Eşimin arkadaşının mesajı

Adam densiz. Kötü bir niyeti olmasa bile, senin gibi kadınlara imreniyorum ne demek, insan ağzından çıkan lafı düşünür. Lise arkadaşı değil, arkadaşının eşisiniz siz.

Ben olsam direk gömerdim, eşin şu haline sana fazla bile, sürekli kadına zayıfla baskısı mı yaptın bir de derdim.

Bir de merak ettim. Eşi ile görüşebildiniz mi?
Bu adam eşine de sizi övmüş olmasın!

Art niyetli mi bilmem ama hadsiz ve terbiyesiz bir adammis. En sinir oldugum sey esini bu sekilde baskalarina anlatan erkekler. Resmen sinir oldum adama. Bence muhatap olmayin bi daha.

pis abaza adam
kim bilir belki daha önce kimlere neler yaptı
nereden bileceksiniz?

Bir de merak ettim. Eşi ile görüşebildiniz mi?
Bu adam eşine de sizi övmüş olmasın!
Yok hayır iki kere aradım açmadı müsait değilim diye mesaj attı ben de tekrar arayıp sormadım daha fazla karışmamak için

Öküz nolcak
Eşine söyle sana öyle yazdığını karşı tarafada mesaj atarsa kendi aranızda halledin de yada hiç yazma

Öküz nolcak
Eşine söyle sana öyle yazdığını karşı tarafada mesaj atarsa kendi aranızda halledin de yada hiç yazma
Söylemeyi düşünüyorum ama eşim öğrenirse gider adamla konuşur o da ben yanlış birşey demedim senin karın beni yanlış anlamış diyebilir o konuma düşmekte istemiyorum

Hiç hoş değil bu şekilde konuşması resmen size yürüyecekmiş de son anda durmuş yada sizden yüz bulamamış. Dengesize bak doğurmak cocuk bakmak kolay sanki. Azıcık kadının şekli şemali bi değişiversin hemem sölenir bu tipler. Kendileri manken sanki bence bi daha yazarsa eşinize durumu anlatın ve cvp vermeyin

Benim başıma aynı şey gelse eşim o herifi öldürür. O yüzden ben de söylemem fakat uzak dururum. Asla bir daha görüşmem.

Siz eşinizin huyunu bizden daha iyi bilirsiniz. Sinirli bir yapıya mı sahip yoksa daha mı sakin?

Sakinse kesinlikle söyleyin... Yada direk mesajı açın okutun "bana biraz garip geldi. Sence?" diye sorun.

Ama sinirli bir yapıya sahipse... Hele ki "senin gibi kadınlara çok imreniyorum" falan demesi...

Resmen niyeti bozmuş sizi yokluyor. Hani azcık yüz bulsa yürüyecek ordan.
Ne cesaret yahu!
Ne uçkur düşkünü rezil adamlar var. Nasıl bir yürek yemişlik, arkadaşının eşine...

Bana normal gelmedi o son mesajları.
Bundan sonra aile işlerine karışmayın. Kendileri ne yapıyosa yapsın, size düşmez barıştırmak.

Adam resmen size iltifat etmiş yol açmaya çalışmış kendince. Siz eşinizle ortak hesap mı kullanıyosunuz? Arkadaşlarınızda ortak hesap mı kullanıyor yoksa kişisel hesaplarımı var?

Bence bişi yok, ben olsam sağol der geçerim, sanki asiliyor gibi düşünmek mantıksız geliyor.

Benim içim fesat galiba
Burnuma pis kokular geldi acıkcası
Esinize kesinlikle anlatın yazışmanızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…