Eşimin arkadaşının karısı

Önce o eli bir indir demesi gerek sanırım eşinizin

bizde erkekler her isi bilir de bizim evde o kadar kiz varken 50 yasindaki babama da misafirin cayini doldur demeyiz.
Bir de oyle bir soylemisler ki sizde erkekler is bilmiyor mu derken, sanki misafirler gidince kapi pencere duvar siliyor kocalari

Bir de oyle bir soylemisler ki sizde erkekler is bilmiyor mu derken, sanki misafirler gidince kapi pencere duvar siliyor kocalari
Evet benim eşim yapıyor iş cam da siliyor banyo da yıkıyor ne olmuş çok mu garip. Siz kendinizi kocalarınıza ezdirmeye devam edin o da sizin tercihiniz

50 yaşında adama bizde hizmet ettirmeyiz öyle bi ortam varsa çaylarını kapıdan uzatırız. Bu şekilde oturulması sizin niye bu kadar zorunuza gitti size ne ki
niye benim zoruma gitsin allah allah . herkesin kendi yasantisi. ben sadece merak ettigim bir sey sordum . hayret bisey ya .

Evet benim eşim yapıyor iş cam da siliyor banyo da yıkıyor ne olmuş çok mu garip. Siz kendinizi kocalarınıza ezdirmeye devam edin o da sizin tercihiniz
Biraz yavas ilerleseniz? Beni tanimiyorsunuz oyle degil mi? Onceki mesajlarimi okursaniz soylemek istedigimi dogru algilayabilirsiniz. Kendi yasam tarziniza uymayan insanlarla gorusmeyin zorluk yasamayin demistim size.

Ayyy baydınız yaa yeter artık kimse yorum yapmasın

+1

Biraz yavas ilerleseniz? Beni tanimiyorsunuz oyle degil mi? Onceki mesajlarimi okursaniz soylemek istedigimi dogru algilayabilirsiniz. Kendi yasam tarziniza uymayan insanlarla gorusmeyin zorluk yasamayin demistim size.
konu sahibi sinirden onune gelene saldiriyor.

Saldırıyı başlatan sizsiniz. İnsanlarla alay etmeden konuşmayı öğrenseniz saldırıya uğramazsınız
sahsen kendi adima soyluyorum ben kesinlikle alayci yorum yazmadim. sadece merak ettigim bir soru sordum ve sizin kibirli cevaplariniza da karslik verdim.

Saldırıyı başlatan sizsiniz. İnsanlarla alay etmeden konuşmayı öğrenseniz saldırıya uğramazsınız
Kimse alay etmiyordu
Lakin siz bir noktada yanlış anlayarak okuduğunuzu, tepki verdiniz
Durum böyle olunca karsi taraf da savunmaya geçti.
Baydınız falan dediniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…