Art niyetli mi bilmem ama hadsiz ve terbiyesiz bir adammis. En sinir oldugum sey esini bu sekilde baskalarina anlatan erkekler. Resmen sinir oldum adama. Bence muhatap olmayin bi daha.Selamlar herkese eşimin ve benim arkadaş olarak görüştüğümüz bir çift var
Neyse geçen akşam eşimin arkadaşı sosyal medyadan msj atmış ismim Ayşe olsun iyi akşamlar Ayşe rahatsız etmiyorum umarım bende cevap olarak bir şey mi oldu abi?dedim x le kavga ettik annesine gitti sen bir konuşur musun dedi (x karısı)
Bende yarın bir ararım dedim daha önce de kavga etmişerdi eşimle biz barıştırmıştık
Ertesi gün cevapsız görüntülü arama bildirimi geldi instagramdan yanlışlıkla aradım pardon diye mesaj atmış ardından cevap vermedim
Bir saat sonra mesaj atmış konuştunuz mu diye bende aradım açmadı müsait değilim diye mesaj attı bence sana kızgın ne oldu da bu kadar büyük kavga ettiniz dedim (bu arada eşimin haberi var benden yardım istediğinden ben söyledim)
Attığı mesaj şu ;çocuk doğduğundan beri kendine bakmaz oldu ben de onu uyardım sık sık kendine bak,salma kilo ver diye kötü niyetle değil onun iyiliği için ama o anlamıyor sürekli kavga eder olduk dedi ardından senin de çocuğun var ama bak sen kendine bakıyorsun hiç anne gibi değilsin senin gibi kadınlara imreniyorum keşke x de biraz seni örnek alsa dedi
Ben x e haksızlık etme o çok güzel bir kadın sizin bebeğiniz daha küçük zamanla kendini toparlar anne olmak kolay değil bence sen şimdi eşinin yanına git ve özür dile barışırsınız elbet dedim deneyeceğim ama seninle konuşmak iyi geldi dedi iyi geceler x abi dedim çıktım
Açıkçası ilk başta art niyetli düşünmemiştim ama sonradan rahatsız oldum zaten mesaj atarsa tekrar cevap vermeyi düşünmüyorum ama eşime son yazdıklarını söylemedim sizce söylemeli miyim bilmiyorum
Yok hayır iki kere aradım açmadı müsait değilim diye mesaj attı ben de tekrar arayıp sormadım daha fazla karışmamak içinBir de merak ettim. Eşi ile görüşebildiniz mi?
Bu adam eşine de sizi övmüş olmasın!
Yok hayır iki kere aradım açmadı müsait değilim diye mesaj attı ben de tekrar arayıp sormadım daha fazla karışmamak için
Bencede seninle kıyaslamıştır diye düşündümEsi telefonu acmamis bu kiyaslamalarini esine de soylemistir ondan acmamistir kadin..
Söylemeyi düşünüyorum ama eşim öğrenirse gider adamla konuşur o da ben yanlış birşey demedim senin karın beni yanlış anlamış diyebilir o konuma düşmekte istemiyorumÖküz nolcak
Eşine söyle sana öyle yazdığını karşı tarafada mesaj atarsa kendi aranızda halledin de yada hiç yazma
Hiç hoş değil bu şekilde konuşması resmen size yürüyecekmiş de son anda durmuş yada sizden yüz bulamamış. Dengesize bak doğurmak cocuk bakmak kolay sanki. Azıcık kadının şekli şemali bi değişiversin hemem sölenir bu tipler. Kendileri manken sankiSelamlar herkese eşimin ve benim arkadaş olarak görüştüğümüz bir çift var
Neyse geçen akşam eşimin arkadaşı sosyal medyadan msj atmış ismim Ayşe olsun iyi akşamlar Ayşe rahatsız etmiyorum umarım bende cevap olarak bir şey mi oldu abi?dedim x le kavga ettik annesine gitti sen bir konuşur musun dedi (x karısı)
Bende yarın bir ararım dedim daha önce de kavga etmişerdi eşimle biz barıştırmıştık
Ertesi gün cevapsız görüntülü arama bildirimi geldi instagramdan yanlışlıkla aradım pardon diye mesaj atmış ardından cevap vermedim
Bir saat sonra mesaj atmış konuştunuz mu diye bende aradım açmadı müsait değilim diye mesaj attı bence sana kızgın ne oldu da bu kadar büyük kavga ettiniz dedim (bu arada eşimin haberi var benden yardım istediğinden ben söyledim)
Attığı mesaj şu ;çocuk doğduğundan beri kendine bakmaz oldu ben de onu uyardım sık sık kendine bak,salma kilo ver diye kötü niyetle değil onun iyiliği için ama o anlamıyor sürekli kavga eder olduk dedi ardından senin de çocuğun var ama bak sen kendine bakıyorsun hiç anne gibi değilsin senin gibi kadınlara imreniyorum keşke x de biraz seni örnek alsa dedi
Ben x e haksızlık etme o çok güzel bir kadın sizin bebeğiniz daha küçük zamanla kendini toparlar anne olmak kolay değil bence sen şimdi eşinin yanına git ve özür dile barışırsınız elbet dedim deneyeceğim ama seninle konuşmak iyi geldi dedi iyi geceler x abi dedim çıktım
Açıkçası ilk başta art niyetli düşünmemiştim ama sonradan rahatsız oldum zaten mesaj atarsa tekrar cevap vermeyi düşünmüyorum ama eşime son yazdıklarını söylemedim sizce söylemeli miyim bilmiyorum
Eşini tembihle demesin canım o zamanSöylemeyi düşünüyorum ama eşim öğrenirse gider adamla konuşur o da ben yanlış birşey demedim senin karın beni yanlış anlamış diyebilir o konuma düşmekte istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?