- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi willedwoman
-
merhaba hanımlar,
eşimin 15 yıllık arkadaşı ailecek görüşüyoruz. eşiyle de aram iyi eşimin arkadaşıda eşide yaşça bizden büyükler ama kafamız sohbetimiz uyuyor. eşimin arkadaşı x abi ben hastalansam başıma bi iş gelse geçmiş olsun demek için arar beni yada iyi bişey olsa hayırlı olsun demek için arar. neyse bunun babası rahatsızlanmış sanırım kanser. bende eşime dedim x abiyi arayım geçmiş olsun deyim dedim eşimde ara dedi. aradım konuştuk babasının durumunu sordum. yapabileceğimiz bişey olup olmadığını sordum kapattım teli. bir saat aradan sonra eşi beni aradı birdaha herhangi bir durum için x'i değil beni ara dedi. bende yanlış anlaşıldığımı eşini abi gibi sevdiğimi söyledim. sen yinede birdaha arama dedi. kapattı telefonu. birde ben eşini ilk defa aradım. tamamen iyi niyetle. muhtemelen kavga etmişler. bu durumdan eşime bahsetmedim ama çok üzüldüm.
Kadınla erkek konuşunca ne olacak peki? İllaki bir halt yemeleri mi gerekiyor.Uygunsuz bir davranış, hoş karşılanmaz. Kadın evli erkek de evli, kadınların konuşması uygun olur.
arayabilir kesinlikle de karşısındaki kadının zihniyet farklıymış. ben açıkcası böyle bir kadından laf işitmesine üzüldüm konu sahibinin. bi daha kocamı arama beni ara çok ayıp.şu konuya karşı çıkan kadınları burdan suudi arabistana bir itelesek de orda rahat rahat yaşasalar çok iyi olmaz mı? şimdi 15 yıllık bir dostluk var ortada beraber yenilip içilen, oturulan bir arkadaşlık var. ve adamın babası hasta olmuş arayamazmış. sizin insanlıktan haberiniz yok mu be ne biçim sapık beyinleriniz var. gidin kocalarınızı da kendinizi de bir fanusa kapatın siz de rahatlayın biz de. yettiniz yani.
+1000şu konuya karşı çıkan kadınları burdan suudi arabistana bir itelesek de orda rahat rahat yaşasalar çok iyi olmaz mı? şimdi 15 yıllık bir dostluk var ortada beraber yenilip içilen, oturulan bir arkadaşlık var. ve adamın babası hasta olmuş arayamazmış. sizin insanlıktan haberiniz yok mu be ne biçim sapık beyinleriniz var. gidin kocalarınızı da kendinizi de bir fanusa kapatın siz de rahatlayın biz de. yettiniz yani.
arayabilir kesinlikle de karşısındaki kadının zihniyet farklıymış. ben açıkcası böyle bir kadından laf işitmesine üzüldüm konu sahibinin. bi daha kocamı arama beni ara çok ayıp.
hala bunu mu dusunuyorsunuz ? tabikide birdaha a sla gorusmeyeceksiniz...cok itici bir durum dusmanliga bile donusebilirbende bunu düşünüyorum yüz yüze nasıl bakıcaz
arkadaşlar merhaba,
akşam eşime durumu olduğu gibi anlattım önce çok şaşırdı sonrada zaten arkadaşının karısından çok dert yandığını çok takıntılı bir kadın olduğundan bahsetmişti dedi. ama eşimde benim gibi çok üzüldü. biz kendimizi bilen insanlarız dedi. ben onlara güvenmesem yada ufacık bir tedirginliğim olsa ailemin evimin içine almazdım dedi. ama yanılmışız dedi. arkadaşı ile dışarda görüşecek çünkü onun bu durumda bir suçu yok. ama ailece görüşmeyi keselim dedi. sende x abiyi sokaktada görsen selam verme dedi. sebebini sorarsa yenge hanımın rahatsızlığından bahsederim ben dedi.
Masum olmayan şu ; siz bilemezsiniz belki adam sizde beğendiği bir saçı bir davranışı bişeyi begenmistir etkilenmistir karısıyla tartistiginda örnek vermiş olabilir yada kiyaslamis vs.. mutlaka kadın bişey hissetmistir diye düşünüyorum kadinlar boşuna kiskanmaz. Eşinize soylemelisiniz bu durumu bişey olur kadın iftira atar daha kötü olur.Ileriyi derken ? ve masum olmayan ne ?
Masum olmayan şu ; siz bilemezsiniz belki adam sizde beğendiği bir saçı bir davranışı bişeyi begenmistir etkilenmistir karısıyla tartistiginda örnek vermiş olabilir yada kiyaslamis vs.. mutlaka kadın bişey hissetmistir diye düşünüyorum kadinlar boşuna kiskanmaz. Eşinize soylemelisiniz bu durumu bişey olur kadın iftira atar daha kötü olur.
merhaba hanımlar,
eşimin 15 yıllık arkadaşı ailecek görüşüyoruz. eşiyle de aram iyi eşimin arkadaşıda eşide yaşça bizden büyükler ama kafamız sohbetimiz uyuyor. eşimin arkadaşı x abi ben hastalansam başıma bi iş gelse geçmiş olsun demek için arar beni yada iyi bişey olsa hayırlı olsun demek için arar. neyse bunun babası rahatsızlanmış sanırım kanser. bende eşime dedim x abiyi arayım geçmiş olsun deyim dedim eşimde ara dedi. aradım konuştuk babasının durumunu sordum. yapabileceğimiz bişey olup olmadığını sordum kapattım teli. bir saat aradan sonra eşi beni aradı birdaha herhangi bir durum için x'i değil beni ara dedi. bende yanlış anlaşıldığımı eşini abi gibi sevdiğimi söyledim. sen yinede birdaha arama dedi. kapattı telefonu. birde ben eşini ilk defa aradım. tamamen iyi niyetle. muhtemelen kavga etmişler. bu durumdan eşime bahsetmedim ama çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?