- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
bizde erkekler her isi bilir de bizim evde o kadar kiz varken 50 yasindaki babama da misafirin cayini doldur demeyiz.Sizde erkekler çay doldurmayı bilmiyor mu herşeyi sizden mi bekliyorlar.
Ya bide oldu diyor
Arkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
Bir de oyle bir soylemisler ki sizde erkekler is bilmiyor mu derken, sanki misafirler gidince kapi pencere duvar siliyor kocalaribizde erkekler her isi bilir de bizim evde o kadar kiz varken 50 yasindaki babama da misafirin cayini doldur demeyiz.
50 yaşında adama bizde hizmet ettirmeyiz öyle bi ortam varsa çaylarını kapıdan uzatırız. Bu şekilde oturulması sizin niye bu kadar zorunuza gitti size ne kibizde erkekler her isi bilir de bizim evde o kadar kiz varken 50 yasindaki babama da misafirin cayini doldur demeyiz.
Evet benim eşim yapıyor iş cam da siliyor banyo da yıkıyor ne olmuş çok mu garip. Siz kendinizi kocalarınıza ezdirmeye devam edin o da sizin tercihinizBir de oyle bir soylemisler ki sizde erkekler is bilmiyor mu derken, sanki misafirler gidince kapi pencere duvar siliyor kocalari
niye benim zoruma gitsin allah allah . herkesin kendi yasantisi. ben sadece merak ettigim bir sey sordum . hayret bisey ya .50 yaşında adama bizde hizmet ettirmeyiz öyle bi ortam varsa çaylarını kapıdan uzatırız. Bu şekilde oturulması sizin niye bu kadar zorunuza gitti size ne ki
Biraz yavas ilerleseniz? Beni tanimiyorsunuz oyle degil mi? Onceki mesajlarimi okursaniz soylemek istedigimi dogru algilayabilirsiniz. Kendi yasam tarziniza uymayan insanlarla gorusmeyin zorluk yasamayin demistim size.Evet benim eşim yapıyor iş cam da siliyor banyo da yıkıyor ne olmuş çok mu garip. Siz kendinizi kocalarınıza ezdirmeye devam edin o da sizin tercihiniz
Ayyy baydınız yaa yeter artık kimse yorum yapmasınTekrar okudum yazını evet resmen kıskançlık yapıyorsun ve çok ama çok ilginç de bir eşin var. Daha ilk iki cümlende başlamışsın gıybet yapmaya" eşi rahat biraz, hem davranışları hem sohbeti ama eşli öyle değil" , " kocam elimi tuttu dedi" demişsiniz sonra; yok bir anlık eline dokundu demişsiniz tutmak değil, laflarınız çelişkili. İlk paragrafınızı okuyan sanki kadın özellikle eşinin yanına oturdu ve ellerini tuttu sanacak, ama sonradan yazdıklarınızdan aksı anlaşılıyor.
Daha sakin ve şakacı bir uslup ile yazmıştım ama haketmiyorsunuz, babanızın oğlu değiller görüşmezseniz olur biter, omlarında hayatından sofralarına oturup arkalarından gıybet yapan birileri eksilmiş olur.
+1Tekrar okudum yazını evet resmen kıskançlık yapıyorsun ve çok ama çok ilginç de bir eşin var. Daha ilk iki cümlende başlamışsın gıybet yapmaya" eşi rahat biraz, hem davranışları hem sohbeti ama eşli öyle değil" , " kocam elimi tuttu dedi" demişsiniz sonra; yok bir anlık eline dokundu demişsiniz tutmak değil, laflarınız çelişkili. İlk paragrafınızı okuyan sanki kadın özellikle eşinin yanına oturdu ve ellerini tuttu sanacak, ama sonradan yazdıklarınızdan aksı anlaşılıyor.
Daha sakin ve şakacı bir uslup ile yazmıştım ama haketmiyorsunuz, babanızın oğlu değiller görüşmezseniz olur biter, omlarında hayatından sofralarına oturup arkalarından gıybet yapan birileri eksilmiş olur.
Dark ezdirme kendiniEvet benim eşim yapıyor iş cam da siliyor banyo da yıkıyor ne olmuş çok mu garip. Siz kendinizi kocalarınıza ezdirmeye devam edin o da sizin tercihiniz
konu sahibi sinirden onune gelene saldiriyor.Biraz yavas ilerleseniz? Beni tanimiyorsunuz oyle degil mi? Onceki mesajlarimi okursaniz soylemek istedigimi dogru algilayabilirsiniz. Kendi yasam tarziniza uymayan insanlarla gorusmeyin zorluk yasamayin demistim size.
Hayir yani yasam tarzina uygun olan kisilerle gorusse kendisi gibi dusunmeyen elin kadinini "rahat",kendisini de "muhafazakar"diye ayristirmak zorunda kalmayacak haberi yokkonu sahibi sinirden onune gelene saldiriyor.
Saldırıyı başlatan sizsiniz. İnsanlarla alay etmeden konuşmayı öğrenseniz saldırıya uğramazsınızkonu sahibi sinirden onune gelene saldiriyor.
Haha çok komiksin komedyen olsana sen yazık harcanma buralardakocama karsi dik durmak istiyorum kendimi ezdirmek istemiyorum diyenler @kirmiziaska muracat edebilirler. onda kim bilir ne taktikler vardir simdi
Çok güldüm bu yorumaYa kızlar hepinizin mı kocası Brad ya, hiç mi Kamil' in karısı yok aranızda
sahsen kendi adima soyluyorum ben kesinlikle alayci yorum yazmadim. sadece merak ettigim bir soru sordum ve sizin kibirli cevaplariniza da karslik verdim.Saldırıyı başlatan sizsiniz. İnsanlarla alay etmeden konuşmayı öğrenseniz saldırıya uğramazsınız
Kimse alay etmiyorduSaldırıyı başlatan sizsiniz. İnsanlarla alay etmeden konuşmayı öğrenseniz saldırıya uğramazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?