Ne münasebet böyle iltifat etmeler falan .. bana asiri itici geldi .. kesinlikle esiniz bilmeli bu durumu sonra ortaya cikarsa neden söylemedin der size ki hakli ..Selamlar herkese eşimin ve benim arkadaş olarak görüştüğümüz bir çift var
Neyse geçen akşam eşimin arkadaşı sosyal medyadan msj atmış ismim Ayşe olsun iyi akşamlar Ayşe rahatsız etmiyorum umarım bende cevap olarak bir şey mi oldu abi?dedim x le kavga ettik annesine gitti sen bir konuşur musun dedi (x karısı)
Bende yarın bir ararım dedim daha önce de kavga etmişerdi eşimle biz barıştırmıştık
Ertesi gün cevapsız görüntülü arama bildirimi geldi instagramdan yanlışlıkla aradım pardon diye mesaj atmış ardından cevap vermedim
Bir saat sonra mesaj atmış konuştunuz mu diye bende aradım açmadı müsait değilim diye mesaj attı bence sana kızgın ne oldu da bu kadar büyük kavga ettiniz dedim (bu arada eşimin haberi var benden yardım istediğinden ben söyledim)
Attığı mesaj şu ;çocuk doğduğundan beri kendine bakmaz oldu ben de onu uyardım sık sık kendine bak,salma kilo ver diye kötü niyetle değil onun iyiliği için ama o anlamıyor sürekli kavga eder olduk dedi ardından senin de çocuğun var ama bak sen kendine bakıyorsun hiç anne gibi değilsin senin gibi kadınlara imreniyorum keşke x de biraz seni örnek alsa dedi
Ben x e haksızlık etme o çok güzel bir kadın sizin bebeğiniz daha küçük zamanla kendini toparlar anne olmak kolay değil bence sen şimdi eşinin yanına git ve özür dile barışırsınız elbet dedim deneyeceğim ama seninle konuşmak iyi geldi dedi iyi geceler x abi dedim çıktım
Açıkçası ilk başta art niyetli düşünmemiştim ama sonradan rahatsız oldum zaten mesaj atarsa tekrar cevap vermeyi düşünmüyorum ama eşime son yazdıklarını söylemedim sizce söylemeli miyim bilmiyorum
Bence söyle canım bana bıraz art niyetli gıbı geldı sen orada bıraz onun hoşuna gidecek bir cevap verseydin belkı de senden beklenti içine girecekti bence cevap verme eger bir daha bır sey yazarsa da bence eşine göster art niyetli insan cok hele bir de erkekseSelamlar herkese eşimin ve benim arkadaş olarak görüştüğümüz bir çift var
Neyse geçen akşam eşimin arkadaşı sosyal medyadan msj atmış ismim Ayşe olsun iyi akşamlar Ayşe rahatsız etmiyorum umarım bende cevap olarak bir şey mi oldu abi?dedim x le kavga ettik annesine gitti sen bir konuşur musun dedi (x karısı)
Bende yarın bir ararım dedim daha önce de kavga etmişerdi eşimle biz barıştırmıştık
Ertesi gün cevapsız görüntülü arama bildirimi geldi instagramdan yanlışlıkla aradım pardon diye mesaj atmış ardından cevap vermedim
Bir saat sonra mesaj atmış konuştunuz mu diye bende aradım açmadı müsait değilim diye mesaj attı bence sana kızgın ne oldu da bu kadar büyük kavga ettiniz dedim (bu arada eşimin haberi var benden yardım istediğinden ben söyledim)
Attığı mesaj şu ;çocuk doğduğundan beri kendine bakmaz oldu ben de onu uyardım sık sık kendine bak,salma kilo ver diye kötü niyetle değil onun iyiliği için ama o anlamıyor sürekli kavga eder olduk dedi ardından senin de çocuğun var ama bak sen kendine bakıyorsun hiç anne gibi değilsin senin gibi kadınlara imreniyorum keşke x de biraz seni örnek alsa dedi
Ben x e haksızlık etme o çok güzel bir kadın sizin bebeğiniz daha küçük zamanla kendini toparlar anne olmak kolay değil bence sen şimdi eşinin yanına git ve özür dile barışırsınız elbet dedim deneyeceğim ama seninle konuşmak iyi geldi dedi iyi geceler x abi dedim çıktım
Açıkçası ilk başta art niyetli düşünmemiştim ama sonradan rahatsız oldum zaten mesaj atarsa tekrar cevap vermeyi düşünmüyorum ama eşime son yazdıklarını söylemedim sizce söylemeli miyim bilmiyorum
Ne kadar densiz bir iş arkadaşıymış.Selamlar herkese eşimin ve benim arkadaş olarak görüştüğümüz bir çift var
Bende karışmak istemiyorum ama eşim bir konuşuver karısıyla yüz yüze bakıyoruz arkadaşımız onlar bizim diyince tamam bir konuşayım demiştimsöyle bence eşine.
ama bence aile arasına bu şekilde girmek saçma. lisede filan olurdu bu çift barıştırma olayı. ben eşimle küssem ve arkadaşımız aracı olmaya kalksa ters teper bende. yetişkin insanların işi değil bunlar. kaldı ki hoş olmayan bir muhabbet dönmüş nihayetinde.
konuşmayın bundan sonra. ha arkadaşını ara sor onun hatrı için. ama tutup barıştırmaya çalışmak vs saçma. onları için iyi olanı ne bileceksin? baksana kocasına, gidiyor nihayetinde yabancı bir kadına karısını yeriyor. bu çifti daha öncesinde barıştırmış olmanız hata gibi gelmiyor mu size de?Bende karışmak istemiyorum ama eşim bir konuşuver karısıyla yüz yüze bakıyoruz arkadaşımız onlar bizim diyince tamam bir konuşayım demiştim
Evet kesinlikle cevap vermeyi düşünmüyorum zatenBence söyle canım bana bıraz art niyetli gıbı geldı sen orada bıraz onun hoşuna gidecek bir cevap verseydin belkı de senden beklenti içine girecekti bence cevap verme eger bir daha bır sey yazarsa da bence eşine göster art niyetli insan cok hele bir de erkekse
Sonra sacma sapan iftiralarla karşılaşma hic cevap verme görmezden gelEvet kesinlikle cevap vermeyi düşünmüyorum zaten
konuşmayın bundan sonra. ha arkadaşını ara sor onun hatrı için. ama tutup barıştırmaya çalışmak vs saçma. onları için iyi olanı ne bileceksin? baksana kocasına, gidiyor nihayetinde yabancı bir kadına karısını yeriyor. bu çifti daha öncesinde barıştırmış olmanız hata gibi gelmiyor mu size de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?