- 21 Nisan 2017
- 149
- 111
- 103
- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
Erkeklerin çayı bitince diğer odaya mı sesleniyor diyen insanların ayrı oturmalarını garip karşılayan alay konusu yapan siz değil misinizsahsen kendi adima soyluyorum ben kesinlikle alayci yorum yazmadim. sadece merak ettigim bir soru sordum ve sizin kibirli cevaplariniza da karslik verdim.
hayir . diger odaya seslenmek gayet dogal bisi .Erkeklerin çayı bitince diğer odaya mı sesleniyor diyen insanların ayrı oturmalarını garip karşılayan alay konusu yapan siz değil misiniz
O zaman niye soruyorsunuz doğalsahayir . diger odaya seslenmek gayet dogal bisi .
Ogrenmek icin soruyor. Kiz ne bilsin siz cay bitince napiyorsunuz,servise kim bakiyor vsO zaman niye soruyorsunuz doğalsa
hic boyle bir ortamda bulunmadigim icin sadece misafirlikte nasil oluyor diye sormak istedi canim.O zaman niye soruyorsunuz doğalsa
Çok güldüm bu yoruma
Kargaya yavrusu şahin gibidir misali
Konu sahibi üzerine alınma genel olarak söylüyorum
Aman diyim
Deme konu kapanıyor giderayak banlanmaderdi bumuymuş valla cok komik allah herkese böyle dert versin :))))) erkek kadın ayrı otururlar neyse ya bişi demiycemm
Arap adetimi acaba. Bu adet kac asırdır köylerde uygulanan bir adet. Kadinlar ve erkekler ayrı yerlerde eğlenir düğünlerde. Bencede karışık düğünler batı adeti.
Evet Araplardan gelme bir adet. Dini dayanağı yok.Arap adetimi acaba. Bu adet kac asırdır köylerde uygulanan bir adet. Kadinlar ve erkekler ayrı yerlerde eğlenir düğünlerde. Bencede karışık düğünler batı adeti.
Arkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
Arap adeti evet. Askını bilmediğiniz konularda karşı çıkmayın.Arap adetimidir :))) bilmediğiniz konuda yorum yapmayın
Yukarda yorum istemiyorum artık dedim yazmayın lütfeneşine güvenmiyor musun ki aklına sokmuş olurum diyosun?
tek çözümü bahane bulmak
çağırdıklarında gelemeyiz bugün sözümüz vardı, hastayım, vb vb
1-2 kere teklif ederler sonra vazgeçerler.
22 sayfayı okuyamadım kusura bakmaYukarda yorum istemiyorum artık dedim yazmayın lütfen
Evet düşününce arap adetiArap adeti evet. Askını bilmediğiniz konularda karşı çıkmayın.
Şöyle bi baktım yazdıklarınıza. .sonra dedim ki ban yemeye değer mi ?? Cvbim Hayır oldu..çok Üzgünüm :) ama demeden gecemiycem kasmanin alasini görüyorum. Beni elestircenize , bi öz eleştiri yapın. Iyidir....Mesela paravanlı düğünde bir tercihtir tıpkı diğer saygı duyulası tercihler gibi. Size ne ki milletten. İçkili danslı ya da paravanlı... so what yani.
Herkes kendine kadar duyar kasıyo bu sitede, net. İnançlısı inançsızı allaha ya da başka bir şeye tapanı dindarı liberali her neyse kategorize etmek istemediğim bütün cenahlar kendi doğrularına göre millet yaşasın istiyor. Bunu istemek hadi insani normal de o zaman farklı yaşam biçimlerine bilmem nelere saygı diye duyar kasmayak be. Birinden biri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?