Eşimin arkadaşının mesajı

Eşinize mesajı gösterin ,samimiyeti azaltıp pek görüşmeyelim diyin ,

Öyle sinirli kıskanç biri değildir ama yakın arkadaşı olduğu için söylemekte kararsızım

Öyle sinirli kıskanç biri değildir ama yakın arkadaşı olduğu için söylemekte kararsızım
Belki adam asıldığından değil de saftirikliğinden öyle söylemiştir. Ben olsam eşime anlatırdım. Arkadaşına bak ne saçmalıyor derdim.
Ayrıca adam kendini ne sanıyomuş ki karısını beğenmiyor.

Bana da normal gelmedi ama konduramadım ilk başta sonuçta eşimin yakın arkadaşı eskiye dayanan arkadaşlıkları var ve biz dört yıla yakındır tanışıyoruz çiftler olarak

Bana böyle bir mesaj atsa arkadas vs demez eşim agzini yuzunu dagitir. Ne munasebet. Yumusak bir cevap vermissin ama ben cirkinlesirdim. Cok igrenc ya. Benim vucudumu inceleyip bir de bana mi anlaticak ? Pardoon?
Evet yaa vücudunu incelemiş de beğenmiş de bunu söylüyor bir de adi herif.
Bu hiç normal değil.
Oppssi eşiniz bu cümlelere ne tepki verir?

Adam resmen size iltifat etmiş yol açmaya çalışmış kendince. Siz eşinizle ortak hesap mı kullanıyosunuz? Arkadaşlarınızda ortak hesap mı kullanıyor yoksa kişisel hesaplarımı var?

Yok hayır herkesin sosyal medya hesapları ayrı en azından bizimki öyle

Adam biraz kendini beğenmiş egoist bir tip eşimde bekarken çok çapkındı evlenince değişti falan diye anlatırdı önceden

Evet yaa vücudunu incelemiş de beğenmiş de bunu söylüyor bir de adi herif.
Bu hiç normal değil.
Oppssi eşiniz bu cümlelere ne tepki verir?

Eşim ne der tam olarak kestiremiyorum çünkü kıskanç dar görüşlü bir adam hiç değildir ama böyle bi konu ilk defa başıma geliyor çokta sinirlenebilir

Uzak dur. Bir örneği arkadaşımın başına geldi kiz şok oldu abi dediği kişiden. Korkudan eşine de söylemedi elinden geldiğince uzak duruyor eşine onlara pek kanim isinmiyo diyo konuşmamak için bahane uyduruyor. Adamin niyeti bozuk bacim engeli bas

Kendini ne sanıyo bu adam karaktersiz herif.
İnsan eşini böyle aşağılayıp bide milletle paylaşırmı. O kadının gururu neoluyo.
Sana yaptığı övgülerde çok hadsiz ve yakışıksız

Kötü niyetle değil tamamen onun iyiliği için sözü tamamen fasa fiso geldi bana. Adam görsele önem veriyor belli.

Bunu sizin üzerinizden anlatması çok çirkin.

Eşine söyle bu konuşmayı ama kendi yorumunu katma. Dümdüz böyle dedi diye anlat, sorunları buymuş diye. Eğer eşin de yanlış anlarsa o zaman evet bana da yanlış geldi o yüzden cevap vermedim dersin. Böylece hem heveslisi gibi artniyetli pozisyonuna düşmezsin, hem de eşin bi gün farklı şekilde bu konuşmayı duyarsa gizlemiş olmazsın.

Zaten ondan böyle birşey bekleseydim asla cevap vermezdim hiç muhatap olmazdım bir daha yazarsa da cevap vermeyeceğim

Eşim işten gelince mesajları göstericem benim kendim göstermem en iyisi olacak

Eşine söyleme
İletişimi kes
Hayatından çıkar
Belki kötü niyetli değil ama gelip eşinin dedikodusunu yapması fiziğini eleştirmesi ve senle kıyaslaması hoş değil
Bu tip şeylere gerek yok
Gereksiz samimiyetler bunlar

Eşim işten gelince mesajları göstericem benim kendim göstermem en iyisi olacak
Bence de göster. Ama yorum katma bak böyle dedi sorunları buymuş falan diye olağan anlat. Arkadaşını daha iyi tanıyordur. Belki normal gelecekken senden etkilenip fazlaca sinirlenebilir. Mesafeni farklı bi bahaneyle zaten koyarsın.

Arkadaş da olsanız kavga eden karı-kocayı barıştırmaya çalışmanız hata.
Ne oldu da kavga ettiniz?Diye özellerini irdelemeniz ve bunu arkadaşınız olan çiftten, erkek olana sormanız hata.
Tamam adamın ağzından çıkanı kulağı duymuyor da buna zemin hazırlayan da sizsiniz.
Ne gerek var böyle şeylere?
İş bu noktalar geldikten sonra eşinizi de bilgilendirin elbette.
Ama arkadaşlardan birinin yazdığı gibi
kendi yorumunuzu katmadan,
'böyle yazmış' deyip,mesajı gösterin sadece.

Böyle bi durumda aklıma herşey gelir benim. Aldatma olayı gibi görünsün diye adamın eşi atmış olabilir mi ?
Bilmiyorum kadın eşini çok sevdiğini söyler hep tabi eşinin de onu aynı şekilde sevdiğini boşanma gibi bir niyeti olduğunu sanmam ama belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…