eşimin arkadaşının karısı

Fal topigine nie gelmiyon gız

O işleri bıraktım be sevgili Cherry . Ama bira dahaki dönem araştırma ödevim için kapınızı çalabilirim bir ihtimal hazırlıklı olun. eheh.

üstlendiğin misyondan ötürü seni tebrik ediyorum istinasız her konuya çirkinim yazıp kadınlara moral veriyorsun özgüvenlerini geri kazanıyorlar sayende.

Di mi ama üstlendiğim misyon gerçekten olağanüstü. Kadın dayanışması için her şey \^_^/
asdfgh.

herşey kk içinhemcinslerimiz senin gibi bir hemcinsleri olduğu için ne kadar şanslılar,
yoksa genelde burada çevresi tarafından çok beğenilen aşırı güzel hatunlar doludur genelde.
sen olmasan kim moral verecekti özgüvenini kaybedenlere.

Evet şekerim mesela ben çok çok aşırı haddinden fazla güzelim, bunu ben demiyorum etrafımdaki herkes diyor.
Bir Allahın kulu da çıkıp ''Güzel değilim ama yoklukta giderim var'' desin dişimi kırayım arkadaş.

Herkes bu kadar güzelse bizim rastladığımız çirkinler kim o zaman merak içerisindeyim.
mütevazi birine rastlamak çok zor bu devirde.

Herkes bu kadar güzelse bizim rastladığımız çirkinler kim o zaman merak içerisindeyim.
mütevazi birine rastlamak çok zor bu devirde.
ay ne istiyorsunuz milletteb herkesin kendine guveni tam mis gibi daha ne olsun ben hic sevmem kendini begenmeyeni

esimle beni gorenler guzellik bakimindan esimi benden cok cok alt seviye de bulurlar ama bizim evin brad pittidir o adam da nasil bi kendine oz guven varsa yada bana nasil empoze etmisse artik,nasil yakisikli bulurum sorma gitsin.O yuzden bakimini yap ve oyle bi isle ki adamin beynine kendini angelina jolie sansin seni ama once sen oyle san
kendini.

ay ne istiyorsunuz milletteb herkesin kendine guveni tam mis gibi daha ne olsun ben hic sevmem kendini begenmeyeni

birşey istediğim yok seksi bayan

arkadaşın üstlendiği vizyon hakkında konuşuyorduk şurada.

kısaca diyorum ki herkes bu kadar güzelse çirkinlik kavramı neden var,

nasıl olsa herkes kendine göre dünya güzeli ya o bakımdan yani.

bir de esim cok yakisikli demeyi birak esine asla begendigini belli etme hattq arada gozunu cok kisma gulerken cizgilerin belirginlesiyor de ne bilim alnin biraz aciliyor mu ne de hic bulamassan dilini fircala arada bi ne zaman gorsem sari de

kadın çok bakımlı,güzel.dekolte de giyiniyor.eşim de çapkın olunca ben sinir oluyorum.
Sizde bakım yaptırın dekolte giyinin o zaman bakalım eşiniz dışarı bakacak mı..yada ne biliyim eşinizin o ladına baktığı gibi size bakarlarda aklı başına gelir...

Kadını neden kıskanayım ki. Eşimin arkadaşının karısı sonuçta kumam değilya tövbe tövbe.
Bunun karşındaki kadınla ilgisi yok. Sen eşine güvenmiyorsun.

kadın çok güzel.ben bile hayran hayran bakıyorum kadın olduğum halde.eşim de bakıyor sanki.arada yakalıyorum hayran bakışlarını.rahatsız oluyorum.
Sen bile bakıyorsan eşin ne yapsın. Çok çok abartılacak bişey yok. Kıskanman normal ama o elinde olmayan bişey, abartıp eşinle kavga falan etme, veya eşine böyle düşündüğünü hissettirme, yani eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma

Ha birde hayran bakışlarını yakalıyorum diyorsun ya o senin kuruntun bence, kız güzel olunca eşin yanlışlıkla bile bakmış olsa sen onu başka türlü anlayacaksın. İçinde kuruntun yapmışsın canım

yani mutlaka olabilir ama baska bir gözle oldugunu sanmıyorum acıkcası

olmayacak şey insan karısının arladasina bakar mi hiç size öyle geliyor olmalı bence. ..adam aynı odada sohbet muhabbet kadına arkasını mi dönsün. Abarttiginizi düşünüyorum. ..
arkadas ve dostlarla da oturamayacagiz öyle değişik zihniyet liler varsa gerçekten korkunç. ..

Esiniz sizinle sırf Güzelliğiniz Yüzünden evlenmemistir zaten hem Gönül kimi severse güzel oymuş her bi söz var güzelliğin beş para etmez Bendeki sevda olmasa karsinizA her zaman sizden daha güzel olanlar Çıkabilir o yuzden bunu kafaya takmayın bence kendinize ve eşinize güvenin hem insani en cok oZguveni güzel gösteriyor emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…