinden...sevmedim hoşlanmadım sırnaşık bi tip sanki de...başka acil numara versin sana...
Ortalamanin uzerinde bir boyum var ve sarisin dikkat ceken biriyim. Ama dunya guzeli bile olsam boyle yapilmaz. Ozguvenden ziyade deli cesareti.Çok mu güzelsiniz gercekten merak ettim hani evli çocuklu oldugunuzu bildigi halde aşk teklif edip nişanlisini da bu uğurda afedersiniz postalayacak kadar.hem bu kişideki nasil bir özgüven anlamadim.
Kesinlikle kafadan kontak. Eceline susamis evet yaptigi mantik disi.Var böyle O. çocukları . Belli ki kafadan kontak bu .
Sen eşine bir şey söylemesen de açığa çıkacak buGidişat bunu gösteriyor.
Eceline mi susamış bu ?
Esime anlatinca sonucun sadece yasal sekilde ilerleyecegini, disiplin sucu alip surulecegi falan bilsem 1 dk. Durmam ama esim onu yasatmaz gozu doner.Adam çok pervasız, kısa zamanda çok cüretkar adımlar atmış, nişanlıdan ayrılması, sana açılması, eşine evli kadına aşık oldum demesi, seninle hersey mübah lafı,evine falan da gelecektir
Eşine anlatmalısın
whatsaap mesajini sakliyorum, yedekledim. Iftira atsa bile esim inanmaz cunku beni iyi tanir ve eve giris cikis saatim belli. Evim merkezi bir yerde ve mobesse var. Apt. Guvenlik kamerasi var. Iftira icin malzeme lazim ama o da yok.Bence bu durumu kesinlikle söylemelisiniz.
Kafaya takar da bak karınla konuşuyoruz deyip telefon kayıtlarını gösterse iftira atsa hiç açıklayamazsınız.. Eşin senden öğrenmeli.
Esimi devreden cikarip, amiri ile isi cozmek geliyor aklima.Cok ahlakli bir ulkede yasiyormusuz gibi bir de inanmamissiniz kizlar.. "nefes alsin yeter" sozunun mucidi olan bir ulkede konu sahibinin ahu olmasina gerek yok, nefes almasi yeter..
Konu sahibi bir sekilde esine soyle ve mesajlari amirine ulastirsin, kisa yoldan kurtulmus olursunuz..
Esime yaptigi o sakadan (!) Sonra bu durumu hafifleterek bile aciklasam gercegi anlar.Ve evt arkadaslarin dedigi gibi sana da iftira atabilir.ne bicim bir psikopat bilmiyoruz.türlüm çesit insan var.bence bir yolunu bul anlat esine en kisa zamanda.ama ayrintisins kadar söyleme.her söyledigini aktarma.sonra kötü seyler olur erkektir dayanamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?