- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
üstelik benim eşimle ne kadar mutlu olduğumu eşimi nasıl sevdiğimide bilir. ama yinede böyle cahil düşüncelere kapılmışyüzyüze bakılcak bir durum kalmamış ki ..
kadın size resmen kocasıyla sevgili olabilecek kapasitede bir kadın olduğunuzu söylemiş..
malesef bakamayacaksınız.. özür dilese bile içiniz kaldıracak mı size resmen eşimden uzak dur onla değil benle muhattap ol diyor.. bir kadın nelere malolabiliyor en somut örneği.. 15 yıllık arkadaşlık ya nasıl cahil bir kadın bu böylebende bunu düşünüyorum yüz yüze nasıl bakıcaz
valla o anda kalakaldım sadece geçmiş olsun dilemek için aradım başka bir niyetim yoktu dedim. ne olursa olsun sadece beni ara dedi. bende tamam abla nasıl istersen özür dilerim dedim kapattım. ama sonra lafı yapıştırmadığıma çok pişman oldum
üstelik benim eşimle ne kadar mutlu olduğumu eşimi nasıl sevdiğimide bilir. ama yinede böyle cahil düşüncelere kapılmış
her ne kadar bu abinizin babası hasta olsa da,bir yandan bu adam kadının kayınpederi oluyor.bu abi hak ettiği kadar bu kadın da hak ediyor diye düşünüyorum geçmiş olsun deyip,güçlü olun deyip moral verilmeyi.bunu es geçtiğiniz için kırılmış olabilir.bu açıdan da bakmak gerek olaya
Muhtemelen kadın ona dair vesvese ve şüpheleri vardı ve bu olayla kafasındaki senaryo örtüştü.karşıdaki kadının ne derece sağlıklı olduğunu bilemiyorum,ama genel olarak normal kabul edersek onu yine de eşi aramışken onun da hal hatırını sorup,geçmiş olsun ve iyi dilek temennisine bulunamaz miydi?dediğiniz gibi olsa bundan sonra x'i değil beni ara demez ki. hani bunu diyecek kapasitedeki kadın beni de araman gerekti diyebilir açıkça.
yok eşide yanındaydı aradığımda çünkü x ablayada selam söyleyin dedim onunda sana selamı var dedi.sız abıyı aradıgınızda esı de yanındamıymıs yoksa abı hemen esınemı yetıstırmıs sızın onu aradıgınızı
esı yanında yoksa ne alaka hemen esıne sızın aradıgınızı soylemek geregını duymus
Merak etmeyin, birazdan birileri gelir ve kadını haklı bulur.Eşinize bahsenin bence. Çünkü çok ayıp bir şey ve bu konuşmadan sonra yüzyüze nasıl bakacaksınız.
Yani şu konu kadınlar kulübünde o kadar çok kadına ibret olmalı ki.
Merak etmeyin, birazdan birileri gelir ve kadını haklı bulur.
Kocaları dünya yakışıklısı ve tüm kadınlar da kocalarıın peşinde ya.
Böyle kadınlar yüzünden kadınlığımdan utanır oldum.
abi olarak yaklaşıyor demişsiniz ama bilemezsiniz, sizi başka zamanlarda da arıyormuş. zaafını belli eden başka şeylerde yapmış eşi farketmiştir. bence böyle bişi olmuştur. aşırı kıskanç olsa önceden de birşeyler diyebilirdi. rahatsız olduğu ciddi bişiler olmalı.büyükler demişsiniz ama yaşlar kaç? 5 yaş mesela size göre büyüktür ama erkeğe göre büyük gelmeyebilir.
Keşke eşin arasaydı sen de geçmiş olsun diyip konuşsaydın kadını da isteseydin artık görüşmeyi düşünüyormusun?merhaba hanımlar,
eşimin 15 yıllık arkadaşı ailecek görüşüyoruz. eşiyle de aram iyi eşimin arkadaşıda eşide yaşça bizden büyükler ama kafamız sohbetimiz uyuyor. eşimin arkadaşı x abi ben hastalansam başıma bi iş gelse geçmiş olsun demek için arar beni yada iyi bişey olsa hayırlı olsun demek için arar. neyse bunun babası rahatsızlanmış sanırım kanser. bende eşime dedim x abiyi arayım geçmiş olsun deyim dedim eşimde ara dedi. aradım konuştuk babasının durumunu sordum. yapabileceğimiz bişey olup olmadığını sordum kapattım teli. bir saat aradan sonra eşi beni aradı birdaha herhangi bir durum için x'i değil beni ara dedi. bende yanlış anlaşıldığımı eşini abi gibi sevdiğimi söyledim. sen yinede birdaha arama dedi. kapattı telefonu. birde ben eşini ilk defa aradım. tamamen iyi niyetle. muhtemelen kavga etmişler. bu durumdan eşime bahsetmedim ama çok üzüldüm.
eşimin arkadaşı karısının kıskançlıklarından eşime zaman zaman bahsedermiş eşimde bana anlatırdı. ama ben bendende kıskanacağını hiç düşünmemiştim. yada ne bileyim hiç yakıştırmadım. yoksa mümkün değil aramazdım.Ay cok kotu ya.
Hanim, oldukca pervasiz gorunuyor.
Kiskanmaktan ote bir de kaba, ustelik sizinle iplerinin kopmasini onemsemiyor bence.
Ancaak
Yorumlara baktim da bir iki tane, 15 senedir arkadaslik sizin mi esinizin mi, anlayamadim.
Eger 15 senedir bir muhabbetiniz varsa hic mi bu tarz bir fikrine ya da tepkisine sahit olmadiniz?
Benim, 2 kere gorustugum esimin arkadasinin haniminin kiskancligindan haberim var ornegin, ona gore davraniyorum.
(pek de konusmayi tercih etmiyorum zaten bu ozelliginden oturu)
15 senede insan, insanin nefes alis verisinden derdini cozer.
Yok eger sizin arkadasliginiz daha kisa sureliyse de yogun bir iliskiniz var gibi duruyor, tatile dahi gittiyseniz.
Yine bu zihniyette biri oldugunu cozebilirdiniz gibi dusundum.
Ya iyi saklanmis ya da buna ragmen devam ettirdiniz, burayi merak ettim.
Sonuc olarak da kadin muhtemelen bir sekilde baglari kopartmak istiyor; cunku 15 senede bu sekildeki ilk tepkisiyse buna kiskanclik demezdim galiba, kadin beni onemsemiyor ve gorusmek istemiyor diye dusunurdum ben olsam.
keşke.. ama olan oldu. artık görüşmeyi düşünmüyorum. eşimde arkadaşıyla dışarda görüşür artık.Keşke eşin arasaydı sen de geçmiş olsun diyip konuşsaydın kadını da isteseydin artık görüşmeyi düşünüyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?