- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
Yani eşinizde sizle aynı düşüncedeyse biraz ciddi olsa karşı taraf böyle yapmaz. Ben sizi anladım. Bizde ayrı oturuyoruz. Ve gelen misafrlere hoşgeldnz diyorum olay bitiyor. Aynı ortamlarda da denk geliyoruz ama kadın kadınla erkek erkekle konuşuyor bizde:)) bi taraf kendini çekerse diğeri ona göre hareket eder diye düşünüyorum. Bence sen karışma eşin rahatsız oluyosa kendi önlem alsın.Arkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
Neresi sacma gözünüzle gormediginiz halde kocamin eline dokundu diyorsunuz konu aciyorsunuz sonra ben mi sacmaliyorum. siz hala neden görüşmek zorunda oldugunuzu da soylemediniz.Üfff saçma yorumlarınızı çekin konumdan
Senin gibiler yorum yapmasın hadi işine bak seni ilgilendiren birşey yokNeresi sacma gözünüzle gormediginiz halde kocamin eline dokundu diyorsunuz konu aciyorsunuz sonra ben mi sacmaliyorum. siz hala neden görüşmek zorunda oldugunuzu da soylemediniz.
nasıl kapattırabilirim yardımcı olur musunuzBence konunu kapattir.malzeme yapiyolar ellerine geçen hicbir fırsatı kacirmiyolar bi açık yakalasinlar yeterki
AlkışlıyorumHer konuda modernliklerinden çağdaşlıklarından, çağa uygun evliliklerinden bahsedenlerin bu konuda nasil da yaşayışlara saygı duymayan insanlarn dini yaşayış şekillerinden ötürü ne kadar bayağılaşan insanlara dönüştüklerini görmek gercekten cok acı.
Benim de tercih etmedigim bir yaşam şekli olmasina ragmen "sacma, çayı 50 yasindaki adama mi doldurtuyosun, oyle sey mi olur, arap adeti" bık bık konuşmuşlar. Hani tercihlere saygı duymak nerde? Hani hanımefendi kisiliginiz nerde? Siz bu sekilde asagilayarak saldırırsanız kimsenin de sizin yaşamınıza saygı duymasını beklemeyin.
Şaşkınlık içinde yapılan yorumları okuyorum. Aferin size aydın görüşlü hanımlar aferin, ne de güzel çelisiyorsunuz bravo.
Bir siz namus ehlisiniz degil mi diger kadin kocanizla ufak bi temas kurdu misafirlerini bir arada agirladi diye hafif yollu ,zararli bi tip .....bence gorusmeyin rahatsizsaniz sòzleşme imzalamadiniz neticede.
Ayriyeten eşli toplaniliyorsa neden beraber oturulmuyor beraber oturulmuyorsa neden kadinlar ayri erkekler ayri zamanlarda toplanmiyor
Senin gibiler derken?. cevap veremeyince böyle oluyor demek ki. kendince hakeret mi ettin şimdi. Hadi isine bak derken. Komik.Senin gibiler yorum yapmasın hadi işine bak seni ilgilendiren birşey yok
Ben kendimi anlatamıyorum galiba ya da siz anlamak istemiyorsunuz. Gerçi anlamak istemedikten sonra ne anlatsam anlamazsın. Nato mermer nato kafa...Helal valla.ya bunlar otoriteymis gibi millet hakkinda nasil karar verebiliyolar yok rahat yok bilmem ne?ne saygisizca.kadin belliki refleks olarak aliskanliktan dokunmustur eline.ne demek rahat.muhafazakarlar herseyin dogrusunu yapiyorlar digerleri had hudut bilmiyor oyle mi yani?esiniz de tuhaf ayy elimi tuttuuudiye size soylenecegine cok rahatsiz olduysa tepki verseydi.siz de tuhafsiniz biliyosunuz kadinin baska amaclarla tutmadigini hala buraya konu aciyorsunuz.kendiniz demissiniz art niyet oldugunu sanmiyorum diye.eee o zaman derdiniz ne?gorusmeyi kesin madem cok rahat (!) bulduysaniz
Kimseye dokundugu yok.millete rahat yaftasi yapistiriyor diye herkes yuklendi bu kadar.gayriihtiyari dokunmustur belki kadin ne biliyoruz.sorma sansimiz var mi ona?Evet fesatsınız. Muhafazakarım dedi ya dokundu herkese.
___________Artık yorum istemiyorum lütfen konum kapatılsın çok başka yerlere geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?