bencede canım görüsme gitsin.msj aramalarına cevap vermezsin olur biter.su dediği lafa bak bu söylenecek bir laf degil:26:bende olsam bende sen gibi cevap verirdim sen dogru olanı yapmıssın esinle paylasmakla
eşimle paylaşmasam içime dert olurudu zaten :) aynen canım cevap vermem baktım ısrar ediyor söylerim zaten görüşmek istemediğimi.. ama anladığını düşünüyorum umarım anlamıştır yani..
İyi dayanmışın, ben yolardım o kadını mutfakta
kahveyi yüzünden aşağı dökmek geldi de bakma işte.. evimin üstünde yakışı kalmazdı.. :))
O da doğru ama yine de sabrın sınanmış tebrik ederim =) Ben böle bişey yaparsam naparım hiç bilemiyorum, o an kovabilirdim heralde evden :S
Allah yaşatmaz inşallah canım.. Çok kötü bir durum.. üstelik ben ikinci kez yaşıyorum bu durumu..
Erkekler o konuda kendi hem cinslerinin, yanındaki bayana ( bu gerek size olabilir gerek kız kardeşi vs ) bakışları haricindeki gözlere çok da dikkat etmezler. .Eşiniz bile fark ettiyse gerçekten sıkıntı vardır. Uzak durun
Canım yüzgöz olmamak adına yoğunuz dedim anlamıştr herhalde.. tekrar böyle birşeyle karşıma gelirse tabikide söylerim görüşmek istemiyorum diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?