Eşimin arkadaşının karısı

Yani eşinizde sizle aynı düşüncedeyse biraz ciddi olsa karşı taraf böyle yapmaz. Ben sizi anladım. Bizde ayrı oturuyoruz. Ve gelen misafrlere hoşgeldnz diyorum olay bitiyor. Aynı ortamlarda da denk geliyoruz ama kadın kadınla erkek erkekle konuşuyor bizde:)) bi taraf kendini çekerse diğeri ona göre hareket eder diye düşünüyorum. Bence sen karışma eşin rahatsız oluyosa kendi önlem alsın.

Her konuda modernliklerinden çağdaşlıklarından, çağa uygun evliliklerinden bahsedenlerin bu konuda nasil da yaşayışlara saygı duymayan insanlarn dini yaşayış şekillerinden ötürü ne kadar bayağılaşan insanlara dönüştüklerini görmek gercekten cok acı.

Benim de tercih etmedigim bir yaşam şekli olmasina ragmen "sacma, çayı 50 yasindaki adama mi doldurtuyosun, oyle sey mi olur, arap adeti" bık bık konuşmuşlar. Hani tercihlere saygı duymak nerde? Hani hanımefendi kisiliginiz nerde? Siz bu sekilde asagilayarak saldırırsanız kimsenin de sizin yaşamınıza saygı duymasını beklemeyin.

Şaşkınlık içinde yapılan yorumları okuyorum. Aferin size aydın görüşlü hanımlar aferin, ne de güzel çelisiyorsunuz bravo.

Alkışlıyorum

Helal valla.ya bunlar otoriteymis gibi millet hakkinda nasil karar verebiliyolar yok rahat yok bilmem ne?ne saygisizca.kadin belliki refleks olarak aliskanliktan dokunmustur eline.ne demek rahat.muhafazakarlar herseyin dogrusunu yapiyorlar digerleri had hudut bilmiyor oyle mi yani?esiniz de tuhaf ayy elimi tuttuuu diye size soylenecegine cok rahatsiz olduysa tepki verseydi.siz de tuhafsiniz biliyosunuz kadinin baska amaclarla tutmadigini hala buraya konu aciyorsunuz.kendiniz demissiniz art niyet oldugunu sanmiyorum diye.eee o zaman derdiniz ne?gorusmeyi kesin madem cok rahat (!) bulduysaniz

Senin gibiler yorum yapmasın hadi işine bak seni ilgilendiren birşey yok
Senin gibiler derken?. cevap veremeyince böyle oluyor demek ki. kendince hakeret mi ettin şimdi. Hadi isine bak derken. Komik.

Bence siz hala gözünüzün görmediği, namus ile ilgili bir konuda yaptıklarınızı düşünün.

Konusmaya dusunmeye değmez.

Ben kendimi anlatamıyorum galiba ya da siz anlamak istemiyorsunuz. Gerçi anlamak istemedikten sonra ne anlatsam anlamazsın. Nato mermer nato kafa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…