Eşimin arkadaşının karısı

sahsen kendi adima soyluyorum ben kesinlikle alayci yorum yazmadim. sadece merak ettigim bir soru sordum ve sizin kibirli cevaplariniza da karslik verdim.
Erkeklerin çayı bitince diğer odaya mı sesleniyor diyen insanların ayrı oturmalarını garip karşılayan alay konusu yapan siz değil misiniz

derdi bumuymuş valla cok komik allah herkese böyle dert versin :))))) erkek kadın ayrı otururlar neyse ya bişi demiycemm

Arap adetimi acaba. Bu adet kac asırdır köylerde uygulanan bir adet. Kadinlar ve erkekler ayrı yerlerde eğlenir düğünlerde. Bencede karışık düğünler batı adeti.

Ciddi misiniz? Kaç asırsır?
Anam köylü babam köylü, onların anaları babaları da keza. Ben görmedim duymadım ki muhafazakar bir ilimizde büyüdüm.

eşine güvenmiyor musun ki aklına sokmuş olurum diyosun?
tek çözümü bahane bulmak
çağırdıklarında gelemeyiz bugün sözümüz vardı, hastayım, vb vb
1-2 kere teklif ederler sonra vazgeçerler.

Arap adeti evet. Askını bilmediğiniz konularda karşı çıkmayın.
Evet düşününce arap adeti
bakınız foklörümüz halay oyunlarımız kadın erkek ayırmadan elele yapılır
Haremlik selamlık olan yerler arap kültüründen etkilenmiştir
araplara yakın olan yerleşim yerlerinden başlıyarak haremlik selamlık mevzusu doğudan batıya gidildikçe giderek azalıyor
Haram selam kökenide arapça zaten

Şöyle bi baktım yazdıklarınıza. .sonra dedim ki ban yemeye değer mi ?? Cvbim Hayır oldu..çok Üzgünüm :) ama demeden gecemiycem kasmanin alasini görüyorum. Beni elestircenize , bi öz eleştiri yapın. Iyidir....

senin elinide biri tutsun bakalm esin nederdi.
bizim de var öyle bir tane cok rahat bize göre . esime cok görüsmediğimi söylemiştim zatn de öyle oldu .

esin uzak dursun agır takılsın elini ceksin . bide sizde ayrı oturulup baskasına gidince aynı ortamda oturmanın ne manası var. ortamdan uzak durun uymuyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…