eşimin arkadaşının karısı eşini benden kıskanıyor.

sizin aranızda 15 yıllık dostluk varmış ve bu durumda aranmasında sıkıntı görmemişiniz. çünkü böyle bir davranışta bulunacağını düşünmemişsiniz, yakıştırmamışsınız. ben olsam ne kadar yakın olursam olayım kocasını aramazdım eşini arardım. ne kadar güvenirsem güveneyim ama kadın bu sonuçta kıskanır kızar belli olmaz geniş düşünmek lazım aman nolcak dememek lazım.

Yani iki tarafta haklı. Ama ne olursa olsun abi olarak bile görseniz karşınızda ni de bu abinizin eşi var. Onla konuşmanız daha münasip olur. Şöyle bi örnek vereyim magazacilikta şu görgü kuralı vardir bi çift geldiği zaman yaşı kaç olursa olsun eğer satıcı bayan ise bayanın gözlerine bakarak konuşur, eğer satıcı erkek ise erkeğin yüzüne bakarak konuşur yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek için. Siz de biraz dikkat edersiniz. Bu saatten sonra da aramaya devam edin ki kadin bu sefer demesin madem art niyeti yoktu beni neden aramıyor? Ara sıra ararsanız düzelir yani durumlar.

bence 15 yıllık arkadaş aranması çok normal ki aramanız da gerekiyordu sonuçta onun babası
bu çok normal
ama
kadın alınmasın diye onu da arayabilirdiniz

sonuç = karşı taraf haksız

Uygunsuz bir davranış, hoş karşılanmaz. Kadın evli erkek de evli, kadınların konuşması uygun olur.
Kadınla erkek konuşunca ne olacak peki? İllaki bir halt yemeleri mi gerekiyor.
Her kadın veya her erkek potansiyel şey mi? İki ayrı cins yan yana gelince hooopppp yatak döşek mi?
Cidden neden uygun olmadığını algılayamıyorum.
Ben bir kadın olarak bir erkekle konuşurken hiç çekinmem, hiç korkmam, hiç gocunmam.
Aklıma hiç cinsellik gelmez. Bir erkekle konuşmak bana göre çooooooookkkk normaldir.

şu konuya karşı çıkan kadınları burdan suudi arabistana bir itelesek de orda rahat rahat yaşasalar çok iyi olmaz mı? şimdi 15 yıllık bir dostluk var ortada beraber yenilip içilen, oturulan bir arkadaşlık var. ve adamın babası hasta olmuş arayamazmış. sizin insanlıktan haberiniz yok mu be ne biçim sapık beyinleriniz var. gidin kocalarınızı da kendinizi de bir fanusa kapatın siz de rahatlayın biz de. yettiniz yani.

arayabilir kesinlikle de karşısındaki kadının zihniyet farklıymış. ben açıkcası böyle bir kadından laf işitmesine üzüldüm konu sahibinin. bi daha kocamı arama beni ara çok ayıp.

O kadının terbiyesizliginden sonra eşime de söyler ailece görüşmeyi keserdim gorusmeye devam ederseniz gururunuzu ayaklar altına almış olursunuz bence

+1000

arayabilir kesinlikle de karşısındaki kadının zihniyet farklıymış. ben açıkcası böyle bir kadından laf işitmesine üzüldüm konu sahibinin. bi daha kocamı arama beni ara çok ayıp.

ben olsam haddini bildirmiştim. bir insanla evli olmak demek onun sahibi olmak demek değildir. samimi olunmasa tamam ben de her önüne gelenin eşimi arayıp durmasını istemem. yerini bildirmiş falan diyen olmuş sanırsın konu sahibi adamı ayartmaya çalışıyor aman allahım ya ayıp valla.

Eşine söyledi mi konu sahibi eşi ne dedi acaba

ıyyy ne gıcık bir kadın.canım önce eşine anlatacaksın,sonra da bu aileyle görüşmeyeceksiniz.bu tip kadınlar namusa iftira da atar.daha çok üzülürsün..bu tip özgüvensiz kadınlardan uzak durmalıyız şahsi fikrim.

arkadaşlar merhaba,
akşam eşime durumu olduğu gibi anlattım önce çok şaşırdı sonrada zaten arkadaşının karısından çok dert yandığını çok takıntılı bir kadın olduğundan bahsetmişti dedi. ama eşimde benim gibi çok üzüldü. biz kendimizi bilen insanlarız dedi. ben onlara güvenmesem yada ufacık bir tedirginliğim olsa ailemin evimin içine almazdım dedi. ama yanılmışız dedi. arkadaşı ile dışarda görüşecek çünkü onun bu durumda bir suçu yok. ama ailece görüşmeyi keselim dedi. sende x abiyi sokaktada görsen selam verme dedi. sebebini sorarsa yenge hanımın rahatsızlığından bahsederim ben dedi.

Esin çok mantikli düşünmüş. Ama selam vermeme olayi hoş olmayabilir

Ne münasebet canım.karisini ararsin gecmis olsun dersin yada esinle birlikte ziyarete gidersiniz.bence hic olmamis bi de yazdigin basliga bak .benden kiskaniyor diye yazmissin ayip ayip.senden niye kiskansinki kiskanacak ne yapiyonda.hayret bisey ya.

Ileriyi derken ? ve masum olmayan ne ?
Masum olmayan şu ; siz bilemezsiniz belki adam sizde beğendiği bir saçı bir davranışı bişeyi begenmistir etkilenmistir karısıyla tartistiginda örnek vermiş olabilir yada kiyaslamis vs.. mutlaka kadın bişey hissetmistir diye düşünüyorum kadinlar boşuna kiskanmaz. Eşinize soylemelisiniz bu durumu bişey olur kadın iftira atar daha kötü olur.

Valla bence sorun yok esi öyle bir malsa ortaya cikmis olur kadin da konu sahibi ve ailesi de ondan uzaklasmis olurdu. Ama 15 yıldır birseyler hissederdi konu sahibi de o kadar da degil bence. Burda kadin problemli geldi bana.

Neyse zaten konu sahibi esiyle konuşmus ve çözüm bulmuslar

Bu kıskançlık durumu bence bahsettiğin yaş durumuyla alakalı. Senden yaşça büyük olan bi bayanın seni kıskanması görülmeyen bişey değil. Ama benim burda sana tavsiyem bu durumu eşine anlat. Çünkü başka birinden duyarsa sıkıntı yaratabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…