- 22 Mayıs 2012
- 10.998
- 30.546
- 798
Biz okumuyoruz biliyosun, bi daha bize konu açmaz konu sahibesi en azından bu adıylaKonu sahibinin kayınpederim bizde kalıyor diye konu açması yok mu? Ne gülerim ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz okumuyoruz biliyosun, bi daha bize konu açmaz konu sahibesi en azından bu adıylaKonu sahibinin kayınpederim bizde kalıyor diye konu açması yok mu? Ne gülerim ama![]()
Ah musom ahhhEşşek gibi alacaksınız![]()
Kızlar eşimle fikir ayrılığına düştüğümüz bir konu var .
not not :Sen sunu yap diye sormuyorum okumuyorsunuz yazayim
Siz ne yaparsiniz diye soruyorum
BEN SIZIN FIKRINIZI SORUYORUM. Siz olsanız ne yaparsınız
Mesela umursamam bakarım gibi
Ya da evimi bile acmam gibi
Sizler ne yapardınız veya ne yaptınız merak ediyorum. Eşimin babası 65 yaşında depremde kayinvalideyi kaybettik evleri de yıkıldı.Su an maddi durumu çok iyi olan kızında kalıyor.bir dükkanı vardı. Emeklisi yok .Yıllarca aldığı parayı yemiş içmiş günahı boynuna...Ne 30 ne 40 yaşında emekli olmayı düşünmemiş 50 yaşına gelince biraz para yatırmış. Dükkan da yıkılınca şu an parası kalmadı. Eşi de biz de hep bak o dükkanı sat ,hasta olursun sigortan yok hiçbir hastaneye para yetmez dedik .Ayrıca dükkanın geliri yok elini kolunu sallamaya gidiyor .Cok da ihtiyaclari vardi paraya oyle boyle degil ama satmadı .Ben sahit oldum kadınların gözlerinin içine bakıyor. Onun için mi satmadı bilmiyoruz cevremdeki kişiler de onun için gözü göz değil ifadesini kullandı.
Neyse Ben ölünce satarsınız dükkanı dedi ama dükkan da gitti şimdi.
Ayrıca benim düğünüme 2 hafta kaldığı halde düğünü yapamadilar ve bana bir açıklamada bulunmadilar .Bir yerden para bekliyorlarmis da gelmemis ...Ben de açıklama yapmayip beni aileden saymadiklarindan nişanı bozmustum. Bana eşya için beni kıran gelini istemem demişti. Neyse sonra aramız düzeldi esimle.
Ayrıca bir eve baktık 30 bin açığımız vardi o dönemde .Bir kısmını tamamladık.Yine açığımız kaldı. Ama o evlenen kızına 9 bine saçma sapan ev eşyası almayı tercih etti ve biz o evi alamadık. Şu an kiradayiz .Ev 3 milyon lira oldu biz 450 bine alıyorduk. Bir kuruş verelim demediler .
Siz olsanız Boyle bir adama ilerde veya şimdi bakar mısınız?Ben bu adama evimi bile acmak istemiyorum. Sapik oldugunu düşünüyorum. Hakkında ne düşünürsünüz. Şu an 10 aylık bir kızım var zaten kimseye bakamam ama yine de bu adama ne halde olursa olsun bakmak içimden gelmiyor .daha yaptığı bir ton rezillik var onları yazıp uzatmak istemiyorum.
Eşimin babası 65 yaşında depremde kayinvalideyi kaybettik evleri de yıkıldı.
Ben sahit oldum kadınların gözlerinin içine bakıyor. Onun için mi satmadı bilmiyoruz cevremdeki kişiler de onun için gözü göz değil ifadesini kullandı.
Ayrıca benim düğünüme 2 hafta kaldığı halde düğünü yapamadilar ve bana bir açıklamada bulunmadilar .Bir yerden para bekliyorlarmis da gelmemis ...Ben de açıklama yapmayip beni aileden saymadiklarindan nişanı bozmustum.
Ben bu adama evimi bile acmak istemiyorum. Sapik oldugunu düşünüyorum.
Ve ben kızım için şu an çalışmıyorum 1 yıl sonra başlayacağım. İlerde bakma durumum da yok ve bir kızım var .Asla o adamla aynı ortamda bulunmasını istemiyorum .eşim sizi yiyecek mi diyor .ama bütün akrabalarım bu adam bilmem ne diyor (küfürlü bir söz, sapık anlamında)
Açmaz bence, hatta kalsada onda eşi tutup getirse de evine konu açıp bize diyecek ki bana yüklendiniz ama eşimde kabul etmedi babasını,sapık dedi,kızımla kalamaz dedi,beni dinledi vs vs. Klasik haklı çıkma hikayesini burada da okuruzKonu sahibinin kayınpederim bizde kalıyor diye konu açması yok mu? Ne gülerim ama![]()
Evlendirin o zaman kayınpederinizi.Neyse sorumun cevabını alamadım amacını aştı. Ben siz ne yaparsınız diyorum başka başka konular .buyrun konu sizin eglenmenize bakın![]()
Mune abla öncülüğünde forum genelinde bi okuma,yazma seferberliği mi başlatsak? Ne yapsak?Biz okumuyoruz biliyosun, bi daha bize konu açmaz konu sahibesi en azından bu adıyla![]()
Eee siz okuduğunuzu da anlamıyorsunuzNeyse sorumun cevabını alamadım amacını aştı. Ben siz ne yaparsınız diyorum başka başka konular .buyrun konu sizin eglenmenize bakın![]()
Bizi o bile kurtaramaz bence hiç onuda cahilliğimizde boğmayalımMune abla öncülüğünde forum genelinde bi okuma,yazma seferberliği mi başlatsak? Ne yapsak?
O zaman ben müsadenizle yatağıma gidiyorum ağlamaya. Ben neden bu kadar cahilim diye.Bizi o bile kurtaramaz bence hiç onuda cahilliğimizde boğmayalım![]()
Kendi ailesi vermiş. Zaten kayınaileye saydırıpta kendi ailesi melek olmayan gelin gördük mü bu kk daAdam depremde esini evini dükkanini kaybetmis sizin hala yaptiginiz hesaplara bakin. Hic mi ibret almiyorsunuz?
Insallah kendi ailenize de 10000 ni cikartmadilar diye ayni kini besliyorsunuzdur. Adamin elinizde kanit olmadan bir de sapik ilan edeceksiniz nerdeyse.
Allah kalbinize göre versin. Insallah kizi bakar da sizin kapiniza muhtac olmaz.
E vermiş ya ailesi, alsaydı işte.henüz alamamış tüm hırsı da o zaten
Önce icazet al konu sahibinden biliyorsun herkeşşşşler ondan icazet almak zorundaO zaman ben müsadenizle yatağıma gidiyorum ağlamaya. Ben neden bu kadar cahilim diye.
YetmemişE vermiş ya ailesi, alsaydı işte.![]()
E vermiş ya ailesi, alsaydı işte.![]()
Kız yok ailesinin verdiği de yetmemiş. İlla kayınpederinde vermesi lazımmış.öylemiymis![]()