- Konu Sahibi ucaolimbera
-
Görüşmeyiverin.kadın çok bakımlı,güzel.dekolte de giyiniyor.eşim de çapkın olunca ben sinir oluyorum.
Fal topigine nie gelmiyon gız
üstlendiğin misyondan ötürü seni tebrik ediyorum istinasız her konuya çirkinim yazıp kadınlara moral veriyorsun özgüvenlerini geri kazanıyorlar sayende.
O işleri bıraktım be sevgili Cherry . Ama bira dahaki dönem araştırma ödevim için kapınızı çalabilirim bir ihtimal hazırlıklı olun. eheh.
Di mi ama üstlendiğim misyon gerçekten olağanüstü. Kadın dayanışması için her şey \^_^/
asdfgh.
Evet şekerim mesela ben çok çok aşırı haddinden fazla güzelim, bunu ben demiyorum etrafımdaki herkes diyor.herşey kk içinhemcinslerimiz senin gibi bir hemcinsleri olduğu için ne kadar şanslılar,
yoksa genelde burada çevresi tarafından çok beğenilen aşırı güzel hatunlar doludur genelde.
sen olmasan kim moral verecekti özgüvenini kaybedenlere.
Evet şekerim mesela ben çok çok aşırı haddinden fazla güzelim, bunu ben demiyorum etrafımdaki herkes diyor.
Bir Allahın kulu da çıkıp ''Güzel değilim ama yoklukta giderim var'' desin dişimi kırayım arkadaş.
ay ne istiyorsunuz milletteb herkesin kendine guveni tam mis gibi daha ne olsun ben hic sevmem kendini begenmeyeniHerkes bu kadar güzelse bizim rastladığımız çirkinler kim o zamanmerak içerisindeyim.
mütevazi birine rastlamak çok zor bu devirde.
ay ne istiyorsunuz milletteb herkesin kendine guveni tam mis gibi daha ne olsun ben hic sevmem kendini begenmeyeni
Sizde bakım yaptırın dekolte giyinin o zaman bakalım eşiniz dışarı bakacak mı..yada ne biliyim eşinizin o ladına baktığı gibi size bakarlarda aklı başına gelir...kadın çok bakımlı,güzel.dekolte de giyiniyor.eşim de çapkın olunca ben sinir oluyorum.
Sen bile bakıyorsan eşin ne yapsın. Çok çok abartılacak bişey yok. Kıskanman normal ama o elinde olmayan bişey, abartıp eşinle kavga falan etme, veya eşine böyle düşündüğünü hissettirme, yani eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmakadın çok güzel.ben bile hayran hayran bakıyorum kadın olduğum halde.eşim de bakıyor sanki.arada yakalıyorum hayran bakışlarını.rahatsız oluyorum.
Esiniz sizinle sırf Güzelliğiniz Yüzünden evlenmemistir zaten hem Gönül kimi severse güzel oymuş her bi söz var güzelliğin beş para etmez Bendeki sevda olmasa karsinizA her zaman sizden daha güzel olanlar Çıkabilir o yuzden bunu kafaya takmayın bence kendinize ve eşinize güvenin hem insani en cok oZguveni güzel gösteriyor emin olunkızlar eşinizin arkadaşının karısı sizden güzel olsa onu kıskanır mıydınız?ailecek görüşüyor olsanız dahi.utanarak söylüyorum ben çok kıskanıyorum onu.eşim ona bakıyor sanki.siz olsaydınız ne yapardınız kıskanır mıydınız
O zaman sorun budur. Cunku esinizin verdigi guven tam olsa böyle birşey aklınıza gelmezdi bence.bu da olabilir aslında.eşimde çapkınlık var biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?