- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Öyle sinirli kıskanç biri değildir ama yakın arkadaşı olduğu için söylemekte kararsızımBenim başıma aynı şey gelse eşim o herifi öldürür. O yüzden ben de söylemem fakat uzak dururum. Asla bir daha görüşmem.
Siz eşinizin huyunu bizden daha iyi bilirsiniz. Sinirli bir yapıya mı sahip yoksa daha mı sakin?
Sakinse kesinlikle söyleyin... Yada direk mesajı açın okutun "bana biraz garip geldi. Sence?" diye sorun.
Ama sinirli bir yapıya sahipse... Hele ki "senin gibi kadınlara çok imreniyorum" falan demesi...
Belki adam asıldığından değil de saftirikliğinden öyle söylemiştir. Ben olsam eşime anlatırdım. Arkadaşına bak ne saçmalıyor derdim.Öyle sinirli kıskanç biri değildir ama yakın arkadaşı olduğu için söylemekte kararsızım
Bana da normal gelmedi ama konduramadım ilk başta sonuçta eşimin yakın arkadaşı eskiye dayanan arkadaşlıkları var ve biz dört yıla yakındır tanışıyoruz çiftler olarakResmen niyeti bozmuş sizi yokluyor. Hani azcık yüz bulsa yürüyecek ordan.
Ne cesaret yahu!
Ne uçkur düşkünü rezil adamlar var. Nasıl bir yürek yemişlik, arkadaşının eşine...
Bana normal gelmedi o son mesajları.
Bundan sonra aile işlerine karışmayın. Kendileri ne yapıyosa yapsın, size düşmez barıştırmak.
Evet yaa vücudunu incelemiş de beğenmiş de bunu söylüyor bir de adi herif.Bana böyle bir mesaj atsa arkadas vs demez eşim agzini yuzunu dagitir. Ne munasebet. Yumusak bir cevap vermissin ama ben cirkinlesirdim. Cok igrenc ya. Benim vucudumu inceleyip bir de bana mi anlaticak ? Pardoon?
Adam resmen size iltifat etmiş yol açmaya çalışmış kendince. Siz eşinizle ortak hesap mı kullanıyosunuz? Arkadaşlarınızda ortak hesap mı kullanıyor yoksa kişisel hesaplarımı var?
Belki adam asıldığından değil de saftirikliğinden öyle söylemiştir. Ben olsam eşime anlatırdım. Arkadaşına bak ne saçmalıyor derdim.
Ayrıca adam kendini ne sanıyomuş ki karısını beğenmiyor.
Evet yaa vücudunu incelemiş de beğenmiş de bunu söylüyor bir de adi herif.
Bu hiç normal değil.
Oppssi eşiniz bu cümlelere ne tepki verir?
Kendini ne sanıyo bu adam karaktersiz herif.Selamlar herkese eşimin ve benim arkadaş olarak görüştüğümüz bir çift var
Neyse geçen akşam eşimin arkadaşı sosyal medyadan msj atmış ismim Ayşe olsun iyi akşamlar Ayşe rahatsız etmiyorum umarım bende cevap olarak bir şey mi oldu abi?dedim x le kavga ettik annesine gitti sen bir konuşur musun dedi (x karısı)
Bende yarın bir ararım dedim daha önce de kavga etmişerdi eşimle biz barıştırmıştık
Ertesi gün cevapsız görüntülü arama bildirimi geldi instagramdan yanlışlıkla aradım pardon diye mesaj atmış ardından cevap vermedim
Bir saat sonra mesaj atmış konuştunuz mu diye bende aradım açmadı müsait değilim diye mesaj attı bence sana kızgın ne oldu da bu kadar büyük kavga ettiniz dedim (bu arada eşimin haberi var benden yardım istediğinden ben söyledim)
Attığı mesaj şu ;çocuk doğduğundan beri kendine bakmaz oldu ben de onu uyardım sık sık kendine bak,salma kilo ver diye kötü niyetle değil onun iyiliği için ama o anlamıyor sürekli kavga eder olduk dedi ardından senin de çocuğun var ama bak sen kendine bakıyorsun hiç anne gibi değilsin senin gibi kadınlara imreniyorum keşke x de biraz seni örnek alsa dedi
Ben x e haksızlık etme o çok güzel bir kadın sizin bebeğiniz daha küçük zamanla kendini toparlar anne olmak kolay değil bence sen şimdi eşinin yanına git ve özür dile barışırsınız elbet dedim deneyeceğim ama seninle konuşmak iyi geldi dedi iyi geceler x abi dedim çıktım
Açıkçası ilk başta art niyetli düşünmemiştim ama sonradan rahatsız oldum zaten mesaj atarsa tekrar cevap vermeyi düşünmüyorum ama eşime son yazdıklarını söylemedim sizce söylemeli miyim bilmiyorum
Zaten ondan böyle birşey bekleseydim asla cevap vermezdim hiç muhatap olmazdım bir daha yazarsa da cevap vermeyeceğimUzak dur. Bir örneği arkadaşımın başına geldi kiz şok oldu abi dediği kişiden. Korkudan eşine de söylemedi elinden geldiğince uzak duruyor eşine onlara pek kanim isinmiyo diyo konuşmamak için bahane uyduruyor. Adamin niyeti bozuk bacim engeli bas
Eşim işten gelince mesajları göstericem benim kendim göstermem en iyisi olacakEşine söyle bu konuşmayı ama kendi yorumunu katma. Dümdüz böyle dedi diye anlat, sorunları buymuş diye. Eğer eşin de yanlış anlarsa o zaman evet bana da yanlış geldi o yüzden cevap vermedim dersin. Böylece hem heveslisi gibi artniyetli pozisyonuna düşmezsin, hem de eşin bi gün farklı şekilde bu konuşmayı duyarsa gizlemiş olmazsın.
Yok hayır herkesin sosyal medya hesapları ayrı en azından bizimki öyle
Bence de göster. Ama yorum katma bak böyle dedi sorunları buymuş falan diye olağan anlat. Arkadaşını daha iyi tanıyordur. Belki normal gelecekken senden etkilenip fazlaca sinirlenebilir. Mesafeni farklı bi bahaneyle zaten koyarsın.Eşim işten gelince mesajları göstericem benim kendim göstermem en iyisi olacak
Bilmiyorum kadın eşini çok sevdiğini söyler hep tabi eşinin de onu aynı şekilde sevdiğini boşanma gibi bir niyeti olduğunu sanmam ama belli olmazBöyle bi durumda aklıma herşey gelir benim. Aldatma olayı gibi görünsün diye adamın eşi atmış olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?